Terorizam u nas - Operacija Rez
- Arteta
#376 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Mene zanima kako to svako od ovih sto nacini taj "teroristicki napad" kao ovaj u Vogosci imaju neke poznanike ili rodbinu selefije.
Jel to tih selefija ima 100.000 u BiH pa se to cesto desava ili su stvarno oni uticali na njeg pa je on pocinio taj teroristicki cin.
Jel to tih selefija ima 100.000 u BiH pa se to cesto desava ili su stvarno oni uticali na njeg pa je on pocinio taj teroristicki cin.
-
sarajevoxxxx
#377 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Slažem se.Ali činjenica je da se neko dobro potrudio, svako i najmanje djelo povezivao sa terorizmom, nakupi se toga za dvadeset godina, i ljudi, i rodbine im.Arteta wrote:Mene zanima kako to svako od ovih sto nacini taj "teroristicki napad" kao ovaj u Vogosci imaju neke poznanike ili rodbinu selefije.
Evo sada ovi 11 uhapšenih, svaki ima rodbinu, ima prijatelje, prošla je priča da su teroristi, svako i najmanje djelo koje počine njihovi prijatelji automatski se povezuje sa terorizmom, jer eto ''ženinom bratu mu se sudilo za terorizam''.
Sa druge strane imamo otvoreno zastrašivanje povratnika u manjem bh. entiteu i to traje godinama nikada se ta djela ne kvalifikuju aktom terorizma, a nikako ni da se počinioci pronađu.
Treća stvar evo bio je rat u Ukrajini, par dana se ratovalo na desetine ljudi iz Hrvatske i Srbije otišlo u Ukrajinu ratovati.Znači odlazak na strana ratišta je ''sport'' kojim se svi bave.fazon je samo što je ''liga'' ili ''prvenstvo'' otvoreno za muslimane i što se samo muslimani ubijaju.Koliko bi bilo stranih boraca iz Hrvatske i Srbije da je rat u Ukrajini potrajao?
Zatim, evo mi imamo sada Ruse koji ubijaju u Siriji žene i djecu.Prije toga smo imali Amerikanci koji su u Iraku ubijali žene i djecu.Znači jači ubija slabijeg, u omjeru najmanje 100 prema jedan.Ali bez obzira, jači se izvlači na legalitet iako je UBICA po svim mjerilima, razumnim, sudskim, UN, i sl.Tako i kod nas.Legalno je ubiti Murata, ili bar je teško pronači ubicu, ali je najnormalnija stvar narkomana, razbojnike koji su osuđivani nekoliko puta i od kojih su se svi ogradili, ili dijete kojem je pobijena sva familija, sve su to teroristi a narod iz kojih dolaze sve treba na stub srama.
- Ajatolah_
#378 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Znači, značiii, govorimo o 2015. godini, a ne o 1993., ratu i ratnim zločinima.sarajevoxxxx wrote:1. Foča bila osveta, ili li ko zna šta već.Laž je da je govorio Allahu ekber kada je pucao, evo jučer i zvanično potvrđeno.Znači mediji, policija, LAŽU.Debelo lažu i za svoju laž nikome ne polažu račune.Mislim, krupne stvari se dešavaju a niko ne odgovara za laži i za podemetanja.Koliko god je opasan terorizam, još opasnije je i pakovanje terorizma.I jedno i drugo je bolest, i jedni i drugi su monstrumi koje treba krivično goniti.
2.Slučaj Oks milion vratolomija tužilaštva i nelogičnosti, svjedoci nekoliko puta mjenjali iskaz, a glavni svjedok teški narkoman, izemeđu ostalog bit će isplačeno 200 000 KM osobi koja nema veze sa slučajem.
3.Topalović nikada nije imao veze sa selefijama
4.Taj što nije dao vehbosu kćerku, otkada se te stvari kvalifikuju terorizmom?
5.Čovjek ili mladić koji je ubio vojnike dokazano narkoman.Poznavao osobe, živjeli mu u komšiluku nije došao iz daleke krajine ili nekog dalekog mjesta i počinio akt terorizma sa namjerom da ubije vojnike.Ljudi u Evropi od svojih terorista naprave bolesnike, kod nas tužilaštvo od bolesnika pravi teroriste.
- Sa druge strane milion masovnih grobnica i to na samom početku rata, znači zločini iz mržnje, znači imamo ljude oko nas koji mrze
Druga stvar, govno u komšijinom dvorištu ne znači da ga i ti trebaš imati u svom.
