Evo nesto od cega ce da pukne ko lubenica: moja hanuma je imala 30 mjeseci porodiljskog.broj dva wrote: A mama (nemoj se sada sekirati) ima pravo na 10 mjeseci porodjajnog uz punu platu i zamisli, ceka je posao kad zavrsi. .
Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
- seln
#376 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
-
broj dva
#377 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
--seln wrote:Evo nesto od cega ce da pukne ko lubenica: moja hanuma je imala 30 mjeseci porodiljskog.broj dva wrote: A mama (nemoj se sada sekirati) ima pravo na 10 mjeseci porodjajnog uz punu platu i zamisli, ceka je posao kad zavrsi. .
A sve po njegovoj grbači
- drndalo
#378 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Ti opcis, kupas se, i podizes dijete, a on placa...broj dva wrote:--seln wrote:Evo nesto od cega ce da pukne ko lubenica: moja hanuma je imala 30 mjeseci porodiljskog.broj dva wrote: A mama (nemoj se sada sekirati) ima pravo na 10 mjeseci porodjajnog uz punu platu i zamisli, ceka je posao kad zavrsi. .
A sve po njegovoj grbači
Pa dokle seze ta nepravda...?
- JThomas
#379 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
nepravdi razum sad se sveti... 
-
John Cleese
#380 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Samo se vi zezajte...
Razmislja li iko sta ce se desit' ako coJeku pukne film, pa prestane placat' porez?
Ko ce finansirat' nase hedonisticke bahanalije?

Razmislja li iko sta ce se desit' ako coJeku pukne film, pa prestane placat' porez?
Ko ce finansirat' nase hedonisticke bahanalije?
-
R A V E N
#381 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Upravo tako. A ja daleko da sam od bogataša, to je još jedno karikaturisanje moje pozicije da bih ja ispao babaroga.tranquil wrote:
Biću kratak.
Država uzima obavezan porez zbog takvih kao ti. I što je najzanimljivije, to će na kraju opet ići u tvoju korist (u ispravnom sistemu barem, nažalost BiH je poremećena ali ne uzimajmo je kao primjer takvog sistema, BiH problemi su dublji, problem sa zdravstvom je posljedica).
Ne vjerujem da si bogataš. Ako se uspostavi tvoj sistem, razbolićeš se i umrijeti kao pas. Ležaćeš u krevetu bolestan, jer si zadnje 3 godine uštedio 100 KM mjesečno i "efikasnije ih trošio", i nećeš imati 30.000 KM za tretman. I pitaćeš se zašto te je OPET država iznevjerila.
A država će reći ovo:
"Ako se već izabralo samostalno da se živi bjesomučno hedonistički, onda treba platiti i cijenu. Samostalno."
Zdravstveni sistem u Bosni je takav da bi ljudima bolje bilo da idu odmah u mrtvačnicu, nego kod doktora, barem što se tiče onoga što sam ja vidio. Ja lično od obaveznog zdravstvenog osiguranja nemam koristi niti vidim smisla u tome.
Last edited by R A V E N on 12/09/2017 19:20, edited 2 times in total.
-
R A V E N
#382 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Ne, ja neću puknuti jer je bijes negativna emocija, a ja se trudim ne zadržavati se na muci i jalu.seln wrote: Evo nesto od cega ce da pukne ko lubenica: moja hanuma je imala 30 mjeseci porodiljskog.
Ko sam ja prema sistemu? Niko i ništa, samo atom. Ali hoću da mi se ta hrpica para ne uzima. Ti, koliko vidim, imaš dovoljno onih koji su te podržavali, pa se ne moraš brinuti zbog mene.
Last edited by R A V E N on 12/09/2017 19:31, edited 1 time in total.
-
R A V E N
#383 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Nemoj da te feminacistkinje čuju, po njihovoj religijskoj dogmi, žena je uvijek žrtva.broj dva wrote: Danas sam se vratio na posao nakon 10 sedmica porodiljnog koje sam ja kao otac dobio (imam jos 4, cuvam ih za dogodine).
To pravo, da provedem par mjeseci uz svoju bebu, da uspostavimo emotivni kontakt,da ga pazim setam hranim perem oblacim tjesim uspavljujem...to je nesto sto itekako koristi mome djetetu, meni i mojoj porodici.
I da li u međuvremenu prežaš da siluješ koju ženu, po paranoidnom konceptu rape culture?
Last edited by R A V E N on 12/09/2017 19:50, edited 1 time in total.
-
R A V E N
#384 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Tako je, i pored toga nas 95% na ovoj temi ima neurosarkom u finalnoj terminalnoj 4.-oj ili 5.-oj fazi.JThomas wrote:pošto je bjesomučni hedonistički život jedini uzrok težih bolesti koje su skuplje za liječiti...
-
R A V E N
#385 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
selnu, dolazi u Tuzlu iz Norčepinga na postrojavanje antifašista, samo što se oni sada više postrojavaju horizontalno i permantno.
Last edited by R A V E N on 12/09/2017 19:44, edited 1 time in total.
-
omar little
#386 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
trol, troluje, svima ukazuje.
-
R A V E N
#387 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Ako sam ja impotentni trol i niko i ništa, zašto onda otvaraš i čitaš ovu temu?
-
broj dva
#388 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
--R A V E N wrote:Nemoj da te feminacistkinje čuju, po njihovoj religijskoj dogmi, žena je uvijek žrtva.broj dva wrote: Danas sam se vratio na posao nakon 10 sedmica porodiljnog koje sam ja kao otac dobio (imam jos 4, cuvam ih za dogodine).
