Pa pogledaj sta i kako je rekao , ako si Bošnjo shvatices .. Cisti fašizampalermo wrote:Nisam ja ni pogledao video...ali nejasno mi je kako se uopšte može i zašto okomiti na djecu......ovi što su snimali video, mogli su naći isto tako djecu hrvatske nacionalnosti koja bi divno pričala......mO k3 wrote: A ne to je onaniranje kako su Hrvati u Mostaru superiorni , u boljem položaju ...
Mi smo se okomili samo na Antu ali tu je bilo jos par njih , ona bucka na početku od 4. Minute ona mora da mu je sestra iskrenom anti![]()
Ona je hinjski upakovala , dok je Ante u tom trenutku pred kamerom spopala euforija da napokon kaže tim zlim balijama kako ih vide tamo u boljem dijelu Mostara
zar se došlo dotle da ćemo ozbiljno komentarisati šta je Ante od 15-16 godina rekao....
mentalne barijere u mostaru
- mO k3
#376 Re: mentalne barijere u mostaru
-
palermo
#377 Re: mentalne barijere u mostaru
kao što uvaženi forumaš/ica (ne skonatah) barby 2 rečemO k3 wrote: Pa pogledaj sta i kako je rekao , ako si Bošnjo shvatices .. Cisti fašizam
Halo, ovdje se raspravlja o tome šta je Ante koji ima 16 godina rekao.......ma daj, uozbiljite seKao da su namjerno nasli ovog Antu a kladim se da je prvi na tribinama i zadnji u razredu . .zalosno
Last edited by palermo on 18/02/2015 22:56, edited 1 time in total.
-
AdnanSA
#378 Re: mentalne barijere u mostaru
Vidi mu glooove.
- JohnnyS
#379 Re: mentalne barijere u mostaru
Barem se više ne priča toliko o Neletu... 
-
Hafis
#380 Re: mentalne barijere u mostaru
Nek' ovo potraje još jedan dan i ima 100% da se formira fb grupa - ''Svi smo mi Ante iz prometne'' 
-
daddy-kool
#381 Re: mentalne barijere u mostaru
Ovdje se raspravlja o priči po kućama koja se inače ne iznosi javno, a koja se ovom momčiću omakla. Smješniji je @hafis kada počne da brani ovu priču, a tužno je kada se shvati da su i akademski obrazovani građani istog privatnog uvjerenja.palermo wrote:
Halo, ovdje se raspravlja o tome šta je Ante koji ima 16 godina rekao.......ma daj, uozbiljite se
@ultima opominje na rasizam i kaže da su i ta djeca i njihove komšije vjerovatno istog porijekla, ali ne shvata da ideologija dole uči da nisu istog porijekla.
- Danguba
#382 Re: mentalne barijere u mostaru
Kamo srece da je Ante jedinka. On ovo ne bi smio izjaviti ni na casu likovnog vec bi ga ismijali a vidim Matu i Stjepana kako mu sljagu opaljuju na glupostima.
Ne, na zalost nije Ante jedinka. On samo prenosi ono o cemu tabire on i njemu slicni.
Ne, na zalost nije Ante jedinka. On samo prenosi ono o cemu tabire on i njemu slicni.
- mO k3
#383 Re: mentalne barijere u mostaru
Daj ba pusti hafiza , on u ovome svemu nije relevantan jos si ti jedan od rijetkih koji mu odgovoridaddy-kool wrote:Ovdje se raspravlja o priči po kućama koja se inače ne iznosi javno, a koja se ovom momčiću omakla. Smješniji je @hafis kada počne da brani ovu priču, a tužno je kada se shvati da su i akademski obrazovani građani istog privatnog uvjerenja.palermo wrote:
Halo, ovdje se raspravlja o tome šta je Ante koji ima 16 godina rekao.......ma daj, uozbiljite se
@ultima opominje na rasizam i kaže da su i ta djeca i njihove komšije vjerovatno istog porijekla, ali ne shvata da ideologija dole uči da nisu istog porijekla.
Da je rekao neki bosnjo to bi bila druga prica
-
palermo
#384 Re: mentalne barijere u mostaru
AndDanguba wrote:Kamo srece da je Ante jedinka. On ovo ne bi smio izjaviti ni na casu likovnog vec bi ga ismijali a vidim Matu i Stjepana kako mu sljagu opaljuju na glupostima.
Ali Ante nije obrazac, osim ako ga sami ne napravimo........postoje neka druga djeca hrvatske (ili bilo koje ) nacionalnosti koja ne misle i ne govore ono što je Ante rekao (još ću morati i pogledati video).....
Dobro je Hafiz rekao, još malo i eto fb grupe, svim smo mi Ante iz prometne.......
ovakvi prilozi ničemu ne doprinose, ovakve rasprave ničemu ne doprinose.....pardoniram, ničem dobrom i pozitivnom...
