Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

Kiki_Musampa

#376 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kiki_Musampa »

plain vanilla wrote:
costacurta wrote:Čovjek se skoro 4 godine bori. Sam lobira, traži sponzore, 3M dao od sebe, došao u opštinu i pitao ih "eto vi sami recite šta možete", izvukao klub iz kaljuze, igrali smo ligu Evropske unije, dove igrače za borbu za vrh tabele. U opštini rekli mi ćemo to to i to. Od svega toga realizovali 15%. Znači od onog sto su sami obećali. Sad kazu nema para. Pa ivtad ste znali da nema para sto ste obećavali? Jednostavno, zbog mira u kući. Jel to politika bila? Jeste, e pa sad se nosi sa proizvodom iz vladtite kuhinje.
Azmir moze kupiti sta mu je volja i gdje mu je volja, jel zaista mislis da se nekom takvom zivo hebe za izborima u Tuzli?! Doduše jest rekao da će sjesti za sto sa svakim onim ko odluči s njim u partnerstvo sa Slobodom.
jbte samo kod nas ima da čovjeku koji je valjao Slobodi kao niko do sada kažeš da je hinjo.
naravno da je hinjo
vjerovatno mu SDA SBB obecali prodat Slobodu i Tusanj, guzica zinula
de ba, ne budi naivan
Zar i ti sine Brute.....
:run:

PS:Fakat mislim da je ovaj grad otišao u pičku materinu,gradonačelnik lud,mi koji smo ostali u njemu,još luđi!!!
Budjav_lebac

#377 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Budjav_lebac »

costacurta wrote:
Budjav_lebac wrote:Ovi Tuzlaci su najveci fasisti. Koliko mrznje prema Arapima. Dodick kampanju zasniva ne mrznji prema Bosnjacima, Dzasmin na borbi protiv Arapa, koji jadovi.
Bojim se da te niko ništa nije pitao :zoka:
Bojim se da je vasa suplja prica o borbi protiv nacionalista koji mrze druge narode u stvari borba protiv samih sebe. Ne znam koji dio psihologije bi mogao objasniti vas mentalni sklop s obzirom da vi kao najveci mrzitelji vodite borbu protiv drugih mrzitelja jer ne mrze isto ono sto i vi mrzite. Ima li tebi ovo logike ?

Sad nastavite kenjati o Arapima. Dzasmin je prekucao igricu, najveci problem BiH su Arapi. :lol:
babanovac

#378 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Kiki_Musampa wrote:
plain vanilla wrote:
costacurta wrote:Čovjek se skoro 4 godine bori. Sam lobira, traži sponzore, 3M dao od sebe, došao u opštinu i pitao ih "eto vi sami recite šta možete", izvukao klub iz kaljuze, igrali smo ligu Evropske unije, dove igrače za borbu za vrh tabele. U opštini rekli mi ćemo to to i to. Od svega toga realizovali 15%. Znači od onog sto su sami obećali. Sad kazu nema para. Pa ivtad ste znali da nema para sto ste obećavali? Jednostavno, zbog mira u kući. Jel to politika bila? Jeste, e pa sad se nosi sa proizvodom iz vladtite kuhinje.
Azmir moze kupiti sta mu je volja i gdje mu je volja, jel zaista mislis da se nekom takvom zivo hebe za izborima u Tuzli?! Doduše jest rekao da će sjesti za sto sa svakim onim ko odluči s njim u partnerstvo sa Slobodom.
jbte samo kod nas ima da čovjeku koji je valjao Slobodi kao niko do sada kažeš da je hinjo.
naravno da je hinjo
de ba, ne budi naivan
Zar i ti sine Brute.....

PS:Fakat mislim da je ovaj grad otišao u pičku materinu,gradonačelnik lud,mi koji smo ostali u njemu,još luđi!!!
Srecom, samo je ovaj grad u ovoj zemlji otisao u PM. Odes do Zivinica, Maglaja, Zenice, Sarajeva, a tamo sve cista svijest. Gledam tvoje i Kostine komentare, gledam do juce casne ljude koji stanu pod ime i fotografiju covjeka protiv kojeg ova drzava vodi proces. Ova zemlja je otisla u PM, a narod je zreo za nestanak. Covjek koji je lezao u zatvoru ove zemlje, ( sad mislim na Kukica) zbog procesa pred sudom ove zemlje, dodje u Tuzlu i odredi njenog kandidata za necelnika.
Kiki_Musampa

#379 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kiki_Musampa »

babanovac wrote:
Kiki_Musampa wrote:
plain vanilla wrote: naravno da je hinjo
de ba, ne budi naivan
Zar i ti sine Brute.....

