Referendum(i) u RS-u

Locked
Rostiljdzija

#376 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Rostiljdzija »

pasha078 wrote:
Rostiljdzija wrote:
pasha078 wrote:
Civili ce masovno ce bjezati od naoruzanih islamskih terorista koji gaze sve pred sobom uzvikujuci tekbir i alahu ekber jer im smeta demokratija i referendumi kao najdirektniji odraz demokratske volje. Islamska drzava u sred Evrope. Good luck with that.
Aha sad kontam. Uzdas se u medjunarodnu pomoc. I mi smo '92. Dok se oni skontaju sta se desava mi u Trebinju :D

Good luck with that.
I sta onda? Sve sto Bosnjacima fali da imaju normalnu drzavu je Trebinje bez Srba? Pa tek tad ce poceti problemi.
bh.tornjak

#377 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

Rostiljdzija wrote:
Civili ce masovno ce bjezati od naoruzanih islamskih terorista koji gaze sve pred sobom uzvikujuci tekbir i alahu ekber jer im smeta demokratija i referendumi kao najdirektniji odraz demokratske volje. Islamska drzava u sred Evrope. Good luck with that.
ti isti gledaoci su vec gledali slike i snimke "junacenja"....isto tako im je do sada izvjestavano o stanju u BiH...tako da mogu samo nijemo slijegati ramenima ili reci.....sta ste sijali sad zanjite...
Rostiljdzija

#378 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Rostiljdzija »

pasha078 wrote:
Rostiljdzija wrote:
pasha078 wrote:
Aha sad kontam. Uzdas se u medjunarodnu pomoc. I mi smo '92. Dok se oni skontaju sta se desava mi u Trebinju :D

Good luck with that.
I sta onda? Sve sto Bosnjacima fali da imaju normalnu drzavu je Trebinje bez Srba? Pa tek tad ce poceti problemi.
Opet se gubis. Nije to nama cilj, al je to naplata za krsenje zakona i Ustava.

A ti meni reci:
1. Da li se za taj referendum isplati izgubit 40% RS?
2. Ako mislis da da,sta ce na to reci Paljani, Focani, Gacani....

Paljani, Focani i Gacani ce biti sretni da su izvukli zivu glavu iz Kalifata koji sada u sred Evrope, o okruzen nemuslimanskim zemljama nema ama bas nikakvu buducnost. I koji ce uskoro biti u ratu sam sa sobom. Jer ne ide to tako, mi istjerali hriscane pa hajmo sada pravit Svicarsku. Kurko.
Last edited by Rostiljdzija on 13/08/2016 15:36, edited 1 time in total.
Rostiljdzija

#379 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Rostiljdzija »

bh.tornjak wrote:
Rostiljdzija wrote:
ti isti gledaoci su vec gledali slike i snimke "junacenja"....isto tako im je do sada izvjestavano o stanju u BiH...tako da mogu samo nijemo slijegati ramenima ili reci.....sta ste sijali sad zanjite...
Kako da ne. Svi su savrseno spremni da izignorisu sta se desilo u svijetu u zadnjih 20 godina, i sta se desava sada, jer neki tamo muslimami u BiH su odlucili da se osvete hriscsnina civilima za ono sto je bilo u proslom vijeku. I to samo zato sto su odrzali demokratski referendum.

Good luck with that.
VCorp

#380 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by VCorp »

pasha078 wrote:
Rostiljdzija wrote:
pasha078 wrote:
Te teritorije ce da padaju ko kruske. Zadrzaces Banjaluku Prijedor i Doboj i sta onda? Jel ti to vrijedi referenduma??? Da izgubis 40% RS?

Good luck with that.[/quote]

Jesu smiješni s ovim glupostima o islamskoj drzavi u sred Europe. Da bi bila islamska prvo se mora proglasiti takvom, i da sami Bošnjaci ostanu u BiH većina bi opet glasala da neće biti islamska republika. A uostalom kurac nece dozvoliti Ameri i ostatak svijeta državu gdje su većina muslimani - HINT NEZAVISNA REPUBLIKA KOSOVO ...

Umjesto zveckanja oruzjem i preseravanja, imam par pitanja za ove secesioniste iz entiteta nastalog na genocidu.

