Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#376 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
heat wrote:
Euridika wrote: Znaš ono kad spojiš aliena i predatora... E ja sam ti još gora... :mrgreen:
obicno su takve hanumice koje o sebi zbore ˝naopako˝, ljupke,njezne i osjecajne :wink:
Pusti šuplju - dođeš platiš turu da se pokažeš pa onda priča sa Euridikom ...
... uz našu budnu pažnju i davanje smjernica i savjeta da šta ne zafrkaš ... :oops:
:shock:
Ramo, jel' to ti mene prodaješ? :cry:
Ramzess Veliki

#377 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote: :shock:
Ma ne gdje bih ja ... tek tvrdim pazar ... :oops:
Euridika
Globalna šefica

#378 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Kako je krenulo, još ću ja završiti u kategoriji običnih cura koje prodaju sex, a ti si se već udobno smjestio na poziciju mog makroa... :roll: :D
Ramzess Veliki

#379 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Kako je krenulo, još ću ja završiti u kategoriji običnih cura koje prodaju sex, a ti si se već udobno smjestio na poziciju mog makroa... :roll: :D
Ma neeee ... samo se grebem za pivu na tvoj račun ... :lol: :lol: :lol:

Ne damo mi tebe. :D E, Vrući, Bloo ti je slobodna. :thumbup:

... a sad ćeš me ružiti i za to ... :oops:
Euridika
Globalna šefica

#380 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote: Ma neeee ... samo se grebem za pivu na tvoj račun ... :lol: :lol: :lol:

Ma nije problem, samo sam htjela da utvrdim kakva bi mi plata bila + ostale beneficije... ono, bi li ispoštovao sve obaveze po zakonu i sl. ... :lol:

Znam ja da bi ti mene pazio... :kiss:... (redovni zdravstveni pregledi i sl. :oops:... šala)

Samo si se zeznuo u jednom, Bloo nije slobodna... :sad:
ing-ecc

#381 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote: Ma neeee ... samo se grebem za pivu na tvoj račun ... :lol: :lol: :lol:

Ma nije problem, samo sam htjela da utvrdim kakva bi mi plata bila + ostale beneficije... ono, bi li ispoštovao sve obaveze po zakonu i sl. ... :lol:

Znam ja da bi ti mene pazio... :kiss:... (redovni zdravstveni pregledi i sl. :oops:... šala)

Samo si se zeznuo u jednom, Bloo nije slobodna... :sad:
Čuj to, Bloo nije slobodna?? A najaktivnija na grupnim druženjima glede uticaja na muškarce. :?
karanana

#382 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by karanana »

samo malo idem u off, ali kontam da je ovo najprikladnija tema a da ne otvaram novu: trazim forumashicu koja je prije 4-5 godina bila na forumashkom raftingu na neretvi. crne/tamnije duge ravne kose, sada bi mogla imati nekih 25-27 godina. bila s jaranicom. pravo dobra. ne znam nick. ne znam je li slobodna ili voljna da i sa strane sjednemo i raspravljamo o najnovijim desavanjima u svjetskoj literaturi.
Euridika
Globalna šefica

#383 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

ing-ecc wrote:Čuj to, Bloo nije slobodna?? A najaktivnija na grupnim druženjima glede uticaja na muškarce. :?
Ma, mislim, slobodna je ona, ne daj Bože da ko pomisli da je u kakvom ropstvu i sl. :lol:
Kako to misliš najaktivnija je? Mi ostale smo pasivne? :shock:
:lol:
ing-ecc

#384 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Euridika wrote:
ing-ecc wrote:Čuj to, Bloo nije slobodna?? A najaktivnija na grupnim druženjima glede uticaja na muškarce. :?
Ma, mislim, slobodna je ona, ne daj Bože da ko pomisli da je u kakvom ropstvu i sl. :lol:
ja znam za direktni uticaj Bloo na mene, za druge ipak ne znam ako ko šta ne izjavi
Euridika
Globalna šefica

