Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Locked
Hadzi Lojo

#376 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Hadzi Lojo »

Sta smo se osramotili, pa mi se samo nesto stidimo i stidimo sta ce drugi reci!
Zna se ko treba da se stidi!
Najbolje bi bilo da su mu zabranili dolazak ili da su mu svi okrenuli ledja ili da su gazasuli letcima sa slikom kada je bio na otvorenju bulevara ratka mladica ili mu jebat mater :evil: :evil: :oops: :oops:
Margita81

#377 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Margita81 »

Mohamad Sissoko wrote:Goebbels stigo u Auschwitz plus ga zatocenici zagrlise i cvijet mu okacise.

Tako nekako.
dezurni_ucenik

#378 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by dezurni_ucenik »

Vucic kad je bio u Sarajevu prije 2 mjeseca pred Bakirom Izetbegovicem govori ;

"I ja i Bakir mozemo dosta toga nauciti od Dodika. On nam moze biti mentor".

Bakir sutio ko zadnja picketina.

Zato jos jednom : nek se pokazalo vaginoustom sta se misli o njemu.
escobar__

#379 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by escobar__ »

Dolazak ovog četnika u Srebrenicu je uvreda za Bošnjake i bošnjačke ali i druge žrtve genocida u Srebrenici.
asurbanipal

#380 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by asurbanipal »

emmir1 wrote: Teško smo se osramotili pred cijelim svijetom.

:-) :-) :-) :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#381 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Janjicar wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Da se ponovim...

Tekbir je islamski uzvik kojim se slavi ili veliča Allah dž.š. Arapski izvornik je Allahu ekber (الله أكبر), što znači Allah je najveći.
U islamu se često koristi tekbir, a najčešće prilikom klanjanja namaza, odnosno molitve muslimana. Prilikom samog pozivanja na namaz, tj. ezana (koji se obično uči s munara džamija), te pri samom pristupanju namazu. Tekbir se često izgovara i u toku samog namaza.
I ja sam za tekbir ali problem je sto znamo zasto uzvikuju Tekbir, nije zbog Allaha dz.s nego cisto radi provociranja a zar se smije slaviti Allah dz.s samo da provociras nekog ?

Na utakmicu kada odem takodje ima par budala s flasom u ruci pocnu uzvikivat Tekbir i zar ja trebam za njima krenut ?
Pusti utakmice, boli me chuna za utakmice i glupe huligane . :oops: Ljudi su izrevoltirani. :oops:
klaki

#382 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by klaki »

E pa ovo mi se ne svidja

Ne bi me cudilo da je neko potplatio ove da naprave belaj. Ako je vec dosao i primljen normalno, nek i ode normalno. Da je srece politicari bi ovo kako treba odradili ali hajde.

Mada u globalu ovo nije vazno, ali samo mi je krivo sto dusmani sad imaju razlog da pjene i guslaju
Patriotska_Liga

#383 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Patriotska_Liga »

emmir1 wrote:Trebao je reis prije izlaska Vučića da govori o hadisima i da apeluje na ljude da ga ne napadnu.

Sada je kasno.

Teško smo se osramotili pred cijelim svijetom.

Srbija i Vučić su dobitnici
Najveći problem u svemu je što se zviždalo što je čin kojim se skrnavi dženaza. To je istinska sramota.

A što se tiče svijeta. Zamisli da si ti iz tog cijelog svijeta i da ti neko prenosi vijest kako je premijer Srbije izviždan u Potočarima, pa onda u objašnjenju stoji kako se radi o osobi koja je aktivno učestvovala u ratu, koja negira genocid i koja je pozivala da se za jednog Srbina ubije stotinu Muslimana. Šta bi ti rekao? Sramota? Teško.
Herr Flick

#384 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Herr Flick »

Neki pisu da je napadnut za vrijeme dzenaze..Jel to znaci da je pojedincima bio preci Vucic od klanjanja dzenaze
sabahudinrutenka

#385 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by sabahudinrutenka »

Image
Jesmo osramotili se o moje jade bosnjacke
SpecialOffer

#386 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by SpecialOffer »

jao_situacije wrote:
SpecialOffer wrote:Eno u Siriji vape za tekbirasima. Tekbiranje na onakav nacin je novina kod bosanskih muslimana i nema mjesta pogotovo na svetom mjestu kao sto je ono u Potocarima na dan dzenaze.
novina nije sigurno i prestani valjati gluposti
Novina 100% i znas ti dobro sto se uzvikivao tekbir. Nije sigurno radi mucki pobijenih srebrenicana.
dezurni_ucenik