Srecom, samo je ovaj grad u ovoj zemlji otisao u PM. Odes do Zivinica, Maglaja, Zenice, Sarajeva, a tamo sve cista svijest. Gledam tvoje i Kostine komentare, gledam do juce casne ljude koji stanu pod ime i fotografiju covjeka protiv kojeg ova drzava vodi proces. Ova zemlja je otisla u PM, a narod je zreo za nestanak. Covjek koji je lezao u zatvoru ove zemlje, ( sad mislim na Kukica) zbog procesa pred sudom ove zemlje, dodje u Tuzlu i odredi njenog kandidata za necelnika.
Ma jebla te SDA,ja nikad nisam niti cu glasati za njih,al jaro moj,ja kad glasam za druge, u Tuzli sam gori od SDA,jer zaboga,ako glasam za druge,to je glas za "anam one".

Sent from mTalk
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#380 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

smrt fasizmu :mrgreen: :bih:
Kiki_Musampa

#381 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kiki_Musampa »

plain vanilla wrote:smrt fasizmu :mrgreen: :bih:
Sloboda narodu[emoji3]

Sent from mTalk
costacurta

#382 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

babanovac wrote:
Vidi ba care glasaj za koga god hoćeš. Tvoje pravo. Jasmin je naša budućnost a TomCat će nam Slobodu voditi do lige Evropske unije. Sad imamo Zoo, novi asfalt i kružni tok kod gradske oprave i šta nam još treba?!
Vanilla ima svog nekog favorita i misli da nece mnogo toga napraviti zbog prepzcavanja SDP SDA i razumijem je, ali opet mislim da nije ok Azmira zvati hinjom.
costacurta

#383 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

Kiki_Musampa wrote:
Sloboda narodu[emoji3]

Sent from mTalk
Sarkazam ili ironija svejedno je, ali je fakat da ove stvari motivišu svijet u Tz da glasaju za pjesnika.
Nek ide sve u PM. Ovaj grad i zaslužuje ovakvog vodju
Kiki_Musampa

#384 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kiki_Musampa »

costacurta wrote:
Kiki_Musampa wrote:
Sloboda narodu[emoji3]

Sent from mTalk
Sarkazam ili ironija svejedno je, ali je fakat da ove stvari motivišu svijet u Tz da glasaju za pjesnika.
Ne znam,ja sam ga samo zamislio u kancelariji kako izmislja rijec po rijec,pravi novi google email,salje radnici da pregleda i onda prosljedjuje to novinarima.To je covjek,gradonacelnik,pisac k....c palac koji bi haman dijete novorodjeno prodao da ostane na vlasti,i ponistava sve ono kao sto se predstavljao i sta je uradio.

Sent from mTalk
MikroBelaj

#385 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

plain vanilla

#386 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

costacurta wrote:
Kiki_Musampa wrote:
Sloboda narodu[emoji3]

Sent from mTalk
Niti je Jasmin u TZ donio antifasizam, niti ce ga nestati kad Jasmina vise ne bude

moje 'smrt fasizmu' je bio pozdrav Tuzlacima, nikako glas za Jasmina :)
babanovac

#387 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

costacurta wrote:
Kiki_Musampa wrote:
Sloboda narodu[emoji3]

Sent from mTalk
Jos jednom, dopunska nastava... Glasam za Jasmina jer ne zelim da organizovana mafija upravlja gradom. Ne zelim ni da upravlja drzavom.
To je ono sto motivise "svijet".
plain vanilla

#388 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

babanovac wrote:
Jos jednom, dopunska nastava... Glasam za Jasmina jer ne zelim da organizovana mafija upravlja gradom. Ne zelim ni da upravlja drzavom.
a Jasmin je neorganizovana mafija :mrgreen:
costacurta

#389 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

babanovac wrote:
costacurta wrote:
Kiki_Musampa wrote:
Ti prika ko da iz Roterdama pišeš. Gadska uprava je leglo korupcije i nepotizma. Oćeš da ti pišem o svojim iskustvima, ne rekla-kazala već doživio ja.
Aid Bewbić ima krivičnu prijavu procesuiranu.
znaš li koliko uposlenika gradske uprave je tuzilo svog poslodavca tj gradsku upravu?
To je ono što motiviše Tuzlake, ma jah, nek nas hebu naši doduše u Brčkom rodjeni, al neće Kuko ni Bego!
Jedini argument Kuko i Bego, pa eno jos 18 partija i 6 drugih kandidata, al ne furaju oni priču o komunizmu i antifašizmu. Jel i Gadžo papak? Jesul šupci i iz Naše stranke? Haj ba.
Ne daj se ti smesti, Germanija calling!
babanovac

#390 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

plain vanilla wrote:
babanovac wrote:
a Jasmin je neorganizovana mafija :mrgreen:
O tome ce tuzilastvo da odlucuje... Zasad je kriv koliko i Vanilla sky :) .
sumirprimus

