Oj matero.hrle1976 wrote:mad_max_ba wrote:kako ne okrenuti na lovu molim te, ukoliko želiš postati otac/očuh trebaš preuzeti sva prava i obaveze za odgoj i sve s tim što ide, pa nije ba evlad ptičica kojoj češ baciti koju mrvicu hrane ono što ti ostane a kontaš istrest........stakasa wrote:Nevjerovatno kako sve na pare okrenete i kako vas samo to dotice. Ljudi moji tema je biti ocuh nekome i sve sto iz toga proizilazi. Kakvi krediti, spratovi na kucama, pelene
OT.
Da mogao bih.
Odgajati tudje djeta nikako neMere biti ne trosak, pa gdje vi zivite? Mozda ako safatas kaku cija djeca su jos malo pa punoljetna.
Tudja djeca su za levate izvineta ali ko nema u glavi ima u novcaniku. To da je njoj stalo do tebe tjesite se.
Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- HAVANA
#376 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
- zforumas
#377 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Ne razumijes ti havana 
- hrle1976
#378 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
stakasa wrote:A sta ako je njemu stalo i do nje i do djetetahrle1976 wrote:
Odgajati tudje djeta nikako neMere biti ne trosak, pa gdje vi zivite? Mozda ako safatas kaku cija djeca su jos malo pa punoljetna.
Tudja djeca su za levate izvineta ali ko nema u glavi ima u novcaniku. To da je njoj stalo do tebe tjesite se.. Hrle ne mozes vazda sabirat, oduzmi nekad
Pokraj voliko zena neko se hvata za taj voz. Oj mati mila. Necu reci da nema finih i sve to ali to ga ti isti dodje kao biti Ricki Martin, mozes imati svaku koju pozelis a on se hvata za muske dupe.
-
beobasket
#379 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Ja i? Najvjerovatnije imaju nekoga na prijevremenskoj penziji, te su vise vremena u Bosni nego u Danskoj.dulekrele wrote:Jel ti stvarno mislis da niko nema familije u Danskoj. ja ne znam koji je tvoj problem ali odvadi jarane malo. Nismo ni mi levati.beobasket wrote:Zasto sute oni koji zive u babinoj kuci kojeg vise nema ili ima ali u prizemlju? Uzeo si sebe sa kreditom kao primjer. Nisam nigdje napisao kako imas lagan zivot. U Danskoj se ide po fasung u stranu drzavu. Auto se natovari do poda. Nedavno smo imali biser gdje su dezurni doktor i vozac ambulante (u ambulanti) otisli preko granice u nabavku fasunga.
Sto se tice stela i nepotizma, nemoj mislit kako je to samo izrazen fenomen u Bosni.
I za kraj ovdje uvsojiti djete je stapacija vecih razmjera. Kao prvo drzavi moras kesirati ogromnu sumu, pa onda proci kroz 1001 test... kapu skidam ko god ima zivaca se peglati sa nasom birokratijom.
- stakasa
#380 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
E sto sad ti o pederluku kad sam ja prestohrle1976 wrote:stakasa wrote:A sta ako je njemu stalo i do nje i do djetetahrle1976 wrote:
Tudja djeca su za levate izvineta ali ko nema u glavi ima u novcaniku. To da je njoj stalo do tebe tjesite se.. Hrle ne mozes vazda sabirat, oduzmi nekad
Pokraj voliko zena neko se hvata za taj voz. Oj mati mila. Necu reci da nema finih i sve to ali to ga ti isti dodje kao biti Ricki Martin, mozes imati svaku koju pozelis a on se hvata za muske dupe.
- hrle1976
#381 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Kakve komsije? Niko mi nije poznat od nasih iz Prahe na forumu.