Treća stvar, to "narkoman" ti je kontraargument, vjeruj mi...
Četvrto, samo relativiziraš... nekad imam osjećaj, haman da će ljudi smišljati opravdanja ovim retardima sve dok se neko ne raznese posred Ferhadije u Sarajevu, pa to dođe k'o gorak lijek da se ljudi osvijeste koliko je ovo negativna pojava.
I zadnje što mi je zapalo za oko, onaj gore piše kako se žrtve vehabija mogu samo nabrojati na prste (upitno!), ko biva, jeb'o deset ljudi, bezazleno je to.
Toliko.
- Gojeni H
#379 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Operacija Rez ce na kraju opet ispasti policijska vjezba, a niko iz tuzilastva nece biti ni ukoren.
U drustvima koja gaje principe demokratije i individualnih sloboda, ovo bi se moglo povesti pod policijska represija i vjersko/sektovno profiliranje.
Problem postoji i on se mora rijesiti aktivnostima vise sluzbi, a ne samo od strane policijskih organa.
Postoje ljudi koji na forumu iz izhitrenosti i neznanja odasilju optuzbe na racun IVZ i reisa Kavazovica.
Medjutim, na forumu postoji barem jedna osoba kojoj je u opisu posla da siri razdor medju bosnjackim narodom, dovodeci u sumnju namjeru bilo koje osobe ili institucije od vaznosti u nasem narodu.
Cilj je veoma slican ili isti kao i kod militantnih pripadnika vehabijskog pokreta, tzv. tekfirija. Odsustvo postovanja prema IVZ konkretno, odnosno oduzimanje legitimnosti i autoriteta je krajnji cilj. Nesto slicno drustvenoj anarhiji.
Dakle, kada ne postoji autoritet, kada nema nekoga/necega ko kod bosanskih muslimana ima relativno postovanje i ugled, ali i autoritet na vjerskom nivou, onda su vrata za "misionare", napose one iz Beca, sirom otvorena.
IVZ je potrebna daljnja reforma, koja bi ukljucivala i vecu transparentnost kod biranja clanova sabora, te ozbiljniji rad s adolescentima, IVZ nije porodila monstrume. Ovi zlikovci su nastali u kuhinjama raznih "mesdzida" koji su u potpunosti pod kontrolom onih koji su se davno odvojili od IVZ i koju smatraju u najmanju ruku nevjernickom.
Jah, da ne zaboravim ... takve osobe nisu ni u ocevim mudima bili kada je reis svoju ljubav prema islamu, narodu i domovini ispoljio na najcistiji i iskreniji moguci nacin.
U drustvima koja gaje principe demokratije i individualnih sloboda, ovo bi se moglo povesti pod policijska represija i vjersko/sektovno profiliranje.
Problem postoji i on se mora rijesiti aktivnostima vise sluzbi, a ne samo od strane policijskih organa.
Postoje ljudi koji na forumu iz izhitrenosti i neznanja odasilju optuzbe na racun IVZ i reisa Kavazovica.
Medjutim, na forumu postoji barem jedna osoba kojoj je u opisu posla da siri razdor medju bosnjackim narodom, dovodeci u sumnju namjeru bilo koje osobe ili institucije od vaznosti u nasem narodu.
Cilj je veoma slican ili isti kao i kod militantnih pripadnika vehabijskog pokreta, tzv. tekfirija. Odsustvo postovanja prema IVZ konkretno, odnosno oduzimanje legitimnosti i autoriteta je krajnji cilj. Nesto slicno drustvenoj anarhiji.
Dakle, kada ne postoji autoritet, kada nema nekoga/necega ko kod bosanskih muslimana ima relativno postovanje i ugled, ali i autoritet na vjerskom nivou, onda su vrata za "misionare", napose one iz Beca, sirom otvorena.
IVZ je potrebna daljnja reforma, koja bi ukljucivala i vecu transparentnost kod biranja clanova sabora, te ozbiljniji rad s adolescentima, IVZ nije porodila monstrume. Ovi zlikovci su nastali u kuhinjama raznih "mesdzida" koji su u potpunosti pod kontrolom onih koji su se davno odvojili od IVZ i koju smatraju u najmanju ruku nevjernickom.
Jah, da ne zaboravim ... takve osobe nisu ni u ocevim mudima bili kada je reis svoju ljubav prema islamu, narodu i domovini ispoljio na najcistiji i iskreniji moguci nacin.
