odoh za poslom dok se i ja nisam pogubio medju vama.
Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
- dustaban
#376 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
odoh za poslom dok se i ja nisam pogubio medju vama.
-
hAZNADAR
#377 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Tvoje visokoumne i dobronamjerne izjave ce ostati vjecno zapamcene.dustaban wrote:
A za mene i dalje ostaje posebna kontradikcija borba za Bosanski jezik a nositi arapsko ime...
Ha ja, treba da se zna sta je strano a sta domace ovdje.
-
zenit dozic
#378 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Detektujem đikane na temi
Pravo se uzjogunili
Ne znam sto li
Jal zbog metoije jal zbog guardijana 
Pravo se uzjogunili
Ne znam sto li
- Connaisseur Karlin
#379 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
bas ste pogublljeni
Bosnjacima ne smeta cinjenica da je Srednjovijekovna Bosna bila haman blizu Beca, jer to je danas nacionalni ponos
eh,pa zato morate razumjeti da ni Hrvatima, ni Austrijancima ili Turcima ne smeta cinjenica jer su usli u Bosnu
istina, Hrvati su uzeli dio Bosne, a koji je ista uzela ranije njhihove teritorije
hopa cupa 
Bosnjacima ne smeta cinjenica da je Srednjovijekovna Bosna bila haman blizu Beca, jer to je danas nacionalni ponos
eh,pa zato morate razumjeti da ni Hrvatima, ni Austrijancima ili Turcima ne smeta cinjenica jer su usli u Bosnu
- ABH017
#380 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Tebi fakat treba izmjeriti temperaturu. Hahahahaha.. Čuj meni počeo turcizam podvaljivat. To što me ti i tvoji, od pradedova, smatrate turčinom, pa su oni koje zastupaš, učinili čak i genocid nad nama SVETEĆI SE TAKO TURCIMA I POBJEĐUJUĆI IH 500 GODINA POSLIJE BUNE PROTIV DAHIJA, je problem u vašem mozgu. Ubi te paranoja šabaneeee..dustaban wrote:Vodeci se tvojom logikom Turci su najbosanskiji narod.ABH017 wrote:Vodeći se tvojom logikomdustaban wrote:Kakvih sve idiotluka ima ovdje... kako mozes za nekoga reci da se odrekao Bosne, ako je odvalio sebi njen veci dio ?!, mogli bismo reći da su Mile Budak i Ante Pavelić jedni od najvećih Bosanaca u historiji. Htjeli su da odvale pogolem komad Bosne i Hercegovine i pripoje ga NDH. Gotovo čitavu.
(sto je najgore ovo nije kontra, ti fakat tako mislis!)
Izgubljen si ti i pogubljen već odavno.
- ABH017
#381 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Al ova Karlin kad trehne, ko da je s Marsa pala.
Btw. Nekad kontam da koristi google translate kad piše ovdje.
- Connaisseur Karlin
#382 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
MarsaABH017 wrote:Al ova Karlin kad trehne, ko da je s Marsa pala.
- GeeTnT
#383 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Umal da napisem s cega si pala.....Connaisseur Karlin wrote:MarsaABH017 wrote:Al ova Karlin kad trehne, ko da je s Marsa pala.
Btw. Nekad kontam da koristi google translate kad piše ovdje.nee,ma nee, sa Venere sam pala
-
zenit dozic
#384 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Nije ona te sreceGeeTnT wrote:Umal da napisem s cega si pala.....Connaisseur Karlin wrote:MarsaABH017 wrote:Al ova Karlin kad trehne, ko da je s Marsa pala.
Btw. Nekad kontam da koristi google translate kad piše ovdje.nee,ma nee, sa Venere sam pala
- ABH017
#385 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Očigledno ti kompas ne radi, pa ne znaš ni gdje si pala, jelde.Connaisseur Karlin wrote:MarsaABH017 wrote:Al ova Karlin kad trehne, ko da je s Marsa pala.
Nije važno šta se piše. Vazno je da je protiv Bošnjaka i ti se odmah uključuješ, bez obzira o čemu se piše i da to što ti pišeš veze blage s mozgom nema. Jelde?
- 512MB
#386 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Jarane Bosna je Bosnjacka drzava to je i popus potvrdio a bogami i domovinsko-odbrambeni rat, nerazumijem tvoje naglabanjedustaban wrote:Haj sto mi ide na ganglije, ali mislim da je upravo najveca Bosnjacka zabluda (i uzrok vjecne pogubljenosti) famozna bosnjacka ubleha da Bosna stanuje u Bosnjacima.
Ko biva Hrvati i Srbi se odrekli Bosne i ona automatski pripada onima koji je se nisu odrekli.
Koja zabluda.
Gospodo draga, cak i pod pretpostavkom da se Srbi i Hrvati otcjepe, vjerujte mi da ce vise Bosne ostati na Kozari i vise Hercegovine u Posusju, nego li BiH u onome sto bi ostalo.
Sta vi mislite pobogu? Da je Bosna osudjena na Bosnjake, MA KAKVI ONI BILI!
