Masturbirate li? Ali iskreno!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Tomos
#376 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
ja ako ga ne bacim 3 puta dnevno ništa sam, a imam ženu pa zamislite kako mi je s njom.

-
bumerangss
#377 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Prvi simptom razvoda brakaTomos wrote:ja ako ga ne bacim 3 puta dnevno ništa sam, a imam ženu pa zamislite kako mi je s njom.![]()
-
nightvision
#378 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Provjeri ti to malo u maticnom uredu, mozda ipak nisi ozenjen.Tomos wrote:ja ako ga ne bacim 3 puta dnevno ništa sam, a imam ženu pa zamislite kako mi je s njom.![]()
- Tomos
#379 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
jesam i to 18 godina njoj jednom taman i ja onda moram šta ću nismo se našli u tim stvarima, da je nać šta fino sa strane dodatno bez frke to bi bila idila.nightvision wrote:Provjeri ti to malo u maticnom uredu, mozda ipak nisi ozenjen.Tomos wrote:ja ako ga ne bacim 3 puta dnevno ništa sam, a imam ženu pa zamislite kako mi je s njom.![]()
-
bumerangss
#380 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Nadji kakvu kolegicu finu mirnu poslusnu diskretnu nimfomanku da ti to odradi makar jednom dnevno na pauzi u wc-u 
-
nightvision
#381 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
yebeno to fakat kad se ljudi previse razlikuju po pitanju sexualnih preferenci a vezu se u zajednicu.Tomos wrote:jesam i to 18 godina njoj jednom taman i ja onda moram šta ću nismo se našli u tim stvarima, da je nać šta fino sa strane dodatno bez frke to bi bila idila.nightvision wrote:Provjeri ti to malo u maticnom uredu, mozda ipak nisi ozenjen.Tomos wrote:ja ako ga ne bacim 3 puta dnevno ništa sam, a imam ženu pa zamislite kako mi je s njom.![]()
- Tomos
#382 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ma može i van wc mogu ja uvjek napravit lufta nije to problem da se ne zavlačim po wc-ima.bumerangss wrote:Nadji kakvu kolegicu finu mirnu poslusnu diskretnu nimfomanku da ti to odradi makar jednom dnevno na pauzi u wc-u
- decko_sa_kovaca
#383 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Koliko ste ga puta najvise bacili za redom. Ja kao sesnastogodisnjak sam ga cibno 7 puta za redom. Morat cu sad probat kao devednaestogidsnjak da vidim ima li kakvog napretka ili nedaj boze nazadtka.
- pukepuke
#384 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Htjedoh odgovoriti, pa vidim pitanje samo za muškarce...decko_sa_kovaca wrote:Koliko ste ga puta najvise bacili za redom. Ja kao sesnastogodisnjak sam ga cibno 7 puta za redom. Morat cu sad probat kao devednaestogidsnjak da vidim ima li kakvog napretka ili nedaj boze nazadtka.
-
bumerangss
#385 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Pa nisi krava muzara!decko_sa_kovaca wrote:Koliko ste ga puta najvise bacili za redom. Ja kao sesnastogodisnjak sam ga cibno 7 puta za redom. Morat cu sad probat kao devednaestogidsnjak da vidim ima li kakvog napretka ili nedaj boze nazadtka.
- decko_sa_kovaca
#386 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Nista nije izaslobumerangss wrote:Pa nisi krava muzara!decko_sa_kovaca wrote:Koliko ste ga puta najvise bacili za redom. Ja kao sesnastogodisnjak sam ga cibno 7 puta za redom. Morat cu sad probat kao devednaestogidsnjak da vidim ima li kakvog napretka ili nedaj boze nazadtka.jedino da si sedmi put izd... krv
-
nightvision
#387 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
bumerangss wrote:Pitanje je i za muske i za zenske!
Da li smatrate da je to normalno ili... da je perverzija?
Da li to rade samo samci ili i oni zapusteni u braku?
Koliko cesto, gdje to odradite, koristite li neka pomagala iz seks shopa ili mirisete njene gacice ili buljite u casopise, ili rovite po netu.... sta zamisljate... i koga zamisljate... je li suprugu, kolegicu, profesoricu, doktoricu, nadredjenu, podredjenu, komsinicu, blagajnicu, revizorku....?
Znaci samo izvoli.pukepuke wrote: Htjedoh odgovoriti, pa vidim pitanje samo za muškarce...
-
nema me tamo
#388 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Pa normala.decko_sa_kovaca wrote:Nista nije izaslobumerangss wrote:Pa nisi krava muzara!decko_sa_kovaca wrote:Koliko ste ga puta najvise bacili za redom. Ja kao sesnastogodisnjak sam ga cibno 7 puta za redom. Morat cu sad probat kao devednaestogidsnjak da vidim ima li kakvog napretka ili nedaj boze nazadtka.jedino da si sedmi put izd... krv
Rece drug najviše 9 puta, oko 14-15 g je imao tad..
