pukepuke wrote: Da, zato što imaš perverzan um, vrte ti se bludne misli po glavi
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#376 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
-
prog321
#377 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
I zene ba lazu cim izadju vani. Niti su toliko visoke, nose stikle, niti su im usne toliko napucene, koriste karmin, o sisama i da ne pricamo. Wonderbra, mislis flasa puna mlijeka a unutra ljesnik. 
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#378 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
jel do ventila ? pušća neđe ? kondenz ?Euridika wrote: Aha, ponekad i vlažno...
- Euridika
- Globalna šefica
#379 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kondenz. Hladno napolju...heat wrote:jel do ventila ? pušća neđe ? kondenz ?Euridika wrote: Aha, ponekad i vlažno...
- edo_79
#380 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Keder joj stradao, ne dihtuje dobroheat wrote:jel do ventila ? pušća neđe ? kondenz ?Euridika wrote: Aha, ponekad i vlažno...
- heat
#381 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
a vruce unutraEuridika wrote:Kondenz. Hladno napolju...heat wrote:jel do ventila ? pušća neđe ? kondenz ?Euridika wrote: Aha, ponekad i vlažno...
- kokuz_sa
#382 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
kako definisati zaljubljenost? 
- WildRedRose
#383 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
kokuze, za to nema definicije. Zato su samo budale zaljubljene 
- Euridika
- Globalna šefica
#384 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jest, jest, Tita mi...edo_79 wrote:Keder joj stradao, ne dihtuje dobroheat wrote:jel do ventila ? pušća neđe ? kondenz ?Euridika wrote: Aha, ponekad i vlažno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#385 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Raspitaću se pa ti javim.heat wrote:a vruce unutraEuridika wrote:Kondenz. Hladno napolju...
- Euridika
- Globalna šefica
#386 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Isto kao i ludilo, samo nemaš luđačku košulju...kokuz_sa wrote:kako definisati zaljubljenost?
- heat
#387 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ma jok raspitati, posalji mailEuridika wrote: Raspitaću se pa ti javim.![]()
- LaLuna
#388 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
.
Last edited by LaLuna on 17/05/2016 22:04, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#389 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
kako postat pametan od zajubljenosti ?

-
Klitemnestraaa
#390 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Iz zenske perspektive i ne bas. Mi to percipiramo normalnim, da slobodno musko vise zenki ganja i onako casual chatta i flertuje s njima, just for fun. Javi joj se isto tako. Probaj se malo opustiti, mislim da je vidjela da si se satro titrajuci oko nje pa joj je svejedno. Javi se for fun, ali ne s pitanjem za kafu, nek se ona zapita hoces li ti sad na kafu ili si nasao neku u medjuvremenu.Jimmy McNulty wrote:Slažem se sa svim napisanim.ho oponopono wrote:...Mislim da neću ni zvat nit išta više, bio sam i previše korektan i odradio sam sve što sam mogao.
A ne znam lagat, odvalio bi se smijat u po pričeprog321 wrote:Jimmy, Jimmy, strategija 'budi ono sto jesi'- ocigledno ne daje rezultate. Promjeni to. Lazi iz sveg srca
- Euridika
- Globalna šefica
#391 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
S obzirom da veliki broj ljudi poklekne ovakvom iskušenju, skoro je i nebitno šta je od ovo dvoje u pitanju...LaLuna wrote:doduse jos nije tacno utvrdjeno da li ljubav pravi budalu od covjeka ili se samo budale zaljubljujuEuridika wrote:Isto kao i ludilo, samo nemaš luđačku košulju...kokuz_sa wrote:kako definisati zaljubljenost?![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#392 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ah, jednostavno - odljubi se...kokuz_sa wrote:kako postat pametan od zajubljenosti ?![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#393 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Hmmmm anojkica ti je dobro sve rekla, a ja bih dodao jos da malo porazmislis o dvije stvari:Jimmy McNulty wrote:Istina je da imam prevelika očekivanja, a to je zato jer dok dogovorim sa djevojkom neku kafu crknem od truda i zayebancije da uspijem makar to. Nekima to ide lagano a ja s druge strane se moram ko mazga potrudit...ovo ostalo shvatam samo eto stvarno mi je uvjerljivo napisala da bi htjela opet i bio sam se ponado ali shvatih nakon desetak dana koji sam ja kreten. Upravu si...annoy wrote: Imaš prevelika očekivanja. Od jedne kave nemoj ništa planirat, očekivat, ni donosit ikakve zaključke. Pristupi tome opuštenije malo u svojoj glavi.
Ako ti se nije javila 14 dana zajebi to. Nema te matematike koja će te odvratit od osobe koja ti se sviđa, makar da joj se javiš i pitaš kako je, ako već ne možeš na kavu...
a) ciljas li na "pogresne" djevojke
b) svom samopouzdanju
Sta hocu da kazem?
