jos kad se javi onaj Ekspert za terorizam koji kaze da ovo ima veze sa sukobima u Albaniji il gdje veccostacurta wrote:Dal neko od nadležnih prati ove izjave "analitičara"na PTPCu? Pa u normalnim zemljama za izjavu "ovo je uvod u mnogo gore stvari i sukobe" onaj bundoglav bi bio na ispitivanju.
sad odjednom nije ulazio u PS vec pucao iz auta.
jbte koji klocevi.
evo sad priznaju da su imali nekakve dojave.
al drama su mi ovi stručnjaci. ...... hahaha
dje ja zivim....
TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- Janjicar
#376 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
-
almir90
#377 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Joj, ovom na RTRS-u je iskočiti čir koliko puta je ponovio "teroristički čin".
- mO k3
#378 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Da bas je to izjavioJanjicar wrote:jos kad se javi onaj Ekspert za terorizam koji kaze da ovo ima veze sa sukobima u Albaniji il gdje veccostacurta wrote:Dal neko od nadležnih prati ove izjave "analitičara"na PTPCu? Pa u normalnim zemljama za izjavu "ovo je uvod u mnogo gore stvari i sukobe" onaj bundoglav bi bio na ispitivanju.
sad odjednom nije ulazio u PS vec pucao iz auta.
jbte koji klocevi.
evo sad priznaju da su imali nekakve dojave.
al drama su mi ovi stručnjaci. ...... hahaha
dje ja zivim....
- Janjicar
#379 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ako je zakopana 20metara iza kuce vadi je, ako je u kuci cekaj jos malo :dzli_hordas wrote:Hocemo li vadit ili jos cekamo.
- area51
#380 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Sad će lešinari sa svih strana... 
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#381 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
biće na kraju policija mu uzela vozačku
- emigrazione
#382 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Cinjenica je samo da se Srbi apsolutno nikada ovako nikome nisu pravdali zbog nekog ubistva Bksnjaka povratnika, a mi bogtemazo i zbog onog sranja u Parizu spec emisije pravimo
-
Ripicipi
#383 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Hajde mangupe nadji post gdje sam vrijedjao "muslimane i islam"aldinjo wrote:Hoče li moderator zaključati ovu temu zbog maloumnih komentara ripicipija, lepe lukić i ovog pod nickom nedo? Trebam ovdje čitati uvrede protiv muslimana i islama.
Pa i sam imam muslimansko ime, ali mi se muslimani poput tebe gade.
- seoBIH
#384 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ne znam ko je frajer, al' ima muda 

- @mba
#385 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
dobio ba kaznu za parkiranje a ujedno da se osveti ucesnicima genocida iz 90-tih nist drugo! 
-
smijesni_ste
#386 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ma ja, hajmo sad sve okrenuti na zajebanciju i šprdat se sa Lazanskim i ostalim, a gorući problem pod tepih gurnuti opet 
- mO k3
#387 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Juce , prekupce igro sam sa jedni cs na jednom našem serveru i bas isto iz sapne biOpetja033 wrote:Evo i na klixu pise da se radi o Nerdinu Ibricu (24).
Na FB samo jedna osoba odgovara tom opisu i ako se radi o toj osobi frajer veze nema sa vehabijskim pokretom.
-
Sunup
#388 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
=============kamen spoticanja wrote:Jes vala...zato miran razlaz i mirna Bosna...kad vec krvavi nije uspioZviz wrote:Bice rata na tim prostorima kad tad. To je neizbjezno kao dan i noc, dok god ima ljudi na tim prostorima.
Krvava svadba, ona pucanja po selima u istocnoj Bosni, pred rat i sl. i ovako dosta je da petarda pukne a ne nesto poput ovog.
Razlaz treba i mora biti i to onakav kakav je bio u Hrvatskoj!!!!!!! Bosna i Serblji su dva potpuno razlicita svijeta i Bosna se Serblje mora rijesiti. Serblje vec duze vremena radi Bosni o glavi pa je red da i Bosna pocne Serblju raditi o glavi.
Zvornik je inace prepun zlocinaca i uopce me ne bi cudilo da je ovo bila osveta. Ako je to bilo tako, zao mi je momka koga su ubili policajci. A ako je bio kakav Vehabija pa se vec odlucio na ovakvo sto, malo je uradio i promasio je posao!!
A sda ce se serbaljski moderatori na klix-u razletjeti da me baniraju.
Bosnjaci procitajte ovaj moj post i nemojte zaboraviti da smo i 90-ih proslog stoljeca uspavljivani i zamajavani nekakvim porukama mira i sl.
Genocidasi uveliko provode svoj plan koji su zapoceli 90-ih proslog stoljeca, a jebeno politicko Sarajevo suti ili pise nekakva pisma sa praznim upozorenjima i moljakanjima tzv. MZ!! DOLAZI VRIJEME OBRACUNA I SPREMAJTE SE BOSNJACI !!!!!!!!!!
Sada ce u Genocidiji biti jos veci pritisak i maltretiranje Bosnjaka!! MORAMO NA TO NAJZESCE REAGIRATI !! NE CEKATI JEBENE IZDAJICE NA VLASTI U SARAJEVU VEC REAGIRATI!!!!