#387 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by dezurni_ucenik »

sabahudinrutenka wrote:Image
Jesmo osramotili se o moje jade bosnjacke

Ej evo pocrvenio sam od sramote.
Last edited by dezurni_ucenik on 11/07/2015 13:28, edited 1 time in total.
valensija

#388 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by valensija »

INCIDENT U SREBRENICI Vučić pogođen kamenom u lice

Na ulazu na groblje na kojem će biti pokopani ostaci žrtava, razularena masa probila je zaštitnu ogradu i krenula ka Vučiću i njegovoj pratnji. Ka delegaciji iz Beograda poletele su kamenice, flaše s vodom, cipele...

"Bilo je strašno, gađali su kamenjem, cipelama, čime god su su stigli - ispričao je za "Blic" jedan od članova delegacije.

Gomila je uzvikivala "Četniče, idi kući!"

"Premijer je pogođen kamenom u lice, povređen je, ali ne strašno - kaže naš sagovornik i dodaje da je masa sve vreme uzvikivala "Alahu akbar'".
Bosanski_kralj

#389 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Bosanski_kralj »

Odmah počinje priča "šta će svijet reći". Svijet je svoje rekao, dozvolili su da se genocid desi, dozvoljavaju da se genocid negira i na kraju kao mi se nečeg trebamo sramotiti.
I neka su ga izviždali, gađali..četnik nije bolje ni zaslužio.
internazionale

#390 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by internazionale »

mmaar wrote:Samo da ponovim, da je pravde genocidno pseto bi bilo uhapseno i sudjeno zbog podsrekivanja i negiranja Genocida, velicanja Mladica i drugih ratnih zlocinaca i to u skupstini, pucanja po Sarajevu i cega sve ne, a ne da mu se uprkos silnim provokacijama koje je posljednjih sedmica uputio zrtvama Genocida dozvoli da dodje i provocira. Jos ga grle, fuj, a krv na njegovim rukama je neupitna. 100 muslimana za jednog Srbina, to ce mi vjecno odjekivati u usima.

I ono ukaljano zlocinima prica o pomirenju. Nema pomirenja dok se Srbi ne civilizuju, denacifikuju i ne prodju kroz proces suocavanja sa svojom sramnom prosloscu.
Pomirenje moze biti samo s pojedincima koji su se izdigli iznad tog barbarskog nivoa u kojem se gusi srpsko - srbijansko drustvo.
:thumbup: :thumbup:
Pasce genocidno je uprljalo sveto mjesto i sveti dogadjaj
Potpuno normalno ga je odstraniti
Janjicar

#391 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Janjicar »

Janjicar wrote:
Da se ponovim...

Tekbir je islamski uzvik kojim se slavi ili veliča Allah dž.š. Arapski izvornik je Allahu ekber (الله أكبر), što znači Allah je najveći.
U islamu se često koristi tekbir, a najčešće prilikom klanjanja namaza, odnosno molitve muslimana. Prilikom samog pozivanja na namaz, tj. ezana (koji se obično uči s munara džamija), te pri samom pristupanju namazu. Tekbir se često izgovara i u toku samog namaza.
I ja sam za tekbir ali problem je sto znamo zasto uzvikuju Tekbir, nije zbog Allaha dz.s nego cisto radi provociranja a zar se smije slaviti Allah dz.s samo da provociras nekog ?

Na utakmicu kada odem takodje ima par budala s flasom u ruci pocnu uzvikivat Tekbir i zar ja trebam za njima krenut ?
Pusti utakmice, boli me chuna za utakmice i glupe huligane . :oops: Ljudi su izrevoltirani. :oops:
Oni koji su izrevoltirani su i napali Vucica a nisu uzvikivali Tekbir citavo vrijeme...
cpu_fan

#393 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by cpu_fan »

Ponosan na sikter genocidašu.

