Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
radostan dan

#376 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by radostan dan »

Ekstra mec...bravo majstori
Dr Baltazar

#377 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by Dr Baltazar »

golman wrote:Ameri se usrali...ovo nije bilo odavno
Nadam se da se zezaš :lol: :lol:
spree

#378 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by spree »

Bazena amerikanci ne mogu pogoditi [emoji33]

Poslano sa mog Note7 koristeći Tapatalk
Bodkin

#379 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by Bodkin »

Dr Baltazar wrote:Smiješno koliko Ameri neozbiljno shvataju ove utakmice protiv ostalih timova.

I opet rutinski dobijaju svakog već 12 godina.
Al u kurcu je ovo danas bilo rutinski
CSKA

#380 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by CSKA »

Zamalo opet da skinu gace.

Vidjecemo se u finalu.
radostan dan

#381 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by radostan dan »

Bodkin wrote:
Dr Baltazar wrote:Smiješno koliko Ameri neozbiljno shvataju ove utakmice protiv ostalih timova.

Stipu lika, komplexi plus mrznja...eno ga na tenisu, 6 mjeseci pokusava da udje u dijalog sa bilo kim.
Itsoktobealone

#382 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by Itsoktobealone »

Al' ovi što se pale da je Srbija fakat imala šanse da uzme Amere :lol: :lol:
golman

#383 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by golman »

Dr Baltazar wrote:
golman wrote:Ameri se usrali...ovo nije bilo odavno
Nadam se da se zezaš :lol: :lol:
Ne zezam se

nisu se usrali da će izgubiti.a i da su izgubili ne bi se ništa bitno promijenilo

usrali su se jer se od njih očekuje da svakoga dobiju po 30 i više razlike,a noćas nije bilo tako
relativno84

#384 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by relativno84 »

A realno laksi trening za amere, pa ljudu se nisu posteno ni preznojili, mada treba biti posten pa reci da su komsije odigrale vrlo korektno.
radostan dan

#385 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by radostan dan »

CSKA wrote:Zamalo opet da skinu gace.

Vidjecemo se u finalu.

Aha, al u kurcu... :mrgreen:

Nego drugo me sekira, odlijepise se, sad je 3-1 za afroamerikance zvane DT...
Bodkin

#386 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by Bodkin »

radostan dan wrote:
Bodkin wrote:

Stipu lika, komplexi plus mrznja...eno ga na tenisu, 6 mjeseci pokusava da udje u dijalog sa bilo kim.
Odlicna tekma bila za gledati. Steta poraza od francuske. Ali kakav je teu izraz lica sve vrjeme. Frajer je hladan kao led
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#387 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by hrasno38 »

Sta kazu strucnjaci...Australija...Teodosic levat....Srbija karine.......e moji levati........tek sad pocinju da igraju prekodrinci...ovo je bilo samo veceras pokazivanje misica i malo Teo-sou i zavrtanje usiju americkim bekovima. I Australija i evo veceras Srbija su pokazale da ovo nije D od Dream tima i da se ovi amerikanci mogu dobiti......ali najbolje sa njima igrati tek u finalu. Nebi me uopste zacudilo da i Spanci sad pocnu igrati kako znaju.....inace tako prave ekipe i tempiraju formu ali vidjet cemo....malo serem...tesko ce ko dobiti USA ali se moze sa njima igrati.
golman

#388 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by golman »

Vidim na prethodnim stranicama neki su već podijelili medalje...

...a Španaca nigdje 8-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#389 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by hrasno38 »

relativno84 wrote:A realno laksi trening za amere, pa ljudu se nisu posteno ni preznojili, mada treba biti posten pa reci da su komsije odigrale vrlo korektno.
Aha a protiv Australije nije bio trening i to suterski nego Australija razvaljuje :D
Dr Baltazar

#390 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by Dr Baltazar »

radostan dan wrote:
Bodkin wrote:

:lol: :lol:

Pomirio se da je Federer najveći, pa si prešao na košarku. Jesi to i ti sa Novakom napustio Rio ? Suze suze, tecite :lol: :lol:

Medalju nećete uzeti u košarci sigurno. Kenguri vas rasturili. Možete jedino Hrvatsku dobiti u knock out fazi, ako se sretnete.
Šveđanin

#391 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by Šveđanin »

Koliko obozavam ovog Teodosica, to je nesto nevjerovatno.

https://twitter.com/cjzero/status/764250699865657346
zlajapravaraja

#392 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by zlajapravaraja »

Da jedna evropska reprezentacija (ili Australija) može duboko zagrabiti na klupi, tj. 10 igraca, bilo bi svašta već na ovim igrama.

Da Srbija ima Bjelicu i Marjanovica, isto tako.

Đorđević je svu utakmicu skrivao onu litvansku napadačku varijantu pred kraj, kada su se Ameri uspaničili ko da je Rusija napala nuklearnom :D

Mogu se pobijediti, def., jer im je prelako utrpati 90 poena. Prelako.

