Kad se dođe do stvarnog života i osobe koja je pored tebe trenutno, sve ovo ostalo pada u vodu. Ako ti je lijepo s tom osobom...medvjed23 wrote:mislim da se tu radi o odrazu il bolje rečeno dijelu idealizirane slike o sebi, koju čovjek stvara na internetu.. ko biva, JA sam lijep, JA sam uspješan, JA sam pametan, JA znam koliko vrijedim i JA ne želim svakoga pustiti u svoj život.. tako se nekako stvari postave na netu.. a van neta, stvari stoje i dobro je što stoje nešto drugačije.. jer ako nekoga voliš i ako je taj neko dobar čovjek i ako ti je lijepo s njim, je l se bolje prepustiti i uživati ili razbijati glavu mišlju: vidiš, on je introvertiran/ekstrovertiran/euforičan/melanholičan, a ja sam na forumu napisala da ne volim takve..
Koje djevojke treba zaobilaziti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#376 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
- klixoris
#377 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ako odbija da mi daje pare za pivu i benzin, odmah je zaobilazim ! 
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#378 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Nemoj generalizovatiRamzess Veliki wrote:Da ... generalno hercegovke ... bjezi od nje, sve ostale su dobre.heat wrote:ne mozemo generalizovati ali.....Rutavo, hinjavo, debelo, sebicno, slinavo, nesposobno, nekomunikativno, placljivo i svakako Hercegovku![]()
-
moonca
#379 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ih sta si sve naveo..odlazak u spa to sve moze srediti.heat wrote:ne mozemo generalizovati ali.....Rutavo, hinjavo, debelo, sebicno, slinavo, nesposobno, nekomunikativno, placljivo i svakako Hercegovku![]()
A sto se tice Hecegovki, ne znam ja se druzim sa Krajiskim zenama -- sve ok,
Samo kazem, da imate u vidu.
- spreca
#380 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Kako..objasni?moonca wrote:Ih sta si sve naveo..odlazak u spa to sve moze srediti.heat wrote:ne mozemo generalizovati ali.....Rutavo, hinjavo, debelo, sebicno, slinavo, nesposobno, nekomunikativno, placljivo i svakako Hercegovku![]()
A sto se tice Hecegovki, ne znam ja se druzim sa Krajiskim zenama -- sve ok,ali ni neprijatelju ih ne bih preporucila. Samljese sve oko sebe.
![]()
- MeSko Hz
#381 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
One koje previše dignu nos i glume neku "nedostižnu mačku".
Takve su veoma arogantne.
-
moonca
#382 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Komunikacija- Poslije tvog pozdrava Hi -- vise nemas rijeci. Ne prestaju pricati , svoje price u sitne detalje, na tvoj komentar niti cuju niti reagujuspreca wrote:Kako..objasni?moonca wrote:Ih sta si sve naveo..odlazak u spa to sve moze srediti.heat wrote:ne mozemo generalizovati ali.....Rutavo, hinjavo, debelo, sebicno, slinavo, nesposobno, nekomunikativno, placljivo i svakako Hercegovku![]()
A sto se tice Hecegovki, ne znam ja se druzim sa Krajiskim zenama -- sve ok,ali ni neprijatelju ih ne bih preporucila. Samljese sve oko sebe.
![]()
- spreca
#383 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pa to je odlicno....sacekas da se umoremoonca wrote:
Komunikacija- Poslije tvog pozdrava Hi -- vise nemas rijeci. Ne prestaju pricati , svoje price u sitne detalje, na tvoj komentar niti cuju niti reaguju
- triconja
#384 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Rutav insan ostaje rutav sta god da probasmoonca wrote:Ih sta si sve naveo..odlazak u spa to sve moze srediti.heat wrote:ne mozemo generalizovati ali.....Rutavo, hinjavo, debelo, sebicno, slinavo, nesposobno, nekomunikativno, placljivo i svakako Hercegovku![]()
![]()
-
moonca
#385 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
O , no, no i nospreca wrote:Pa to je odlicno....sacekas da se umoremoonca wrote:
Komunikacija- Poslije tvog pozdrava Hi -- vise nemas rijeci. Ne prestaju pricati , svoje price u sitne detalje, na tvoj komentar niti cuju niti reagujui onda si ti glavna i radis im sta hoces
Kaze muz od jedne , taman da zaspem kad ona poce sa pitanjima
- heat
#386 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
nekim zeMskim ni dr.Karabeg ne pomazemoonca wrote: Ih sta si sve naveo..odlazak u spa to sve moze srediti.
