U pravu si, nemam sta traziti na ovoj temi. Ja sam fitDino34 wrote:Mali, haj po cigare. Pusti starije da se zezaju.zipoo wrote:zasto provociras forumase?
Nastavi sa pisanjem kako si rijesio svoj problem potencije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
U pravu si, nemam sta traziti na ovoj temi. Ja sam fitDino34 wrote:Mali, haj po cigare. Pusti starije da se zezaju.zipoo wrote:zasto provociras forumase?
Stane tebiTomahawk11 wrote:Što ne bi, taman ti tepsija stane.
Ko kaže da sam riješio?zipoo wrote:Nastavi sa pisanjem kako si rijesio svoj problem potencije
Dino34 wrote:Stane tebiTomahawk11 wrote:Što ne bi, taman ti tepsija stane.![]()
Nemere ba, vidi se da nisi kuhar. Tepsija je 7 cm.
Ko kaže da sam riješio?zipoo wrote:Nastavi sa pisanjem kako si rijesio svoj problem potencije
malizipoo wrote:
![]()
znam gdje zivis, zipapijo_zoljo wrote:malizipoo wrote:
![]()
napusti temu kada odrasli razgovaraju
čisto sumLjamzipoo wrote:
znam gdje zivis, zipa
reci ce mi chmoljopijo_zoljo wrote:čisto sumLjamzipoo wrote:
znam gdje zivis, zipa
prosto ne vjerujem
Traži ti neku koja voli dobro pojesti i koja je često gladnaedo_79 wrote:
Ta ćeš ... nismo svi starfuckeri dauzduž i popreko
ama nek zna pite napravit i na kašiku kusnut .... i et .... meni više ne treba .... imaće redovna primanja i topli obrokMarlboroGold wrote:Traži ti neku koja voli dobro pojesti i koja je često gladnaedo_79 wrote:
Ta ćeš ... nismo svi starfuckeri dauzduž i popreko
ne samo prangije, treba pored da stanu i dnevne novine, da se vidi datum, online world clock, da se uhvati i lice, radi identifikacije...dakle samo bazične stvari za ovakve situacijeTomahawk11 wrote:Šta treba, da ti sliku prangije ovdje postavi??!
Jel treba video kad prangijambiggrin wrote:ne samo prangije, treba pored da stanu i dnevne novine, da se vidi datum, online world clock, da se uhvati i lice, radi identifikacije...dakle samo bazične stvari za ovakve situacijeTomahawk11 wrote:Šta treba, da ti sliku prangije ovdje postavi??!
Može i crtaniedo_79 wrote:
Jel treba video kad prangijam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jok, tegla meda i kilo oraha.male_okice wrote:africka sljiva?
Jok, sposobno ženskoTomahawk11 wrote:Jok, tegla meda i kilo oraha.male_okice wrote:africka sljiva?
Došao deda u apoteku, i mladoj apotekarki veli tuc muc tuc muc tableta za ono...Bobi wrote:Jok, sposobno ženskoTomahawk11 wrote:Jok, tegla meda i kilo oraha.male_okice wrote:africka sljiva?.
Pa u po noći bude .... Zejnoooo ... reci momčino moja .... ponesi lavor i vode ja se sav usr'oTomahawk11 wrote:Jok, tegla meda i kilo oraha.male_okice wrote:africka sljiva?
Gdje je nesto drug havana?Tomahawk11 wrote:Kruška jaka 40
odoh da se narokamTomahawk11 wrote:Kruška jaka 40
Kako znaš?ho oponopono wrote:...samo nagodna bičarka...
Dino34 wrote:Kako znaš?ho oponopono wrote:...samo nagodna bičarka...
Msm, odgovor je tačan, ali je bitno kazati kako si došla do njega.