- Rampage
#380 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
@Gojeni - hvala
http://www.klix.ba/vijesti/bih/dom-zdra ... /151224059
Samo možeš sanjati o tome:Arteta wrote:
Strasno.
Ovu drzavu treba podijeliti, nema druge.
Rat je bio izmedju tri etnicko-vjerske vojske i na svakom od tri prostora se mrzi drugaciji.
-
sarajevoxxxx
#381 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
U Jordanu, Saudiji, Kuvajtu, ili svim arapskim zemlja, živi desetine miliona vehabija.Po toj tvojoj logici tamo bi trebalo biti najmanje 1000 samoubilačkih napada svaki dan.Ljudi ne da su pojedinci ''vehabije'' sistem im je ''vehabijski'', ljudi na vlasti ''vehabije'', na svakom koraku, je li sigurnija sredina gdje nema vehabija? Ja mislim da nije.Ajatolah_ wrote:Znači, značiii, govorimo o 2015. godini, a ne o 1993., ratu i ratnim zločinima.sarajevoxxxx wrote:1. Foča bila osveta, ili li ko zna šta već.Laž je da je govorio Allahu ekber kada je pucao, evo jučer i zvanično potvrđeno.Znači mediji, policija, LAŽU.Debelo lažu i za svoju laž nikome ne polažu račune.Mislim, krupne stvari se dešavaju a niko ne odgovara za laži i za podemetanja.Koliko god je opasan terorizam, još opasnije je i pakovanje terorizma.I jedno i drugo je bolest, i jedni i drugi su monstrumi koje treba krivično goniti.
2.Slučaj Oks milion vratolomija tužilaštva i nelogičnosti, svjedoci nekoliko puta mjenjali iskaz, a glavni svjedok teški narkoman, izemeđu ostalog bit će isplačeno 200 000 KM osobi koja nema veze sa slučajem.
5.Čovjek ili mladić koji je ubio vojnike dokazano narkoman.Poznavao osobe, živjeli mu u komšiluku nije došao iz daleke krajine ili nekog dalekog mjesta i počinio akt terorizma sa namjerom da ubije vojnike.Ljudi u Evropi od svojih terorista naprave bolesnike, kod nas tužilaštvo od bolesnika pravi teroriste.
- Sa druge strane milion masovnih grobnica i to na samom početku rata, znači zločini iz mržnje, znači imamo ljude oko nas koji mrze
Druga stvar, govno u komšijinom dvorištu ne znači da ga i ti trebaš imati u svom.
Treća stvar, to "narkoman" ti je kontraargument, vjeruj mi...Ne znam nikog da se okrenuo toj nakaradi a da nije imao, burnu prošlost.
![]()
Četvrto, samo relativiziraš... nekad imam osjećaj, haman da će ljudi smišljati opravdanja ovim retardima sve dok se neko ne raznese posred Ferhadije u Sarajevu, pa to dođe k'o gorak lijek da se ljudi osvijeste koliko je ovo negativna pojava.
I zadnje što mi je zapalo za oko, onaj gore piše kako se žrtve vehabija mogu samo nabrojati na prste (upitno!), ko biva, jeb'o deset ljudi, bezazleno je to.Al' hajde dobro to što je za njega broj žrtava smiješan, već što i ne vidi apsolutno nikakve druge reperkusije terorističkih napada osim samih ljudi. K'o biva ništa to što svijet obiđe Mevlid kako puca po američkoj ambasadi, ništa to kad u Guardianu izađe članak o IDIL-ovom uporištu u Bosni, ništa to što će se sutra to koristiti za dodatno zatezanje odnosa u BiH... to se nas izgleda ne tiče.
Toliko.
Slažem se da postoje teroristi, ali onda na stub srama prvo staviti Palestince.Evo milion snimaka na netu kako zbadaju nožem izraelske policajce, prije toga dizali se u zrak u izraelskim gradovima i sl.
Evo zadnje dvije tri godine Sarajevo je ljeti preplavljeno ''vehabijama'' iz arapskih zemalja.90 % svih turističkih aktivnosti vezano za njih organizuju ''vehabije''.''Vehabije'' su ih prve i dovele, je li se ikada desio i jedan incident vezano za sigurnost? Ja koliko znam nije, a budala,narokomana, osvetnika, podemtanja od strane obavještajnih službi bit će uvijek i to nije ništa novo. Neko je nabrojao terorističke nappade u BiH.Najmanje deset puta više je plasirano medijskih laži, zašto nikada niko iz medija ne snosi odgovornost za te laži?
