Zar i ti sine Brute.....plain vanilla wrote:naravno da je hinjocostacurta wrote:Čovjek se skoro 4 godine bori. Sam lobira, traži sponzore, 3M dao od sebe, došao u opštinu i pitao ih "eto vi sami recite šta možete", izvukao klub iz kaljuze, igrali smo ligu Evropske unije, dove igrače za borbu za vrh tabele. U opštini rekli mi ćemo to to i to. Od svega toga realizovali 15%. Znači od onog sto su sami obećali. Sad kazu nema para. Pa ivtad ste znali da nema para sto ste obećavali? Jednostavno, zbog mira u kući. Jel to politika bila? Jeste, e pa sad se nosi sa proizvodom iz vladtite kuhinje.
Azmir moze kupiti sta mu je volja i gdje mu je volja, jel zaista mislis da se nekom takvom zivo hebe za izborima u Tuzli?! Doduše jest rekao da će sjesti za sto sa svakim onim ko odluči s njim u partnerstvo sa Slobodom.
jbte samo kod nas ima da čovjeku koji je valjao Slobodi kao niko do sada kažeš da je hinjo.
vjerovatno mu SDA SBB obecali prodat Slobodu i Tusanj, guzica zinula
de ba, ne budi naivan
PS:Fakat mislim da je ovaj grad otišao u pičku materinu,gradonačelnik lud,mi koji smo ostali u njemu,još luđi!!!