#391 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

MikroBelaj wrote:Cijela debata :D

u jebem ti minutu :lol:
jebo forumske debate :lol:
plain vanilla

#392 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

babanovac wrote:
jel i Bijedic kriv ko Vanilla? :mrgreen:
babanovac

#393 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

plain vanilla wrote:
babanovac wrote:
Imam ideju... Jasmin dobije na izborima, ja castim picem, u ugodnoj atmosferi. Jasmin izgubi, ti castis picem, u ugodnoj atmosferi. I objasnis mi detaljnije o ovim nepravilnostima u opstinskoj administraciji. Win-win. Tu smo negdje, u +- 20 godina. Ljudi poput mene ne pokrecu ratove.
plain vanilla

#394 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

babanovac wrote:
plain vanilla wrote:
Imam ideju... Jasmin dobije na izborima, ja castim picem, u ugodnoj atmosferi. Jasmin izgubi, ti castis picem, u ugodnoj atmosferi. I objasnis mi detaljnije o ovim nepravilnostima u opstinskoj administraciji. Win-win. Tu smo negdje, u +- 20 godina. Ljudi poput mene ne pokrecu ratove.
nisi mi odgovorio za Bijedica :mrgreen:
nemas obraza da i njega branis? :mrgreen:

a Jasmin ce dobiti izbore, tu nema dileme
ja to govorim otpocetka
babanovac

#395 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

U mojoj idealnoj Bosni, politika se ne vodi u kafanama, nego u drzavnim institucijama. Tu me Bijedic podsjeca na Batu :) Opet velim, tek da se prisjetimo, ko je od aktuelnih regionalnih SDP-ovaca isao na sudsku klupu? Zapravo, znam samo za Lipovacu... Neka je... Dobro, sudovi u BiH su politicki vodjeni, korumpirani, brane interese pojedinaca... No ja ih moram postovat. Zapravo, pravosudje, kakvo god je, imam potrebu da postujem. Bez njega, nit Bosne, nit mene ko sastavljene osobe.
plain vanilla

#396 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

babanovac wrote:U mojoj idealnoj Bosni, politika se ne vodi u kafanama, nego u drzavnim institucijama. Tu me Bijedic podsjeca na Batu :) Opet velim, tek da se prisjetimo, ko je od aktuelnih regionalnih SDP-ovaca isao na sudsku klupu? Zapravo, znam samo za Lipovacu... Neka je... Dobro, sudovi u BiH su politicki vodjeni, korumpirani, brane interese pojedinaca... No ja ih moram postovat. Zapravo, pravosudje, kakvo god je, imam potrebu da postujem. Bez njega, nit Bosne, nit mene ko sastavljene osobe.
ako su kriminalci samo oni osudjeni, onda mi zivimo u divnoj drzavi, zamalo idealnoj
kuce su od cokolade i tako...
babanovac

#397 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

plain vanilla wrote:
babanovac wrote:U mojoj idealnoj Bosni, politika se ne vodi u kafanama, nego u drzavnim institucijama. Tu me Bijedic podsjeca na Batu :) Opet velim, tek da se prisjetimo, ko je od aktuelnih regionalnih SDP-ovaca isao na sudsku klupu? Zapravo, znam samo za Lipovacu... Neka je... Dobro, sudovi u BiH su politicki vodjeni, korumpirani, brane interese pojedinaca... No ja ih moram postovat. Zapravo, pravosudje, kakvo god je, imam potrebu da postujem. Bez njega, nit Bosne, nit mene ko sastavljene osobe.
ako su kriminalci samo oni osudjeni, onda mi zivimo u divnoj drzavi, zamalo idealnoj
kuce su od cokolade i tako...
Za pocetak ,optuzeni... Da, drzava je divna, Tuzla je rupa. Varsavski geto je uzrok disharmonije i medjuljudske netolerancije.
costacurta

#398 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

Ako postujemo pravni poredak onda bi trebao znati da Jasmin zivi u tudjem stanu ili da je protiv njega podignuta optužnica za ratni zločin.
nastranu šta ja mislim o Srbiji i njihovim optužnicama ali je činjenica da on nije sposoban da skine taj okov s vrata i sto je najgore hapse mu sugrađane po istom osnovu a on samo iz rupe šalje priopćenja/ saopćenja il u najboljem slučaju salje Sinana da ga brani.
podnesene su krivične prijave zbog slučaja Direkcije za Obnovu i izgradnju.
A na kraju krajeva za šta bi on i mogao odgovarati kad qrcem ne mrda, ništa ni ne radi i nije nadležan nizašta.
babanovac

#399 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Sad je i srpsku nejac pobio.
aratet

#400 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by aratet »

Jasmin je polako ali sigurno grobar SDP-a u Tuzli.
Pogledati kako je nekada dobijao SDP izbore, a pogledati zadnje.
Post Reply