- Arteta
#382 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Ne znam koliko pratis teme o bliskom istoku, ali kolega s kojim diskutujemo je notorni lazov i najveci relativizator teorista na forumu.Ajatolah_ wrote:Znači, značiii, govorimo o 2015. godini, a ne o 1993., ratu i ratnim zločinima.sarajevoxxxx wrote:1. Foča bila osveta, ili li ko zna šta već.Laž je da je govorio Allahu ekber kada je pucao, evo jučer i zvanično potvrđeno.Znači mediji, policija, LAŽU.Debelo lažu i za svoju laž nikome ne polažu račune.Mislim, krupne stvari se dešavaju a niko ne odgovara za laži i za podemetanja.Koliko god je opasan terorizam, još opasnije je i pakovanje terorizma.I jedno i drugo je bolest, i jedni i drugi su monstrumi koje treba krivično goniti.
Treća stvar, to "narkoman" ti je kontraargument, vjeruj mi...Ne znam nikog da se okrenuo toj nakaradi a da nije imao, burnu prošlost.
![]()
I zadnje što mi je zapalo za oko, onaj gore piše kako se žrtve vehabija mogu samo nabrojati na prste (upitno!), ko biva, jeb'o deset ljudi, bezazleno je to.Al' hajde dobro to što je za njega broj žrtava smiješan, već što i ne vidi apsolutno nikakve druge reperkusije terorističkih napada osim samih ljudi. K'o biva ništa to što svijet obiđe Mevlid kako puca po američkoj ambasadi, ništa to kad u Guardianu izađe članak o IDIL-ovom uporištu u Bosni, ništa to što će se sutra to koristiti za dodatno zatezanje odnosa u BiH... to se nas izgleda ne tiče.
Toliko.
- Arteta
#383 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Ne ne, ja sanjam o BiH sekularnoj, multinacionalnoj drzavi gdje nacija i religija ne igraju nikakvu ulogu, a stanonistvo je izmijesano, a ne da zivimo jedni pored drugih i da imamo zbog protjerivanja prazna sela u Visegradu, Kaknju i Prozoru.Rampage wrote:@Gojeni - hvala![]()
Samo možeš sanjati o tome:Arteta wrote:
Strasno.
Ovu drzavu treba podijeliti, nema druge.
Rat je bio izmedju tri etnicko-vjerske vojske i na svakom od tri prostora se mrzi drugaciji.
Ali ocito je da ne sanjam iste snove sa vecinom pa zelim na najbolji nacin igrati njihovu igru.
-
aldinjo
#384 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
KB9 wrote:ako ce lazima pogasit sve smrdljive bradonje u nasoj drzavi samo nek lazu, nek lazu sto vise
-
PeppermintSA
#385 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Lijepo Titino doba. Proguta ga mrak i završi negdje u jarku, Đe je bio? Niđe, Đe je nest'o? Otiš'o. Kakva suđenja, kavi bakrači.
-
aldinjo
#386 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Nemaš ti pojma o životu. A ni obraza.shbc wrote:Klipove na youtube-u i bog zna jos koliko takvih govora cemo zanemariti. Pored toga nema dokaza. Ide vama zaludjenicima to izvrtanje istine od ruke. Za vas je i Abu Hamza nepravedno u zatvoru. Nema veze sto je u centru za ilegalce (a ne u zatvoru) jer je vizu dobio na nelegalan nacin. Rek'o vam hodza da je u zatvoru i vi pohrlili da ispravljate krive Drine.aldinjo wrote:Kao što je Bilal Bosnić bio optužen od strane kriminalca čampare i osuđen na sedam godina bez ijednog validnog dokaza.Sarajmen wrote:Islam i njegova zloupotreba od strane malog dijela njegovih sljedbenika su dvije različite stvari. Ovi će uhapšeni sebe moći braniti na sudu, pa sačekajmo do objave optužnice a onda i reakcije odbrane.