Kome će pripasti Distrikt Brčko ? Da bi se genocidni entitet otcijepio u jednom dijelu prvo sebi mora pripojiti distrikt, a sa većinom Bošnjaka i dobrim dijelom Hrvata kojim će to demokratskim putem postići ?

Drugo pitanje. Zanima me koji su to kurčeviti Srbi koji će imati muda doći praviti granične prijelaze između pederacije i genocidnog četniteta kada ljudima kroz ulice, zgrade, stanove, kuće, zemlju prolazi ta linija razgraničenja ?

Moguće je otcijepljenje genocidnog entiteta, ali ratom. Ako im se smiluje svijet i dopusti im to poslije novog rata neka se dobro zapitaju koliko će ih biti uopće jer nakon genocida i prošlog rata, ubadanja i ponižavanja Bošnjaka od dana potpisa Dejtona pa sve do danas , je li Srbi stvarno misle da se neće naći među Bošnjacima balija željnih osvete i klanja ?

Svaki normalan čovjek mrzi rat i nije za njega, ali Srbi umjesto što seru i kurče se svojim mitom o nebeskim ratnicima neka razmisle šta će sve biti posljedice po njih ako nastave s tom pričom o otcijepljenju i uništenju Bosne. Ovo nije prijetnja, ja samo upozoravam na realno stanje i šta se može desiti pa neka nastave po svom. Za 15+ godina Bošnjaka je već 60 % u BiH pa kome se isplati igrati s vatrom neka to i radi, ali poslije kada se opeku nemaju se šta pravdati i kmečati kao za Oluju jer su zbog proslog rata pa sve do danas već odavno zasluzili da im se Bošnjaci napiju krvi.
Rostiljdzija

#381 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Rostiljdzija »

pasha078 wrote:
Rostiljdzija wrote:
pasha078 wrote:
Opet se gubis. Nije to nama cilj, al je to naplata za krsenje zakona i Ustava.

A ti meni reci:

Paljani, Focani i Gacani ce biti stetni da su izvukli zivu glavu iz Kalifata koji sada u sred Evrope, o okruxrn nemuslimanskim zemljama nema ama bas nikakvu buducnost. I koji ce uskoro biti u ratu sam sa sobom. Jer ne ide to tako, mi istjerali hriscane pa hajmo sada pravit Svicarsku. Kurko.
Mislim da si izgubio dodir sa stvarnoscu..... Ocigledno je srz tvog argumenta anticipacija krizatskog rata zapada za spas RS.

Good luck with that i posalji razglednicu iz Kragujevca
Ne. Anticipacija je hermeticko zatvaranje muslimanske drzave u kojoj ce da bijesni dugi rat izmedju islamista i sekularista.
-H-E-L-L-

#382 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by -H-E-L-L- »

VCorp i ostali
Ma pustite trolla,vidite po postovima da je lik duboko obiljezen huntinkton-om i ekstremnom desnicom u Europi i SAD,svako malo spominje muslimane,dzihadlije itd.Da je imalo posten napisao bi i da zeli jedinstvo bijelih krscanskih naroda i da sa muslimanima nema mira i suzivota,a da je do kraja iskren napisao bi da ih treba sve iz Europe protjerati ili pobiti.Samo sto nece naravno vec ce ovdje narodu zivce dizat bezveze.Da Bosnjaci nisu preko 90% muslimani drugaciju bi on pricu imao.Ne vrijedi tu nista objasnjavati.Krivi smo mi u svakoj prici za takve tako da tu nema potrebe gubiti zivce na takvim osobama.
U svakoj drzavi nebitno koliko centralizirana ili decetralizirana nepostivanje odluka vrhovnih instanci vuce za sobom posljedece,nebitno sada kakve.
GeeTnT

#383 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by GeeTnT »

Jos 90tih u krugovima cetnika i guslarskih manifestacija po mackovom brdu, guci, sabackom vaseru ...se pricalo kako treba "dahije" protjerati sa ovih prostora, a danas svjesni da takvu sansu nikad vise nece imati, nadaju se nekakvom sukobu izmedju Bosnjaka....

Raduje me to ocitovanje slabosti....
VCorp

#384 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by VCorp »

Rostiljdzija wrote:
pasha078 wrote:
Rostiljdzija wrote: Opet se gubis. Nije to nama cilj, al je to naplata za krsenje zakona i Ustava.

