BiH - Estonija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#376 Re: BiH - Estonija
Sve je to super Mesa ali gdje je suskavac?!
- edo_79
#377 Re: BiH - Estonija
Mutivoda wrote:![]()
jao Spahe![]()
![]()
Bra'o!!!ajmo sad Belgija! Makar neriješeno.
Ša'e ba
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#378 Re: BiH - Estonija
Ima li gluplje price od ove sa aparatima
Eto nekom je krivo sto je Spahic dao dva gola
Poderali smo rutinski, nema sta.
Sad fino spustiti loptu, za mjesec s Belgijom.
Eto nekom je krivo sto je Spahic dao dva gola
- emigrazione
#379 Re: BiH - Estonija
Ovu Estoniju jedino Srbija ne bi bila u stanju da dobije....
- Maharadza
#381 Re: BiH - Estonija
Odlična petarda, idemo dalje, protiv Belgijanaca parkirati autobus nazad i moliti Boga da Džeko zabije iz ničega! 
Last edited by Maharadza on 06/09/2016 22:43, edited 1 time in total.
- emigrazione
#383 Re: BiH - Estonija
Idiot svoj idiotizam pokaze kada nama najvise treba, ne brinem se ja za njega...Tomahawk11 wrote:Ima li gluplje price od ove sa aparatima![]()
Eto nekom je krivo sto je Spahic dao dva gola![]()
![]()
![]()
- sinuhe
#384 Re: BiH - Estonija
Ne znam zasto BiH leze ovoliko male reprezentacije jer ih ni vece ne dobijaju ovako. Ali nazalost ne vidim neku igru.
-
zenit dozic
#385 Re: BiH - Estonija
Reko si mjesto vede. A da je bilo tako ne bi ni imo asistencijuMirza007 wrote:Da, da, Milicevica umjesto Visce. Drugi dodir, asistencija i gol Ibisevica.zenit dozic wrote:Mirza007 wrote:Drugi gol smo dali kada je Pjanici bio na Misketovoj poziciji. Ostatak utakmice on je pozicioniran pozadi kao da igramo 4-2-3-1. Dzeko I Ibisevic u takvoj formaciji prakticno bez lopti pa se Ibisevic izvlaci na izvan kaznenog i imamo manjak igraca u napadu. Bolje uvesti Milicevica umjesto Ibisevica na ofanzivnog veznog i preci na 4-2-3-1. Ili izvuci Viscu a na njegovo mjesto staviti Milicevica i nastaviti sa 4-4-2.
Visci je izgleda svejedno da li igramo 4-4-2 ili 4-2-3-1. Zakovao se uz aut liniju. Trebao bi pogledati kako se Lulic krece u 4-4-2 formaciji.
Ali rezultat je dobar, i igra na mahove. No to je ipak Estonija. Moramo bolje jer nas cekaju Belgija I Grcka.
Edit. BICO je lahm za sranjesa.
- ovo_malo_duse
#386 Re: BiH - Estonija
Kad se sjetim Kipra koji je u rangu ovih ovo fino izgleda.
Rutinski.
Vidjecemo protiv Belgije koliko vrijedimo i koliko Mesha moze.
Mislim da Medo ma kako dobar bio ne moze uz Pjanica pokrit sredinu protv Belgije.
Uglavnom sve cestitke za vecerasnju predstavu.
Rutinski.
Vidjecemo protiv Belgije koliko vrijedimo i koliko Mesha moze.
Mislim da Medo ma kako dobar bio ne moze uz Pjanica pokrit sredinu protv Belgije.
Uglavnom sve cestitke za vecerasnju predstavu.
- studeni76
#387 Re: BiH - Estonija
Pa eto oni sto su najvise pljuvali Spahu i ekipu se sad ne javljaju da barem virtualno cestitaju pobjedu.Tomahawk11 wrote:Ima li gluplje price od ove sa aparatima![]()
![]()
![]()
.
Osovina zla Spaha-Dzeko, potpomognuta nesposobnim Ibisevicem, nepokretnim Medom i starcem Milicevicem rijesi tekmu
-
Mirza007
#388 Re: BiH - Estonija
--------------------------Begovic------------------------------Maharadza wrote:Odlična petarda, idemo dalje, protiv Belgijanaca parkirati autobus nazad i moliti Boga da Džeko zabije iz ničega!
Vranjes-------------Spahic-------Zukanovic----Kolasinac
--------------------Medunjanin------Pjanic-----------------
Visca----------------------------------------------------Lulic
---------------------------Milicevic--------------------------
------------------------------Dzeko--------------------------
- animus
#389 Re: BiH - Estonija
Mozemo li ikog drugog ovako ubjedljivo pobijediti. Nijedna ekipa nam ne lezi ko ovi estonci i to godinama.
-
Mustang1
#390 Re: BiH - Estonija
L u c i f e r wrote:pogodi ciro za petardu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- SmokingMan
#391 Re: BiH - Estonija
Dosta sam prespavao tekme dok me Spaho budala nije probudio...
-
zenit dozic
#392 Re: BiH - Estonija
emigrazione wrote:Idiot svoj idiotizam pokaze kada nama najvise treba, ne brinem se ja za njega...Tomahawk11 wrote:Ima li gluplje price od ove sa aparatima![]()
![]()
![]()