-
tm84
#387 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
ako je ovo onaj aldin sa ss.ba foruma... onda mi je sve jasno 
- KB9
#388 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
samo hapsit i protjerivat bradonje, vecini ljudi je dovoljno lose stanje u svakom pogledu i bez njih da terorisu i muce
- Arteta
#389 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Ove bradonje se mogu uhapisiti ali nece biti dokaza protiv njih jer uglavnom oni nisu ti koji cine teroristicke cinove nego su oni ti koji uglavnom vrbuju.KB9 wrote:ako ce lazima pogasit sve smrdljive bradonje u nasoj drzavi samo nek lazu, nek lazu sto vise
Da postoji Svjetsko prvenstvo u radikalnom islamizmu mi bi se definitivno tamo direktno plasirali (pogledati broj brada koji su otisli za Siriju), a kad malo bolje pogledamo koliko ih je ostalo mislim da je malo ih otislo tamo.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#390 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
nije to bilo takoPeppermintSA wrote:Lijepo Titino doba. Proguta ga mrak i završi negdje u jarku, Đe je bio? Niđe, Đe je nest'o? Otiš'o. Kakva suđenja, kavi bakrači.
- Gojeni H
#391 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Taj bi poslao Dolanca da ih regrutuje kao UDBA-ske ubice.PeppermintSA wrote:Lijepo Titino doba. Proguta ga mrak i završi negdje u jarku, Đe je bio? Niđe, Đe je nest'o? Otiš'o. Kakva suđenja, kavi bakrači.
- walter kurtz
#392 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
gojeni aj na vanjsku politiku jemen saudijaGojeni H wrote:Taj bi poslao Dolanca da ih regrutuje kao UDBA-ske ubice.PeppermintSA wrote:Lijepo Titino doba. Proguta ga mrak i završi negdje u jarku, Đe je bio? Niđe, Đe je nest'o? Otiš'o. Kakva suđenja, kavi bakrači.
- Gojeni H
#393 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
walter kurtz wrote:gojeni aj na vanjsku politiku jemen saudijaGojeni H wrote:Taj bi poslao Dolanca da ih regrutuje kao UDBA-ske ubice.PeppermintSA wrote:Lijepo Titino doba. Proguta ga mrak i završi negdje u jarku, Đe je bio? Niđe, Đe je nest'o? Otiš'o. Kakva suđenja, kavi bakrači.
- walter kurtz
#394 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Nisi na jemenu bio ne pamtim i dalje cekamo sjeme khata ja kupio zemljuGojeni H wrote:
![]()
![]()
-
sarajevoxxxx
#395 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Problem radikalizacije je problem cijelog muslimanskog svijeta, i teško na to može imati uticaja Islamska zajednica.Evo na temi o Siriji prije dva dana pisao sam o broju muslimana koji su otišli na strana ratišta iz nekih evropskih zemalja, procentualno po broju stanovnika muslimana u tim zemljama, Bosna je daleko iza Belgije, Austrije, Velike Britanije, Njemačke, Francuske.Znači procentualno iz Bosne je najmanje ljudi koji ratuju u Siriji i Iraku.Gojeni H wrote:Operacija Rez ce na kraju opet ispasti policijska vjezba, a niko iz tuzilastva nece biti ni ukoren.
To u vezi autoriteta na žalost zloupotrebljeno je od strane Islamske zajednice.Na svakim izborima imami uredno pozivaju da se glasa za ''naše'', a ti ''naši'' su često ljudi koji su duboko u kriminalu, i kome onda taj efendija da bude autoritet? Nije povjerenje izgubila samo omladina ta koja otvara nove mesdžide kako se to često govori, već i drugi slojevi društva.I bogatiji, i siromašniji, i stariji i mlađi.
Mislim da generalno kod svih nedostaje iskrenosti.Iskoristi državu, prevari je, uzmi gdje možeš.I tu sada dolazi vjernik, ide u džamiju, klanja, i sjedneš sa njim i on otvoreno govori kako je završavao stvari preko mita, da vara državu, da uzima nešto što mu ne pripada, da iskorištava privilegije, poznanstva, za lično bogaćenje.Iz priče skontaš da je to liku najnormalnija stvar, a inače je veliki vjernik, obrazovan, pametan, uvijek je u visokom društvu, i vjerovatno su svi ti Bošnjaci, muslimani, sa kojima se druži, vjerovatno su svi takvi.O čemu mi onda govorimo? Gdje je tu vjera, savjest?
