Novi rat
-
archi_a
#376 Re: Novi rat
Bolje je krenuti malo prije prvog metka, jer kad pukne, uglavnom je kasno za bježaniju..... Razni militanti po raznim barikadama, i tako to. 
- Država
#377 Re: Novi rat
Mogu shvatiti da bježiš od rata, ali nije mi jasno zašto vodiš suprugu?muha_sa wrote:92. kreno sa rucno pravljenom sacmarom (licno je napravio)---sad prihvatam samo suprugu za suvozaca i vozdraDržava wrote:1992. sam zadužio PAP-ovku. Ovaj put prihvatam isključivo VBR (Ima se, može se)...
pod uslovom da bude fina
-
L u c i f e r
#378 Re: Novi rat
Slika govori ko hiljadu rijeci, pazi him havatara:ILVIIR wrote:prati li ko srpske forume? ima li kod njih spremnosti krenuti u rat za nezavisnost rs-a?
O gadostima na racun srebrenickih zrtava bolje da ne govorim, npr:
Dobro ajde jest pobijeno nešto ništa alarmantno ali to je trebalo strpati u ćorku nakon rata i mirni svi,ovako sad jebi ga tu se stvorio mit o nekakvom genocidu i ta priča će piti vode dok zapad vodi kolo.
itd
http://www.banjalukaforum.com/viewtopic ... 98&start=0
- muha_sa
#379 Re: Novi rat
da me ima ko zajebavat u putu
- Gojeni H
#380 Re: Novi rat
Vratilo se u moj bataljon oko 20 ljudi na pocetku rata. Vratili su se dvojica brace iz Njemacke i obojica dali zivote da bi ti danas mogao kacati tog cetnika na avatara, i truniti o Srboslaviji._BataZiv_0809 wrote:Ko bi se vratio iz dijaspore da ratuje ?
Neka im je vjecni rahmet i sreca.
-
ULTRAK
#381 Re: Novi rat

Ima'l kakvih primjedbi na "Operation Pale" ?
- Gojeni H
#383 Re: Novi rat
Sreca tebe je nedostatak paranoje spasio u Banja LuKi '92. god.sinuhe wrote:Jedini problem Dodika je to sto je predugo na vlasti. Drugi problem BiH je bosnjacka paranoja. E tu tek ima svega.
- exliberal-ex
#384 Re: Novi rat
Samo niko negovori ko ce biti vrhovni komadant te vojske....
jebiga Bake je u toj stolici ima iskustva nasljedjenog od babe....ako se Covic povuce nek Scepo kaze da je katolik...za srbe....imam par jarana sto su pregurali rat samnom I ostali dole, mogu ih preporucit pa nek se I oni malo "snadju"...nemore vise Pejanovic istekao mu rok upotrebe ko I cika Jovo...drzno se kritikovat proslu borbu....to se neprasta....
zamisli taj scenario glavna stranaka u Bosnjaka SDA I Bake vrhovni komadant....I neko kaze ovaj put bi bilo drugacije....o tito dragi ko da sam ponovo u 92 godini I slusam strucnjake kako ce da poderu cetnike....
jebiga Bake je u toj stolici ima iskustva nasljedjenog od babe....ako se Covic povuce nek Scepo kaze da je katolik...za srbe....imam par jarana sto su pregurali rat samnom I ostali dole, mogu ih preporucit pa nek se I oni malo "snadju"...nemore vise Pejanovic istekao mu rok upotrebe ko I cika Jovo...drzno se kritikovat proslu borbu....to se neprasta....
zamisli taj scenario glavna stranaka u Bosnjaka SDA I Bake vrhovni komadant....I neko kaze ovaj put bi bilo drugacije....o tito dragi ko da sam ponovo u 92 godini I slusam strucnjake kako ce da poderu cetnike....
- Danguba
#385 Re: Novi rat
Da li da dolazim na odmor ili da sacekam dok se rijesite neprijatelja?

