Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:Niko nije rekao da je okej, samo da ga ne radi toga ne moze otjerati onaj ko ga nije tu ni doveo. Hoce li on igrati ili ne, odredjuje Mehmed Bazdarevic, a ne neka opskurna navijacka grupa, koja zeli da privatizuje navijanje za repku.
To cemo tek da vidimo
Najjaci su ovi iz dijaspore pa oni nesto to cemo vidjeti
Jbt sad gladis muda tamo i mjenjao bi nama ovamo nesto a ne mrdas iz kuce
Ti isti navijaci iz dijaspore su na desetine puta bukvalno bili dvan'esti igrac, na gostovanjima reprezentacije
Skoro citava reprezentacija ti je dijaspora ili zivi vani
rumenige_brajtner wrote:
ma nije bitno ko je gdje, mene više čudi ta neka iluzija u kojoj bhf misli da je bitan faktor u odlučivanju ko će igrat. de ba, umijte se hladnom vodom.
Kako nije bitno?
Kad se rade konkretne stvari vrlo bitno je gdje je ko jer ne mogu ja iz udaljenosti od 1000 kilometara mjenjati bilo sta bilo gdje u svijetu a pored toga vrlo je bitno jel ja i dalje ostajem tamo negdje daleko ili cu zivjeti u bih kad se stanje promijeni bilo na gore ili bolje
General_Jackson wrote:
Znaš šta balavče meni o ratu nemoj palamuditi jesi čuo!!! tu priču ostavi za svoje turbofolk društvo po mogućnosti negdje u dijaspori!!
samo ostro, generalski.
Ne nego ARBiH-ovski kao što sam od 92-95 protiv RS-a sada ću protiv kvazipatriota i keyboard warriorsa!
General_Jackson wrote:
Znaš šta balavče meni o ratu nemoj palamuditi jesi čuo!!! tu priču ostavi za svoje turbofolk društvo po mogućnosti negdje u dijaspori!!
samo ostro, generalski.
Ne nego ARBiH-ovski kao što sam od 92-95 protiv RS-a sada ću protiv kvazipatriota i keyboard warriorsa!
General_Jackson wrote:Znaš šta balavče meni o ratu nemoj palamuditi jesi čuo!!! tu priču ostavi za svoje turbofolk društvo po mogućnosti negdje u dijaspori!!
Disi duboko, bolje ce ti biti za zdravlje. Ja bi se ubio da aminujem genocidnu tvorevinu tako lako kao ti.
Ti se jadu ubij odmah i učini dobro društvu u kojem živiš a i ovom svijetu! ono nekome nešto savjetuje! jesi li ikada vidio AP uživo?
supercali wrote:Da ponovimo
Mijesas stvari
To o cemu pricas tome nije mjesto na stadionu
Tome je mjesto eventualno pred savezom al jbg ko ce dici guzicu iz beca da to radi
Ako cemo biti bezobrazni taj iz beca mah....
Covjek tetovira politicku tvorevinu i igra na stadionu, ali nije ok da na stadionu protestujes?
I sta se ima protestovati ispred Saveza, Savez nema sa ovim nista. Ovo je izmedju igraca i navijaca.
Mnogo igraca ima drugacija uvjerenja od reprezentacije od kluba za koji igra od njegovih navijaca itd pa se to ne ispoljava na stadionu nego pred klubskim prostorijama ili savezom
Kako savez nema s ovim nista kad je savez indirektno taj koji je postavio vranjesa na teren ne navijaci
Sto znaci mozes kritikovati savez kod slatkog a ne vranjesa na stadionu jer ga nisu navijaci postavili na teren ni indirektno
Tako bar rade pametni i civilizovani ljudi a kabadahije odmah na igraca bez da razmisle jel uopste to ispravno i tako
General_Jackson wrote:
Gdje su se BHF oglasili sa osudom i ograđivanjem od tih činova? umjesto toga oni se oglašavaju izjavom protiv našeg reprezentativca Vranješa koji dolazi iz RS-a zato što isti ima istetoviran na ruci da te podsjetim djete ovo je reprezentacija BiH a u nju spada i RS!
Bh. entitet RS ima svoju reprezentaciju prema tome tamo je treba ispoljavati takvu ljubav prema istoj a ne prekrivati tetovazu kao shupak.
Ne nego ti navijaj za neku reprezentaciju nekog fildžanistana, jer ti i takvi kao ti ste za BiH isto koliko je i M.Dodik!
Za razliku od tebe jesam i kada vidim kakav ljudski gnoj sada svojata državu za koju se borilo iskreno se kajem što nisam kao i ti i tebi sličan soj bio u dijaspori ili trezoru! pa sada da izigravam velike patriJote po mogućnosti iz Njemačke ili Švedske.
Za razliku od tebe jesam i kada vidim kakav ljudski gnoj sada svojata državu za koju se borilo iskreno se kajem što nisam kao i ti i tebi sličan soj bio u dijaspori ili trezoru! pa sada da izigravam velike patriJote po mogućnosti iz Njemačke ili Švedske.
insomnia78 wrote:
Ti isti navijaci iz dijaspore su na desetine puta bukvalno bili dvan'esti igrac, na gostovanjima reprezentacije
Skoro citava reprezentacija ti je dijaspora ili zivi vani
Da zakljucimo
Kad reprezentacija igra negdje van bih niko iz bih ne putuje na gostovanje nego samo dijaspora
Kakve veze jel u repki dijaspora ili zive vani sa ovim o cemu pricamo?
Kad neko iz reprezentacije a zivi u dijaspori i kaze nesto njemu se nista nece ni pominjati oko ovoga jer je na ovaj ili onaj nacin ukljucen u stvari a ne kao ja i ti ispred televizija ili na tribini
Jasnije?
Pa ti si se mogao boriti samo za RS.
Hahahaha koji si ti jad! prosto mi se povraća kada vidim mentalne sklopove poput tvoga i što je najgore većina takvih parazitira u EU
General_Jackson wrote:
Hahahaha koji si ti jad! prosto mi se povraća kada vidim mentalne sklopove poput tvoga i što je najgore većina takvih parazitira u EU
Ja uopce nisam u EU. Ali jesmo bili sa suprotne strane barikade. A sta tebe briga kakav je moj sklop?
General_Jackson wrote:
Ja uopce nisam u EU. Ali jesmo bili sa suprotne strane barikade. A sta tebe briga kakav je moj sklop?
A sto je tebe briga kakav je vranjesev sklop?
Sve dok igra i daje sve od sebe za reprezentaciju tebe ne treba da bude briga
General_Jackson wrote:
A sto je tebe briga kakav je vranjesev sklop?
Sve dok igra i daje sve od sebe za reprezentaciju tebe ne treba da bude briga
General_Jackson wrote:
Nisi ti bio ni na jednoj strani jer onaj ko razmišlja tako, taj rata nije osjetio, briga me jer moram dijeliti isti zrak sa takvima.