- stakasa
#382 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Jebo majku ovo ko zviz koji je u meduvremenu savladao gramatikubeobasket wrote:Ja i? Najvjerovatnije imaju nekoga na prijevremenskoj penziji, te su vise vremena u Bosni nego u Danskoj.dulekrele wrote:Jel ti stvarno mislis da niko nema familije u Danskoj. ja ne znam koji je tvoj problem ali odvadi jarane malo. Nismo ni mi levati.beobasket wrote:Zasto sute oni koji zive u babinoj kuci kojeg vise nema ili ima ali u prizemlju? Uzeo si sebe sa kreditom kao primjer. Nisam nigdje napisao kako imas lagan zivot. U Danskoj se ide po fasung u stranu drzavu. Auto se natovari do poda. Nedavno smo imali biser gdje su dezurni doktor i vozac ambulante (u ambulanti) otisli preko granice u nabavku fasunga.
Sto se tice stela i nepotizma, nemoj mislit kako je to samo izrazen fenomen u Bosni.
I za kraj ovdje uvsojiti djete je stapacija vecih razmjera. Kao prvo drzavi moras kesirati ogromnu sumu, pa onda proci kroz 1001 test... kapu skidam ko god ima zivaca se peglati sa nasom birokratijom.
- stakasa
#383 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Dole na dijaspori, meni se cini da je Muminovic objavljivao i gdje radis, za koju lovu i da se pucas u supakhrle1976 wrote:Kakve komsije? Niko mi nije poznat od nasih iz Prahe na forumu.
- mad_max_ba
#384 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Prijatelju daj ako je tebi toliko loše u kojoj si državi već, da se zamjenimo, imaš ovde trosoban stan na raspolaganju, čak netrebaš platiti ništa sem računa, struja, voda, kablovska.beobasket wrote: Ja i? Najvjerovatnije imaju nekoga na prijevremenskoj penziji, te su vise vremena u Bosni nego u Danskoj.
Ti meni svoj stan plačat ću ja to rentanje i račune znači nemaš obavezu po tom pitanju,
Za posao se snađi ovde, ja ću se snači gore.
evo potpisujem sad i odmah. I ovo ti pišem mrtav ozbiljan, nisam sarkastičan niti želim da zbijam šalu na bilo čiji račun.
- hrle1976
#385 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Beobasket pise ti se tapija ovdje ima ljudi di koji lude za zvizom. Eto cojik upiso tecaj danskog jezika da bi ovdje pisao. Inace ovdje vise nas optuzeno na pravdi bozijoj da smo sinonimi velikog lidera zileta sa Stupa.
Last edited by hrle1976 on 18/01/2017 12:43, edited 1 time in total.
- hrle1976
#386 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Aha taman on zna. Po njegovom ispade da minimalc u ceskoj je 2.000 € mjesecno na rucice.stakasa wrote:Dole na dijaspori, meni se cini da je Muminovic objavljivao i gdje radis, za koju lovu i da se pucas u supakhrle1976 wrote:Kakve komsije? Niko mi nije poznat od nasih iz Prahe na forumu.
- stakasa
#387 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
hrle1976 wrote:Beobasket pise ti se tapija ovdje ima ljudi di koji lude za zvizom. Eto cojik upiso tecaj danskog jezika da bi ovdje pisao. Inace ovdje vise nas optuzeno na pravdi bozijoj da smo sinonimi velikog lidera zileta sa Stupa.
- stakasa
#388 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
E vidi... Opet ti na pare ode. Covjek pise o emociji, diskutabilno je bilo da je tvoja navodno okrenuta ka istom spolu, meni ne smeta, ja te prihvatam takvog kakav jesihrle1976 wrote:Aha taman on zna. Po njegovom ispade da minimalc u ceskoj je 2.000 € mjesecno na rucice.stakasa wrote:Dole na dijaspori, meni se cini da je Muminovic objavljivao i gdje radis, za koju lovu i da se pucas u supakhrle1976 wrote:Kakve komsije? Niko mi nije poznat od nasih iz Prahe na forumu.
- hrle1976
#389 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Imam zenu i dvoje djece halo sta pises bolan.
- stakasa
#390 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Stavi sliku kad si frajerhrle1976 wrote:Imam zenu i dvoje djece halo sta pises bolan.
- hrle1976
#391 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
stakasa wrote:Stavi sliku kad si frajerhrle1976 wrote:Imam zenu i dvoje djece halo sta pises bolan.
