breuer wrote:wolf07 wrote:I šta kažeš, družio se sa bivšim fudbalerom i jednim piscem. A na posjed mu dolaze Monika i Deep. Drvengrad je arhitektonski lijepo uređen!?!?!? Ne znam samo kolika je njegova zasluga u tome.
A Sarajevo (Federalno & Feudalno) je neka kaljuga koja nije mogla da otrpi veličinu jednog Kusturice. Nego, gdje bješe da se održava onaj SFF, i ko je sve tamo dolazio?
Nije to jedan pisac već jedan od najgenijalnijih pisaca generacije. Samo sam naveo neke od njih. Drvengrad je apsolutno prelijep, Andrićgrad već ne. Njegova zasluga u tome je svakako velika.
Na SFF dođu nadrogirani holivud celebritiji da se par dana leše od alkohola i droge, pritom ne znajući ni gdje se nalaze. Što je najgore, SFF je stvarno kvalitetan festival kojeg krasi upravo neholivudska selekcija.
Aha,nadrogirani celebritiji(rekla-kazala),a ko ono par puta zavrsi u cuzi zbog gedro,da nije Kustin drug-bivsi nogometas?
U vezi druzenja, bit ce ipak da se radi o onoj :" divi me sto sam pametan,sjedim s pametnim ljudima"

a sam je nemam,inace ne bi lupao gluposti kad stignem, glumatajuci antiglobalistu i antiimperijalistu (a posjedujem par feuda jer sam bio dobar "Kastor"

)drveci o "zaveri katolicke Evrope".Tu raskosnu "pamet" ispoljava kad god gubicu otvori,zadnji put kad je slavio pobedu u UNESCO-u te podsjecao na onu prethodnu kad su mu sefovi kod majke Rasije izlobirali veto na rezoluciju o genocidu

,koji citav svijet,osim ovog "borca za pravdu",po serpskoj meri,naravno, i njegovih sefova,priznaje.