Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hizo ramidovic wrote:bice dobro ako ovdije odigramo nula nula jerboce mo tako dobit jedan bod atoje bolje vegoda kipar pobijedi pada ondak nedobiemo nista jacisu odnaske pase treba malo povuc
hizo ramidovic wrote:bice dobro ako ovdije odigramo nula nula jerboce mo tako dobit jedan bod atoje bolje vegoda kipar pobijedi pada ondak nedobiemo nista jacisu odnaske pase treba malo povuc
Hahaha jeb se moro sam pročitati 5 puta da skontam
Jebo ti ovo. Neka izgube pa se vise ne mora gledati ova patnja od igre.
Djuric se pokazao da zna, trebao bi pokusati djuro + vedo.
Zato meni nije jasno zasto je pape dobio otkaz ako dovodis nekoga koji ima isto iskustvo kao pape. A opet koga god dovedes i dalje imas par vrhunskih igrača a ostali su zalutali.
Jack Be Nimble wrote:Jebo ti ovo. Neka izgube pa se vise ne mora gledati ova patnja od igre.
Djuric se pokazao da zna, trebao bi pokusati djuro + vedo.
Zato meni nije jasno zasto je pape dobio otkaz ako dovodis nekoga koji ima isto iskustvo kao pape. A opet koga god dovedes i dalje imas par vrhunskih igrača a ostali su zalutali.
Ne možemo mi više parirat nijednoj ekipi! Pročitali nas svi i lako nas kontrolišu. Prepuste nam dominaciju i čekaju svoje prilike. Što tim ima bolje potkovane i brže igrače više nam golova utrpaju.
Loši smo skroz.
Pjanić loš brate u situacijama kad nema nikoga da ga smeta! Loša predaja lopte, loši centaršutevi. Dva čovjeka razlićita kad igra kod nas i vani.
Ne možeš bit pametan.
Dje je sad onaj australijski strucnjak za sve sportove da nam objasni kako je klasa ta koja odlucuje pobjednika.
Uh jebem ti samo se nerviram zbog uhljupa