REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
PM72

#376 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

To ti zaista misliš da će se tužba pokrenuti? :lol:
muha_sa

#377 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

uzdam se u doticnog experta

Image
PM72

#378 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

On nije u stanju dobiti tužbu za pomaknutu među...
Zgoljo

#379 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Zgoljo »

Konacno ste naletjeli na generaciju Bosnjaka s kojom necete moci vise kao prije,nakon sto ih pokoljete, komsija ko nas bre zavadi.Do novog klanja.
Jok,jok,jok,jok.
muha_sa

#380 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

PM72 wrote:On nije u stanju dobiti tužbu za pomaknutu među...
bogda je falila da ih dobijemo--nije do njega
PM72

#381 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

muha_sa wrote:
PM72 wrote:On nije u stanju dobiti tužbu za pomaknutu među...
bogda je falila da ih dobijemo--nije do njega
nadam se da se šališ...
muha_sa

#382 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

hizo mi ucitelj :lol: :lol:
spreca

#383 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

muha_sa wrote:hizo mi ucitelj :lol: :lol:
mali iz koje si ti stranke i jesil se vec uhljebio :lol: :lol:
PM72

#384 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

e tako može...
Nego,poštovani Muha,šta misliš da li ćemo imati potrebe da radimo kad naplatimo 100 milijardi odštete od Srbije?

Samo u tom slučaju bi mu reko - aferim.Pošto do toga nikad neće doći - haram mu bilo.I njemu i njegovom pokojnom babi kome neću ni fatihu da proučim.
muha_sa

#385 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

spreca wrote:
mali iz koje si ti stranke i jesil se vec uhljebio :lol: :lol:
u politici imam jednog jedinog uzora--moju zakletvu :-D

Image

PM72 wrote:
e tako može...
Nego,poštovani Muha,šta misliš da li ćemo imati potrebe da radimo kad naplatimo 100 milijardi odštete od Srbije?

Samo u tom slučaju bi mu reko - aferim.Pošto do toga nikad neće doći - haram mu bilo.I njemu i njegovom pokojnom babi kome neću ni fatihu da proučim.
:lol: :lol:

rinuka cemo dobit--glOho bilo
PM72

#386 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Na to smo navikli...
Quaresma

#387 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Quaresma »

prema njihovoj priči, desiće se katastrofa epskih razmjera ako dodje do tuzbe
muha_sa

#388 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

Quaresma wrote:

pas bio ko slago

apsolutno sam za reviziju postupka
Zgoljo

#389 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Zgoljo »

Puško neumoran na braniku otadzbine :mrgreen:
Puško jarane da ti drug zelenko nesto kaze,zalud sad nemoj brate,nije lepo tuziti komsiju i brata,nemojmo se vracati unazad,gledajmo u buducnost...Poslije j nema kajanja,pravi coek i junak ne place ko p vec muski stoji iza svojih (ne)djela, sta kosta da kosta.

Nece vam vise neki Adil beg odmahnut rukom i rec jebaji ga,hajmo sad popit po jednu..
Last edited by Zgoljo on 01/02/2017 20:40, edited 2 times in total.
spreca

#390 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

muha pa ti si se najbolje snaso.....sad Rade ode da robija a ti na njegovo mjesto :lol: :lol:
Zgoljo

#391 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Zgoljo »

Quaresma wrote:

Evo usrali smo se od kletog straha.
bh.tornjak

#392 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

Bakir ostavlja Softicu da "odluci" dal ce pokrenuti reviziju ili ne,znaci samo jedno

a to je:
Bakir nece ili ne zeli da se ta odluka okarakterise kao neki politicki potez Bosnjaka...vec jednostavno okoncavanje jednog pravnog procesa.
Bosnjaci i drzava BiH s revizijom nema nista....ali,pravni tim je misljenja da moze (tj. ima pravnog osnova) da pokrene reviziju....

dakle, Bakir pokusava da skine teret sa sebe (prvenstveno) a i sa Bosnjaka da im se ne moze prebaciti za eventualno pogorsanje politickih odnosa i svega onoga sto slijedi....a da ce rs-ovci (i do sad su) pravit i napraviti nevidjeni show, to je isprogramirano....

PS.
samo me nemojte zigosat kao simpatizera ridjobradog i stranke mu....zivota vam...
PM72

#393 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Ti si samo realan ...kakav Bakir i Sakib.Oni dvije hefte do krajnjeg roka za pokretanje revizije prebacuju jedan drugom ping pong loptice.To samo govori o ozbiljnosti i viziji bošnjačkih političara.
bh.tornjak

#394 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

Quaresma wrote:

samo su malo drugacije rekli cuvene rijeci svog ideologa:

"...i nemojte da mislite da Bosnjacki narod necete odvesti u katastrofu ...a mozda i u nestanak.."
PM72

#395 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

kakva katastrofa? Prestaće dolaziti sa Pala na posao? :lol: Staviće patrolu policije na Lapišnici? Poskupiće čaj na Brusu za sve koji dolaze iz Federacije? Pa da im nije Federacije i Sarajeva ne bi imali hljeba da jedu.
Zgoljo