- GAU8
#389 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Bas smo bure baruta jebote...
Sreca pa je malo vlage povuklo, pa ipak ne pali najbolje
Sreca pa je malo vlage povuklo, pa ipak ne pali najbolje
-
bull21
#390 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Evo ga otvoreno na rtrsu reće "prethodni sukob je počeo u sapni". Samo što ne reće diži se i vadi puške jebem ti život ti jebem
-
Ripicipi
#391 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Druze, ovo je nastavak Bugojna, Viteza i A. ambasade, zar treba jos??emigrazione wrote:Cinjenica je samo da se Srbi apsolutno nikada ovako nikome nisu pravdali zbog nekog ubistva Bksnjaka povratnika, a mi bogtemazo i zbog onog sranja u Parizu spec emisije pravimo
Koliko jos moramo trpiti da bi "suknuli" cetnicima? Koliko?
-
euroBASIC
#392 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
seoBIH wrote:Ne znam ko je frajer, al' ima muda

ja sam otkopo svoju, do sutra će biti čista.
- mO k3
#393 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Hajmo voz Srbija zove .....Ripicipi wrote:Druze, ovo je nastavak Bugojna, Viteza i A. ambasade, zar treba jos??emigrazione wrote:Cinjenica je samo da se Srbi apsolutno nikada ovako nikome nisu pravdali zbog nekog ubistva Bksnjaka povratnika, a mi bogtemazo i zbog onog sranja u Parizu spec emisije pravimo
Koliko jos moramo trpiti da bi "suknuli" cetnicima? Koliko?
- armin071
#394 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Pa i Dzevad ima muslimansko ime, pa nema covjeka u BiH kome se on ne gadi.Ripicipi wrote:
Hajde mangupe nadji post gdje sam vrijedjao "muslimane i islam"![]()
Pa i sam imam muslimansko ime, ali mi se muslimani poput tebe gade.
- area51
#395 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Pa šta ćekaš koji qrac,udri ne salacaj drugeSunup wrote:=============kamen spoticanja wrote:Jes vala...zato miran razlaz i mirna Bosna...kad vec krvavi nije uspioZviz wrote:Bice rata na tim prostorima kad tad. To je neizbjezno kao dan i noc, dok god ima ljudi na tim prostorima.
Krvava svadba, ona pucanja po selima u istocnoj Bosni, pred rat i sl. i ovako dosta je da petarda pukne a ne nesto poput ovog.
Razlaz treba i mora biti i to onakav kakav je bio u Hrvatskoj!!!!!!! Bosna i Serblji su dva potpuno razlicita svijeta i Bosna se Serblje mora rijesiti. Serblje vec duze vremena radi Bosni o glavi pa je red da i Bosna pocne Serblju raditi o glavi.
Zvornik je inace prepun zlocinaca i uopce me ne bi cudilo da je ovo bila osveta. Ako je to bilo tako, zao mi je momka koga su ubili policajci. A ako je bio kakav Vehabija pa se vec odlucio na ovakvo sto, malo je uradio i promasio je posao!!
A sda ce se serbaljski moderatori na klix-u razletjeti da me baniraju.
Bosnjaci procitajte ovaj moj post i nemojte zaboraviti da smo i 90-ih proslog stoljeca uspavljivani i zamajavani nekakvim porukama mira i sl.
Genocidasi uveliko provode svoj plan koji su zapoceli 90-ih proslog stoljeca, a jebeno politicko Sarajevo suti ili pise nekakva pisma sa praznim upozorenjima i moljakanjima tzv. MZ!! DOLAZI VRIJEME OBRACUNA I SPREMAJTE SE BOSNJACI !!!!!!!!!!
Sada ce u Genocidiji biti jos veci pritisak i maltretiranje Bosnjaka!! MORAMO NA TO NAJZESCE REAGIRATI !! NE CEKATI JEBENE IZDAJICE NA VLASTI U SARAJEVU VEC REAGIRATI!!!!
- AntiKrist
#396 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Pa mozda je neki od ranjenih policajaca Bosnjak,a ovaj sa trenerkom mu neki rod....seoBIH wrote:Ne znam ko je frajer, al' ima muda
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#397 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
ja očekivo haos ovdje... kad ono haman vi kulturni...
-
archi_a
#398 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Goruci problem je da se iznose zakljuci prije nego sto se zavrsi istraga. Moze sebi neko uzeti za pravo da napadne prvog komsiju druge vjere.
- Janjicar
#399 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Tako ja s Mevlidom (inace oks315 hakersko ime), prije na mjesec dana nego ce napravi belaj, preko tadasnjeg popularnog MSN-a razmjenjivao informacije o wirellesu i izradi web stranice kad nakon nekog vremena citam u novinama zvani oksmO k3 wrote:Juce , prekupce igro sam sa jedni cs na jednom našem serveru i bas isto iz sapne biOpetja033 wrote:Evo i na klixu pise da se radi o Nerdinu Ibricu (24).
Na FB samo jedna osoba odgovara tom opisu i ako se radi o toj osobi frajer veze nema sa vehabijskim pokretom.
- Mali_Vuk
#400 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Chmoljo wrote:![]()
ja očekivo haos ovdje... kad ono haman vi kulturni...
![]()