Cek, sada je Oluja kriva za RSGeneral War wrote:Pa ko ispade najveci gubitnik na kraju?...vidis da se jos sprdaju sto "prave" BiH ima na 25%...PC je na 49%...gdje je resto?
Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
-
NataliDizdar
#376 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
- Bosanski_kralj
#377 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Znači Oluja je kriva što mi imamo RS?General War wrote:Pa ko ispade najveci gubitnik na kraju?...vidis da se jos sprdaju sto "prave" BiH ima na 25%...PC je na 49%...gdje je resto?Bosanski_kralj wrote:Je li Oluja nešto loše donijela BiH?General War wrote: ...koja je bila u blokadi od one drzave i njenih satelita kojoj se cestita...halo, nije bosna samo Bihac![]()
- Renta
-
junior3
#379 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Jesu to Bošnjaci na 25% BiH? Mislio sam da imaju više pod kontrolom. 
- General War
#380 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Halo "Cvijece"...mozda nisi u zagrebu znala ali rat je bio intezivan i 92, 93, 94 i 95 u BiH dok se "oluja" pripremala ...ko je iznurivao Bosnu dvije i kusur godine i ocistio hercegovinu i centralnu bosnu od nehrvata i surovao sa Karadjicem...to se Boban odmetnuo od Pantovcaka?NataliDizdar wrote:Cek, sada je Oluja kriva za RSGeneral War wrote:Pa ko ispade najveci gubitnik na kraju?...vidis da se jos sprdaju sto "prave" BiH ima na 25%...PC je na 49%...gdje je resto?![]()
![]()
Pa jeste li vi normalni?
- General War
#381 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Pa ko ispade najveci gubitnik na kraju?...vidis da se jos sprdaju sto "prave" BiH ima na 25%...PC je na 49%...gdje je resto?[/quote]Bosanski_kralj wrote: Je li Oluja nešto loše donijela BiH?
Znači Oluja je kriva što mi imamo RS?[/quote]
Pa dejton je napravljen poslije oluje...cudo svi sporazumi prije propadali jedan za drugim...
-
NataliDizdar
#382 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Zar ne vidis da se sve vise blamiras? Tema je konkretno Oluja a ti kacis klipove o Kordicu
Jesi mi dobar?
-
apoksiomen
#383 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
90% Hrvata koji su naloženi na Dan pobjede i slične stvari drži Kordića junakom.NataliDizdar wrote:Zar ne vidis da se sve vise blamiras? Tema je konkretno Oluja a ti kacis klipove o KordicuJesi mi dobar?
-
NataliDizdar
#384 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
U Herceg Bosni, sasvim moguce. Cak bih rekla da je postotak veci.apoksiomen wrote: 90% Hrvata koji su naloženi na Dan pobjede i slične stvari drži Kordića junakom.
U Hrvatskoj velika vecina ljudi ni ne zna ko je Kordic.
-
apoksiomen
#385 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Hajde zdravo.NataliDizdar wrote:U Herceg Bosni, sasvim moguce. Cak bih rekla da je postotak veci.apoksiomen wrote: 90% Hrvata koji su naloženi na Dan pobjede i slične stvari drži Kordića junakom.
U Hrvatskoj velika vecina ljudi ni ne zna ko je Kordic.
-
NataliDizdar
#386 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Pitaj prosjecnog (necu da kazem Zagrepcanina jer ces mi reci da su to sve komunjare i ljevicariapoksiomen wrote:
Hajde zdravo.
Pitaj ga jel misli isto za Kordica - vecina nece ni znati o kome je rijec odmah
-
sarajevoxxxx
#387 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Nevjerovatno koja mržnja, kakva to omladina raste, a bogami i odrasli, koji su to likovi čovječe
http://www.index.hr/vijesti/clanak/glog ... 34721.aspx
-
NataliDizdar
#388 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Kaze covjek koji je slavio kad je ISIS zauzeo Mosulsarajevoxxxx wrote:Nevjerovatno koja mržnja, kakva to omladina raste, a bogami i odrasli, koji su to likovi čovječe![]()
-
sarajevoxxxx
#389 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Nisam slavio, bože sačuvaj.Moji favoriti u Iraku su Iračani koji su šiiti, koji nemaju nikakve veze sa isilom, kakav crni isil i slavljenjeNataliDizdar wrote:Kaze covjek koji je slavio kad je ISIS zauzeo Mosulsarajevoxxxx wrote:Nevjerovatno koja mržnja, kakva to omladina raste, a bogami i odrasli, koji su to likovi čovječe![]()
-
sarajevoxxxx
#390 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Kako neko može ovako otvoreno i u kameru skandirati ''ubi srbina'', pa šta ti ljudi ili ta omladina rade nasamo kada ih niko ne snima
Mislim, kako neko može biti na govornici, biti javna ličnost, predstavnik nekoga ili nečega, i slušati te blago kazano skandalozne parole bez da ih osudi.