-Kao i nas i njih ima razlicitih "vrsta" i nekima je tvoj paket, odnosno ono sto jesi, neprivlacan, a nekima itekako privlacan. Dobro bi bilo da prepoznas ovu drugu grupu. A to ces najbolje po slicnim interesima, pogledu na zivot i ono sto je mozda najvaznije-bekgraund, tj. iz kakvih kuca i porodica dolazite. Ako niste isto bazdareni, nema tu hljeba, barem ne dugorocno.
Mislim da bi bilo vrlo vazno da porazmislis o sebi, sta si, ko si, sta pruzas i da se po tome ravnas. Ovo naravno ne znaci da se trebas udvarati nekome ko ti se ne svidja, nego cisto da imas orjentir i da ne prebacujes sebi toliko. Nije sve do tebe. I malo je muskaraca koji mogu imati koju pozele. Jako jako malo. Po njima se nemoj ravnati.
-Neki kazu da se rodimo sa odredjenom dozom samopouzdanja, drugi da se to uci i vjezba, kao i sve ostalo.
Moje misljenje je da su drugi blizi istini. Poradi malo na tome, na svom nastupu. To ne znaci da moras biti James Bond, jer i blaga smotanost i smusenost znaju biti simpaticni (posebno ako si Hugh Grant
Zene su genetski i evolucijski uslovljene da reaguju na jake i sposobne muzjake i taj princip se nije mijenjao hiljadama godina. Nekad je glavni baja bio onaj koji moze oboriti najvece stablo, naloziti najvecu vatru, uloviti vepra, danas su, ajmo reci, neke druge vrijednosti po kojima se valorizuju muzjaci.
Poenta price je da u tebi trebaju da prepoznaju ono sto ih evolutivno privlaci. A to nije smokljan bez samopouzdanja
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#394 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Mislim da ne ciljam na pogrešne djevojke i činjenica je da nakon što si zadnju djevojku imao u srednjoj a sad uzimaš dvadeset petu godinu da imaš određenih problema što se tiče samopouzdanja
još na to dodaj iskustvo koje nemaš i paf. Uz to sav sam nekakav nikakav
dok ne upoznam osobu malo bolje, a nijedna mi neće dat 5 prilika da se ja opustim i pokažem ustvari ko sam.
U ovom posljednjem pokušaju zbog kojeg sam se i obratio forumskoj gospodštini realno ja sam taj koji je ostavio bolji utisak i bez da se hvalim, mislim da sam ja mnogo bolji mužjak nego ona ženka, znači skoro i da nemam standarda i opet ne mogu. Ja sam taj koji je vodio razgovor, flertovao, dijelio komplimente bla bla bla, od 2 sata koliko smo bili zajedno ja sam pričao sat i pol i to ne gluposti. Ne znam, poludiću
U ovom posljednjem pokušaju zbog kojeg sam se i obratio forumskoj gospodštini realno ja sam taj koji je ostavio bolji utisak i bez da se hvalim, mislim da sam ja mnogo bolji mužjak nego ona ženka, znači skoro i da nemam standarda i opet ne mogu. Ja sam taj koji je vodio razgovor, flertovao, dijelio komplimente bla bla bla, od 2 sata koliko smo bili zajedno ja sam pričao sat i pol i to ne gluposti. Ne znam, poludiću
- ho oponopono
#395 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...joj Džimi boj ti njeno nehtjenje tebe pretvaraš u sopstvenu neadekvatnost...odsustvo njene želje prema tebi ima veze sa njom a ne sa tobom...
...možda veremi za bivšim ili jednostavno nije kliknula sa tobom( ne sviđaš joj se)...možeš ti mljeti 5 dana džaba...
...ona samo speluje da, da ...tako je, ono kurtoazno( u sebi-šta me snađe, da imam daljinski da ga off), na upit da odgovor jer si joj poslao ?
...ni volje ni želje, nazor ne ide, jebiga...to je samoća u dvoje...
...dao si sve od sebe goni to u tri lijepe...ne dumaj bespotrebno...niska, destruktivna osjećanja i emocionalne jadove sebi navlačiš...
...možda veremi za bivšim ili jednostavno nije kliknula sa tobom( ne sviđaš joj se)...možeš ti mljeti 5 dana džaba...
...ona samo speluje da, da ...tako je, ono kurtoazno( u sebi-šta me snađe, da imam daljinski da ga off), na upit da odgovor jer si joj poslao ?
...ni volje ni želje, nazor ne ide, jebiga...to je samoća u dvoje...
...dao si sve od sebe goni to u tri lijepe...ne dumaj bespotrebno...niska, destruktivna osjećanja i emocionalne jadove sebi navlačiš...
