Brand Srebrenica
- Ommadawn
#376 Re: Brand Srebrenica
Jao bolesnika majko rođena!! Nije dovoljno Srebrenici genocid nego još i ovo....
- DaysleepeR
#377 Re: Brand Srebrenica
thumbs up for genocide
-
mirzaaa33
#378 Re: Brand Srebrenica
Je li istina da je ovaj Fikret najpopularniji i najomiljeniji voditelj u BiH? Naime, tako ga najavljuju na Hayat TV dok sam ja za njega čuo tek jučer. Naknadno sam se sjetio kada sam pročitao da je pisao i knjigu o Srebrenici da sam ranije mogao čuti o njemu.
- Man of steel
#379 Re: Brand Srebrenica
Ne treba kriviti dijasporu jer ti ljudi ne zive u ovoj zabokrecini i ne susrecu se svakodnevno sa ljudima tipa ovog hayatovog isprtka.
-
mirzaaa33
#380 Re: Brand Srebrenica
Svaki dan pričati i misliti o Srebrenici u čovjeku, ako je iskreno i bolno, bi donijelo strašne problemu u životu. Teško je sačuvati psihičko zdravlje, biti veseo. Ovaj, pak, stalno o Srebrenici priča, ni po čemu se ne vidi bol, tragedija, da ju osjeća. Barem kod mene je tako - ako se prisjećam nekih ružnih stvari nije mi lako, svejedno. Poštenije jedan dan "oplakati" pa živjeti svoj život ostatak godine nego 365 dana lažnog, profesionalnog bola. Znači, ili ćeš od 365 dana bola puknuti ili ćeš postati profesionalac koji nikakav bol ne osjeća.
Promocije knjiga, modne linije, intervjui, stand up - sve o Srebrenici. Čak se i film priprema, možda padne i kakva serija.
Promocije knjiga, modne linije, intervjui, stand up - sve o Srebrenici. Čak se i film priprema, možda padne i kakva serija.
- omega369
#381 Re: Brand Srebrenica
8372 je za palac gore?! ja koja krava majko mila....
fikreta protjerati iz BiH
fikreta protjerati iz BiH
-
SSemir
#382 Re: Brand Srebrenica
www.buka.comZamislite naslovnicu Sharli Ebdoa sa ovom fotografijom. Pa Bosna bi se na noge digla. Ovo ni francuskim majstorima morbidnog sarkazma ne može pasti na pamet. Ali našim ljudima zato može.
Besmislu nikad kraja. Evo pojavila se, pa utihnula inicijativa lokalnih pumpadžija iz "Hifa Petrola", koju su na svojoj FB stranici pozvali sve zaintersovane da "budu kreativni" i napišu rečenicu/citat vezan za sjećanje na Srebrenicu.
Komentari i komentatori sa, pazite sad, najviše lajkova osvajaju dnevnu brendiranu majicu "FH BRAND" #IJASAMIZSREBRENICE.
Jedan dan jedna majica. Navali narode. Friškog brendiranog genocida. U kvalitetnom printu.
Da se razumojemo, zarađivanje na ljudskoj nesreći nije neka nova pojava. Ta i danas ispred memorijala u Potočarima imate majice, bedževe, narukvice sa printovima koji su vezani za srebrenički genocid.
Dabome, da je to bolesno i sa druge strane, dabome da se stradanje mrtvih nekrofilski uvijek nastojalo unovčiti.
No, ovo prevazilazi svako poimanje zdravog razuma. Zapravo ulazi u dubine, negdje ispod nauma Rista Đoga, Smiljka Šagolja, Hermana Geringa i ostalih pulena ratne propagande.
Dakle, trebate biti kreativni i napisati neku potresnu stvar, kako bi dobili majicu sa brojem poginulih u Srebrenici. No, jebeš kreativnost, ako nije podržana lajkovima. Jebeš i mrtve, pobijene i zatrte, baš tako, jebeš sve njih, ako nemaju određen broj lajkića, samjlića i ostalih infantilnih emotikona.
