Zna se ko treba da se stidi!
Najbolje bi bilo da su mu zabranili dolazak ili da su mu svi okrenuli ledja ili da su gazasuli letcima sa slikom kada je bio na otvorenju bulevara ratka mladica ili mu jebat mater
Mohamad Sissoko wrote:Goebbels stigo u Auschwitz plus ga zatocenici zagrlise i cvijet mu okacise.
emmir1 wrote: Teško smo se osramotili pred cijelim svijetom.
Pusti utakmice, boli me chuna za utakmice i glupe huligane .Janjicar wrote:I ja sam za tekbir ali problem je sto znamo zasto uzvikuju Tekbir, nije zbog Allaha dz.s nego cisto radi provociranja a zar se smije slaviti Allah dz.s samo da provociras nekog ?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Da se ponovim...
Tekbir je islamski uzvik kojim se slavi ili veliča Allah dž.š. Arapski izvornik je Allahu ekber (الله أكبر), što znači Allah je najveći.
U islamu se često koristi tekbir, a najčešće prilikom klanjanja namaza, odnosno molitve muslimana. Prilikom samog pozivanja na namaz, tj. ezana (koji se obično uči s munara džamija), te pri samom pristupanju namazu. Tekbir se često izgovara i u toku samog namaza.
Na utakmicu kada odem takodje ima par budala s flasom u ruci pocnu uzvikivat Tekbir i zar ja trebam za njima krenut ?
Najveći problem u svemu je što se zviždalo što je čin kojim se skrnavi dženaza. To je istinska sramota.emmir1 wrote:Trebao je reis prije izlaska Vučića da govori o hadisima i da apeluje na ljude da ga ne napadnu.
Sada je kasno.
Teško smo se osramotili pred cijelim svijetom.
Srbija i Vučić su dobitnici

Novina 100% i znas ti dobro sto se uzvikivao tekbir. Nije sigurno radi mucki pobijenih srebrenicana.jao_situacije wrote:novina nije sigurno i prestani valjati glupostiSpecialOffer wrote:Eno u Siriji vape za tekbirasima. Tekbiranje na onakav nacin je novina kod bosanskih muslimana i nema mjesta pogotovo na svetom mjestu kao sto je ono u Potocarima na dan dzenaze.
sabahudinrutenka wrote:
Jesmo osramotili se o moje jade bosnjacke
mmaar wrote:Samo da ponovim, da je pravde genocidno pseto bi bilo uhapseno i sudjeno zbog podsrekivanja i negiranja Genocida, velicanja Mladica i drugih ratnih zlocinaca i to u skupstini, pucanja po Sarajevu i cega sve ne, a ne da mu se uprkos silnim provokacijama koje je posljednjih sedmica uputio zrtvama Genocida dozvoli da dodje i provocira. Jos ga grle, fuj, a krv na njegovim rukama je neupitna. 100 muslimana za jednog Srbina, to ce mi vjecno odjekivati u usima.
I ono ukaljano zlocinima prica o pomirenju. Nema pomirenja dok se Srbi ne civilizuju, denacifikuju i ne prodju kroz proces suocavanja sa svojom sramnom prosloscu.
Pomirenje moze biti samo s pojedincima koji su se izdigli iznad tog barbarskog nivoa u kojem se gusi srpsko - srbijansko drustvo.
Oni koji su izrevoltirani su i napali Vucica a nisu uzvikivali Tekbir citavo vrijeme...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pusti utakmice, boli me chuna za utakmice i glupe huligane .Janjicar wrote:I ja sam za tekbir ali problem je sto znamo zasto uzvikuju Tekbir, nije zbog Allaha dz.s nego cisto radi provociranja a zar se smije slaviti Allah dz.s samo da provociras nekog ?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Da se ponovim...
Tekbir je islamski uzvik kojim se slavi ili veliča Allah dž.š. Arapski izvornik je Allahu ekber (الله أكبر), što znači Allah je najveći.
U islamu se često koristi tekbir, a najčešće prilikom klanjanja namaza, odnosno molitve muslimana. Prilikom samog pozivanja na namaz, tj. ezana (koji se obično uči s munara džamija), te pri samom pristupanju namazu. Tekbir se često izgovara i u toku samog namaza.
Na utakmicu kada odem takodje ima par budala s flasom u ruci pocnu uzvikivat Tekbir i zar ja trebam za njima krenut ?Ljudi su izrevoltirani.