A ti meni reci:

Paljani, Focani i Gacani ce biti stetni da su izvukli zivu glavu iz Kalifata koji sada u sred Evrope, o okruxrn nemuslimanskim zemljama nema ama bas nikakvu buducnost. I koji ce uskoro biti u ratu sam sa sobom. Jer ne ide to tako, mi istjerali hriscane pa hajmo sada pravit Svicarsku. Kurko.
Mislim da si izgubio dodir sa stvarnoscu..... Ocigledno je srz tvog argumenta anticipacija krizatskog rata zapada za spas RS.

Good luck with that i posalji razglednicu iz Kragujevca
Ne. Anticipacija je hermeticko zatvaranje muslimanske drzave u kojoj ce da bijesni dugi rat izmedju islamista i sekularista.[/quote]

Da, naravno. 3000 vehabija bi krojilo sudbinu za skoro dva miliona Bošnjaka :lol: Bolje bi tebi bilo da misliš šta bi u slučaju rata ti islamisti radili Srbima, i kad se doooooobro zamisliš o tome onda se sjeti svojih komšija Bošnjaka koji bi vam morali radi svog obraza spašavati guzove da vam ne nosaju glave kao Mudžahedini ... Kako god okrenete, jebat će vas i dahije i mudžahidi.
Rostiljdzija

#385 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Rostiljdzija »

Srbi imaju rezervnu, a Bosnjacima valja zivit u zauvjek izoliranoj, islamskoj drzavi, okruzenoj nepovjerljivim i uplasenim susjedima koji ce podici zidive oko njih i koji ce ostati bez sanse da vise ikada dobiju i turisticku vizu za zapad a kamoli da se integrisu u Evropu ili saradjuju sa njom.

Al bitno je da nece biti Srba. Kao sto rekoh, sjajan plan good luck with that.
arzuhal

#386 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

Rostiljdzija wrote:Srbi imaju rezervnu, a Bosnjacima valja zivit u zauvjek izoliranoj, islamskoj drzavi, okruzenoj nepovjerljivim i uplasenim susjedima koji ce podici zidive oko njih i koji ce ostati bez sanse da vise ikada dobiju i turisticku vizu za zapad a kamoli da se integrisu u Evropu ili saradjuju sa njom.

Bošnjaci i islam, odnosno islamska država, šerijat i sve to...hehe :lol:
mirsek

#387 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mirsek »

Rostiljdzija wrote:Srbi imaju rezervnu, a Bosnjacima valja zivit u zauvjek izoliranoj, islamskoj drzavi, okruzenoj nepovjerljivim i uplasenim susjedima koji ce podici zidive oko njih i koji ce ostati bez sanse da vise ikada dobiju i turisticku vizu za zapad a kamoli da se integrisu u Evropu ili saradjuju sa njom.

Moze odmah, neka Evropa uvede sankcije, ukine vize i digne zidine ako je to cijena pune uspostave drzavne vlasti, gradjanske slobode i prava na cijelom teritoriju BiH.
Trgovat cemo sa USA, Turskom, Iranom, Arapima i ostatkom svijeta.
E jesu ti argumenti sjajni. :-)
Ultimativni cilj svakog Bosnjaka je ravnopravnost i sloboda na cijelom teritoriju BIH. Nikakve mini drzavice ni trokutistan, samo citava BIH, ko hoce bujrum da se pridruzi u toj borbi .
Tu Evropa ne moze nista prigovoriti a kamoli da te proglasi agresorom u vlastitoj drzavi a narocito pozvajuci historijat i djelovanje ovih sto se stalno nesto separiraju, bune i prave genocide.
Patriotska_Liga

#388 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Patriotska_Liga »

Jest, mnogo vas vole i CNN i BBC, jedva čekaju da vas prikažu k'o žrtve.
Rostiljdzija

#389 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Rostiljdzija »

mirsek wrote:

Moze odmah, neka Evropa uvede sankcije, ukine vize i digne zidine ako je to cijena pune uspostave drzavne vlasti, gradjanske slobode i prava na cijelom teritoriju BiH.
Ultimativni cilj svakog Bosnjaka je ravnopravnost i sloboda na cijelom teritoriju BIH. Nikakve mini drzavice ni trokutistan, samo citava BIH, ko hoce bujrum da se pridruzi u toj borbi .
Tu Evropa ne moze nista prigovoriti a kamoli da te proglasi agresorom u vlastitoj drzavi a narocito pozvajuci historijat i djelovanje ovih sto se stalno nesto separiraju, bune i prave genocide.
Sa Turskom i Iranom, ovakvim kavi su sada, nece moci. Sa Amerikom vjerovatno, samo ne znam sta bi ona od Bosne kupila. Bosnjaci ni sada ne proizvode nista tamo gdje nema Srba, tako da ne vidi zasto bi proizvodili kada Srbi odu iz Vlasenice i slicnih mjesta, al haj, i to je neki ekonomski program. Vjerujem da ce saradnja sa Arapima biti fenomenalna i da ce braca nastaviti da dolaze i investiraju u jos vecem broju i da ce steci pravo na drzavljanstvo. Kao sto znamo, sjajno se integrisu.

Sto se tice prava i gradjanskih sloboda, i to vjerujem da ce u novoj cjelovitoj drzavi biti maksimalna, po nadaleko čuvenoj tradiciji sloboda u Saudijskoj Arabiji, Pakistanu, i sl.
arzuhal

#390 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

U Bosni sve muša...muha...mušadžedinije i te tufahije, 'oće šerijat da uspostave, lele...
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#391 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by konektovan »

Good luck with that?![emoji23] [emoji23] [emoji23]

poslano sa Sonija Ze
mirsek

#392 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mirsek »

Rostiljdzija wrote:
mirsek wrote:

Sa Turskom i Iranom, ovakvim kavi su sada, nece moci. Sa Amerikom vjerovatno, samo ne znam sta bi ona od Bosne kupila. Bosnjaci ni sada ne proizvode nista tamo gdje nema Srba, tako da ne vidi zasto bi proizvodili kada Srbi odu iz Vlasenice i slicnih mjesta, al haj, i to je neki ekonomski program. Vjerujem da ce saradnja sa Arapima biti fenomenalna i da ce braca nastaviti da dolaze i investiraju u jos vecem broju i da ce steci pravo na drzavljanstvo. Kao sto znamo, sjajno se integrisu.

Sto se tice prava i gradjanskih sloboda, i to vjerujem da ce u novoj cjelovitoj drzavi biti maksimalna, po nadaleko čuvenoj tradiciji sloboda u Saudijskoj Arabiji, Pakistanu, i sl.
Izvozit cemo balvane, maline, oruzje, IT usluge, vodu i turizam. Dosta nam jer smo skromni a nemamo remetilacki faktor, negatore genocida i aparthejd zvani RS.
Sto se tice prava i gradjanskih sloboda bice ista onakva kakva su uvijek i bila u BIH dok nismo dobili trenutnu anomaliju zvanu velikosrpski drzavni projekat i njegovu metastazu zvanu RS kao pretecu ISIL-u i njihovom halifatu a koji je kopirao sve metode nastanka i vodjenja takve tvorevine.
Last edited by mirsek on 13/08/2016 17:23, edited 2 times in total.
arzuhal

#393 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

Image
Last edited by arzuhal on 13/08/2016 17:18, edited 1 time in total.
benjen

#394 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by benjen »

Mala cijena za normalnu drzavu.
A s obzirom da ce u EU za 30 godina biti barem 35 posto stanovnistva muslimanske vjeroispovijesti onda mogu samo reci ihaaaa :lol:
Rostiljdzija

#395 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Rostiljdzija »

benjen wrote:

A s obzirom da ce u EU za 30 godina biti barem 35 posto stanovnistva muslimanske vjeroispovijesti onda mogu samo reci ihaaaa :lol:
Pa ja ne bih nista cekao. Nema nikakvog razloga da normalna drzava ceka kad se tako jeftino moze kupiti.
mirsek

#396 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mirsek »

Rostiljdzija wrote:
benjen wrote:

Pa ja ne bih nista cekao. Nema nikakvog razloga da normalna drzava ceka kad se tako jeftino moze kupiti.
Pa ti si sam smislio povode za neku izolaciju, zid, sakcije itd. od strane Evrope i eventualne posljedice toga za BIH stanovnike.
A mi ti fino sve argumentovano demantirali.
Ako mislis da mozes bolje ti obrazlozi i demantiraj nas.
benjen

#397 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by benjen »