U lajkovima je čar. Čar je reklamirati profanu benzinsku pumpu, preko mrtvih ljudi. A, najveća je čar, preuzeti od manekena ili ti manekenke t-shirt sa vašim omiljenim, brojem, simbolom, znakom, heštegom...
Jer, sezona je, primiče se 11. jul, treba se adekvatno obući prije ritualno/trendseterskog odlaska na mezarje. A, u sezonu se uklapa još jača sezona lokalnih izbora. Zato, valjda. hešteg #IJASAMIZSREBRENICE.
Ovo ludilo kome su prećutni legitimitet dali gotovo svi "dobri ljudi koji se o nečemu pitaju i uredno zalijevaju kult žrtve", pretvorilo se u ruglo zatomljene nekrofilije u simbiozi jedne lokalne kompanije i opskurnog čovjeka koji stoji iza još opskurnijeg brenda sumnjivog pamuka sa nesumnjivim srebreničkim genocidom..
I na sve to se mutavo ćuti. Organizatori ove bruke kažu da novci idu Udruženju žena "Majke Srebrenice". Ćuti i kurta i murta. Ćuti i lijevo i desno čeljade. I gradžanin u laundž baru i seljak ispred zadruge. Jebi ga, ne valja se nekom zamjeriti.
A, najviše ćute mrtvi . Ali, za mrtve nemaš brige, oni su bezopasni.
Samo tako se može objasniti tzv. marketinška kampanja. Kampanja, koja preko pobijenih promoviše jednu pumpu, jednog prodavca printova i beskonačan kosmos gluposti i neljudskosti.
Istina bog iz kompanije su, doduše nevoljko, zaustavili svoju reklamnju akciju zbog "zlobnika", koji ih nisu shvatili, šta li?
Ali, ljudi moji, budite vi dovoljno bolesni, pa napišite nešto kreativno, reklamno-marketinški, gotovo sloganski u vezi sa genocidom, sa Srebrenicom, sa jadom i čemerom, koji treba da obavija vječni muk. Da se u tišini poklonimo ubijenim.
Šta je trebalo pisati?
-Iz Srebrenice možeš biti ti!
-Moja Srebrenica zvuči poznato!
-Mame odobrile Srebrenicu!
-Srebrenica, lakše se briše!
-Srebrenica, JUST DO IT!
-Srebrenica, imate prijatelje!
Bolest, bolest, bolest! Ovaj pokazni primjer marketinške umobolnosti nam zorno govori kako je kultura sjećanja, od srebreničkog cvijeta, preko posmodernih i upravo morbidnih performansa, konačno spuštena međ' narod.
Međ' pumpe, rijaliti starlete i mafijaše. Konačno u marketinškim blagodetima može uživati i čoban i pjevaljka, a bez da se muči i razbija lobanju oko toga, šta je Haris Pašović htio reći kamarom stolica.
Dajte brendiranje genocida širokim narodnim masama, urliče Hifa petrol! Mislite da je to greška, da je kraj, da će mrtvi biti ostavljeni na miru u komemorativnoj tišini. Da nema dalje? A, jok, varate se.
Očekujte uskoro neki rijaliti sa Srebrenicom. Mnogi će se zgroziti, ali zgražavali su se i nad Velikim Bratom i ostalim ublehama identičnog formata, a danas šalju djecu u isti, ne bi li popunili kućni budžet.
Zamislite naslovnicu Sharli Ebdoa sa ovom fotografijom. Pa Bosna bi se na noge digla. Ovo ni francuskim majstorima morbidnog sarkazma ne može pasti na pamet. Ali našim ljudima zato može.
Zamislite kako ispred Aušvica i Mathauzena stoje buvlje tezge, sa suvenirima holokausta. Zamislite kako neko u top šopu prodaje majice sa leševima djece u Jasenovcu, Staroj Gradini i Jadovnu.
E, to što se ne da niti zamisliti, u Bosni je realnost.