Zviždalo se za vrijeme dok su hafizi učili Kur'an časni.Herr Flick wrote:Neki pisu da je napadnut za vrijeme dzenaze..Jel to znaci da je pojedincima bio preci Vucic od klanjanja dzenaze
izgleda da je invazija genocidasa na ovom forumu pod krinkom... ko fol za suzivot, a blate sve sto ima veze sa islamom i genocidom u srebreniciSlo Burner wrote:mmaar wrote:Samo da ponovim, da je pravde genocidno pseto bi bilo uhapseno i sudjeno zbog podsrekivanja i negiranja Genocida, velicanja Mladica i drugih ratnih zlocinaca i to u skupstini, pucanja po Sarajevu i cega sve ne, a ne da mu se uprkos silnim provokacijama koje je posljednjih sedmica uputio zrtvama Genocida dozvoli da dodje i provocira. Jos ga grle, fuj, a krv na njegovim rukama je neupitna. 100 muslimana za jednog Srbina, to ce mi vjecno odjekivati u usima.
I ono ukaljano zlocinima prica o pomirenju. Nema pomirenja dok se Srbi ne civilizuju, denacifikuju i ne prodju kroz proces suocavanja sa svojom sramnom prosloscu.
Pomirenje moze biti samo s pojedincima koji su se izdigli iznad tog barbarskog nivoa u kojem se gusi srpsko - srbijansko drustvo.
INCIDENT U SREBRENICI Vučić pogođen kamenom u lice
I.M.J. | 11. 07. 2015. - 13:06h izmena vesti 13:20h | Komentara: 47
Premijer Srbije Aleksandar Vučić na komemoraciji u Srebrenici pogođen je kamenom u lice i tom prilikom lakše je povređen. Vučić i ljudi iz njegove pratnje su evakuisani i na putu su ka Beogradu, saznaje Blic.
Na ulazu na groblje na kojem će biti pokopani ostaci žrtava, razularena masa probila je zaštitnu ogradu i krenula ka Vučiću i njegovoj pratnji. Ka delegaciji iz Beograda poletele su kamenice, flaše s vodom, cipele...
"Bilo je strašno, gađali su kamenjem, cipelama, čime god su su stigli - ispričao je za "Blic" jedan od članova delegacije.
Gomila je uzvikivala "Četniče, idi kući!"
"Premijer je pogođen kamenom u lice, povređen je, ali ne strašno - kaže naš sagovornik i dodaje da je masa sve vreme uzvikivala "Alahu akbar'".
Posto nisam Bosnjak ..Hadzi Lojo wrote:Sta smo se osramotili, pa mi se samo nesto stidimo i stidimo sta ce drugi reci!
Zna se ko treba da se stidi!
Najbolje bi bilo da su mu zabranili dolazak ili da su mu svi okrenuli ledja ili da su gazasuli letcima sa slikom kada je bio na otvorenju bulevara ratka mladica ili mu jebat mater![]()
![]()
![]()
KatarinaKosaca wrote:Prva malmeška slavna podržana drugom udarnom minhenskom opet soli pamet na forumu, a nisu bili u stanju u svom kvartu organizirati da se sastanu sa komšijama 5 minuta i odaju minut šutnje... Pun mi je q, internet ratnika.Magarece_godine wrote:Bravo! Svi bi neku silu provodili preko tužih leđa ....
Hoće li opet praviti specijalne emisije na RTRS, pucanj u Srbiju.L u c i f e r wrote:INCIDENT U SREBRENICI Vučić pogođen kamenom u lice
I.M.J. | 11. 07. 2015. - 13:06h izmena vesti 13:20h | Komentara: 47
Premijer Srbije Aleksandar Vučić na komemoraciji u Srebrenici pogođen je kamenom u lice i tom prilikom lakše je povređen. Vučić i ljudi iz njegove pratnje su evakuisani i na putu su ka Beogradu, saznaje Blic.
Na ulazu na groblje na kojem će biti pokopani ostaci žrtava, razularena masa probila je zaštitnu ogradu i krenula ka Vučiću i njegovoj pratnji. Ka delegaciji iz Beograda poletele su kamenice, flaše s vodom, cipele...
"Bilo je strašno, gađali su kamenjem, cipelama, čime god su su stigli - ispričao je za "Blic" jedan od članova delegacije.
Gomila je uzvikivala "Četniče, idi kući!"
"Premijer je pogođen kamenom u lice, povređen je, ali ne strašno - kaže naš sagovornik i dodaje da je masa sve vreme uzvikivala "Alahu akbar'".