Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Euridika wrote:
Znaš ono kad spojiš aliena i predatora... E ja sam ti još gora...
obicno su takve hanumice koje o sebi zbore ˝naopako˝, ljupke,njezne i osjecajne
Pusti šuplju - dođeš platiš turu da se pokažeš pa onda priča sa Euridikom ...
... uz našu budnu pažnju i davanje smjernica i savjeta da šta ne zafrkaš ...
samo malo idem u off, ali kontam da je ovo najprikladnija tema a da ne otvaram novu: trazim forumashicu koja je prije 4-5 godina bila na forumashkom raftingu na neretvi. crne/tamnije duge ravne kose, sada bi mogla imati nekih 25-27 godina. bila s jaranicom. pravo dobra. ne znam nick. ne znam je li slobodna ili voljna da i sa strane sjednemo i raspravljamo o najnovijim desavanjima u svjetskoj literaturi.
Euridika wrote:
Kako je krenulo, još ću ja završiti u kategoriji običnih cura koje prodaju sex, a ti si se već udobno smjestio na poziciju mog makroa...
Ma neeee ... samo se grebem za pivu na tvoj račun ...
Ne damo mi tebe. E, Vrući, Bloo ti je slobodna.
... a sad ćeš me ružiti i za to ...
ne trazim ja ovdje nista moj dobri Ramize. ne bunim se protiv zeze i fine suplje a ostalo jok, imam ja koga cu ljubiti
za pivu se mozemo dogovoriti moj dobri Ramize, nikakav problem
Euridika wrote:
Kako je krenulo, još ću ja završiti u kategoriji običnih cura koje prodaju sex, a ti si se već udobno smjestio na poziciju mog makroa...
Ma neeee ... samo se grebem za pivu na tvoj račun ...
Ne damo mi tebe. E, Vrući, Bloo ti je slobodna.
... a sad ćeš me ružiti i za to ...
ne trazim ja ovdje nista moj dobri Ramize. ne bunim se protiv zeze i fine suplje a ostalo jok, imam ja koga cu ljubiti
Ne sekiraj se Heat, znamo mi da se ti samo zezaš. Samo nemoj zaboraviti ovu pivu Rami, namćorast je, još će ti i zahatariti i možebit ti i sihre baciti...
heat wrote:
Ne sekiraj se Heat, znamo mi da se ti samo zezaš. Samo nemoj zaboraviti ovu pivu Rami, namćorast je, još će ti i zahatariti i možebit ti i sihre baciti...
heat wrote:
nek te on ljubiiiiiiiiiiiiiiiiii kad ne mogu jaaaaaaaaaaaaaaaa
heat wrote:
nek te on ljubiiiiiiiiiiiiiiiiii kad ne mogu jaaaaaaaaaaaaaaaa
Utorak ... razmišljam da promijenimo lokaciju jer sam se zadnji puta nacugala sa Respom i jedva se vratih kući ... neka navika da iz Johnnyja izađem pijana k'o letva.
Ima li neko dobar prijedlog? Iko? Igdje? Rmz