Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa mogao je vala negdje 'ubost' prvu ligu, od toliko drzava u pm.
Generalno, neko ko im je radio pr im je ucinio medvjedju uslugu. Pod 'im' mislim na njega i Tinku. Ovog jbt slali u Inter, mali ne moze evo da izbori prvi tim Hajduka. Susic lafo prste ponude, zavrsi u drugoj ligi francuske.
5 0 5 wrote:vrijedja vas anketa u kojoj pola ljudi vjeruje da ce dobiti nogu.
Anketa ne vrijeđa nego je blesava. Niko iole upućen ne može glasati jer nema opcija. Ti koji "vjeruju" u otkaz ne znajući ciljeve kluba niti detalje ugovora nisu vrijedni pažnje.
kako bola nema opcija
jel ima opcija da će izdominirati ligu? 5
jel ima opcija da će pojačati igrački kadar?4
jel ima opcija da će odigrati prosjećnu sezonu?3
jel ima opcija da će podbaciti?2
i jel ima opcija da će dobiti nogu prije kraja sezone?1
samo iz poštovanja prema Saji kao igraću nisam nulu stavio kao opciju za mišljenje o našem strućnjaku
Dr. Kuca wrote:Mogao je u emirate, katar za grdne pare ali on ima to nesto da se dokaze u fra.
aha. mogao sam i ja u katar. zvao me xavi ljetos da vodim al saad. nisam htio. zvao me i pirlo da ga treniram u new yorku. isto sam odbio. ko ce u new york. zvao me je i perez da preuzmem real. tamo ne bi ni mrtav. ma znas koliko sam poziva imao. ali malo sam bolestan i umoran. razmislit cu o ponudama kasnije. sad mi je najbitnije da me izbace sa posla kojeg trenutno imam, pa cu jedno godinu na biro. a onda bi mi neki drugoligas bas dobro sjeo.
insomnia78 wrote:Da je sacek'o mog'o je u Marsej , trener im dao ostavku nakon prvog izgubljenog kola, al' bi ga se odrekli Parizani
moze jos uvijek. ko mu brani? ako ga nazovu danas iz marseja, neka ide odmah. nadam se da nije promijenio broj, te je jednako dostupan kao u vrijeme kada se vratio iz brazila.
insomnia78 wrote:Da je sacek'o mog'o je u Marsej , trener im dao ostavku nakon prvog izgubljenog kola, al' bi ga se odrekli Parizani
moze jos uvijek. ko mu brani? ako ga nazovu danas iz marseja, neka ide odmah. nadam se da nije promijenio broj, te je jednako dostupan kao u vrijeme kada se vratio iz brazila.
Nece co'ek da ga se odreknu, niti bi u Marseju bili zadovoljni legendom PSG-a
Evo jedan zanimljiv tvit sportskog novinara L'equipe-a, nakon sto su pogresno potpisali Papeta
@GuySitruk: Sans #Susic, le #PSG actuel n'existerait pas. Pourtant, @lequipe écrit son nom... Sucic! Safet, pardonne les, ils ne t'ont jamais vu jouer!
Bez Sušića danasnji PSG nebi postojao. Unatoc tome lequipe je napisao Sučić! Safete, oprosti im, nisu te nikad gledali dok igras
Last edited by insomnia78 on 11/08/2015 15:30, edited 3 times in total.
Thorgerson wrote:Safet ima neki fetiš na ove francuze.
Generalno, neko ko im je radio pr im je ucinio medvjedju uslugu. Pod 'im' mislim na njega i Tinku. Ovog jbt slali u Inter, mali ne moze evo da izbori prvi tim Hajduka. Susic lafo prste ponude, zavrsi u drugoj ligi francuske.
Mogao je ubosti prvu ligu ko i svi bivsi selektori koji su nam visoko rangirani.Sve fadbalski strucnjaci.Nakon onakve bolesne kampanje protiv Safeta dobro da je najuspjesniji BiH selektor uopste ostao ziv.Mali Tin juce standardni,sve se vrti oko njega ,asistencija za gol.P.S.TEMA.Safet Susic trener Eviana.
Mogao je ubosti prvu ligu ko i svi bivsi selektori koji su nam visoko rangirani.Sve fadbalski strucnjaci.Nakon onakve bolesne kampanje protiv Safeta dobro da je najuspjesniji BiH selektor uopste ostao ziv.Mali Tin juce standardni,sve se vrti oko njega ,asistencija za gol.P.S.TEMA.Safet Susic trener Eviana.
Pa ne znam da je ijedan selektor ranije spominjao da ga traze reprezentacije (zar ne rece ovaj da ga zove Iran i jos nekoliko reprezentacija, sam on to je izjavio) pa onda ode u 2 ligu.
