Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
seln

#376 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by seln »

broj dva wrote: A mama (nemoj se sada sekirati) ima pravo na 10 mjeseci porodjajnog uz punu platu i zamisli, ceka je posao kad zavrsi. .
Evo nesto od cega ce da pukne ko lubenica: moja hanuma je imala 30 mjeseci porodiljskog. :D
broj dva

#377 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by broj dva »

seln wrote:
broj dva wrote: A mama (nemoj se sada sekirati) ima pravo na 10 mjeseci porodjajnog uz punu platu i zamisli, ceka je posao kad zavrsi. .
Evo nesto od cega ce da pukne ko lubenica: moja hanuma je imala 30 mjeseci porodiljskog. :D
--
A sve po njegovoj grbači :lol:
drndalo

#378 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by drndalo »

broj dva wrote:
seln wrote:
--
A sve po njegovoj grbači :lol:
Ti opcis, kupas se, i podizes dijete, a on placa...

Pa dokle seze ta nepravda...?
JThomas

#379 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by JThomas »

nepravdi razum sad se sveti... :lol:
John Cleese

#380 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by John Cleese »

Samo se vi zezajte...
Razmislja li iko sta ce se desit' ako coJeku pukne film, pa prestane placat' porez?
Ko ce finansirat' nase hedonisticke bahanalije? :| :D
R A V E N

#381 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by R A V E N »

tranquil wrote:
Biću kratak.

Država uzima obavezan porez zbog takvih kao ti. I što je najzanimljivije, to će na kraju opet ići u tvoju korist (u ispravnom sistemu barem, nažalost BiH je poremećena ali ne uzimajmo je kao primjer takvog sistema, BiH problemi su dublji, problem sa zdravstvom je posljedica).

Ne vjerujem da si bogataš. Ako se uspostavi tvoj sistem, razbolićeš se i umrijeti kao pas. Ležaćeš u krevetu bolestan, jer si zadnje 3 godine uštedio 100 KM mjesečno i "efikasnije ih trošio", i nećeš imati 30.000 KM za tretman. I pitaćeš se zašto te je OPET država iznevjerila.

A država će reći ovo:

"Ako se već izabralo samostalno da se živi bjesomučno hedonistički, onda treba platiti i cijenu. Samostalno."
Upravo tako. A ja daleko da sam od bogataša, to je još jedno karikaturisanje moje pozicije da bih ja ispao babaroga.

Zdravstveni sistem u Bosni je takav da bi ljudima bolje bilo da idu odmah u mrtvačnicu, nego kod doktora, barem što se tiče onoga što sam ja vidio. Ja lično od obaveznog zdravstvenog osiguranja nemam koristi niti vidim smisla u tome.
Last edited by R A V E N on 12/09/2017 19:20, edited 2 times in total.
R A V E N

#382 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by R A V E N »

seln wrote: Evo nesto od cega ce da pukne ko lubenica: moja hanuma je imala 30 mjeseci porodiljskog. :D
Ne, ja neću puknuti jer je bijes negativna emocija, a ja se trudim ne zadržavati se na muci i jalu.

Ko sam ja prema sistemu? Niko i ništa, samo atom. Ali hoću da mi se ta hrpica para ne uzima. Ti, koliko vidim, imaš dovoljno onih koji su te podržavali, pa se ne moraš brinuti zbog mene.
Last edited by R A V E N on 12/09/2017 19:31, edited 1 time in total.
R A V E N

#383 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by R A V E N »

broj dva wrote: Danas sam se vratio na posao nakon 10 sedmica porodiljnog koje sam ja kao otac dobio (imam jos 4, cuvam ih za dogodine).
To pravo, da provedem par mjeseci uz svoju bebu, da uspostavimo emotivni kontakt,da ga pazim setam hranim perem oblacim tjesim uspavljujem...to je nesto sto itekako koristi mome djetetu, meni i mojoj porodici.
Nemoj da te feminacistkinje čuju, po njihovoj religijskoj dogmi, žena je uvijek žrtva.

I da li u međuvremenu prežaš da siluješ koju ženu, po paranoidnom konceptu rape culture?
Last edited by R A V E N on 12/09/2017 19:50, edited 1 time in total.
R A V E N

#384 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by R A V E N »

JThomas wrote:pošto je bjesomučni hedonistički život jedini uzrok težih bolesti koje su skuplje za liječiti... :sax:
Tako je, i pored toga nas 95% na ovoj temi ima neurosarkom u finalnoj terminalnoj 4.-oj ili 5.-oj fazi.
R A V E N

#385 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by R A V E N »

selnu, dolazi u Tuzlu iz Norčepinga na postrojavanje antifašista, samo što se oni sada više postrojavaju horizontalno i permantno.
Last edited by R A V E N on 12/09/2017 19:44, edited 1 time in total.
omar little

#386 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by omar little »

trol, troluje, svima ukazuje.
R A V E N

#387 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by R A V E N »

Ako sam ja impotentni trol i niko i ništa, zašto onda otvaraš i čitaš ovu temu?
broj dva

#388 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by broj dva »

R A V E N wrote:
broj dva wrote: Danas sam se vratio na posao nakon 10 sedmica porodiljnog koje sam ja kao otac dobio (imam jos 4, cuvam ih za dogodine).
To pravo, da provedem par mjeseci uz svoju bebu, da uspostavimo emotivni kontakt,da ga pazim setam hranim perem oblacim tjesim uspavljujem...to je nesto sto itekako koristi mome djetetu, meni i mojoj porodici.
Nemoj da te feminacistkinje čuju, po njihovoj religijskoj dogmi, žena je uvijek žrtva.

