Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne kontam, nemoguce da je zeko ovoliko dobar, odnosno Novak los.
Onda mi upade u oci pocetak meca i prvi brejk. Novak je poene rjesavao drop shotovima. Hm, to djeluje kao nemanje rijesenja za igru. Drop shotovi mogu, kad se protivnik umori. Ovako - kratkotrajno rijesenje.
Nakon prvog seta mozemo zakljuciti da se Nole krece maestralno, udarci koje rijetko vidjamo ali eto uz pomoc mreze, sudije i dosta srece Andy vodi 1-0 naravno ovako stanje je samo na eurosportu zahvaljujuci ovom cobanu od komentatora, svi ostali vide kako ridjokosi siluje guslara u svim segmentima igre
Tomahawk11 wrote:Ne kontam, nemoguce da je zeko ovoliko dobar, odnosno Novak los.
Onda mi upade u oci pocetak meca i prvi brejk. Novak je poene rjesavao drop shotovima. Hm, to djeluje kao nemanje rijesenja za igru. Drop shotovi mogu, kad se protivnik umori. Ovako - kratkotrajno rijesenje.
Tomahawk11 wrote:Ne kontam, nemoguce da je zeko ovoliko dobar, odnosno Novak los.
Djokovic ne moze probit Murraya u ovim uslovima.
Mislis, ne moze naci igru kojom ga moze dobiti u ovim uslovima?
Ne kontam, bar Murray je tip tenisera kojem ne odgovaraju uslovi max sporog tenisa.
Mozda ne odgovara ni Novaku, ali opet mislim da bi mu vise trebalo odgovarati nego Murrayu.
Nekako mi je najblize ovo sto radosni rece - Novak u finalu RG i Novak inace, da su dvije osobe. Cudno, kad znamo kako je jak psihom.
radostan dan wrote:Ode prvi set...
Nista, ide mjenjanje taktike.
Jeste da su uslovi teski, velika vlaznost i omorina, ali sta se mora, mora se...
Žeenooo...
Djokovic ne moze probit Murraya u ovim uslovima.
Mislis, ne moze naci igru kojom ga moze dobiti u ovim uslovima?
Ne kontam, bar Murray je tip tenisera kojem ne odgovaraju uslovi max sporog tenisa.
Mozda ne odgovara ni Novaku, ali opet mislim da bi mu vise trebalo odgovarati nego Murrayu.
Nekako mi je najblize ovo sto radosni rece - Novak u finalu RG i Novak inace, da su dvije osobe. Cudno, kad znamo kako je jak psihom.
Ne. Ovi uslovi odgovaraju Murrayu. Pa jel vidis sta vraca i koliko tjera Djokovica na udarac-dva vise.
Pa pricali su i pred pocetak meca, Murrayeva prednost je ako bude imao dobar procenat servisa.
Ok, uspio je i igrom u ovom setu, ali ne mogu reci da je to njegova prednost. Ako bi iko trebao imati zivaca za duze poene, onda je to Novak.
Tomahawk11 wrote:Pa pricali su i pred pocetak meca, Murrayeva prednost je ako bude imao dobar procenat servisa.
Ok, uspio je i igrom u ovom setu, ali ne mogu reci da je to njegova prednost. Ako bi iko trebao imati zivaca za duze poene, onda je to Novak.
Pa ev sad je Djokovic produzio poene i napravio brejk.