BHCluster wrote:
Ne nego bh.entitet rs je stvorena na: etnickom ciscenju, koncentracionim logorima, ubistvima, silovanjima, terorisanjem, UZP-om, Genocidom...
Jest. I šta predlažeš ? Bacanje cvijeća u Miljacku ?
BHCluster wrote:
Ne nego bh.entitet rs je stvorena na: etnickom ciscenju, koncentracionim logorima, ubistvima, silovanjima, terorisanjem, UZP-om, Genocidom...
madner wrote:Ja predlazem spomen plocu, gdje bi tekst bio: Pali pri pokusaju osvajanja Sarajeva 2 i 3. Maja, po naredbi Milutina. Pa onda neka ostavljaju cvijece, pale svijece itd...
samo mjes Milutina staviti Beograda...madner wrote:Ja predlazem spomen plocu, gdje bi tekst bio: Pali pri pokusaju osvajanja Sarajeva 2 i 3. Maja, po naredbi Milutina. Pa onda neka ostavljaju cvijece, pale svijece itd...
kakvim citatima? ukucaš Behmen dobrovoljačka, izaći će nekoliko relevantnih tekstova.Banksy wrote:
I budala razumije napisano iznad. Kako rekoh, nema načina da svoje tvrdnje potkrijepim citatima - ili ima, ali zaista traži puno vremena - ali jako dobro pamtim, a lažov nisam. Misli šta hoćeš, od mene toliko.
madner wrote:Ja predlazem spomen plocu, gdje bi tekst bio: Pali pri pokusaju osvajanja Sarajeva 2 i 3. Maja, po naredbi Milutina. Pa onda neka ostavljaju cvijece, pale svijece itd...

Gdje sam ja to predlozio?asurbanipal wrote:BHCluster wrote:
Jest. I šta predlažeš ? Bacanje cvijeća u Miljacku ?
Banksy se haman bori da naslijedi Katin forumski nadimak...Chmoljo wrote:kakvim citatima? ukucaš Behmen dobrovoljačka, izaći će nekoliko relevantnih tekstova.Banksy wrote:
I budala razumije napisano iznad. Kako rekoh, nema načina da svoje tvrdnje potkrijepim citatima - ili ima, ali zaista traži puno vremena - ali jako dobro pamtim, a lažov nisam. Misli šta hoćeš, od mene toliko.
poenta je da si lupila. jasno mi je da ne gotiviš SDPovce, da su te iznevjerili, da si ljuta, ali ovo je bilo poprilično maliciozno jer su predstavljeni kao simpatizeri koljača. u rangu zamjeranja Tihiću što je natjeran da govori pred kamerama kao logoraš.
činjenice radi: godina je 2010. ova dozvola koja se pominje, ustvari je očitovanje MUPa KS o da li je moguće ili ne obezbjediti taj skup. tadašnji ministar je bio Željko Mijatović. SDP će tek naredne godine formirati kantonalnu vlast. jedino što je Behmen mogao uraditi jeste da se očituje u javnosti oko ovoga. ne znam ni jesu li drugi šta mogli učiniti da se taj cirkus dokine, ali ne sumnjam, da je Behmen prešutio, da i to uzela za zlo. čak se i očitovao upravo na onaj način na koji si pozivala u svom postu kojeg si bez problema izvukla iz naftalina.
kritika je dobra dok odgovara činjenicama.
omogucuje takodje i granicu na drini. sto je priznat ce mo bitnije od cvijeca u dobrovoljackoj koja ce se najvjerovatnije zvati ulica milorada dodika. zbog njegovih zasluga za opstanak te zajednicke drzave. a zbog toga sto je svog decenijskog jarana covica cirilicu poducio kako se unistavaju strateska preduzeca vlastitog glasackog tijela ce dobiti jos najmanje trg u SA.Lincoln-Burrows wrote:Zajednička država je to što još uvijek "omogućuje" uopće postavljanje cvijeća u Dobrovoljačkoj,
u protivnom o ovome nebi bilo ni spomena.
zrakomlat wrote:madner wrote:Ja predlazem spomen plocu, gdje bi tekst bio: Pali pri pokusaju osvajanja Sarajeva 2 i 3. Maja, po naredbi Milutina. Pa onda neka ostavljaju cvijece, pale svijece itd...
I od meneLBVIEW wrote:zrakomlat wrote:madner wrote:Ja predlazem spomen plocu, gdje bi tekst bio: Pali pri pokusaju osvajanja Sarajeva 2 i 3. Maja, po naredbi Milutina. Pa onda neka ostavljaju cvijece, pale svijece itd...