#385 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

ing-ecc wrote:
Euridika wrote:
ja znam za direktni uticaj Bloo na mene, za druge ipak ne znam ako ko šta ne izjavi
Ok, ok, samo pitam... :thumbup:
supercali

#386 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Euridika wrote: :shock: u
Ma jok mijenja te za nesto sa profila
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#387 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by _BataZiv_0809 »

Supercali kad ces ti sa nama na kafu/pivu/parfem?
supercali

#388 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Kad budu dobre forumasice :D
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#389 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote: Kako je krenulo, još ću ja završiti u kategoriji običnih cura koje prodaju sex, a ti si se već udobno smjestio na poziciju mog makroa... :roll: :D
:pisnuo:
ne trazim ja ovdje nista moj dobri Ramize. ne bunim se protiv zeze i fine suplje a ostalo jok, imam ja koga cu ljubiti ;-)
za pivu se mozemo dogovoriti moj dobri Ramize, nikakav problem :D
Euridika
Globalna šefica

#390 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

supercali wrote:Kad budu dobre forumasice :D
Nije problem... Kad bude okupljanje čisto muške klape, poslaćemo ti poziv... :P
Euridika
Globalna šefica

#391 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

heat wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote: Kako je krenulo, još ću ja završiti u kategoriji običnih cura koje prodaju sex, a ti si se već udobno smjestio na poziciju mog makroa... :roll: :D
ne trazim ja ovdje nista moj dobri Ramize. ne bunim se protiv zeze i fine suplje a ostalo jok, imam ja koga cu ljubiti ;-)
Ne sekiraj se Heat, znamo mi da se ti samo zezaš. Samo nemoj zaboraviti ovu pivu Rami, namćorast je, još će ti i zahatariti i možebit ti i sihre baciti... :oops: :lol:
heat

#392 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Euridika wrote:
heat wrote: Ne sekiraj se Heat, znamo mi da se ti samo zezaš. Samo nemoj zaboraviti ovu pivu Rami, namćorast je, još će ti i zahatariti i možebit ti i sihre baciti... :oops: :lol:
:lol: jbt, nece mi halaliti :shock: :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#393 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

ing-ecc wrote: Čuj to, Bloo nije slobodna?? A najaktivnija na grupnim druženjima glede uticaja na muškarce. :?
Image
Bloo
Globalna šefica

#394 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

heat wrote:
nek te on ljubiiiiiiiiiiiiiiiiii kad ne mogu jaaaaaaaaaaaaaaaa
heat

#395 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Bloo wrote:
heat wrote:
nek te on ljubiiiiiiiiiiiiiiiiii kad ne mogu jaaaaaaaaaaaaaaaa
:lol: tebe vec ljube 8-)
Dr Kova

#396 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Ka' ćemo cugat'?
Euridika
Globalna šefica

#397 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Buckethead wrote:Ka' ćemo cugat'?
Utorak ... razmišljam da promijenimo lokaciju jer sam se zadnji puta nacugala sa Respom i jedva se vratih kući ... neka navika da iz Johnnyja izađem pijana k'o letva.
Ima li neko dobar prijedlog? Iko? Igdje?
Image
Rmz
Dr Kova

#398 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Možemo u brew na one dobre craft pive, ili Freakys, samo nek ima dobrih piva
Euridika
Globalna šefica

#399 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Buckethead wrote:Možemo u brew na one dobre craft pive, ili Freakys, samo nek ima dobrih piva
Ti si rođeni diplomata, nagovori me u par riječi ... :lol: :lol: :lol:
Rmz
Bloo
Globalna šefica

#400 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

Euridika wrote:
Buckethead wrote:Možemo u brew na one dobre craft pive, ili Freakys, samo nek ima dobrih piva
Ti si rođeni diplomata, nagovori me u par riječi ... :lol: :lol: :lol:
Rmz
more Freakys...:D

necu u brew deru sa cijenama :D
Post Reply