Najopasnije je gdje ti je kuca.sandromen wrote:Gdje je opasnije?megaman4 wrote:Što je najgore muslimani su obilježeni i sve što se desi na zapadu, prvi su oni na piku. Biti musliman u Evropi postaje opasno, jer postaju sve više nepoželjni, što je jako opasno.kamen spoticanja wrote:Njemacki prica po bavarski tecno
Odo ovo sve u mp3A kada još dodamo činjenicu da desnica preuzima EU, neka nam je Bog na pomoći.
U Siriji, Turskoj, iraku, Afganistanu, Pakistanu ili Evropi?
Ekspanzija terorizma
- General War
#376 Re: Ekspanzija terorizma
-
megaman4
#377 Re: Ekspanzija terorizma
Dolazi vrijeme da više ni u svojoj kući nećeš biti siguran. Yeben vakat došao.sandromen wrote:Gdje je opasnije?megaman4 wrote:Što je najgore muslimani su obilježeni i sve što se desi na zapadu, prvi su oni na piku. Biti musliman u Evropi postaje opasno, jer postaju sve više nepoželjni, što je jako opasno.kamen spoticanja wrote:Njemacki prica po bavarski tecno
Odo ovo sve u mp3A kada još dodamo činjenicu da desnica preuzima EU, neka nam je Bog na pomoći.
- kamen spoticanja
#378 Re: Ekspanzija terorizma
Vala najvise ahmeda ubiju muhamedi sirom svijetamegaman4 wrote:Što je najgore muslimani su obilježeni i sve što se desi na zapadu, prvi su oni na piku. Biti musliman u Evropi postaje opasno, jer postaju sve više nepoželjni, što je jako opasno.kamen spoticanja wrote:Njemacki prica po bavarski tecno
mada se slazem...kako stvari stoje uskoro ce i hansovi pucati na ahmede i muhamede
-
sandromen
#379 Re: Ekspanzija terorizma
Preseli Hassan iz kuće u Bagdadu ili Islamabadu u novu kuću u Oslu. Gdje mu je opasnije za živjeti kao muslimanu?General War wrote:Najopasnije je gdje ti je kuca.sandromen wrote:Gdje je opasnije?megaman4 wrote:
Što je najgore muslimani su obilježeni i sve što se desi na zapadu, prvi su oni na piku. Biti musliman u Evropi postaje opasno, jer postaju sve više nepoželjni, što je jako opasno.A kada još dodamo činjenicu da desnica preuzima EU, neka nam je Bog na pomoći.
- Jack Be Nimble
#380 Re: Ekspanzija terorizma
Cnn rekao I jedno i drugo.saja_dj wrote:Izvor? Nista ne treba iz medija vjerovati sto policija minhena ne potvrdi ili objavi.Jack Be Nimble wrote:Neki svjedoci govore da su culi da govori allahu ekber, a drugi culi da je govorio ja sam nijemac i mrzim imigrante.
Sky news odmah se bacio na IS
Cnn na dzihadiste.
A za sada policija zvanicno tvrdi nema povezanosti sa IS-om i sl.
-
megaman4
#381 Re: Ekspanzija terorizma
Ma drug najbolje bježati u planinu i povesti neku ljepoticu sa sobom i pariti oči, a ponekad ga i umočiti.kamen spoticanja wrote:Vala najvise ahmeda ubiju muhamedi sirom svijetamegaman4 wrote:Što je najgore muslimani su obilježeni i sve što se desi na zapadu, prvi su oni na piku. Biti musliman u Evropi postaje opasno, jer postaju sve više nepoželjni, što je jako opasno.kamen spoticanja wrote:Njemacki prica po bavarski tecno
mada se slazem...kako stvari stoje uskoro ce i hansovi pucati na ahmede i muhamede
- General War
#382 Re: Ekspanzija terorizma
Bagdad-Islamabad-Oslo ako je normalan.sandromen wrote: Preseli Hassan iz kuće u Bagdadu ili Islamabadu u novu kuću u Oslu. Gdje mu je opasnije za živjeti kao muslimanu?
Ali Fritz koji zivi u Minhenu, zivo zaboli za hasana u bagdadu, ili islaamadu...kao i mene u BiH.
- kamen spoticanja
#383 Re: Ekspanzija terorizma
Velis da povedem zenu u planinu
pa lakse mi je u rat...bar znam kako cu skoncat
-
sandromen
#384 Re: Ekspanzija terorizma
Znači u planinu bez hanume.kamen spoticanja wrote:Velis da povedem zenu u planinu
- kamen spoticanja
#385 Re: Ekspanzija terorizma
Vidi se da nije ozenjensandromen wrote:Znači u planinu bez hanume.kamen spoticanja wrote:Velis da povedem zenu u planinu
pa lakse mi je u rat...bar znam kako cu skoncat![]()
inace bi znao sta je pravi terorizam
-
saja_dj
#386 Re: Ekspanzija terorizma
Cnn-ov izvor je bio telefonski poziv. Nijedan njemacki izvor nema ovu informaciju ali eto cnn se u americi dokopao nekako...Jack Be Nimble wrote:Cnn rekao I jedno i drugo.saja_dj wrote:Izvor? Nista ne treba iz medija vjerovati sto policija minhena ne potvrdi ili objavi.Jack Be Nimble wrote:Neki svjedoci govore da su culi da govori allahu ekber, a drugi culi da je govorio ja sam nijemac i mrzim imigrante.