Ja sam sigurno preko 5, tacno ne znam.
Baci se i danas redovno.
Svako ko kaze da ne šlajnfa laže.
-
pakica_
#389 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
A jaaaadanTomos wrote:ja ako ga ne bacim 3 puta dnevno ništa sam, a imam ženu pa zamislite kako mi je s njom.![]()
Sto se tice teme- vallahi, redovno
- pukepuke
#390 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Odgovorila sam ja već ranije na ta pitanja...nightvision wrote:bumerangss wrote:Pitanje je i za muske i za zenske!
Da li smatrate da je to normalno ili... da je perverzija?
Da li to rade samo samci ili i oni zapusteni u braku?
Koliko cesto, gdje to odradite, koristite li neka pomagala iz seks shopa ili mirisete njene gacice ili buljite u casopise, ili rovite po netu.... sta zamisljate... i koga zamisljate... je li suprugu, kolegicu, profesoricu, doktoricu, nadredjenu, podredjenu, komsinicu, blagajnicu, revizorku....?Znaci samo izvoli.pukepuke wrote: Htjedoh odgovoriti, pa vidim pitanje samo za muškarce...Ja koliko znam zene mogu vise od muskih pa da cujemo sta ti imas da kazes.
Mislila sam sad samo na ovo koliko puta, pa vidim dečko je uputio pitanje samo muškarcima, neću se petljati
-
nightvision
#391 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
a to tebe treba licno i personalno adresirati?pukepuke wrote:Odgovorila sam ja već ranije na ta pitanja...
Mislila sam sad samo na ovo koliko puta, pa vidim dečko je uputio pitanje samo muškarcima, neću se petljati
Ja mislim da je diskutabilno racunati to kao koliko puta zaredom, ako imam vremena i danas to moze biti vise puta na dan. Prije bi to bilo koliko puta za sto manje vremena.
- Euridika
- Globalna šefica
#393 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
@pukepukenightvision wrote:a to tebe treba licno i personalno adresirati?pukepuke wrote:Odgovorila sam ja već ranije na ta pitanja...
Mislila sam sad samo na ovo koliko puta, pa vidim dečko je uputio pitanje samo muškarcima, neću se petljatiDobro...ti...koliko puta...stop...svrsiti...stop...zaredom...stop...
![]()
Ja mislim da je diskutabilno racunati to kao koliko puta zaredom, ako imam vremena i danas to moze biti vise puta na dan. Prije bi to bilo koliko puta za sto manje vremena.
Ne popuštaj pritiscima!
-
Registarska oznaka
#394 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Pa ima ona, baci ga prije izlaska da mozes navecer vise izdrzati s djevojkom
Da ne misli da si mlakonja
Da ne misli da si mlakonja
- Sephora
#395 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Pitanje bilo "Masturbirate li?Al Iskreno!"
I doslo se do pitanja :
" Masturbitare li i koliko puta dnevno ?Al iskreno!"

I doslo se do pitanja :
- Euridika
- Globalna šefica
#396 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Sephora wrote:Pitanje bilo "Masturbirate li?Al Iskreno!"
I doslo se do pitanja :
![]()
Najbitnije je ovo: "Ali iskreno!"...
- sheilak
#397 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
pa sta si to pauzirao 3 god?decko_sa_kovaca wrote:Koliko ste ga puta najvise bacili za redom. Ja kao sesnastogodisnjak sam ga cibno 7 puta za redom. Morat cu sad probat kao devednaestogidsnjak da vidim ima li kakvog napretka ili nedaj boze nazadtka.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#398 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
A de mi recite kakvo vam masturbiranje utice na seksualni zivot?
- decko_sa_kovaca
#399 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Bacim ja njega bar 300 puta u godini, samo ne vise puta na po sata-satsheilak wrote:pa sta si to pauzirao 3 god?decko_sa_kovaca wrote:Koliko ste ga puta najvise bacili za redom. Ja kao sesnastogodisnjak sam ga cibno 7 puta za redom. Morat cu sad probat kao devednaestogidsnjak da vidim ima li kakvog napretka ili nedaj boze nazadtka.
- sheilak
#400 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
a sta ces, stari se...decko_sa_kovaca wrote:Bacim ja njega bar 300 puta u godini, samo ne vise puta na po sata-satsheilak wrote:pa sta si to pauzirao 3 god?decko_sa_kovaca wrote:Koliko ste ga puta najvise bacili za redom. Ja kao sesnastogodisnjak sam ga cibno 7 puta za redom. Morat cu sad probat kao devednaestogidsnjak da vidim ima li kakvog napretka ili nedaj boze nazadtka.