Moj Ranking do sad:

1. USA...?
2. Kenguri
3. Srbija
4. Litvanija
5. Španija
6. Francuska
7. Argentina
8. Hrvatska
9. Brazil
10. Nigerija
11. Venecuela
12. Kina

Uzdravlje
Dr Baltazar

#393 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by Dr Baltazar »

hrasno38 wrote:Sta kazu strucnjaci...Australija...Teodosic levat....Srbija karine.......e moji levati........tek sad pocinju da igraju prekodrinci...ovo je bilo samo veceras pokazivanje misica i malo Teo-sou i zavrtanje usiju americkim bekovima. I Australija i evo veceras Srbija su pokazale da ovo nije D od Dream tima i da se ovi amerikanci mogu dobiti......ali najbolje sa njima igrati tek u finalu. Nebi me uopste zacudilo da i Spanci sad pocnu igrati kako znaju.....inace tako prave ekipe i tempiraju formu ali vidjet cemo....malo serem...tesko ce ko dobiti USA ali se moze sa njima igrati.
Ma kakvi mišići. Bar ti znaš napisati realan komentar u ovom sportu. Amerima igrala druga postava 25 minuta :lol: Ne znam da su ijedan TO pozvali za 40 minuta. Valjda to dovoljno govori.

Pa samo se sjeti finala SP-a. Oni kontaju da će u finalu biti lakše, a prošli put ih trpali ko na All Staru :lol:
radostan dan

#394 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by radostan dan »

Bodkin wrote:
Odlicna tekma bila za gledati. Steta poraza od francuske. Ali kakav je teu izraz lica sve vrjeme. Frajer je hladan kao led
Ovo mi je prvi mec na olimpijadi da sam gledao...ne znas sa ovim budalama nikad na cemu si...ne bi me cudilo da puknu sledecu i ispadnu, ili ako prodju cetvrtfinale da odmah idu kuci.
Jokic strava...steta sto je raduljica bio opterecen licnim, prakticno dvije cetvrtine nije igrao.
Bilo je strasnih poteza, bas sam uzivao.
Da su majmuni dobili francuze, usli bi opustenije u mec, i ne bi bila onolika razlika u prvoj cetvrtini...izgubili su vjeru u sebe.
Dr Baltazar

#395 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by Dr Baltazar »

CSKA wrote:Zamalo opet da skinu gace.

Vidjecemo se u finalu.
Nećete valjda i Kinu pustiti kao Amere, Francuze i kengure ? :D
It_is_a_Leclerc

#396 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by It_is_a_Leclerc »

Ovo da su bili Hrvati, umjesto Srba, sada bi bilo - "Pogledajte monstruoznu intergalaktičku Hrvatsku zbog koje su se Ameri upišali od straha".

Svaka čast Srbiji. Pokušali su da iskoriste očajno američko šutersko veče. Međutim, čak i kad su najgori, Sjedinjene Države su apsolutno najbolji tim na ovom prvenstvu. Nemojte uopšte da se trudite da mi dokažete suprotno.

Čestitam SAD na blistavoj i zasluženoj pobjedi.
Dr Baltazar

#397 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by Dr Baltazar »

radostan dan wrote:
Bodkin wrote:
.ne bi me cudilo da puknu sledecu i ispadnu, ili ako prodju cetvrtfinale da odmah idu kuci
Pa zar niste rezervisali finale sa Amerima, a već bi ste kući :lol:
Dr Baltazar

#398 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by Dr Baltazar »

It_is_a_Leclerc wrote:Ovo da su bili Hrvati, umjesto Srba, sada bi bilo - "Pogledajte monstruoznu intergalaktičku Hrvatsku zbog koje su se Ameri upišali od straha".

Svaka čast Srbiji. Pokušali su da iskoriste očajno američko šutersko veče. Međutim, čak i kad su najgori, Sjedinjene Države su apsolutno najbolji tim na ovom prvenstvu. Nemojte uopšte da se trudite da mi dokažete suprotno.

Čestitam SAD na blistavoj i zasluženoj pobjedi.
:thumbup:

Da koledž igrače dovedu, zlato bi uzeli. Ljudi se smiju 40 minuta na terenu, a ovdje se priča o nekakvom skidanju gaća. Šteta što Ameri neće imati priliku da sve ovo dokažu, jer Srbi neće do finala dogurati.
radostan dan

#399 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by radostan dan »

Hoce li mu ko replicirati i ukljucit u dijalog, sevap je...
zlajapravaraja

#400 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016

Post by zlajapravaraja »

Dr Baltazar wrote:
hrasno38 wrote:Sta kazu strucnjaci...Australija...Teodosic levat....Srbija karine.......e moji levati........tek sad pocinju da igraju prekodrinci...ovo je bilo samo veceras pokazivanje misica i malo Teo-sou i zavrtanje usiju americkim bekovima. I Australija i evo veceras Srbija su pokazale da ovo nije D od Dream tima i da se ovi amerikanci mogu dobiti......ali najbolje sa njima igrati tek u finalu. Nebi me uopste zacudilo da i Spanci sad pocnu igrati kako znaju.....inace tako prave ekipe i tempiraju formu ali vidjet cemo....malo serem...tesko ce ko dobiti USA ali se moze sa njima igrati.
Ma kakvi mišići. Bar ti znaš napisati realan komentar u ovom sportu. Amerima igrala druga postava 25 minuta :lol: Ne znam da su ijedan TO pozvali za 40 minuta. Valjda to dovoljno govori.

Pa samo se sjeti finala SP-a. Oni kontaju da će u finalu biti lakše, a prošli put ih trpali ko na All Staru :lol:
Koja iskompleksirana šaka jada si ti...

Pa i Đorđević je svo vrijeme imao igrače na parketu koji dosad ni minute nisu vidjeli na igrama...rezervisti igrali više nego starteri.
Locked