Sky news odmah se bacio na IS
Cnn na dzihadiste.
A za sada policija zvanicno tvrdi nema povezanosti sa IS-om i sl.
- Jack Be Nimble
#387 Re: Ekspanzija terorizma
Tebi treba Ciribiribela izgleda.megaman4 wrote:
Ma drug najbolje bježati u planinu i povesti neku ljepoticu sa sobom i pariti oči, a ponekad ga i umočiti.Yebo rat...
-
megaman4
#388 Re: Ekspanzija terorizma
kamen spoticanja wrote:Velis da povedem zenu u planinu
Haj sad ozbiljno. Bogami mogli bi smo uskoro ostati bez slobode, jer će uskoro sve biti pod prismotrom, ako već i nije. Žalit ćemo mi za mirnim danima.
-
BigBossBrkO
#389 Re: Ekspanzija terorizma
sherbett wrote:Znaci svaki ludjak moze da opali rafale po ljudima na cesti, ko u PS igricama, isil u nije problem da uzme na sebe..ono ..jos bolje..aktivirajh se ludjaci, oni noge u zrak skupljaju poene, a ekipa hoda okolo i moze te za dobar dan roknut dok biras cipele...
Ovo ili je to il je neka nova taktika. Tko su ti "usamljeni vukovi" infiltrirani, asimilirani..koji se tako aktiviraju?
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/minhe ... /160722130Objavljen je i snimak pucnjave s krova centra na kojem jedan od napadač govori kako je Nijemac i da su stranci g***a.
Nema se šta "asimilirati" kada je njihov čovjek!
I na klipu jasno kaže "I zato moram ja uzeti oružje da vas strance ubijam...prokleti turci..." itd.
0:36 - ICH BIN DEUTSCHER!!! (ja SAM NIJEMAC)
Last edited by BigBossBrkO on 22/07/2016 22:36, edited 1 time in total.
- Point.
#390 Re: Ekspanzija terorizma
Ima li ko od ovih forumskih svaba da napise info iz prve ruke. Toliko dezinformacija trenutno.
- Connaisseur Karlin
- SanskiBiser
#393 Re: Ekspanzija terorizma
Cudo jedno pa na Fox News kazu da se napad desio na petu godisnjicu masakra koji je Aleksandar Brejvik napravio sto je naravno indikativno... 
- Njanjavi
#394 Re: Ekspanzija terorizma
megaman4 wrote: Haj sad ozbiljno. Bogami mogli bi smo uskoro ostati bez slobode, jer će uskoro sve biti pod prismotrom, ako već i nije. Žalit ćemo mi za mirnim danima.
Jaraniko ti da si ziv i zdrav, kad si ti ikad osto bez slobode
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#395 Re: Ekspanzija terorizma
Jah, a nekad se moglo u parku na klupi spavati
.
Slusao na radiu i divim im se kako bez neke panike izvjestavaju o pucacini, udjem na Klix i pomislim da je MinKen u Bosni negdje
Slusao na radiu i divim im se kako bez neke panike izvjestavaju o pucacini, udjem na Klix i pomislim da je MinKen u Bosni negdje
-
de balzac
#396 Re: Ekspanzija terorizma
saja_dj wrote: Ovo je direktno od sefa policije. Covjek suvereno drzi situaciju pod kontrolom sto se tice informacija.
Edit: pardon, mislim policijskog press-a
Marcus da Gloria Martins, glasnogovornik policije, kakav fascinantan lik! Odgovara na pitanja novinara inteligentno, suvereno, profesionalno, pismeno...
Moj Irfane Nefiću, kad već ne znaš, a znaš da ne znaš - što ne učiš od ovih koji znaju...
- TAFKAP
#397 Re: Ekspanzija terorizma
9. mrtva osoba nadjena na rijeci Isar, ne zna se da li je jedan od napadača
-
BigBossBrkO
#398 Re: Ekspanzija terorizma
Samo najjači ovaj bavarac sa klipa što se raspravlja sa luđakom...kaže "der hat ne wOfe" (on ima oružje) a pravilno je WAFFE ali bavarski naglasak je legendaran
, ali je i on malo rasistički nastrojen - kaže "scheiss kanaken" (kanake je uvredljivi naziv za turke/imigrante generalno), a njegov nijemac rešeta... pogubio se stari malo! 
Last edited by BigBossBrkO on 22/07/2016 22:42, edited 3 times in total.
- jao_situacije
#399 Re: Ekspanzija terorizma
koji je kurac ovim švabma imaju mercedes i audi imaju autobahn jaki ko beton dobre plate i frajer počne pucati po ljudima
normalni hansovi sada brčkaju noge na korčuli
normalni hansovi sada brčkaju noge na korčuli
- arzuhal
#400 Re: Ekspanzija terorizma
Šta kaže Kurir ko su napadači, jel Maoča ili su s Kosova i Metohije, jel upratio ko?