- cyprus
#393 Re: BiH - Estonija
Perfekcija... Ovako to izgleda kad ozbiljno shvatiš protivnika

-
Mirza007
#394 Re: BiH - Estonija
Hajde procitaj jos jednom. Dajem ti priliku.zenit dozic wrote:Reko si mjesto vede. A da je bilo tako ne bi ni imo asistencijuzenit dozic wrote:Mirza007 wrote:Drugi gol smo dali kada je Pjanici bio na Misketovoj poziciji. Ostatak utakmice on je pozicioniran pozadi kao da igramo 4-2-3-1. Dzeko I Ibisevic u takvoj formaciji prakticno bez lopti pa se Ibisevic izvlaci na izvan kaznenog i imamo manjak igraca u napadu. Bolje uvesti Milicevica umjesto Ibisevica na ofanzivnog veznog i preci na 4-2-3-1. Ili izvuci Viscu a na njegovo mjesto staviti Milicevica i nastaviti sa 4-4-2.
Visci je izgleda svejedno da li igramo 4-4-2 ili 4-2-3-1. Zakovao se uz aut liniju. Trebao bi pogledati kako se Lulic krece u 4-4-2 formaciji.
Ali rezultat je dobar, i igra na mahove. No to je ipak Estonija. Moramo bolje jer nas cekaju Belgija I Grcka.![]()
Edit. BICO je lahm za sranjesa.
- Jack Be Nimble
#395 Re: BiH - Estonija
Tesko napraviti neku analizu zbog protivnika. Rekao bi odlicno, ali ipak imam dozu straha jer cesto puta lopta iz sredine se nije mogla izvuci u napad. Takodjer Spaha je pokazao par puta da je stari Spaha i cesto se nadje u ni na nebu ni na zemlji.
Dva napadaca? Ja bi radije jedno ekstra krilo umjesto Ibisevica ili bilo ko sem Lulica da zna ubaciti loptu sa strane.
Bega ko Bega, bez puno minuta kada jaci napad krene probijati nasu odbranu nadam se da ce on biti spreman da sprijeci resetanje.
Na kraju price nismo ponovili Kipar i to je bio glavni cilj.
Dva napadaca? Ja bi radije jedno ekstra krilo umjesto Ibisevica ili bilo ko sem Lulica da zna ubaciti loptu sa strane.
Bega ko Bega, bez puno minuta kada jaci napad krene probijati nasu odbranu nadam se da ce on biti spreman da sprijeci resetanje.
Na kraju price nismo ponovili Kipar i to je bio glavni cilj.
- It_is_a_Leclerc
#396 Re: BiH - Estonija
Spahić je smeće od čovjeka, kiks igrač, klasična bitanga koja se spletom sretnih okolnosti se obrela u ozbiljnom fudbalu, kralj nesportskih poteza, sitnoseljačkih marifetluka, kabadahijskog morala i uličarskog manira.
Može dati 22 gola.
Činjenice o njegovim "postignućima" u karijeru su nepromjenjive
Može dati 22 gola.
Činjenice o njegovim "postignućima" u karijeru su nepromjenjive
- Capajebo
#397 Re: BiH - Estonija
Fina pobjeda, igrac utakmice definitivno Pjanic
Samo 2 izmjene za kurac obicni

Samo 2 izmjene za kurac obicni
- AmiĐa_Idriz
#398 Re: BiH - Estonija
Kakva dva debila u studiju majkkooooooooooo
-
golman
#399 Re: BiH - Estonija
spusti loptu,ne trči pred rudu....ovakav stav nas je i sjebao u životuHouse wrote:ima l' ko jači?!![]()
![]()
![]()
![]()
- It_is_a_Leclerc
#400 Re: BiH - Estonija
Čestitke našim igračima i stručnom štabu.
Iako poneki sušićizam izleti svako malo, drago mi je da, ako ništa, izgledamo motivisano protiv jednog slabijeg protivnika.
I mislim da je nakon večerašnje utakmice postalo jasno da je vrijeme da se stadion "Asim Ferhatović Hase" konačno adaptira, a glavni grad države i najveći stadion u državi konačno postanu dom reprezentaciji. Ovo je davno prestalo biti "grotlo".
Iako poneki sušićizam izleti svako malo, drago mi je da, ako ništa, izgledamo motivisano protiv jednog slabijeg protivnika.
I mislim da je nakon večerašnje utakmice postalo jasno da je vrijeme da se stadion "Asim Ferhatović Hase" konačno adaptira, a glavni grad države i najveći stadion u državi konačno postanu dom reprezentaciji. Ovo je davno prestalo biti "grotlo".