bleee_sa wrote:Ženite se, rađajte djecu, manite se interneta.
Slobodna sam i dobra al' me nece.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bleee_sa wrote:Ženite se, rađajte djecu, manite se interneta.
Hoće, dok se okupajućiribiribela wrote:bleee_sa wrote:Ženite se, rađajte djecu, manite se interneta.
Slobodna sam i dobra al' me nece.![]()
Matzan wrote:SaraFina wrote:Matzan wrote:
Zar ima baš toliko očajnih tipova na forumu?!![]()
Naravno da ima, pa vas pet sest bi mogla bez razmijanja nabrojati. ALI da ne kvotam sve ocajnike pojedinacno, identificirate se vi na svakoj temi slicnoj ovoj sami ispoljavajuci frustracije.
Mislim ono mladi, lijepi, situirani i potentni.
San svake cure na forumu. A po hiljadu cisto sovinisticko krkanskih postova. Zvjezdan upekao a vi ni ulazak na bazen ne mozete si priustiti?
A ne odmor. Moja sucut momci
Drezdite na forumu. A bude li trbalo donacija da se net plati, organiziracemo dobrotvorne akcije.
Ionako besmisleno bivstovanje vas par ugrozenih bilo bi dovedeno u pitanje. Zivot ili smrt
Čisto sumnjam da se u jednoj osobi mogu sresti zagoreštinja od 10+ godina, očajnik koji ne može sebi ni kafe platiti i teški idiot koji bi pao na tako niske grane da očekuje da bude tvoj izbor.
bleee_sa wrote:Saro mogul' ja tebe oženit', fin sam majke mi!
Šta ima 'vako, 'nako.SaraFina wrote:bleee_sa wrote:Saro mogul' ja tebe oženit', fin sam majke mi!ko sarajlija
Spremam se sutra putujem. Eto me.bleee_sa wrote:Šta ima 'vako, 'nako.SaraFina wrote:bleee_sa wrote:Saro mogul' ja tebe oženit', fin sam majke mi!ko sarajlija
![]()
Haj na viber da promuhabetimo koju
Ja mislim da si ti preskocila tinejdzersku ljubav i da je tu problem.ćiribiribela wrote:bleee_sa wrote:Ženite se, rađajte djecu, manite se interneta.
Slobodna sam i dobra al' me nece.![]()
Je li to to sto neces javno, ta slika sto si stvorio?Gabrielo wrote:
Ja mislim da si ti preskocila tinejdzersku ljubav i da je tu problem.
SaraFina wrote: Bacite (ne) plivacima svojim momci po slauf, Gabrijelutakodje jedan. Ostatku ekipe po traktorska guma za spasavanje!
Ili banka sperme ce vasoj buducoj boljoj polovici bit stanica.lolololololo
Studije su tOcne!
Nije. Necu o tome da pricam.ćiribiribela wrote:Je li to to sto neces javno, ta slika sto si stvorio?Gabrielo wrote:
Ja mislim da si ti preskocila tinejdzersku ljubav i da je tu problem.
Imal' kakva alzirka tamo za mene, moRe i marokanka i one su fine, da popusti ova kocnica?insomnia78 wrote:#8#kila#u#gaćama#lila
pa necu ni ja ici na kraj, mozemo mi i od pocetkainsomnia78 wrote:Haha ne moze s njima niko na kraj
Tu odmah ozenis amidze, dajidze, strine, tetke, rodjake a ima ih na desetineCapajebo wrote:pa necu ni ja ici na kraj, mozemo mi i od pocetkainsomnia78 wrote:Haha ne moze s njima niko na kraj
nista, abort abort. I repeat, abort!insomnia78 wrote:Tu odmah ozenis amidze, dajidze, strine, tetke, rodjake a ima ih na desetineCapajebo wrote:pa necu ni ja ici na kraj, mozemo mi i od pocetkainsomnia78 wrote:Haha ne moze s njima niko na kraj
nije neki ljepotan, al ima i ruznijih bgmMiss_E25 wrote:Itekako vara, ali sam ubijedjena da si ti grob, cim nemas pravi zivot, nego 50.000 postova na forumuVelkoski wrote:i imam osjećaj da nisi ni lijepa
a mene osjećaj ne vara
tebi su vozovi prosli, odmah da znasćiribiribela wrote:A sta odredjuje "vrijeme za brak"? Jel racunate to po godinama, ili sta? Fakat ne kontam, inace uvijek mi je bila debilna ta izjava "tebi je vrijeme da se udajes/zenis".![]()
a tebi, fol, "vozovi tek dolaze"Lakat Jebić wrote:tebi su vozovi prosli, odmah da znasćiribiribela wrote:A sta odredjuje "vrijeme za brak"? Jel racunate to po godinama, ili sta? Fakat ne kontam, inace uvijek mi je bila debilna ta izjava "tebi je vrijeme da se udajes/zenis".![]()
![]()
ovo redom odgovaram, kako naletim na post![]()
bioloski sat, sta da vam kazem, nisam ja kriv sto meni ne kucaMutivoda wrote:a tebi, fol, "vozovi tek dolaze"Lakat Jebić wrote:tebi su vozovi prosli, odmah da znasćiribiribela wrote:A sta odredjuje "vrijeme za brak"? Jel racunate to po godinama, ili sta? Fakat ne kontam, inace uvijek mi je bila debilna ta izjava "tebi je vrijeme da se udajes/zenis".![]()
![]()
ovo redom odgovaram, kako naletim na post![]()