P.S. možete li bar malo zamisliti šta bi bilo od žvalje da se pojavi u Vukovaru na ceremoniji. Da li bi oni ostali civilizovani ?
It_is_a_Leclerc

#394 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by It_is_a_Leclerc »

Herr Flick wrote:Neki pisu da je napadnut za vrijeme dzenaze..Jel to znaci da je pojedincima bio preci Vucic od klanjanja dzenaze
Zviždalo se za vrijeme dok su hafizi učili Kur'an časni.
samki12

#395 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by samki12 »

Slo Burner wrote:
mmaar wrote:Samo da ponovim, da je pravde genocidno pseto bi bilo uhapseno i sudjeno zbog podsrekivanja i negiranja Genocida, velicanja Mladica i drugih ratnih zlocinaca i to u skupstini, pucanja po Sarajevu i cega sve ne, a ne da mu se uprkos silnim provokacijama koje je posljednjih sedmica uputio zrtvama Genocida dozvoli da dodje i provocira. Jos ga grle, fuj, a krv na njegovim rukama je neupitna. 100 muslimana za jednog Srbina, to ce mi vjecno odjekivati u usima.

I ono ukaljano zlocinima prica o pomirenju. Nema pomirenja dok se Srbi ne civilizuju, denacifikuju i ne prodju kroz proces suocavanja sa svojom sramnom prosloscu.
Pomirenje moze biti samo s pojedincima koji su se izdigli iznad tog barbarskog nivoa u kojem se gusi srpsko - srbijansko drustvo.
:thumbup:
izgleda da je invazija genocidasa na ovom forumu pod krinkom... ko fol za suzivot, a blate sve sto ima veze sa islamom i genocidom u srebrenici
L u c i f e r

#396 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

I.M.J. | 11. 07. 2015. - 13:06h izmena vesti 13:20h | Komentara: 47
Premijer Srbije Aleksandar Vučić na komemoraciji u Srebrenici pogođen je kamenom u lice i tom prilikom lakše je povređen. Vučić i ljudi iz njegove pratnje su evakuisani i na putu su ka Beogradu, saznaje Blic.

Na ulazu na groblje na kojem će biti pokopani ostaci žrtava, razularena masa probila je zaštitnu ogradu i krenula ka Vučiću i njegovoj pratnji. Ka delegaciji iz Beograda poletele su kamenice, flaše s vodom, cipele...

"Bilo je strašno, gađali su kamenjem, cipelama, čime god su su stigli - ispričao je za "Blic" jedan od članova delegacije.

"Premijer je pogođen kamenom u lice, povređen je, ali ne strašno - kaže naš sagovornik i dodaje da je masa sve vreme uzvikivala "Alahu akbar'".

:roll:
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#397 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by emillio estevez »

Hadzi Lojo wrote:Sta smo se osramotili, pa mi se samo nesto stidimo i stidimo sta ce drugi reci!
Zna se ko treba da se stidi!
Najbolje bi bilo da su mu zabranili dolazak ili da su mu svi okrenuli ledja ili da su gazasuli letcima sa slikom kada je bio na otvorenju bulevara ratka mladica ili mu jebat mater :evil: :evil: :oops: :oops:
Posto nisam Bosnjak ..
Ali imam pravo dodati ,, dobro je narod postupio .

Nije se desilo nista osim povika i vjerskih inotacija.

Nije bilo hebbba nje naneci a kamen je pretpostavljam neistina.

:bih:
howdy

#398 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by howdy »

KatarinaKosaca wrote:
Magarece_godine wrote:Bravo! Svi bi neku silu provodili preko tužih leđa ....
Prva malmeška slavna podržana drugom udarnom minhenskom opet soli pamet na forumu, a nisu bili u stanju u svom kvartu organizirati da se sastanu sa komšijama 5 minuta i odaju minut šutnje... Pun mi je q, internet ratnika.

nemojte tako, bicete dodani na foe listu 1. minhenske oklopne brigade... :D :D :D
pedeset

#399 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by pedeset »

Srbija se osramotila za sva vremena. U svijetu o njoj uče kao o zemlji koja je činila genocid nad Bosancima i Hercegovcima.
A to da je koji kamenčić bačen na Vučića i nije neka vijest.
Srbija je izvršila genocid, nek se ona stidi!!!
Drvosjeca iz Dejcica

#400 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

L u c i f e r wrote:

I.M.J. | 11. 07. 2015. - 13:06h izmena vesti 13:20h | Komentara: 47
Premijer Srbije Aleksandar Vučić na komemoraciji u Srebrenici pogođen je kamenom u lice i tom prilikom lakše je povređen. Vučić i ljudi iz njegove pratnje su evakuisani i na putu su ka Beogradu, saznaje Blic.

:roll:
Hoće li opet praviti specijalne emisije na RTRS, pucanj u Srbiju. :oops:
Locked