- hekaton
#396 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Neko bi morao odgovarati za klevetu i neistine, bombastične naslove i laži koje su potekle od Vlade Azinovića, a o šteti nastaloj gradu SArajevu da ne govorimo, jer naslov sa klix su prenijeli svi fašistički portali u regiji. Jadno da jadnije ne može biti.
https://www.youtube.com/watch?v=Qmt-3Jlmm-A
https://www.youtube.com/watch?v=OpWst6OEpSY
-
hajducka travica
#397 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Otislo je njih dosta samo sto su mnogi napustili bitku i otisli ljubiti i gladiti one ljepotice(77 crnki arapskog porijekla)Arteta wrote:Ove bradonje se mogu uhapisiti ali nece biti dokaza protiv njih jer uglavnom oni nisu ti koji cine teroristicke cinove nego su oni ti koji uglavnom vrbuju.KB9 wrote:ako ce lazima pogasit sve smrdljive bradonje u nasoj drzavi samo nek lazu, nek lazu sto vise
Da postoji Svjetsko prvenstvo u radikalnom islamizmu mi bi se definitivno tamo direktno plasirali (pogledati broj brada koji su otisli za Siriju), a kad malo bolje pogledamo koliko ih je ostalo mislim da je malo ih otislo tamo.
- Drvosjeca iz Dejcica
#398 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
Odgovaraće možeš misliti kako.hekaton wrote:Neko bi morao odgovarati za klevetu i neistine, bombastične naslove i laži koje su potekle od Vlade Azinovića, a o šteti nastaloj gradu SArajevu da ne govorimo, jer naslov sa klix su prenijeli svi fašistički portali u regiji. Jadno da jadnije ne može biti.
http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tab ... fault.aspx
http://ba.n1info.com/a72984/Vijesti/Vij ... abija.html
http://www.avaz.ba/clanak/194052/mektic ... povi-u-bih
P.S Kakav apsurd da SDS de fakto emantuje da u BiH nema terorističkih kampova.
- Alfons Kauders
#399 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
ako ne racunamo RS, koja je izgradjena na teroristickim kampovimaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Odgovaraće možeš misliti kako.hekaton wrote:Neko bi morao odgovarati za klevetu i neistine, bombastične naslove i laži koje su potekle od Vlade Azinovića, a o šteti nastaloj gradu SArajevu da ne govorimo, jer naslov sa klix su prenijeli svi fašistički portali u regiji. Jadno da jadnije ne može biti.
https://www.youtube.com/watch?v=OpWst6OEpSYIsto kao onaj naslov u Sl. Dalmaciji mislim prije sedmicu-dvije o kampu za obuku negdje oko Bugojna. N1 napravila reportažu otišla u to mjesto zatekli ovce na livadi, ljudi se slobodno kreću, selo kao i svako drugo. Eto neko se sjetio da napiše da je to kamp za obuku teororista i gotovo svi mediji u regionu su prenijeli tu vijest a reportažu N1 vjerovatno rijetki. Dakle spinovanje je u punom zamahu.
http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tab ... fault.aspx
http://ba.n1info.com/a72984/Vijesti/Vij ... abija.html
http://www.avaz.ba/clanak/194052/mektic ... povi-u-bih
P.S Kakav apsurd da SDS de fakto emantuje da u BiH nema terorističkih kampova.![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#400 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez
na forumu je situacvija relativno ok
ali pod navodnicima boli situacija na portalima i fejsu gdje se ama bas svaki
teroristicki napad vijest
ili bilo sto sto ima veze s danasnjim terorima simpatizerima isisa
relativizira opravdava umanjuje i usporedjuje sa kkk, križarima, dogadjajima od prije 1000 godina
i naravno dzej...tojest cete i ustase
kad terori ubiju 100 ljudi... cia mosad cionisti
bownje
pa sto se cudite srbama i rvatima sto negiraju Srebrenicu i ostale zločine
al kaida je zaboravljena...i ostale skupine boko haram talibani i svi ostzali
to je kao ok
isis je malo problematicno dijete
od operacije rez nista ne očekujem nit me briga
peoblem isisa je preoblem svijesti i ideja
protiv toga ne znam kako se boriti
ali pod navodnicima boli situacija na portalima i fejsu gdje se ama bas svaki
teroristicki napad vijest
ili bilo sto sto ima veze s danasnjim terorima simpatizerima isisa
relativizira opravdava umanjuje i usporedjuje sa kkk, križarima, dogadjajima od prije 1000 godina
i naravno dzej...tojest cete i ustase
kad terori ubiju 100 ljudi... cia mosad cionisti
bownje
pa sto se cudite srbama i rvatima sto negiraju Srebrenicu i ostale zločine
al kaida je zaboravljena...i ostale skupine boko haram talibani i svi ostzali
to je kao ok
od operacije rez nista ne očekujem nit me briga
peoblem isisa je preoblem svijesti i ideja
protiv toga ne znam kako se boriti