Mislim, kako neko može biti na govornici, biti javna ličnost, predstavnik nekoga ili nečega, i slušati te blago kazano skandalozne parole bez da ih osudi.
-
NataliDizdar
#391 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Ne razumijem se bas u te fine nijanse izmedju ekstremista na bliskom istokusarajevoxxxx wrote:
Nisam slavio, bože sačuvaj.Moji favoriti u Iraku su Iračani koji su šiiti, koji nemaju nikakve veze sa isilom, kakav crni isil i slavljenje
No to svakako nije tema. Nego je zanimljiv klip koji si postavio. Nekoliko ljudi vice ubij Srbina, vecina ne, a vidis da se neki i smjeskaju jer znaju da to "ne valja".
Sa druge strane, na utakmici Srbija-Albanija
0: 05.
Bukvalno cijela tribina horski pjeva "ubij zakolji da siptar ne postoji".
A ipak ce Srbi sutra pricati o "bolesnoj mrznji Hrvata" dok ove stvari fino preskoce
-
sarajevoxxxx
#392 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Kakve veze imaju vjerski ekstremisti, navijanje na tamo nekoj utakmiciNataliDizdar wrote:Ne razumijem se bas u te fine nijanse izmedju ekstremista na bliskom istokusarajevoxxxx wrote:
Nisam slavio, bože sačuvaj.Moji favoriti u Iraku su Iračani koji su šiiti, koji nemaju nikakve veze sa isilom, kakav crni isil i slavljenjeAli sam vidjela da podrzavas ekstremne islamiste u Siriji. I uglavnom mislim da se drustvo lakse moze boriti sa par nacionalisticki nastrojeni klinaca nego sa vjersko indoktriniranom omladinom.
No to svakako nije tema. Nego je zanimljiv klip koji si postavio. Nekoliko ljudi vice ubij Srbina, vecina ne, a vidis da se neki i smjeskaju jer znaju da to "ne valja".
Sa druge strane, na utakmici Srbija-Albanija
0: 05.
Bukvalno cijela tribina horski pjeva "ubij zakolji da siptar ne postoji".
A ipak ce Srbi sutra pricati o "bolesnoj mrznji Hrvata" dok ove stvari fino preskoce
To je pojava valjda koju svi trebaju osuditi bez tog ''avidi kako je kod vas'', nije nikakva provokacija, i mislim nema potrebe za traženjem i kopanjem po arhivama da bi našla nešto drugo i kod drugih naroda.Naravno da ga ima u čemu je problem? Neko rekao da da su drugi fini a ovi zli?
-
NataliDizdar
#393 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Pa samo kazem da zvuci malo kad ektremista bilo koje vrste izrazi zabrinutost zbog vrijednosti omladine.
Mozda i jeste bilo off topic sto sam to spomenula ali eto neka moderator to brise. Nema inace potrebe da se ja ogradim od tog tvog klipa, nije mene potrefio ni blizu koliko tebe
Mozda i jeste bilo off topic sto sam to spomenula ali eto neka moderator to brise. Nema inace potrebe da se ja ogradim od tog tvog klipa, nije mene potrefio ni blizu koliko tebe
- Renta
#394 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Ljudi moji, dok god nam je ovakve nesloge između bošnjaka i hrvata, velikosrbi su na konju, ne moraju brinuti.
Kada ćemo shvatiti....

Kada ćemo shvatiti....
-
sarajevoxxxx
#395 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Treba da te potrefio, bezze je sve to. Znam da ima svega, ali ipak je ono malo previše.
Nije to nikakav navijački skup na nekoj tribini, država je organizovala skup, ljudi na govornici, organizatori, sve je to zakazalo.
Kakav crni smijeh, normalan čovjek se zastidi, zaboravi i skup i sve, i udalji se iz tog društva.
Nije to nikakav navijački skup na nekoj tribini, država je organizovala skup, ljudi na govornici, organizatori, sve je to zakazalo.
Kakav crni smijeh, normalan čovjek se zastidi, zaboravi i skup i sve, i udalji se iz tog društva.