Ako vam ništa nije jasno, a vi onda kupite majicu, onako malo strukiranu, da se naglasi brate mili, i muškost i ženskost. Sve sa omiljenim motivom srebreničkim. Jal' ćete majke nad tabutima, jal ćete suze majke, jal' ćete supermoderni heštegić #IJASAMIZSREBRENICE, jal' ćete minimalističku brojku pobijenih, do vas je i do vašeg rafiniranog modnog ukusa.
Cijena sitnica, 25KM i 8372 mrtvih i pobijenih.
Sram vas bilo!
Dragan Bursać je novinar i kolumnista BUKA portala. Možete ga naći na Twitteru @dijalekticar
-
mirzaaa33
#383 Re: Brand Srebrenica
Baš je pogodio što je spomenuo Charlie Hebdo, niko ovdje nije spomenuo to "šta bi bilo da je..."

- muz66
#384 Re: Brand Srebrenica
A sto bi? Imaju dojave. Stize neka donacija, odu i prijave se da tamo zive. Pokupe motokultivator, stoku, masine i sjemena. Zahvale se uredno, kroz suze govore kako im je drago sto neko misli na njih. Kad se kamera ugasi, sve sto su dobili prodaju za trecinu ili pola cijene Srbinu koji je oteo ili za sitne pare od Srebrenicana kupio zemlju. Lik sa tv-a se vrati nakon donacije u Vogoscu, kupi Golf 4 dizel ocam djetetam full max full, spusti i zatamni, pusti Jalu brata i meraka se. Ko bi pored toga zivio u nekoj otetoj Srebrenici'dječak sa šibicama wrote:Zasto niko od tih "#i ja sam iz Srebrenice" ne odu zivjeti u Srebrenici???
- madesa
#385 Re: Brand Srebrenica
hahahahamuz66 wrote:A sto bi? Imaju dojave. Stize neka donacija, odu i prijave se da tamo zive. Pokupe motokultivator, stoku, masine i sjemena. Zahvale se uredno, kroz suze govore kako im je drago sto neko misli na njih. Kad se kamera ugasi, sve sto su dobili prodaju za trecinu ili pola cijene Srbinu koji je oteo ili za sitne pare od Srebrenicana kupio zemlju. Lik sa tv-a se vrati nakon donacije u Vogoscu, kupi Golf 4 dizel ocam djetetam full max full, spusti i zatamni, pusti Jalu brata i meraka se. Ko bi pored toga zivio u nekoj otetoj Srebrenici'dječak sa šibicama wrote:Zasto niko od tih "#i ja sam iz Srebrenice" ne odu zivjeti u Srebrenici???
-
hladan.preminger
#387 Re: Brand Srebrenica
Zina Hasanovic je Hizina supruga, 100%. 
-
maxell_sarajevo
#388 Re: Brand Srebrenica
hladan.preminger wrote:Zina Hasanovic je Hizina supruga, 100%.
-
almir90
#389 Re: Brand Srebrenica
Ne moraju ni ići u Srebrenicu, evo kod nas koji su ostali i nisu se vratili dobili su svi kuće, imaju svaki mjesec redovna primanja, plus strane donacije, kao i donacije od familije koja je po dijaspori. Arapi često im šalju pare, ali to nije nikad u istom iznosu, i ne moraju ići u Srebrenicu, već idu u Tuzlu po te pare. Meni je žao svega što se desilo u ratu u tom dijelu Bosne i Hercegovine, ali nekako sam ohladio prema omladini koju gledam ništa živo ne rade, žive u dvadesetim godinama na račun tih ratnih dešavanja, zahvaljujući donacijama. Svi su taj rat unovčili, samo su neki više, a drugi manje, a ovi koji su više to unovčili su prisutni i u javnosti i medijima.muz66 wrote:A sto bi? Imaju dojave. Stize neka donacija, odu i prijave se da tamo zive. Pokupe motokultivator, stoku, masine i sjemena. Zahvale se uredno, kroz suze govore kako im je drago sto neko misli na njih. Kad se kamera ugasi, sve sto su dobili prodaju za trecinu ili pola cijene Srbinu koji je oteo ili za sitne pare od Srebrenicana kupio zemlju. Lik sa tv-a se vrati nakon donacije u Vogoscu, kupi Golf 4 dizel ocam djetetam full max full, spusti i zatamni, pusti Jalu brata i meraka se. Ko bi pored toga zivio u nekoj otetoj Srebrenici'dječak sa šibicama wrote:Zasto niko od tih "#i ja sam iz Srebrenice" ne odu zivjeti u Srebrenici???
