NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- KB9
#376 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ko su nam jos snajperisti? nije valjda da sam sam? 
-
daddy-kool
#377 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ima ih još, ali se ne hvale.
U dobrom si društvu.
Rahmetli Simo Häyhä je bio uvaženi član NVZ.
U dobrom si društvu.
Rahmetli Simo Häyhä je bio uvaženi član NVZ.
- KB9
#378 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ne hvalim, usput jos i nema brige, znamo da je ova tema kriptirana te je slobodno sve otvoreno pisat, dusmani ne mogu meda 
- Alfons Kauders
#379 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Nema enkripcije.KB9 wrote:ne hvalim, usput jos i nema brige, znamo da je ova tema kriptirana te je slobodno sve otvoreno pisat, dusmani ne mogu meda
Nemamo više šta kriti. Mi smo regularna i legitimna paravoj... ovaj politička partija koja funkcioniše u ustavnim i zakonskim okvirima Republike BiH.
Mi se više ne krijemo, a kriti bi se trebali domaći izdajnici i sluge okupatora (policija, OSBiH itd).
- Dozer
#380 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ni tebi nije la(h)ko, moj Alfonse
- Alfons Kauders
#381 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Nece biti ni njima - jer nece biti milosti za izdajnike i petu kolonu!Dozer wrote:![]()
![]()
![]()
Ni tebi nije la(h)ko, moj Alfonse
- Dozer
#382 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
To vec najavljujes ratne zlocine, tj. silovanja (
)? 
- Alfons Kauders
#383 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Medjunarodno ratno obicajno pravo se ne odnosi na domace izdajnike. To je interno pitanje.Dozer wrote:To vec najavljujes ratne zlocine, tj. silovanja ()?
Vidis, ako neprijatelj obuce tvoju uniformu kako bi izvodio borbene operacije protiv tebe, zakon mu ne pruza bas neku zastitu.
Dakle, po kratkom postupku. Neke strijeljat, neke poslati na robiju, a neke guziti dok im dusa ne izadje na nos. Sve po zaslugama.
-
sumirprimus
#384 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ja cu ko cenga,samo cafirska verzija,sef distribucije multipliciranih liker storova.
- KB9
#385 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
utisali smo se nakon izbora, ne svidja mi se to 
- Alfons Kauders
#386 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Zatisje prije OlujeKB9 wrote:utisali smo se nakon izbora, ne svidja mi se to
- drug_profi
#387 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ja čitam literaturu o metodama linča.
Mislim da je linč najefikasniji i najpravedniji pravni lijek.
Jedino mi krivo što sam malo izgubio vrijeme gledajući video uratke Davida Lyncha, kontajući da je to nešto u vezi davljenja i linčovanja, kad ono nije.
Nemojte i vi nasjesti.
Jedino mi krivo što sam malo izgubio vrijeme gledajući video uratke Davida Lyncha, kontajući da je to nešto u vezi davljenja i linčovanja, kad ono nije.
Nemojte i vi nasjesti.
- Alfons Kauders
#388 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Dje ces Lyncha gledat hljeba ti? Pa to je nehumano i po nasim sjevernokorejskim standardimadrugi profil wrote:Ja čitam literaturu o metodama linča.
Nemojte i vi nasjesti.
- bingov buraz
#389 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Zapostavili smo malo
svemirski program sto je rezultiralo time da nas S.Koreja pretekne u osvajanju sunca,moralo se rizikovati sa manjim faktorom zastite za letjelicu al gotovo je sad.Za odgovor moramo poslati brod ili bar sondu u crnu rupu i da se tamo taguje i vrati naravno,ekstremne uvjete koji tamo vladaju mozemo imitirati u Bosanskom Grahovu,u 5 dekagrama je to.
svemirski program sto je rezultiralo time da nas S.Koreja pretekne u osvajanju sunca,moralo se rizikovati sa manjim faktorom zastite za letjelicu al gotovo je sad.Za odgovor moramo poslati brod ili bar sondu u crnu rupu i da se tamo taguje i vrati naravno,ekstremne uvjete koji tamo vladaju mozemo imitirati u Bosanskom Grahovu,u 5 dekagrama je to.
- Alfons Kauders
#390 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ameri me poslali na mjesecbingov buraz wrote:Zapostavili smo malo
Lagano sam falio putanju
Vau vau avav vau vau
Osta Lajka u drugome stanju
Malo sam se šetao po suncu
Spalio sam dlačice na šulcu
Podnio sam veliku vrućinu
Izgore mi noge na brzinu
-
tlr
#391 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Puštite nam Brka ili ćete bit bjeniPedesetšestogodišnji Ešref Šećerović rođen je u Damasku, a ima bosanskohercegovačko porijeklo. Otac mu je bio bh. državljanin iz mjesta Stupari u Kladnju, koji je otišao u Siriju prije više decenija da radi. Tamo se oženio i zasnovao porodicu.
Ešref je bio u BiH kao dječak, a sada kada je formirao svoju porodicu želi doći ponovo kako bi upoznao svoje korijene i objasnio svojoj kćerki Dimi odakle potječe. Problem je što mu nadležne institucije ne dozvoljavaju da dođe.
