Na momenat sam ti htio dati beneficiju sumnje sa moje strane, no vidjevši par drugih tvojih postova - jasno mi je da si relativista, tako da sve što sam rekao stoji, unatoč tome što to nisi napisao. A ti pričaj o "SVIM ratovima", kao da bi ikoga trebalo biti briga šta se dešavalo prije 200 godina.PM72 wrote:gdje i kad sam to napisao?Osim što ovaj tvoj odgovor nema nikakvog smisla u odnosu na ono što si prethodno napisao i ja na to (prethodno) odgovorio, reći ću još samo da sam imun na moralni relativizam, pa ti je bolje da ga u diskusiji sa mnom ne prizivaš.
Ali shvatam te, muslimani/bošnjaci su jednako krivi kao i srbi, jer su bošnjaci ubili isti broj srba kao što su i srbi bošnjaka, jer su bošnjaci uništili srpske/pravoslavne infrastrukture u istoj mjeri i broju kao što su i srbi uništili muslimanske, jer su bošnjaci imali jednake vojne mete kao srbi, jer su bošnjaci imali iste uvjete logora sa istim tretmanom srba. I tako dalje.
Vaš mentalitet, mentalitet relativista, je providan i prejednostavan za razumjeti. Isto onoliko koliko je pogrešan i lažan.
jesi li ti glup,lud,ćorav ili svo troje?
Zašto onda ne odemo i koji milenij unazad, ništa nas u tome ne bi trebalo spriječiti.