- annoy
#396 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Mislim da ne bi trebao svoje samopouzdanje vezati isključivo sa svojim (ne)uspjehom kod žena. Samopouzdanje bi trebalo izvirati iz tvojih kvaliteta kao osobe. Nemaju svi samopouzdanja, a neki ga jednostavno znaju glumiti. Možda ti se čini da drugi imaju više uspjeha od tebe, i više samopouzdanja, ali nemoj o tome previše razmišljati. Ne možeš ti znati što je u nečijoj glavi, s kakvim se nesigurnostima i problemima netko bori, pa ako i ostvaruje više odnosa s ženama, ne možeš znati koliko su ti odnosi uopće kvalitetni.Jimmy McNulty wrote:Mislim da ne ciljam na pogrešne djevojke i činjenica je da nakon što si zadnju djevojku imao u srednjoj a sad uzimaš dvadeset petu godinu da imaš određenih problema što se tiče samopouzdanjajoš na to dodaj iskustvo koje nemaš i paf. Uz to sav sam nekakav nikakav
dok ne upoznam osobu malo bolje, a nijedna mi neće dat 5 prilika da se ja opustim i pokažem ustvari ko sam.
Nemaju ni žene često samopouzdanja. Mislim da bi većina bila totalno nesposobna prići muškarcu. U društvu se uvriježilo to da je muškarac taj koji treba se više truditi, da je on taj koji treba impresionirati, a žena eto dovoljno da je tu. Ja mislim da je to pogrešno, ali uvriježeno je, i mnoge se žene ponašaju u skladu s time.
Ja osobno mislim da kad postoji obostrana privlačnost i interes da ne bi dogovaranje kave trebalo biti toliki problem i zahtjevati toliki angažman od samo jedne strane. Možda ima žena koje to tako očekuju, ali po meni to nije dobro već od samog starta.
Probaj biti manje opterećen time koliko imaš pokušaja i kad će biti sljedeći i koji će biti zadnji. Možda takav način upoznavanja kakav prakticiraš nije idealan za tebe, ako kažeš da ti treba vremena da se opustiš pred nekim. I ja sam takva i svoje momke nikad nisam upoznavala na taj klasični način putem nekakvih dejtova gdje si kao na testu i moraš obavezno se ubiti da ostaviš najbolji dojam, nego smo se upoznavali u nekakvim opuštenijim okolnostima, u većem društvu, na fakultetu, itd.
Iako si ti uvjeren da ne ciljaš na pogrešne djevojke mislim da bi svakako trebao preispitati svoje kriterije i razmisliti što te uopće privlači kod tih djevojaka, možda dođeš do nekih korisnih saznanja.
A konkretno ova djevojka koja ti ne može korektno ni reći kako stoje stvari, i sam kažeš da osjećaš da se ne trudi, šta će ti ona? Zajebi to.
- Euridika
- Globalna šefica
#397 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
@Bata & @Annoy
Dobri savjeti.
@Jimmy
Digni glavu, samopouzdanje je vjera u sebe i svoje kvalitete. Nije bitno tuđe mišljenje o tebi, već tvoje vlastito o sebi. Kad u sebi prepoznaš sve svoje vrijednosti i budeš istinski zadovoljan sobom, i drugi će biti.
Dobri savjeti.
@Jimmy
Digni glavu, samopouzdanje je vjera u sebe i svoje kvalitete. Nije bitno tuđe mišljenje o tebi, već tvoje vlastito o sebi. Kad u sebi prepoznaš sve svoje vrijednosti i budeš istinski zadovoljan sobom, i drugi će biti.
- irac300
#398 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
@Jimmy
Legendo, evo da te utješim malo. Neku noć izašao na kafu sa jednom curom, i usred priče, gdje sam kao nešto imitirao, izvodio, nasmijem se kroz nos i frkne slinac iz nosa (sreća ne pogodi nju).
Jebaiga.
Naravno da mi se nije više javila, al' imam još dvije opcije u rezervi.
Prema tome, glavu gore, ta ti se neće sigurno javiti, traži dalje, ko pita ne skita. Pitaj ih 10, nek' te 9 odbije, deseta će pristati. 
Legendo, evo da te utješim malo. Neku noć izašao na kafu sa jednom curom, i usred priče, gdje sam kao nešto imitirao, izvodio, nasmijem se kroz nos i frkne slinac iz nosa (sreća ne pogodi nju).
- annoy
#399 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
kao da ona nema bale u nosu
-
mami
#400 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ne ludi,samo obrati paznju na neke djevojke koje mozda tebe ganjaju.cesto se ne obraca paznja na takve a desi se da budu one prave.ne radi mi tipka za velika slova pa ne zamjeri.Jimmy McNulty wrote:Mislim da ne ciljam na pogrešne djevojke i činjenica je da nakon što si zadnju djevojku imao u srednjoj a sad uzimaš dvadeset petu godinu da imaš određenih problema što se tiče samopouzdanjajoš na to dodaj iskustvo koje nemaš i paf. Uz to sav sam nekakav nikakav