A bogami kao sto vidimo, niko se OD SEBE SAMOG nije toliko odmakao kao Bosnjaci. Za neprepoznati su u odnosu na AUTOHTONE BOSANSKE MUSLIMANE.
I to je ono sto jebe i Bosnjake kao narod i reintegraciju BiH. Pa zar ne vidite jadni nebili da je arabizacija Sarajeva, ubuljivanje zena, vehab-fashion, selefijske jutjub-mahnitosti... da je to postalo trenutno glavni argument separatistima da je suzivot sa Bosnjacima nemoguc.
Al hajde, uvijek su drugi krivi...
-
Mohamad Sissoko
#387 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
sumirprimus wrote:aj hljeba ti i boga kazi kako je pametnije godinama trubit o tamo nekom kurdistanu i do 3 4 ujutro a ovo gdje zivis gubitak vremena i energije?Kikibombona wrote: Ama, jarane, to svi znamo. Mediji jedu govna, politicari isto tako.
Nije ni u RS toliko strasno kao sto mediji predstavljaju. Bio i vidio, nekoliko puta. Asmir Avdukic je branio u mom Celiku, pa presao u Borac Banjaluka, gdje je bio kapiten i odakle je pozvan u reprezentaciju BiH. Ima kretena, ima sljama, ali tesko da ces naci belaj ako si normalan.
Treba nam malo vise pozitivi. Jesi gledao Bugarija kod Senada. Ako nisi, pogledaj. Suptilno je provukao kritiku Senadu. Ka'e, zapocinite vijesti sa jednom pozitivnom vjescu, ne moze biti da nema nista pozitivno, pa onda ako treba nastavite sa tri negativne.
Svi nekako upiru prstom u onog drugog. Niko da radi nesto pozitivno i da tako salje poruku.
Ja izbjegavam ove nase teme. Insomnia me prozove i kaze da mi je vazniji Kurdistan od BiH, pa dodjem napisati par komentara. Iz iskustva znam da je pisanje na ovim temama sizifov posao. Moje misljenje ne dijeli vise od 2-3% BH gradjana. I ja samo to skontao ima dosta godina. Zato izbjegavam bilo sta komentarisati. Samo se mogu bezveze iznervirati. Promijeniti ne mogu ni mrvicu. Budi pametan Kiki, otvori pivu, digni noge na stol i radi nesto pametnije.
aj hljeba ti neko raicnalno pojasnjenje?
- Connaisseur Karlin
#388 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
u srednjovijekovnoj Bosni su bili Bosnjani,a Bosnjaci ste postali kasnijeABH017 wrote: Nije važno šta se piše. Vazno je da je protiv Bošnjaka i ti se odmah uključuješ, bez obzira o čemu se piše i da to što ti pišeš veze blage s mozgom nema. Jelde?
-
Mohamad Sissoko
#389 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Bosnjani tj.Bosanci 
- GeeTnT
#390 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Ovaj post je jak ko zemlja...prijedlog za post godine..Mohamad Sissoko wrote:sumirprimus wrote:
aj hljeba ti i boga kazi kako je pametnije godinama trubit o tamo nekom kurdistanu i do 3 4 ujutro a ovo gdje zivis gubitak vremena i energije?
aj hljeba ti neko raicnalno pojasnjenje?
- ABH017
#391 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Ma ti si pukla, matere mi.Connaisseur Karlin wrote:u srednjovijekovnoj Bosni su bili Bosnjani,a Bosnjaci ste postali kasnijeABH017 wrote: Nije važno šta se piše. Vazno je da je protiv Bošnjaka i ti se odmah uključuješ, bez obzira o čemu se piše i da to što ti pišeš veze blage s mozgom nema. Jelde?ja sam na strani Bosnjana, tj. Bosanaca,a nisam primjetilada i se i vi Bosnjaci osjecate i Bosnjaninom i Bosancem,na iskljucivo Bosjakom
pogubljeni ste u identietu kao danasnji srbi i hrvati u BiH
svi imate isti problem,i ne zleite to sebi ni drugima przinati
- Lincoln-Burrows
#392 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Sve se svodi na to jesu Turci bili okupatori ili nisu.
-
sumirprimus
#393 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
o siđe livanjska zastavice,Lincoln-Burrows wrote:Sve se svodi na to jesu Turci bili okupatori ili nisu.
kako zivot, tezak je kruh majorizirani
- Connaisseur Karlin
#394 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Lincoln-Burrows wrote:Sve se svodi na to jesu Turci bili okupatori ili nisu.
- Lincoln-Burrows
#395 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Težak težak, bolje sira nego li salame, jel?sumirprimus wrote:o siđe livanjska zastavice,Lincoln-Burrows wrote:Sve se svodi na to jesu Turci bili okupatori ili nisu.