- desni
#396 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Renta wrote:Ljudi moji, dok god nam je ovakve nesloge između bošnjaka i hrvata, velikosrbi su na konju, ne moraju brinuti.
Kada ćemo shvatiti....![]()
![]()
-
sarajevoxxxx
#397 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Ne slažem se sa gornjim stavom.Čak je malo i smiješan, u svakom slučaju fula je.desni wrote:Renta wrote:Ljudi moji, dok god nam je ovakve nesloge između bošnjaka i hrvata, velikosrbi su na konju, ne moraju brinuti.
![]()
Ovo je tacno,strateski interes i Bosnjaka i Hrvata je saveznistvo inace eto Srbije do linije Kavlovac Vivovitica Kavlobag sto bi reko vojvoda sto pali zastavu Hrvatske.
Savezništvo treba da gradimo između ili na temelju nekih univerzalnih vrijednosti..Sasvim nebitno koje vjere, nacije, ali bitno je da fer, da je bar malo čovjek, neka je i nacionalista, ali neka teži poštenju, neka voli čojstvo, neka mu je drag uspjeh i pozitiva bilo kojeg insana.
Graditi savezništvo sa nekim samo zbog nacije je bezze.Nacionalizam to je teško breme, teret koji donosi puno više briga, a vrlo malo koristi.Što ga se prije otarasiš pomoći ćeš i sebi i drugima.
-
apoksiomen
#398 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Nije bilo nikad nikakve sloge između Bošnjaka i Hrvata (iskrene), odnosno, ono što je bilo, nije za pamtiti definitivno.desni wrote:Renta wrote:Ljudi moji, dok god nam je ovakve nesloge između bošnjaka i hrvata, velikosrbi su na konju, ne moraju brinuti.
![]()
Ovo je tacno,strateski interes i Bosnjaka i Hrvata je saveznistvo inace eto Srbije do linije Kavlovac Vivovitica Kavlobag sto bi reko vojvoda sto pali zastavu Hrvatske.
Bosni treba međunarodna zajednica, svjetske sile i međunarodno pravo, a ne vezanje zastava s kojekakvim interesdžijama. Međusobni srpski i hrvatski animoziteti su nas i uvukli u ovaj belaj, koju god da smo stranu birali, pogriješili bismo. Birali smo i pogriješili smo. I šta sad? Pametnije drugi put, ali imamo državu, to je najvažnije.
- desni
#399 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Gdje ti zivis pitanje je sad u pola drzave ti glavni baja ne da Bosnjacima da svoj jezik zovu kako oni hoce,a u susjednoj opet drugi koji je najpoznatiji po izjavi za jednog Srbina ubicemo 100 Bosnjakasarajevoxxxx wrote:Ne slažem se sa gornjim stavom.Čak je malo i smiješan, u svakom slučaju fula je.desni wrote:Renta wrote:Ljudi moji, dok god nam je ovakve nesloge između bošnjaka i hrvata, velikosrbi su na konju, ne moraju brinuti.
![]()
Savezništvo treba da gradimo između ili na temelju nekih univerzalnih vrijednosti..Sasvim nebitno koje vjere, nacije, ali bitno je da fer, da je bar malo čovjek, neka je i nacionalista, ali neka teži poštenju, neka voli čojstvo, neka mu je drag uspjeh i pozitiva bilo kojeg insana.
Graditi savezništvo sa nekim samo zbog nacije je bezze.Nacionalizam to je teško breme, teret koji donosi puno više briga, a vrlo malo koristi.Što ga se prije otarasiš pomoći ćeš i sebi i drugima.
- desni
#400 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Kako kazu historija je uciteljica,medjunarodna zajednica nam je znamo kako pomogla u proslom ratu a kad smo se udruzili sa Hrvatskom eto nas pred Banja Lukomapoksiomen wrote:Nije bilo nikad nikakve sloge između Bošnjaka i Hrvata (iskrene), odnosno, ono što je bilo, nije za pamtiti definitivno.desni wrote:Renta wrote:Ljudi moji, dok god nam je ovakve nesloge između bošnjaka i hrvata, velikosrbi su na konju, ne moraju brinuti.
![]()
Bosni treba međunarodna zajednica, svjetske sile i međunarodno pravo, a ne vezanje zastava s kojekakvim interesdžijama. Međusobni srpski i hrvatski animoziteti su nas i uvukli u ovaj belaj, koju god da smo stranu birali, pogriješili bismo. Birali smo i pogriješili smo. I šta sad? Pametnije drugi put, ali imamo državu, to je najvažnije.