Samo polahko buraz.
Tiha voda brijege roni.
Radi se na prirodnom prirastaju i to globalno.
Nema potrebe za zurbom.
Neki ce sami od sebe nestati a neke cemo lagano za 30 do 50 godina asimilirati kao Borg :lol: i to ne govorim lokalno ...
dogtag

#398 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by dogtag »

Kada nepravda postane zakon, otpor postaje obaveza!!! Ako stvarno krenu u nelegitimni referendum i rušenje dejtonskog sporazuma, krenuti otvoreno svim mogućim dozvoljenim sredstima u rušenje silom instalirane pravoslavne džamahirije!!!
Ovako su krenuli 90tih sa nekim referendumima pa SAO - ova, Sao -ona, mi se smijali i šprdali, nismo ozbiljno shvatali i umalo ne platišmo svi glavom!
Pustit šuplje priče, predizborna, ovo-ono, već sad se treba ozbiljno pozabaviti ovim rušenjem države za koju su mnogi živote položili!
Rostiljdzija

#399 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Rostiljdzija »

mirsek wrote:
Rostiljdzija wrote:
benjen wrote: Mala cijena za normalnu drzavu.
Pa ti si sam smislio povode za neku izolaciju, zid, sakcije itd. od strane Evrope i eventualne posljedice toga za BIH stanovnike.
A mi ti fino sve argumentovano demantirali.
Ako mislis da mozes bolje ti obrazlozi i demantiraj nas.
Niste nista "demantirali" (pogresna rijec, ali znam sta pokusavas da kazes). To bi sve tako i bilo kao sto sam rekao ako Bosnjaci napadnu: bjezanje Srba sa veceg dijela RS, zatim izolacija i zatvaranje Bosnjaka, pa unutrasnji rat izmedju islamista i sekularista uz dio drzave pod kontrolom islamista, i naravno jedan dio RS-a koji je nemoguce osvojiti bespovratno izgubljen kao i dio gdje hrvati zive jao bafer zona izmedju dzamija i Dalmacije.

Ali, kolege kazu da je to mala cijena za za njih normalnu drzavu tako da ako je mala onda nije nikakav problem. Ja sam mislio da je visoka. Moja greska.
VCorp

#400 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by VCorp »

Dobro je što imate rezervnu, ceste su vam u pizdi kao i u ostatku naše Bosne i Hercegovine ali srećom imate iskustva s traktorima, neće vam biti problem ni za prijevoz bijele tehnike i ostalih stvari iz kuća i stanova :lol:

Šta za tebe znači izolirana država ? Jedina izolirana država na Balkanu je Republika Srbija ako to nisi primjetio. U zavadi sa svim okolnim državama, izolirana od strane NATO pakta, koliko je Srbija jaka za nešto pokazuje sad Republika Hrvatska sa lupanjem kurcem u čelo na srbijanske protestne note :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Od islamske Bosne nema ništa, ali ako upita koji komšo četnik o nama onda mu reci hoće je biti, pit će nam krv kao mlijeko iz sise pa da mu to ubrza zelju za odlaskom u njegovu Rezervnu Srbiju.

Sine, mi dobro znamo sa kakvom bagrom od država živim u okruženju. Vi nama niste nepovjerljivi, mi otvoreno seremo po vašem velikosrpskom projektu i ne krijemo želju za unitarnom i slobodnom Bosnom i Hercegovinom. To je istina, ne treba vam to govoriti neki Bošnjak u povjerenju, više vam ne vjerujemo ni kad poklone nosite, niti imamo razlog da vam vjerujemo niti smo budale da to radimo.

Uplašeni susjedi Srbi ? To volim čuti, drago mi je što ste napokon shvatili da su se Bošnjaci osvijestili i da će žestoko odgovoriti na svaki napad na sebe i Bosnu. I budite uplašeni, bio sam i ja vas kad ste pucali na mene dok mi je bilo 17 godina, srećom uspio sam preživjeti i doživjeti da vidim te silne junačine u šprintu koji je zajebao i Usaina Bolta.

Dignite zidove na Drini, na obostrano je zadovoljstvo. Da se mene pita ja bih na našoj strani zasadio uz cijelu obalu Drine vrbe da znate šta vas čeka.

Cuj ovog o integrisanju i saradnji sa Europom :D :D Prvo se civilizujte, pa onda pricajte o eurointegracijama ...
Locked