I da li u međuvremenu prežaš da siluješ koju ženu, po paranoidnom konceptu rape culture?
--
O čemu ti alaha ti ?
Obično kada se nekog citira komentar ima veze sa citiranim pa se čudim kako doďe do silovanja ?
R A V E N

#389 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by R A V E N »

drndalo wrote: Pravo da ti kazem, sad sam tek skontao, probao si AirSoft par puta i svidjelo ti se... Mislis da je to super-ultra-mega...

Razocaracu te, metak i geler ako te odmah ne ubiju, puno vise bole od ovoga sto si probao na Airsoftu... Makar i u Montani...
Ispričaj nam koliko je bilo neuspješnih operacija deblokade Sarajeva i koliko je ljudi ginulo kao snoplje pred kombajnom. Za šta? Nizašta.

Ispričaj nam kako i pored toga naši političari bilo lijeve bilo desne opcije ekonomski čerupaju ovih 22% teritorije.

"Država" je ništa drugo do hrpa bandita koji gule koga stignu kroz poreze i nordijsku sadaku, dok vi mentalno masturbirate nad poveljom i stećcima.

Ista pitanja važe i za selna koji je bio na Vozući.
tlr

#390 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by tlr »

R A V E N wrote:Upravo tako. A ja daleko da sam od bogataša, to je još jedno karikaturisanje moje pozicije da bih ja ispao babaroga.

Zdravstveni sistem u Bosni je takav da bi ljudima bolje bilo da idu odmah u mrtvačnicu, nego kod doktora, barem što se tiče onoga što sam ja vidio. Ja lično od obaveznog zdravstvenog osiguranja nemam koristi niti vidim smisla u tome.
1. zdravstveno osiguranje mora biti opšte ljudsko pravo, a ne privilegija
2. fond za zdravstveno osiguranje se puni od strane svih ljudi, a koriste ga oni koji su u nevolji
3. zdravstveni sistem (kao i gradski saobraćaj, vodovod...) u BiH je takav ne zbog koncepta zdravstvenog sistema, već zbog Sebije i Sebijinih Sebija koji ga zloupotrebljavaju / uništavaju.

Ne znam koliko zarađuješ, ako uopšte zarađuješ :D - no svejedno je vrlo realna situacija da preko noći ostaneš bez cvonjka u džepu, a dijete ili ti se teško razbolite... E tek tada bi ti postalo kristalno jasno zašto se ljudsko društvo treba zvati i organizovati kao društvo, a da to nije prosti skup zalibomeracku-za-druge pojedinaca.
Rješenje problema lošeg zdravstva (i vodovoda) nije u ukidanju zdravstvenog osiguranja ili privatizovanju (monopoliziranju izvora vode), nego u kontroli onih koje svi plaćamo i krivično gonjenje u slučaju malverzacija ili ugrožavanja zdravlja građana.

Eno ti Trumpistan, pa uporedi njihov aktuelni zdravstveni sistem - ili još bolje Trumpov NN plan (kvalitet i trošak) sa Švedskom.
R A V E N

#391 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by R A V E N »

Nema potrebe da mi ponavljaš to iz skripte iz koje se uči kod Saliha Foče, Nerzuka Ćuraka ili koga već za ispit.
tlr

#392 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by tlr »

I ovo društvo, uključivši i zdravstvo je uništeno upravo zbog likova poput tebe.
Ja, ja, samo ja i šta me briga za druge.

Tako su nas podijelili na male grupice i bez otpora razvalili sve ono što smo imali i privatizovali javna preduzeća, a biće uskoro i cijelu zemlju.
tlr

#393 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by tlr »

R A V E N wrote:Nema potrebe da mi ponavljaš to iz skripte iz koje se uči kod Saliha Foče, Nerzuka Ćuraka ili koga već za ispit.
Slažem se.

Smrt fašizmu!
omar little

#394 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by omar little »

R A V E N wrote:Ako sam ja impotentni trol i niko i ništa, zašto onda otvaraš i čitaš ovu temu?
jer mogu.

i nisam te ja zvala impotentnim, to je sheliak bila, ja sam rekla da si frustriran i mizogen jer te zene nece. :cvijet:
Sara03

#395 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by Sara03 »

Kad će podrška za ovog nesretnika, šta čekate? Neki humanitarni broj, nešto... :oops:
seln

#396 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by seln »

R A V E N wrote:selnu, dolazi u Tuzlu iz Norčepinga na postrojavanje antifašista, samo što se oni sada više postrojavaju horizontalno i permantno.
Samo utvrdo! Borba protiv antifasizma je sveta stvar za svakog "desnicara" sa tezgom na tuzlanskoj pijaci. :-)
seln

#397 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by seln »

Sara03 wrote:Kad će podrška za ovog nesretnika, šta čekate? Neki humanitarni broj, nešto... :oops:
Dok se @Fasovao triper ponovo registruje.
drndalo

#398 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by drndalo »

seln wrote:
Sara03 wrote:Kad će podrška za ovog nesretnika, šta čekate? Neki humanitarni broj, nešto... :oops:
Dok se @Fasovao triper ponovo registruje.
Dok se on preregistruje, fasovace i sta zeznutije od trishe, strah me... :komi:
dale cooper

#399 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by dale cooper »

Ovaj lik je iz Tuzle? :| :cry:
Bloo
Globalna šefica

#400 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam

Post by Bloo »

dale cooper wrote:Ovaj lik je iz Tuzle? :| :cry:
ili Jagomira
Post Reply