-
statixx
#390 Re: Brand Srebrenica
Ovo mu je amidza...hladan.preminger wrote:Zina Hasanovic je Hizina supruga, 100%.
Ramiz Alic · Zenica
Svaka ćast Fikrete,nadam sedaće donirani novac otici onma kome je potreban !
- dječak sa šibicama
#391 Re: Brand Srebrenica
To jeste.muz66 wrote:A sto bi? Imaju dojave. Stize neka donacija, odu i prijave se da tamo zive. Pokupe motokultivator, stoku, masine i sjemena. Zahvale se uredno, kroz suze govore kako im je drago sto neko misli na njih. Kad se kamera ugasi, sve sto su dobili prodaju za trecinu ili pola cijene Srbinu koji je oteo ili za sitne pare od Srebrenicana kupio zemlju. Lik sa tv-a se vrati nakon donacije u Vogoscu, kupi Golf 4 dizel ocam djetetam full max full, spusti i zatamni, pusti Jalu brata i meraka se. Ko bi pored toga zivio u nekoj otetoj Srebrenici'dječak sa šibicama wrote:Zasto niko od tih "#i ja sam iz Srebrenice" ne odu zivjeti u Srebrenici???
Ali ja sam mislio na raznorazne Hane Hadziavdagic Tabakovic, HIFE i ostale koji hashtagaju i podrzavaju Fikreta i ovaj "dzenosajd biznis".
Hajde brate u Srebrenicu, provedi tamo mjesec dana sa onom sirotinjom koja zivotari u gradu koji je kazu na rubu egzistencije, a milioni ako ne i milijarde su skupljene na racun tog grada. Koliko je para dobijeno na imenu Srebrenica, mogli su 4 autoceste napraviti do tamo i nazad, napraviti od Srebrenice grad dostojan zivota. Tamo je banja koja propada cini mi se, odnosno i ne radi, ko ce ga znati.. a cuvena je po guber vodi. Moglo se nesto i u toj tvornici u Potocarima pokrenuti, zar nije smisao svega da Srebrenica prezivi, ili je smisao zgrtati pare od jula do jula.
Najlakse se sakriti iza cvijeta i mlatiti lovu. Nevjerovatno je kako dobro i kvalitetno zive majke sa udruzenjem u Tuzli, Vogosci ili Ilijasu, i kako lose i ocajno zive majke bez udruzenja u Srebrenici i okolnim selima.
- Banksy
#392 Re: Brand Srebrenica
Što vole ovo glupo, staromodno iliti...
A, najveća je čar, preuzeti od manekena ili ti manekenke t-shirt sa vašim omiljenim, brojem, simbolom, znakom, heštegom...
(Dragan Bursać je novinar i kolumnista BUKA portala. Možete ga naći na Twitteru @dijalekticar)
http://www.6yka.com/novost/108280/draga ... just-do-it
Iliti, zajedno, ne ili ti, a najbolje samo ili.
- dust in the wind
#393 Re: Brand Srebrenica
meni samo nije jasno kako iko može izgovoriti da je smatrao Hifu ozbiljnom firmom. jesu ozbiljni, teški kriminalci evo godinama...podržavani od strane vladajuće elite.Bijeli look wrote:
Koja bolest od slike, ovo je toliko žalosno da dodiruje granicu sa smiješnim. Jednostavno ne mogu da vjerujem. Kakav je to mentalni sklop, šta je u glavi onoga što je osmislio ovo i ove djevojke koja je prihvatila da obuče ovu majicu i nabaci ovaj fejsbuk fejs? Ovo je toliko pogrešno da graniči sa nekrofilijom.