![]()
ma ja se zezam za Hercegovke
- heat
#387 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Euridika wrote: Ne možeš generalizovati, ali ipak generalizuješ.![]()
Nisu Hercegovke za svakoga, ali nema smisla ni da ih prozivaš(te) na svakoj temi sličnog sadržaja. Nije više ni smiješno.
haj ba ohladi se
- Anestezija
#388 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
One koje sve prenose drugarici
-
zipoo
#389 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
- ove sa foruma
-
mehoxy
#390 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
.
Last edited by mehoxy on 02/09/2018 11:01, edited 1 time in total.
- triconja
#391 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Kako znas da je seljanka?mehoxy wrote:Neki dan sam spazio seljanku kako podrugljivo gleda plavusu koja je jedno 10x bolja od nje. Bas jadno, malo mi je falilo da joj to i kazem.
Takve treba zaobilaziti
-
moonca
#392 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Spazio je.triconja wrote:Kako znas da je seljanka?mehoxy wrote:Neki dan sam spazio seljanku kako podrugljivo gleda plavusu koja je jedno 10x bolja od nje. Bas jadno, malo mi je falilo da joj to i kazem.
Takve treba zaobilaziti
- triconja
#393 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Skonto da su iz istog selamoonca wrote:Spazio je.triconja wrote:Kako znas da je seljanka?mehoxy wrote:Neki dan sam spazio seljanku kako podrugljivo gleda plavusu koja je jedno 10x bolja od nje. Bas jadno, malo mi je falilo da joj to i kazem.
Takve treba zaobilaziti
-
todd_smith
#394 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Suma sumarum blago kuci koju ti zaobidjesho oponopono wrote:Dakle, pocnimo, za dugu vezu izbjegavajte slijedece djevojke:
Djevojke koje farbaju kosu u crveno (vatrena nijansa).
...bila sam izmedju ostalog i crvena...
Imaju tetovaže ( bilo kakve, ali napose tzv. "tramp stamp" na leđima)
...nemam jos tattoo, ali planiran..pih jos volim song black tattoo...
Pretjeran piercing (jezik, nos, više od 2 u ušima. Pupak se i nekako može oprostiti kao mladalacki zanos)
...na usima vise od 2 ...
Ako su redovne na raznim rave i festivalima nakon sto napune 21. godina
...partijala sam kad se i imalo gdje partijati, eh ta vremena...
Luđački pogled (one iskolačene oči)
...kolacim oci, hoce iz lezista da ispadnu...
Ukoliko je jedino dijete.
...jedinica bome...nazalost...
Ukoliko je iz lošestojeće porodice s velikim brojem braće i sestara (koji će tebi sjesti na leda i vrat).
...nemam bracu/sestre te nemam nekretnine, feninga na stednim racunima, nema cuko za sta da me ujede...
Ukoliko zna više o alkoholu i opojnim supstancama od Tebe.
... vopi, crno vino, medovaca, pelinkovac...omiljeni ostalo moze a i ne mora- opijati, znam o tim sranjima koja te otupe dovoljno taman toliko kao da se cijela planeta konstantno bode, niko na crtu da im stane...jebiga...ni ovonisam nikad probala a zbog osmijeha misle da sam na heroinu...a i da sam presla u sidase...ooo yeah...
Ukoliko je u stalnim svađama sa svojim prijateljicama (ili na poslu), i ako je stalno "progonjena".
...svakom po zasluzi, ne diraj me, ne diram te, ali ako treba svaki dan cu da se popickaram nije problem...
Ukoliko ima više od jedne mačke ili kućnog ljubimca.
... imala sam macka 13 godina+ cuku, trenutno samo cuku i kineskog macka...
Ukoliko puši više od 1-2 cigarete tjedno.
...smokala sam vise od kutije dnevno... vise ne, 8 godina ne smokam...![]()
Ukoliko često putuje i ako je obišla "cijeli svijet".
... nemam love za skupe provode a rado bih, imam google zato...pa svratim do Nepala, Mala Tanganjika, Sao Paolo...Zanzibar...
Ukoliko joj su se roditelji razveli u djetinjstvu.
...da bogdom jesu, trpe se formalno nazalost...
Ukoliko ima čudno ime (obično ime napisano na čudan način. Ovo je više relevantno na zapadu).
...a niko mi ne vjeruje, misle da lazem kad zinem kako se zovem...
Opsjednuta s reality programima (Big Brother itd)
... jedva cekam izbacivanje VB, do tada pratim Farmu...ljepota...
...kineski macak...
- triconja
#395 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Moram pod hitno ic da mi stave salivaju, moro sam asere proucit, valjda ce na dobro izactodd_smith wrote:Suma sumarum blago kuci koju ti zaobidjesho oponopono wrote:Dakle, pocnimo, za dugu vezu izbjegavajte slijedece djevojke:
...bila sam izmedju ostalog i crvena...
...nemam jos tattoo, ali planiran..pih jos volim song black tattoo...
