weltschmertz wrote:Eh ljudi. Koristio sam Beast na KODI-u i zadnji update sam uradio fresh, međutim ne funkcioniše nešto. Ne znam jesam li negdje usput pogriješio, ali mi je trenutno pravo mrsko sve iz početka. Hajde reko da probam Husham wizard i sve ok, instaliram, ima more addona, međutim Genesis mi ne pokazuje HD linkove uopšte, ne radi mi SALTS uopšte i ne rade mi titlovi sa titlovi.com
Je li im'o neko sličnih belaja i šta mi je najbolje odraditi? Možda da se sve izbriše, pa samo par addona da se instalira

To je problem sa build verzijama, kada se jednom poremete, jako teško je naći uzrok problema. Moja ti je preporuka da deinstaliraš, a onda instaliraš čistu verziju Kodija, i dodaš izvore i repository-je ručno. Jest da je malo više posla, ali Kodi mnogo bolje i fluidnije radi. Ako nisi tome vičan, onda ponovo instaliraj build verziju, i nemoj barkat ništa.

Što se tiče Genesisa, pr'no je u šišu, svakim danom sve slabije i slabije izvore izbacuje, tako da te to ne zbunjuje, nije do tebe.
@jasko__
Ništa nećeš posebno dobiti sa drugim build verzijama, osim vizuelnog dojma. Od popularnijih build verzija tu su Spinztv i Black Box. Pa ako ti vrag neda mira i želiš da ih testiraš, otiđi na youtube i ukucaj ove pojmove, ima more tutorijala kako se instaliraju.