To pravo, da provedem par mjeseci uz svoju bebu, da uspostavimo emotivni kontakt,da ga pazim setam hranim perem oblacim tjesim uspavljujem...to je nesto sto itekako koristi mome djetetu, meni i mojoj porodici.
I da li u međuvremenu prežaš da siluješ koju ženu, po paranoidnom konceptu rape culture?
O čemu ti alaha ti ?
Obično kada se nekog citira komentar ima veze sa citiranim pa se čudim kako doďe do silovanja ?
-
R A V E N
#389 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Ispričaj nam koliko je bilo neuspješnih operacija deblokade Sarajeva i koliko je ljudi ginulo kao snoplje pred kombajnom. Za šta? Nizašta.drndalo wrote: Pravo da ti kazem, sad sam tek skontao, probao si AirSoft par puta i svidjelo ti se... Mislis da je to super-ultra-mega...
Razocaracu te, metak i geler ako te odmah ne ubiju, puno vise bole od ovoga sto si probao na Airsoftu... Makar i u Montani...
Ispričaj nam kako i pored toga naši političari bilo lijeve bilo desne opcije ekonomski čerupaju ovih 22% teritorije.
"Država" je ništa drugo do hrpa bandita koji gule koga stignu kroz poreze i nordijsku sadaku, dok vi mentalno masturbirate nad poveljom i stećcima.
Ista pitanja važe i za selna koji je bio na Vozući.
-
tlr
#390 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
1. zdravstveno osiguranje mora biti opšte ljudsko pravo, a ne privilegijaR A V E N wrote:Upravo tako. A ja daleko da sam od bogataša, to je još jedno karikaturisanje moje pozicije da bih ja ispao babaroga.
Zdravstveni sistem u Bosni je takav da bi ljudima bolje bilo da idu odmah u mrtvačnicu, nego kod doktora, barem što se tiče onoga što sam ja vidio. Ja lično od obaveznog zdravstvenog osiguranja nemam koristi niti vidim smisla u tome.
2. fond za zdravstveno osiguranje se puni od strane svih ljudi, a koriste ga oni koji su u nevolji
3. zdravstveni sistem (kao i gradski saobraćaj, vodovod...) u BiH je takav ne zbog koncepta zdravstvenog sistema, već zbog Sebije i Sebijinih Sebija koji ga zloupotrebljavaju / uništavaju.
Ne znam koliko zarađuješ, ako uopšte zarađuješ
Rješenje problema lošeg zdravstva (i vodovoda) nije u ukidanju zdravstvenog osiguranja ili privatizovanju (monopoliziranju izvora vode), nego u kontroli onih koje svi plaćamo i krivično gonjenje u slučaju malverzacija ili ugrožavanja zdravlja građana.
Eno ti Trumpistan, pa uporedi njihov aktuelni zdravstveni sistem - ili još bolje Trumpov NN plan (kvalitet i trošak) sa Švedskom.
-
R A V E N
#391 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Nema potrebe da mi ponavljaš to iz skripte iz koje se uči kod Saliha Foče, Nerzuka Ćuraka ili koga već za ispit.
-
tlr
#392 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
I ovo društvo, uključivši i zdravstvo je uništeno upravo zbog likova poput tebe.
Ja, ja, samo ja i šta me briga za druge.
Tako su nas podijelili na male grupice i bez otpora razvalili sve ono što smo imali i privatizovali javna preduzeća, a biće uskoro i cijelu zemlju.
Ja, ja, samo ja i šta me briga za druge.
Tako su nas podijelili na male grupice i bez otpora razvalili sve ono što smo imali i privatizovali javna preduzeća, a biće uskoro i cijelu zemlju.
-
tlr
#393 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Slažem se.R A V E N wrote:Nema potrebe da mi ponavljaš to iz skripte iz koje se uči kod Saliha Foče, Nerzuka Ćuraka ili koga već za ispit.
Smrt fašizmu!
-
omar little
#394 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
jer mogu.R A V E N wrote:Ako sam ja impotentni trol i niko i ništa, zašto onda otvaraš i čitaš ovu temu?
i nisam te ja zvala impotentnim, to je sheliak bila, ja sam rekla da si frustriran i mizogen jer te zene nece. :cvijet:
- Sara03
#395 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Kad će podrška za ovog nesretnika, šta čekate? Neki humanitarni broj, nešto... 
- seln
#396 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Samo utvrdo! Borba protiv antifasizma je sveta stvar za svakog "desnicara" sa tezgom na tuzlanskoj pijaci.R A V E N wrote:selnu, dolazi u Tuzlu iz Norčepinga na postrojavanje antifašista, samo što se oni sada više postrojavaju horizontalno i permantno.
- seln
#397 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Dok se @Fasovao triper ponovo registruje.Sara03 wrote:Kad će podrška za ovog nesretnika, šta čekate? Neki humanitarni broj, nešto...
- drndalo
#398 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Dok se on preregistruje, fasovace i sta zeznutije od trishe, strah me...seln wrote:Dok se @Fasovao triper ponovo registruje.Sara03 wrote:Kad će podrška za ovog nesretnika, šta čekate? Neki humanitarni broj, nešto...
- dale cooper
#399 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
Ovaj lik je iz Tuzle?

- Bloo
- Globalna šefica
#400 Re: Čekić pada i drobi ljevicu i feminizam
ili Jagomiradale cooper wrote:Ovaj lik je iz Tuzle?![]()