Pretjeran piercing (jezik, nos, više od 2 u ušima. Pupak se i nekako može oprostiti kao mladalacki zanos)
...na usima vise od 2 ...
Ako su redovne na raznim rave i festivalima nakon sto napune 21. godina
...partijala sam kad se i imalo gdje partijati, eh ta vremena...
Luđački pogled (one iskolačene oči)
...kolacim oci, hoce iz lezista da ispadnu...
...jedinica bome...nazalost...
Ukoliko je iz lošestojeće porodice s velikim brojem braće i sestara (koji će tebi sjesti na leda i vrat).
...nemam bracu/sestre te nemam nekretnine, feninga na stednim racunima, nema cuko za sta da me ujede...
... vopi, crno vino, medovaca, pelinkovac...omiljeni ostalo moze a i ne mora- opijati, znam o tim sranjima koja te otupe dovoljno taman toliko kao da se cijela planeta konstantno bode, niko na crtu da im stane...jebiga...ni ovonisam nikad probala a zbog osmijeha misle da sam na heroinu...a i da sam presla u sidase...ooo yeah...
Ukoliko je u stalnim svađama sa svojim prijateljicama (ili na poslu), i ako je stalno "progonjena".
...svakom po zasluzi, ne diraj me, ne diram te, ali ako treba svaki dan cu da se popickaram nije problem...
... imala sam macka 13 godina+ cuku, trenutno samo cuku i kineskog macka...
...smokala sam vise od kutije dnevno... vise ne, 8 godina ne smokam...![]()
... nemam love za skupe provode a rado bih, imam google zato...pa svratim do Nepala, Mala Tanganjika, Sao Paolo...Zanzibar...
...da bogdom jesu, trpe se formalno nazalost...
Ukoliko ima čudno ime (obično ime napisano na čudan način. Ovo je više relevantno na zapadu).
...a niko mi ne vjeruje, misle da lazem kad zinem kako se zovem...
Opsjednuta s reality programima (Big Brother itd)
... jedva cekam izbacivanje VB, do tada pratim Farmu...ljepota...
...kineski macak...
- insomnia78
#396 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Na heroJinu ne postoji osmijeh
- Ramzess Veliki
#397 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Te su najsladje za druzenje ... kad se najvise nafura uhvatis je pred svima za dupe I pratis reakciju.MeSko Hz wrote:One koje previše dignu nos i glume neku "nedostižnu mačku".
- Ramzess Veliki
#398 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Meni je smijesno ...heat wrote:Euridika wrote: Ne možeš generalizovati, ali ipak generalizuješ.![]()
Nisu Hercegovke za svakoga, ali nema smisla ni da ih prozivaš(te) na svakoj temi sličnog sadržaja. Nije više ni smiješno.![]()
![]()
haj ba ohladi seako me nisi upoznala do sada, ne znam kada ces. znas da se volim zaje*avati na svoj i na tudji racun
-
Edin25
#399 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Profesionalne spamerke, ove sto vise po citav dan na sa-x forumu.
Registrovana prije par mjeseci a vec par hiljada postova.
Registrovana prije par mjeseci a vec par hiljada postova.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#400 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
sveCartmane wrote:Naravno, nismo svi isti. Ne treba bazirati životne odluke na stereotipima. Uvijek postoje izuzeci. No, ljubav i odabir zivotnog partnera je prilicno ozbiljna stvar, tako da nije zgorega neke karakteristike uzeti u obzir. Pri prezentiranju ovih slucajeva ne idem nekim redoslijedom, vec je vecinom bazirano na sto vlastitim iskustvima, sto preporuka od strane meni povjerljivih osoba.
Bitno je takoder uzeti u obzir da je ovo ipak s pogleda jedne osobe koja zivi na zapadu. No, slobodno si uzmite za pravo da dodate neke stvari koje vrijede za bosanskohercegovacki ili uopce, balkanski kontekst.
Dakle, pocnimo, za dugu vezu izbjegavajte slijedece djevojke:
Ako su redovne na raznim rave i festivalima nakon sto napune 21. godina.
Luđački pogled (one iskolačene oči).
Ako ima više muških od ženskih prijatelja.
Ukoliko na FB često postavlja vjerske citate.
Ukoliko na FB i Instagramu više od jedanput sedmicno mijenja profilnu sliku i ukoliko više puta sedmicno postavlja nove slike ili nekakve neodređene statuse gdje se žali na nekoga ili nešto.
Ukoliko joj je na FB idol Marilyn Monroe.
Ukoliko voli izlaziti u noćne klubove baš svakog vikenda.
Ukoliko koristi Tinder.
Frizerka.
Konobarica.
Cheerleaderica.
Stalno nesigurna i traži vanjsku validaciju.
Opsjednuta s reality programima (Big Brother itd).