Kad bude pod forum za nas starosjedioce na forumu gdje ulaz je kombinovan brojem godina na forumu i postova u normalnoj dozi onda cu rado i svoj portret stavit.
- stakasa
#392 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
E jebi ga sadhrle1976 wrote:stakasa wrote:Stavi sliku kad si frajerhrle1976 wrote:Imam zenu i dvoje djece halo sta pises bolan.
Kad bude pod forum za nas starosjedioce na forumu gdje ulaz je kombinovan brojem godina na forumu i postova u normalnoj dozi onda cu rado i svoj portret stavit.
-
beobasket
#393 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Ako moje vlasti dopustaju, pristajem iz istih stopa.mad_max_ba wrote:Prijatelju daj ako je tebi toliko loše u kojoj si državi već, da se zamjenimo, imaš ovde trosoban stan na raspolaganju, čak netrebaš platiti ništa sem računa, struja, voda, kablovska.beobasket wrote: Ja i? Najvjerovatnije imaju nekoga na prijevremenskoj penziji, te su vise vremena u Bosni nego u Danskoj.
Ti meni svoj stan plačat ću ja to rentanje i račune znači nemaš obavezu po tom pitanju,
evo potpisujem sad i odmah. I ovo ti pišem mrtav ozbiljan, nisam sarkastičan niti želim da zbijam šalu na bilo čiji račun.
- mad_max_ba
#394 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
dopuštaju svi 3 mjeseca....beobasket wrote:Ako moje vlasti dopustaju, pristajem iz istih stopa.mad_max_ba wrote:Prijatelju daj ako je tebi toliko loše u kojoj si državi već, da se zamjenimo, imaš ovde trosoban stan na raspolaganju, čak netrebaš platiti ništa sem računa, struja, voda, kablovska.beobasket wrote: Ja i? Najvjerovatnije imaju nekoga na prijevremenskoj penziji, te su vise vremena u Bosni nego u Danskoj.
-
beobasket
#395 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Ako imas hrvatske papire i prebivaliste u Hrvatskoj, onda nije problem do tri mjeseca.
- mad_max_ba
#396 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
nemoj ba sad, ako ili vako nako,beobasket wrote:Ako imas hrvatske papire i prebivaliste u Hrvatskoj, onda nije problem do tri mjeseca.
ponuda je konkretna, što se kaže na stolu.....
-
beobasket
#397 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
mad_max_ba wrote:nemoj ba sad, ako ili vako nako,beobasket wrote:Ako imas hrvatske papire i prebivaliste u Hrvatskoj, onda nije problem do tri mjeseca.
Drug, nije moguce doci na tri mjeseca sa bosanskim papirima osim truisticki. Nemas pravo na radnu dozvolu.
- mad_max_ba
#398 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
Čekaj druže malo, jel ti stvarno misliš da komuniciraš sa nekim zatucanim Bošnjom, kome je odlazak na Jadran najdalje u životu što je vidio.beobasket wrote:mad_max_ba wrote:nemoj ba sad, ako ili vako nako,beobasket wrote:Ako imas hrvatske papire i prebivaliste u Hrvatskoj, onda nije problem do tri mjeseca.
Drug, nije moguce doci na tri mjeseca sa bosanskim papirima osim truisticki. Nemas pravo na radnu dozvolu.
Sa nekim ko nije svjestan i upoznat sa zakonima država i imigracijama.
Nemoj mi intelekt vrijeđat, molim te.
Vrlo dobro znam šta nudim i u šta se upuštam........
Vjeruj mi da se trenutno baš trudim da te ne vrijeđam i pokušavam komunikaciju sa tobom održati na jasan i društveno prihvatljiv način.
- zforumas
#399 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
oho..preko djece do Europe...
uFati ga maxo na dijete

uFati ga maxo na dijete
- mad_max_ba
#400 Re: Da li bi mogli odgajati i voljeti tudje dijete?
zforumas wrote:oho..preko djece do Europe...
uFati ga maxo na dijete![]()
![]()
Tita mi sa nekim ljudima se neisplati polemisat nikako, tačno mi sad žao čojka