#396 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Zgoljo »

bh.tornjak wrote:Bakir ostavlja Softicu da "odluci" dal ce pokrenuti reviziju ili ne,znaci samo jedno

a to je:
Bakir nece ili ne zeli da se ta odluka okarakterise kao neki politicki potez Bosnjaka...vec jednostavno okoncavanje jednog pravnog procesa.
Bosnjaci i drzava BiH s revizijom nema nista....ali,pravni tim je misljenja da moze (tj. ima pravnog osnova) da pokrene reviziju....

dakle, Bakir pokusava da skine teret sa sebe (prvenstveno) a i sa Bosnjaka da im se ne moze prebaciti za eventualno pogorsanje politickih odnosa i svega onoga sto slijedi....a da ce rs-ovci (i do sad su) pravit i napraviti nevidjeni show, to je isprogramirano....

PS.
samo me nemojte zigosat kao simpatizera ridjobradog i stranke mu....zivota vam...
Ne smije se nasjedati na velikosrpsku zamjenu teza.Nece revizija tuzbe pogorsati politicke odnose vec su odnose pogorsali zlocini koji su pocinjeni i za koje ce se do sudnjeg dana traziti krivci i kazne.

Za one ( i dalje) naivne Bosnjake imam jedno pitanje.Hipoteticki,odustane se od tuzbe,koju konkretno politicku korist,ustupak,znak dobre volje ce dobiti Bosnjaci,BiH?Nece vise predsjednik Srbije dolaziti u Banja Luku na neustavan praznik,hrakati po institucijama ove zemlje i javno pozivati na njen raspad nego ce to ubuduce ciniti premijer Srbije? A Dodik ce secesiju prolongirati sa 2018 na 2019?

Ili je ustupak sto nas nece bacat u masovne grobnice u narednih 20 godina?
ušće

#397 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by ušće »

PM72 wrote:Ti si samo realan ...kakav Bakir i Sakib.Oni dvije hefte do krajnjeg roka za pokretanje revizije prebacuju jedan drugom ping pong loptice.To samo govori o ozbiljnosti i viziji bošnjačkih političara.
Ne repliciram ti da bih se svađao ali hajde života ti i ti i svi koji imaju slično mišljenje kažite koji je ispravan postupak Bošnjaka ,Hajde i da precrtamo Bakira hajde da ga poseremo ...objasni šta je raditi ...Ko je trebao prikupitu podatke .... iz kojih izvora ... od kojeg novca (navesti tačno ) ...
PM72

#398 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Pošto spadam u "naivne" Bošnjake,volio bih pitati ove što su došli tobe čime misle dobiti tužbu? Nekim novim dokazima ili šupljom pričom?Zar zaista mislite da se procesi stoljeća dobijaju tako što se pravnici sumnjivog morala,iskustva i pameti spreme heftu prije tužbe?

Bakir je mogao još prije nekoliko godina dati punomoć Sakibu da pokrene stvari sa mrtve tačke.Ima pare (nakrali su se žestoko) pa je mogao u hag poslati kakav iskusni tim advokara i pravnika (bez da iko zna za to) a on samo zna poslati one profesionalne narikače koje kad vidim na ekranu - pojeo bih daljinski.

Ovako će samo ložiti svoje stado a od tužbe nema ništa.
bh.tornjak

#399 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

Zgoljo wrote:
bh.tornjak wrote:Bakir ostavlja Softicu da "odluci" dal ce pokrenuti reviziju ili ne,znaci samo jedno

a to je:

PS.
Ne smije se nasjedati na velikosrpsku zamjenu teza.Nece revizija tuzbe pogorsati politicke odnose vec su odnose pogorsali zlocini koji su pocinjeni i za koje ce se do sudnjeg dana traziti krivci i kazne.

Za one ( i dalje) naivne Bosnjake imam jedno pitanje.Hipoteticki,odustane se od tuzbe,koju konkretno politicku korist,ustupak,znak dobre volje ce dobiti Bosnjaci,BiH?Nece vise predsjednik Srbije dolaziti u Banja Luku na neustavan praznik,hrakati po institucijama ove zemlje i javno pozivati na njen raspad nego ce to ubuduce ciniti premijer Srbije? A Dodik ce secesiju prolongirati sa 2018 na 2019?

Ili je ustupak sto nas nece bacat u masovne grobnice u narednih 20 godina?

da ne bude zabune....ja sam ZA reviziju....

ja sam iznio neko moje razmisljanje o ovome sto se desava tj. o "nevjestim" prebacivanjima odgovornosti i ev. pokretacu revizije
Bakir se pravi glup (a nije bog zna koliko pametan i sposoban) a Softic zbunjen.....
medjutim, politicari iz rs-a skice i vriste na sav glas....bice da su oni puno upuceniji od nas u te stvari....
sama dreka i vika oko toga govori da se stvarno nesto iza brda valja
bh.tornjak

#400 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

dupli
Post Reply