Mašala, prekucali vučićevce...
Tacno mi zao svakog feninga koji mi drzava otima na racun ove uhljebljene marve.

Gledam svoj post koju stranicu ranije i ne mogu da vjerujem koliko sam naivan, uprkos iskustvu.tranquil wrote:Ne voli biti zlurad, smatram da je zluradost negativna osobina.
Ipak, u slučaju Amira Zukića, napraviću izuzetak.![]()
I to klix, a tek Faktor, Stav, saf, SB itd.JThomas wrote:862
Artest wrote:
Tacno mi zao svakog feninga koji mi drzava otima na racun ove uhljebljene marve.
Artest wrote:
kladim se u zivot da covjek koji je napisao ovaj komentar nema hljeba da jede, al zato se ide u džamiju, kune se u Aliju i Baketa, Bošnjake, a kuci mu dolazi hayat i ispuni mi želju jer nema šta da jede.Artest wrote:
Nemoj ti Aliju i Bošnjake prljati sa ovim Zukićem. De odvadi. Zukić radi protiv svog naroda, on sa Bošnjacima ima ko i ti.dosada_ziva wrote:kladim se u zivot da covjek koji je napisao ovaj komentar nema hljeba da jede, al zato se ide u džamiju, kune se u Aliju i Baketa, Bošnjake, a kuci mu dolazi hayat i ispuni mi želju jer nema šta da jede.Artest wrote:
Ti u par postova prekuca onog HM-anadInsan wrote:Nemoj ti Aliju i Bošnjake prljati sa ovim Zukićem. De odvadi. Zukić radi protiv svog naroda, on sa Bošnjacima ima ko i ti.dosada_ziva wrote:kladim se u zivot da covjek koji je napisao ovaj komentar nema hljeba da jede, al zato se ide u džamiju, kune se u Aliju i Baketa, Bošnjake, a kuci mu dolazi hayat i ispuni mi želju jer nema šta da jede.Artest wrote:
Gledam ja neke izvještaje EPBiH, i stvarno na kraju 2016. bilo manje radnika u odnosu na kraj 2015., i u odnosu na planirano u 2016... rekoh ovo je sve zato što je pao Amirstatixx wrote:Svi u mikrokreditne po 10 000 KM i stati u red.
Potresan, ali i tuzan prilog.General War wrote: Ti u par postova prekuca onog HM-a![]()