-
sumirprimus
#396 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
sunka i sir, i zilavka,...Lincoln-Burrows wrote:Težak težak, bolje sira nego li salame, jel?sumirprimus wrote:o siđe livanjska zastavice,Lincoln-Burrows wrote:Sve se svodi na to jesu Turci bili okupatori ili nisu.
blatina tek ako nema zilavke.
p.s mada je biftek van konkurencije.
komadic od 2 kile i kusur.. nemoj djaba..
bolje od jareta na raznju.
- BHCluster
#397 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Kao sto ste odvalili Kosovo.dustaban wrote:Kakvih sve idiotluka ima ovdje... kako mozes za nekoga reci da se odrekao Bosne, ako je odvalio sebi njen veci dio ?!
- GeeTnT
#398 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
..sad ce na forum progulit sa vozom....bolje se diskonektuj...BHCluster wrote:Kao sto ste odvalili Kosovo.dustaban wrote:Kakvih sve idiotluka ima ovdje... kako mozes za nekoga reci da se odrekao Bosne, ako je odvalio sebi njen veci dio ?!
- Connaisseur Karlin
#399 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Srbi su izgubili Kosovo i vecini gradjana danasnje Srbije se ne slusa politika u vezi vracanja Kosova , pa tako ni Bosnjaci danas ne bi trebali kukati jer imaju drzavicu u drzavi
nekad su imali Bosnjani teritorije do Beca,a danas Bosnjaci imaju Federaciju,sto cas,sudbina 
Last edited by Connaisseur Karlin on 19/01/2017 13:33, edited 2 times in total.
-
Hendrix
#400 Re: Bošnjaci, zašto ste pogubljeni?
Uvijek ista prica i nebuloze...Bosnjacima nije dozvoljen nacionalizam ni u kakvom obliku jer odma postaje islamizam ili terorizam po novijoj varijanti nasih dragih komsija. Nakon decenija trpljenja i huskanja sa svih strana sta ocekujete da ce sutiti i dalje i govoriti suzivot, ljepota, mir, cvijece i osmijeh. A cinjenica da vecina tako i misli, samo to nije prigodno da upotpuni citavu pricu da smo islamisticki teroristi koji hoce da ovladaju komplet Bosnom. Sve ove Al Kaide i ISIS su vam dosli kao kec na desetku, svaka cast ali brate odvadite malo ba.
U sustini je svejedno i da nema nijednog nacionalistickog ispada Srbi bi izmislili neki, pa to je najlakse i u tome iskustva ne fali. Pa sjetite se kad su na sav glas govorili kako je unistena crkva na Plandistu kod Vrela Bosne, ona stoji tamo i dalje netaknuta ali nema veze to je progurano da se izjednaci Sarajevo sa zlocincima. Mi napravimo Omarsku i ostale logore i onda smislimo da je u Sarajevu bilo 500 logora i tako dalje i tako dalje. U krajnjem slucaju kada se svi argumenti izgube, uvijek imaju Jasenovac da opravdaju sve svoje zlocine a u najgorem slucaju tu je Kosovska bitka i vjecita nepravda.
Dakle kome se pravdati uopste danas? I za sto da se pravdamo? Spomenes 4 godine opsade i snajpera oni ti kaze vi ste ubili svata na carsiji...itd itd. Sta god pisali i pravdali se oni ce svoje furati i jednostavno nema smisla i pokusavati. Ja ne znam nikog da negira Kazane i ubistvo tog famoznog svata, vecina Srba negira svaki zlocin pa jbg vise, sta ocekujete od nas? Jednom naivni i skoro pobijeni, pa toga vise nema, ta prica je zavrsena.
Krajnje je vrijeme da se prestanemo pravdati za svaku sitnicu ili ispad pojedinca, jer nemamo kome.
U sustini je svejedno i da nema nijednog nacionalistickog ispada Srbi bi izmislili neki, pa to je najlakse i u tome iskustva ne fali. Pa sjetite se kad su na sav glas govorili kako je unistena crkva na Plandistu kod Vrela Bosne, ona stoji tamo i dalje netaknuta ali nema veze to je progurano da se izjednaci Sarajevo sa zlocincima. Mi napravimo Omarsku i ostale logore i onda smislimo da je u Sarajevu bilo 500 logora i tako dalje i tako dalje. U krajnjem slucaju kada se svi argumenti izgube, uvijek imaju Jasenovac da opravdaju sve svoje zlocine a u najgorem slucaju tu je Kosovska bitka i vjecita nepravda.
Dakle kome se pravdati uopste danas? I za sto da se pravdamo? Spomenes 4 godine opsade i snajpera oni ti kaze vi ste ubili svata na carsiji...itd itd. Sta god pisali i pravdali se oni ce svoje furati i jednostavno nema smisla i pokusavati. Ja ne znam nikog da negira Kazane i ubistvo tog famoznog svata, vecina Srba negira svaki zlocin pa jbg vise, sta ocekujete od nas? Jednom naivni i skoro pobijeni, pa toga vise nema, ta prica je zavrsena.
Krajnje je vrijeme da se prestanemo pravdati za svaku sitnicu ili ispad pojedinca, jer nemamo kome.