Smatrao sam da je Hifa ozbiljna firma, ali sa ovim potezom su toliko ukaljali ugled i imidž kompanije, da će im trebati godine da skinu ovu mrlju. Vlasnik bi trebao još danas otpustiti cijeli marketing ured i sve one koji su imali veze sa ovim nakaradnim projektom.
Bolesno.
- sunceKOtepsija
#394 Re: Brand Srebrenica
ima i ovo

http://www.zazzle.com/remember_srebreni ... 9890939082
http://www.zazzle.com/srebrenica_genoci ... 8267167261
http://www.zazzle.com/srebrenica_tee_sh ... 1903247623
http://www.zazzle.com/remember_srebreni ... 2009610172

http://www.zazzle.com/remember_srebreni ... 9890939082
http://www.zazzle.com/srebrenica_genoci ... 8267167261
http://www.zazzle.com/srebrenica_tee_sh ... 1903247623
http://www.zazzle.com/remember_srebreni ... 2009610172
Nedima Šišić Hatičić Ne znam dali ste iko od vas prozivao i bunio se kad je gos.Angelina snimila film o ratu i patnjama Bosne cijele a ne samo Srebrenice i bogati se na račun sviju iz Bosne tad šutite ne znam dali će se film besplatno gledati u kinu ili će biti humanitarnog karaktera aaaaa hoće malo sutra al ona je Angelina a ovo samo jedan mali Fikret madajte molim vas fukare i uvlači Bosanski .....pustite čovjeka na miru sram vas bilo
24 minuta
Aida Mehmedović Čičak Ajdin Selman plus marketing, plus distribucija ovo i ono. Sta je problem? Mi isto imamo majicu koju smo kupili na kojoj pise broj ubijenih u Srebrenici i nije kostala nista manje. Na kraju krajeva to opet nije razlog da ljudi postaju monstrumi. Komentari su bolesni do kraja. Eto oni vole Srebrenicu vise od Srebrenicana. Pa ako ce i komercijalizirati svoju tragediju to je njihov izbor.
Aida Mehmedović Čičak Odakla vam tolika kolicina mrznje? Sracunajte koliko kosta majica i print i od toga procenat udruzenju (koje se isto od neceg mora finansirati) i nije neka para. Dusebriznici iz ugodnih fotelja, dok je ovo dijete zivot trazilo po srebrenickim sumama a zatim tumaralo i po Sarajevu trazeci nacina da hljeba zaradi vi ste nasljedivali skupe stanove po elitnim sarajevskim sokacima. Jadni ste do bola.
Mersed N' Sabina Ali neka su mnogi iskoristili ovu priliku da se nagovore postenom covjeku.
idajet Grabus Hajde bgt eto vi ste svi zlatni sto komentarisete,ko smo mi da sudimo Fikretu jeli htio profitirat ili nije ima dragi Allah 99% nas da imamo priliku uradili bi smo istu stvar kao Fikret,prvo prestanite slusat Cecine pjesme pa onda napadjte Fikreta,uostalom niko nas ne tjera da kupimo majicu nasa slobodna volja,imamo mi vecih problema od ovoga,neka se svako o sebi zabavi!!!
Muhamed Mehmedovic Pa ako je tako, zasto do sad to niko nije odradio. Ja nisam te majce vidio i dotaknuo jos. Ali ima sigurno razlike u kvalitetu izmedzu recimo 4 KM i neke malo skuplje. Pa onda dodaj te tu stampanje dizajna, prevoz, ostava, reklamiranje, vrijeme izgubljeno ako imate porodicu i posao. To se sve sabere i na kraju ostaje mu neki manji dio zarade, koju je i zasluzio za taj rad.
Muhamed Mehmedovic Mislim da su mnogi dosad dozivjeli i kupili majcu sa nekim slovima. Nije to do majce i novca!! Nego do znacenja i osjecanja koje imate prema tome sto pise. Ja bi je nosio samo da me neke pita sta je to Srebrenica?