"Tri puta sam pokušavao doći do svoje rodbine u BiH, ali nisam uspio. Moji rođaci iz BiH su predavali tri puta garantno pismo u Ured za strance u Tuzli, ali njihovi zahtjevi su odbijeni. Upućujem poziv svima koji mi mogu pomoći da ostvarim svoja ljudska prava, kao čovjek čovjeku. Samo želim posjetiti svoju rodbinu, rodnu grudu moga oca, mezar svog djeda i nane", rekao nam je Šećerović.
Iako je imao priliku promijeniti prezime, to nije učinio. Ističe kako će ga nositi dok je živ, kao i njegova djeca.
Jedan od njegovih rođaka Zurijet P. kazao nam je kako je riječ o uglednoj porodici zlatara.
"Amidža mu je još živ i volio bi ga vidjeti. Mi smo predavali tri puta zahtjev u Uredu za strance u Tuzli, ali su nas odbili. On živi u Damasku i ne pripada ekstremistima. Pošten je. Samo želi posjetiti svoju rodbinu", rekao je Zurijet.
Porodica Šećerović (Ešref, supruga Zubida i kćerka Dima) imaju važeće pasoše i porodicu kod koje bi boravili i koja bi garantovala za njih pa im nije jasno zbog čega ne mogu doći u BiH.
U Siriji je trenutno vrlo složena sigurnosna situacija jer se vode svakodnevne borbe. Ministarstvo vanjskih poslova apelovalo je na građane BiH da ne putuju u ovu zemlju do daljnjeg.
Sirija
Mi smo Brkini, Brko je naš. NVZ!
- KB9
#392 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
vratice se brko, jeb*ce vam prkno 
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#393 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
brko je tajni agent NVZ007 - ofirate mu poziciju
-
tlr
#394 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Brko zna kako se stvari rješavaju.
Svi smo mi Brko.
Svi smo mi Brko.
- madner
#395 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Progon NVZ kadra se nastavlja.
Svi clanovi da predju u ilegalu, nema prihvatanja odsudne bitke.
Sifra: crni oblak IB.
- MikroBelaj
#396 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Pa vec imamo tajnu grupu na FB 
-
tlr
#397 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Trump retweetao vijest NVZ-a!
"NVZ vojnim kolom u Ilijašu najavio pobjedu na izborima 2018."
"NVZ vojnim kolom u Ilijašu najavio pobjedu na izborima 2018."
NVZ is fantastic!
I like blue.
I like blue color.
I don't care if some people don't like blue.
Color.
-
Heller
#398 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Imal kake Inzinjerije
- Alfons Kauders
#399 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ima da bude i viska.Heller wrote:Imal kake Inzinjerije
Svi nezaposleni sa diplomom drustvenih nauka imaju izbor - pet do sedam godina dobrovoljne sluzbe u Republikanskoj Gardi NVZ, ili 12 do 15 godina u rudniku, ili prekvalifikacija na tehnicke nauke.
Kod nas nece biti pravnika, DIF-ovaca, kriminalista i politiloga na birou... Zapravo hoce, ali biro ce imati drugu namjenu, odnosno vise njih - prije svega prekvalifikacija i indoktrinacija... Ima da nauce raditi sve, od SQLa do Swifta, od parne brente do 3D printera.
Svako nase dijete ce znati napraviti iOS app, dok ceka da mu CNC glodalica zavrsi zatvarac za pusku. I sve to u zemunici na Majevici, na strazi bez struje i wifija.
Nema Vise Zajebancije! Ko nece da radi, ima da crkne od gladi. Slabici nam ne trebaju.
- seln
#400 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ja sam u svrhu priprema preodgoja clanova SDA napravio skice specijalnog zatvora.
Celije bi bile naravno samice (jer se oni najbolje osjecaju u krdu), sa resetkama na vratima. Ispred svake celije bi bio postavljen stolic sa svakakvim djakonijama (devize, tozla, tenderski ugovori), udaljeni taman toliko da ih skoro, ali samo skoro mogu dohvatiti.
Cijeli dan bi im naizmjenicno pustali klasicnu muziku, rock i blues, a u pauzama muzike citali klasike svjetske knjizevnosti.
Izgladnjivanje bi funkcionisalo po sistemu: umjesto pecenja i cevapa samo zdrava hrana, veganska kuhinja u malim kolicinama.
Svaki zatvorenik bi svaki dan morao 1000 puta napisati "nije postenje ako ne ukrades samo zato sto ne mozes".
Dijelio bi se samo toalet papir umjesto vode.
Dalje sugestije su dobrodosle.
Celije bi bile naravno samice (jer se oni najbolje osjecaju u krdu), sa resetkama na vratima. Ispred svake celije bi bio postavljen stolic sa svakakvim djakonijama (devize, tozla, tenderski ugovori), udaljeni taman toliko da ih skoro, ali samo skoro mogu dohvatiti.
Cijeli dan bi im naizmjenicno pustali klasicnu muziku, rock i blues, a u pauzama muzike citali klasike svjetske knjizevnosti.
Izgladnjivanje bi funkcionisalo po sistemu: umjesto pecenja i cevapa samo zdrava hrana, veganska kuhinja u malim kolicinama.
Svaki zatvorenik bi svaki dan morao 1000 puta napisati "nije postenje ako ne ukrades samo zato sto ne mozes".
Dijelio bi se samo toalet papir umjesto vode.
Dalje sugestije su dobrodosle.