-
ULTRAK
#387 Re: Novi rat
junior3 wrote:Ne vidi se slika?
Malo iz 3D perspektive. Mislim da je jasno da ukoliko Srbi nemaju jako teskog naoruzanja oko Sarajeva; da ova sela oko Sarajeva nemaju sanse. To se vidi jednim pogledom na kartu. Sa vrha Trebevica kontrolise se cijela regija Sarajeva. Tu staviti artilijeriju i imas sve ko na dlanu. Ove zute linije bi se mogle uspostaviti za 2 dana puskaranja; preduslov za zauzimanje Pala.

Last edited by ULTRAK on 05/07/2015 18:39, edited 1 time in total.
- Gojeni H
#388 Re: Novi rat
Bolje sacekaj.Danguba wrote:Da li da dolazim na odmor ili da sacekam dok se rijesite neprijatelja?
- exliberal-ex
#389 Re: Novi rat
evo ovaj ko violentjack...ili kako se vec tip zvao, sve kote u bosni znao....ali iz amerikeULTRAK wrote:junior3 wrote:Ne vidi se slika?
Malo iz 3D perspektive. Mislim da je jasno da ukoliko Srbi nemaju jako teskog naoruzanja oko Sarajeva; da ova sela oko Sarajeva nemaju sanse. To se vidi jednim pogledom na kartu. Sa vrha Trebevica kontrolise se cijela regija Sarajeva. Tu staviti artilijeriju i imas sve ko na dlanu.
- Gojeni H
#390 Re: Novi rat
Ima l' zime u Kanadi?exliberal-ex wrote:Samo niko negovori ko ce biti vrhovni komadant te vojske....
-
ULTRAK
#391 Re: Novi rat
Eh jebemu vraga. Odmah se ljutite Srbi. Smiri se malo; jos Dodik nije raspisao referendum.exliberal-ex wrote:
evo ovaj ko violentjack...ili kako se vec tip zvao, sve kote u bosni znao....ali iz amerike![]()
- exliberal-ex
#392 Re: Novi rat
slabo ovo ljeto...zapad izgori al kod nas sve nesto mutno, kisovito..zato I kontam da su ovi ratnici prolupali od vrucineGojeni H wrote:Ima l' zime u Kanadi?exliberal-ex wrote:Samo niko negovori ko ce biti vrhovni komadant te vojske....
zamisli taj scenario glavna stranaka u Bosnjaka SDA I Bake vrhovni komadant....I neko kaze ovaj put bi bilo drugacije....o tito dragi ko da sam ponovo u 92 godini I slusam strucnjake kako ce da poderu cetnike....Sve ce to narod pozlatiti.
- zarko.filip
#393 Re: Novi rat
Kako se ja slatko ismejem na ovo.Gojeni H wrote:Vratilo se u moj bataljon oko 20 ljudi na pocetku rata. Vratili su se dvojica brace iz Njemacke i obojica dali zivote da bi ti danas mogao kacati tog cetnika na avatara, i truniti o Srboslaviji._BataZiv_0809 wrote:Ko bi se vratio iz dijaspore da ratuje ?
-
junior3
#394 Re: Novi rat
Opet ja slike ne vidim, ko da forum zna da sam ja na drugoj strani.

-
sumirprimus
#395 Re: Novi rat
I kod mene isto zadnjih 5 slicicajunior3 wrote:Opet ja slike ne vidim, ko da forum zna da sam ja na drugoj strani.![]()
- GeeTnT
#397 Re: Novi rat
...a na "oluju"... IsmEjes li se i tad...zarko.filip wrote:Kako se ja slatko ismejem na ovo.Gojeni H wrote:Vratilo se u moj bataljon oko 20 ljudi na pocetku rata. Vratili su se dvojica brace iz Njemacke i obojica dali zivote da bi ti danas mogao kacati tog cetnika na avatara, i truniti o Srboslaviji._BataZiv_0809 wrote:Ko bi se vratio iz dijaspore da ratuje ?
"Seobe" Kerber...
-
junior3
#398 Re: Novi rat
Uh oluja zna bit zajebana pravo, vjetrovi brzi.
Ako na isto mislimo.
- zarko.filip
#399 Re: Novi rat
@GeeTnT
Sto se tice advokature veoma si los.Ima nade kada je u pitanju muzika.
Sto se tice advokature veoma si los.Ima nade kada je u pitanju muzika.
- seorusilac
#400 Re: Novi rat
Samo nastavite provocirati...... blizi vam se traktorijada 2