Nazalost i da je dzaba mnogi je nebi pronosali, nasli bi neku manu. Tako molim vas razmislite dobro prije nego sto mislite da znate sve pa nekad upitajte i druge za drugo misljene.
A koment o srebrencanima koji su kako vi kazete drzali drugi narod zednim. Objasni molim vas..kad i gdje?
Muhamed Mehmedovic Prvo Fikret ne promota genocid. To trebas razumiti, on poducava narod o genocidu i historiji da se nebi ponovo dogodila. Drugo vec smo pricali o tom neko profitu koji po mom misljenju nepostoji i mnogi ljudi se ne trude tom zaradom za zivot. Nego radi hobija ili drugih licnih razloga kao ovo naprimjer.
Mersed N' Sabina Ma nema to nista Muki sa zaradom, to je vise da se blati ime nasih vrijednih ljudi koji su uspijeli nesto u zivotu. Vidis da Nasera i mnoge druge nase heroje proganjaju samo zato sto su uspjeli nesto da ostvare nakon svega toga 90tih. Fikret je velik trn u oku mnogim u federaciji jer je 'izbijeglica' koji je uspio svojim radom i trudom.
Elvira Jahic Mnogi su kupili markiranu majcu od 50€ i više eura da drugi vide daje on faca, ovde je problem što smo mi zavidan narod ljubomoran moze se neko obogatiti lakše je gledati bijedu sirotinju i sazaljevati nekog ko želi neka kupi ko ne nemora Fikrete živ i zdrav bio majci
to su USD valuta. tako da su te iste oko 40-50km online
-
almir90
#395 Re: Brand Srebrenica
Tu su i patriJote koji mjere patriJotiztam muzikom.

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#396 Re: Brand Srebrenica
Sto je najveci fazon radi se o mahom zrelim ljudima u ozbiljnim godinama 
I onda se neko cudi sto su nam drustvo i drzava u qrtzu. Pa kako pobogu si brate sa ovakvim mentolskim narodom? Dobro nam je kakvi smo
I onda se neko cudi sto su nam drustvo i drzava u qrtzu. Pa kako pobogu si brate sa ovakvim mentolskim narodom? Dobro nam je kakvi smo
-
almir90
- Henry Chinaski
#398 Re: Brand Srebrenica
Ovakvo seljačko iskorištavanje srebreničke patnje je naravno za svaku osudu.
S druge strane, žao mi je što se ne nađe niko ko stvarno želi da uradi pravu stvar i ne razvije ovaj brend na pravi način da se iz njega dobije nešto pozitivno.
Ako na stranu ostavimo patetiku koja nikom ne donosi ništa dobro, moramo priznati da je Srebrenica najpoznatiji BH brend u svijetu i zašto ga ne iskoristiti za promociju istine ako već postoji? Dodik troši milione da se laž ponavlja dovoljno često kako bi postala istina. S druge strane, mi se kockamo sa nepobitnim argimentima (koji su na našoj strani) tako što ostavljamo priučenim ženama da odlučuju o načinu promocije. Najveći domet je da se uključi Sadik Ahmetović koji je u rangu priučenih žena.
Po mom mišljenju, neophodno je angažirati vrhunsku PR agenciju koja bi trebala da osmisli korištenje brenda Srebrenica kako bi se cijela stvar podigla do ranga 11.septembra. To mora da zadrži dostojanstvo, izbjegne bilo kakvo kompromitiranje, a simboli i distribucija moraju da budu strogo kontrolirani.
Ako mislimo da se ovo ne treba organizovano iskoristiti za promociju istine (pa i države) i da treba pustiti da se istina sama širi, onda smo ili totalne budale ili naivni ili zlonamjerni. Ne budemo li iskoristili pametno ovaj brend (namjerno insistiram na terminu BREND) istina će se ugasiti negdje usput, mi ćemo moći plakati nad svojom patetikom, a žene će se radovati Kolindi kao najrođenijoj i ljubiti Vučiću tabane.
Do tad Dodik, iz budžeta, finansira svoju istinu po svijetu.