Kontas?
Tin ce ici kao u Inter, ostade u Hajduku. Gotovo sve zavrseno bilo samo da potpise. I umjesto da ga gledamo sutra protiv Rome, Juveta, Lazija, sad je ok i kad ima asistentciju protiv Lokomotive Zagreb.
inaće svi vlasnici klubova liga 5 vise ovdje na forumu i ćitaju šta mi strućnjaci mislimo i pišemo o Saju
A samo zbog pisanja po forumu Sajo je odbio sve ponude menađera zajebanih liga i otišo u drugu ligu samo da se kritićarima nahebe matere svojim predanim radom na rubu nogometne znanosti
inaće svi vlasnici klubova liga 5 vise ovdje na forumu i ćitaju šta mi strućnjaci mislimo i pišemo o Saju
A samo zbog pisanja po forumu Sajo je odbio sve ponude menađera zajebanih liga i otišo u drugu ligu samo da se kritićarima nahebe matere svojim predanim radom na rubu nogometne znanosti
5 0 5 wrote:vrijedja vas anketa u kojoj pola ljudi vjeruje da ce dobiti nogu.
Anketa ne vrijeđa nego je blesava. Niko iole upućen ne može glasati jer nema opcija. Ti koji "vjeruju" u otkaz ne znajući ciljeve kluba niti detalje ugovora nisu vrijedni pažnje.
kako bola nema opcija
jel ima opcija da će izdominirati ligu? 5
jel ima opcija da će pojačati igrački kadar?4
jel ima opcija da će odigrati prosjećnu sezonu?3
jel ima opcija da će podbaciti?2
i jel ima opcija da će dobiti nogu prije kraja sezone?1
samo iz poštovanja prema Saji kao igraću nisam nulu stavio kao opciju za mišljenje o našem strućnjaku
Da sam pametan ne bih ni odgovorio na ovo ali pošto nisam...
Postoji opcija izdominirati ligu sa postojećom ekipom. Nit je cilj izdominirati ligu niti zadržati postojeću ekipu. Već ima hrpa novih igrača. Postoji opcija pojačavanja ekipe ali samo sa dva igrača. Postoji opcija loše igre ali samo zbog bekova. Dakle, staviš bekove i dobivaš. Ne staviš ih i gubiš...
Paul F. wrote:
Da sam pametan ne bih ni odgovorio na ovo ali pošto nisam...
Postoji opcija izdominirati ligu sa postojećom ekipom. Nit je cilj izdominirati ligu niti zadržati postojeću ekipu. Već ima hrpa novih igrača. Postoji opcija pojačavanja ekipe ali samo sa dva igrača. Postoji opcija loše igre ali samo zbog bekova. Dakle, staviš bekove i dobivaš. Ne staviš ih i gubiš...
ja sam to pokušao relaksirano postaviti, malo kroz zezanciju a ti baš zavro bukvalno ko da ti je japija od zavidovićke bukve samo se malo opuščaj i biče sve u dure bola...valja nama u petak na Korziku
Dr. Kuca wrote:Mogao je u emirate, katar za grdne pare ali on ima to nesto da se dokaze u fra.
Koji će se qrac zajebavati sa tim budalama po pustinjama ? Po meni je super poso ubo. Ne može bolje.
Ovo je tacno. A vidjet cemo moze li i ovo.
Dobio je on u pustinji nogu....davno, tad je u tom periodu odbio sve pozive BIH, nikad utakmice nije odgledao od rep.BIH a kako kaze nije imao vremena
A izvozao je i Turske Kicasporeove pa vidjeli ljudi da je plitak.. Nasa najbolja nogometna rep.BIH mu spasila propalu "trenersku karijeru" on kasnije polahko uvlacio smece u nju..od Germanije, do kvazi igraca pozavidili bi mu i iz ere Muniba i Pusine...Druga stvar tek formacije, postavke - analize protivnika u fazonu hajmo raja igrat nogomet
Pricao o drugim ligama tipa npr. Ceska kako je ne kvalitet a ne igracu...jer igraca zapravo nikad nije ni gledao samo vidi da pise da igra u Ceskoj i da nije clan Germanije...ovo za Cesku onako ima jos primjera ali za HNL je bio udarna liga, jacina ne bitno sto igrac sjedi na klupi...tj. nije minute odigrao u klf. ali jok dobiva poziv za SP i igra na njemu kao preds. DM pozicije vidi cuda MISKE napusta rep.BIH ovaj DM postaje PLAYMAKER rep.BIH. Bruka