pa i kafka je htio zapaliti svoja djela
ja sam to i učinio
Moderator: _BataZiv_0809
2:3 protiv. Alien 3 je teska karina koja se nicim, ama bas nicim ne moze opravdat'. Spomen ovog monumentalnog odrona me ne cudi kad uzmemo u obzir Blekijevo generalno kontranje protiv svega sto je u svijetu filma i TV-a prihvaceno k'o dobro (ili cak odlicno), a uzdizanje u nebo onoga sto je univerzalno prihvaceno k'o lose. Al' na tu trolu smo vec navikli.ExNihilo wrote:2:2, ako računamo Finchera.Bloo wrote:@ExNihilo
2:1 za Aliens3
ali svako ima pravo na različito mišljenje

Ne sjećam se da sam ga uopće gledao, ali imam trauma od nekih drugih stvari...Bloo wrote:gledala više putaChmoljo wrote:jako davno gledao. previše zelen da bih sada davao ocjene, ali generalno mislim potcijenjen film. bila je ona jedna gadna scena kada vide šta se dešavalo onima prije njihExNihilo wrote:Event Horizon (1997)i ona kad Sam Neill po**zdi i od lika napravi marionetu
par trauma u djetinjstvu od njega, ali je awesome
Hame_ wrote:De ba ljudi, svih sedam Aliena su odlični.
dale cooper wrote:Ja sam u timu ExNihilo što se tiče Aliena 3. O četvrtom bolje da i ne pričamo.
SowwyBloo wrote:dale cooper wrote:Ja sam u timu ExNihilo što se tiče Aliena 3. O četvrtom bolje da i ne pričamo.![]()
e tu Daleus, et tu...
meni je citav storyline bio...ovo mi je ensto poznatoo...hmmBlack swan wrote:pogledao sam pola forca koja se budiostalo još sat
baš su ga kako se kaže prilagodili mladimašto se glumaca tiče
sva sreća nije kao najnoviji terminator
ovdje barem zadržana kvaliteta iz svijeta star warsa