S druge strane, žao mi je što se ne nađe niko ko stvarno želi da uradi pravu stvar i ne razvije ovaj brend na pravi način da se iz njega dobije nešto pozitivno.
Ako na stranu ostavimo patetiku koja nikom ne donosi ništa dobro, moramo priznati da je Srebrenica najpoznatiji BH brend u svijetu i zašto ga ne iskoristiti za promociju istine ako već postoji? Dodik troši milione da se laž ponavlja dovoljno često kako bi postala istina. S druge strane, mi se kockamo sa nepobitnim argimentima (koji su na našoj strani) tako što ostavljamo priučenim ženama da odlučuju o načinu promocije. Najveći domet je da se uključi Sadik Ahmetović koji je u rangu priučenih žena.
Po mom mišljenju, neophodno je angažirati vrhunsku PR agenciju koja bi trebala da osmisli korištenje brenda Srebrenica kako bi se cijela stvar podigla do ranga 11.septembra. To mora da zadrži dostojanstvo, izbjegne bilo kakvo kompromitiranje, a simboli i distribucija moraju da budu strogo kontrolirani.
Ako mislimo da se ovo ne treba organizovano iskoristiti za promociju istine (pa i države) i da treba pustiti da se istina sama širi, onda smo ili totalne budale ili naivni ili zlonamjerni. Ne budemo li iskoristili pametno ovaj brend (namjerno insistiram na terminu BREND) istina će se ugasiti negdje usput, mi ćemo moći plakati nad svojom patetikom, a žene će se radovati Kolindi kao najrođenijoj i ljubiti Vučiću tabane.
Do tad Dodik, iz budžeta, finansira svoju istinu po svijetu.
- zavezata-vreca
-
ivan zamorano
#400 Re: Brand Srebrenica
Digla se velika frka oko fikreta i tih majica.
Ljudi se zalijepe na ono sto prvo procitaju i bez razmisljanja daju tome podrsku fikretu ili ovima sto ga napadaju.
Moj stav je da sam malo blize ovima sto ga napadaju i ja ga ne krivim ali mislim da mu nije ovo trebalo ehhh sada citam imena onih koji ga napadaju u prvim redovima i cija su usta puna nekakvih moralnih lekcija a isti ti koji ga napadaju(mnogi od njih) su se obogatili na racun rata i njihove uloge u istom, isti oni koji su iskoristavali bosansku djecu, maltretirajuci ih na razne nacine da bi se obogatili preko njihovih leďa sada djele moralne lekcije fikretu i tako vuku ogromnu masu koja se okrece protiv fikreta valjda zato sto oni nisu ti koji su se sjetili ideje sa majicama ili zato sto ih je preduhitrio...
Uglavnom kada vidim ko sve dijeli moralne lekcije fikretu mogu samo reci ma neka si fikrete(i ako ne odobravam) svakako bi to uradio neko od ovih sto ti moralne lekcije dijele
Ljudi se zalijepe na ono sto prvo procitaju i bez razmisljanja daju tome podrsku fikretu ili ovima sto ga napadaju.
Moj stav je da sam malo blize ovima sto ga napadaju i ja ga ne krivim ali mislim da mu nije ovo trebalo ehhh sada citam imena onih koji ga napadaju u prvim redovima i cija su usta puna nekakvih moralnih lekcija a isti ti koji ga napadaju(mnogi od njih) su se obogatili na racun rata i njihove uloge u istom, isti oni koji su iskoristavali bosansku djecu, maltretirajuci ih na razne nacine da bi se obogatili preko njihovih leďa sada djele moralne lekcije fikretu i tako vuku ogromnu masu koja se okrece protiv fikreta valjda zato sto oni nisu ti koji su se sjetili ideje sa majicama ili zato sto ih je preduhitrio...
Uglavnom kada vidim ko sve dijeli moralne lekcije fikretu mogu samo reci ma neka si fikrete(i ako ne odobravam) svakako bi to uradio neko od ovih sto ti moralne lekcije dijele