- zambaklija
#385 Re: mentalne barijere u mostaru
take volim,mišaju se nepitani u svašta i onda ters glume,bini sritan šo nedržim kriglu u ruci jer te niš ne kontampalermo wrote:Jel Hamdozambaklija wrote: pa i neću ali oće Radeljaš![]()
![]()
![]()
![]()
što ga je Guza bacao đah na lijevu đah na desnu stranu......aj biži.....
- Tvrtko II Kotromanić
#386 Re: mentalne barijere u mostaru
de polako oko napada na jednog maloljetnika
izjava momka tj.djeteta je posljedica neceg
hocemol radit na uklanjanju uzroka il se svi smijati i ismijavat nekog ko je odgajan da mrzi i da se boji heej da se boji da ce ga neko ubit il pretuc zbog imena i krunice...
jebo politicare sad i razna nvo gamad
sta rade normalni ljudi u mostaru, zepcu,vitezu, g.vakufu?
dolaze li do izrazaja od ovih kojima aparthejd odgovara i koji su ga i pravili?
hocemol radit na uklanjanju uzroka il se svi smijati i ismijavat nekog ko je odgajan da mrzi i da se boji heej da se boji da ce ga neko ubit il pretuc zbog imena i krunice...
- Skijaš
#387 Re: mentalne barijere u mostaru
Mali Ante je samo izmanipulisan a na njegov strah treba odgovoriti pruženom rukom, prošetati ga Starim gradom itd. Postoje oni koji mrze, Ante to još ne zna.
- Danguba
#388 Re: mentalne barijere u mostaru
Naravno da je glupo o ovome uoce i raspravljati. Ja sam daleko od Mostara ali me ovakve stvari probude iz uljuljanosti kako je sve proslo i kako treba opusteno ici naprijed.palermo wrote: Andto vama nešto novo,da postoji Ante i ideologija koja upravo Antu i slične mami.....
Ali Ante nije obrazac, osim ako ga sami ne napravimo........postoje neka druga djeca hrvatske (ili bilo koje ) nacionalnosti koja ne misle i ne govore ono što je Ante rekao (još ću morati i pogledati video).....
Dobro je Hafiz rekao, još malo i eto fb grupe, svim smo mi Ante iz prometne.......
ovakvi prilozi ničemu ne doprinose, ovakve rasprave ničemu ne doprinose.....pardoniram, ničem dobrom i pozitivnom...
Pravo sam se iznenadio da jos uvijek neko tako razmislja a pogotovu javno prica o takvim stvarima.
Kao sto @muha_sa rece ''da je moj sin ovako pricAo obje bi mu noge polomio a dijete djetinjstvo proveo pod svakodnevnom kišom granata''
Jednostavno, drustvo nam je bolesno a ne pojedinci.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#389 Re: mentalne barijere u mostaru
Šta ima nije obrazac?
Mali je rekao samo ono što većina misli. Trebali su lištici snimati ovo, tamo bi imali sve ovakve odgovore.
Mali je rekao samo ono što većina misli. Trebali su lištici snimati ovo, tamo bi imali sve ovakve odgovore.
- mO k3
#390 Re: mentalne barijere u mostaru
Neka se zahvali roditeljima koji su ga tako cuiliTvrtko II Kotromanić wrote:de polako oko napada na jednog maloljetnika
-
palermo
#391 Re: mentalne barijere u mostaru
Kad linč počne, onda se svi miševi priključe....Velkoski wrote:Šta ima nije obrazac?![]()
-
TheMule
#392 Re: mentalne barijere u mostaru
Ja se ne bojim za sebe jer sam plav, ali za vas ostale Bosnjake sam malo zabrinut. Cuvajte se i samo prelazite u zapadni dio u coporu!

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#393 Re: mentalne barijere u mostaru
Tako je.palermo wrote:Kad linč počne, onda se svi miševi priključe....Velkoski wrote:Šta ima nije obrazac?![]()
Općepoznato je da samo oni koji se smatraju Bosancima furaju multikulti, ostali misle k'o Ante, priznao ti sebi to ili ne.
- dustaban
#394 Re: mentalne barijere u mostaru
Kad sam zadnji put bio u Mostaru naletio sam na nekakav skup selefija u starom gradu. Ja moram priznati da sam se, htio ne htio, na takve likove vec navikao, ali mogu misliti koliko ta pojava djeluje integrativno u podjeljenom Mostaru.
Ne cudi me ovo nista.
Ne cudi me ovo nista.
-
Zeleni most
#395 Re: mentalne barijere u mostaru
Last edited by Zeleni most on 31/01/2018 22:01, edited 1 time in total.
- Freamon Lester
#396 Re: mentalne barijere u mostaru
Kamo srece da je vise ovakvih emisija i da djeca vise govore cisto da vidimo kakvi smo mi stariji.
-
palermo
#397 Re: mentalne barijere u mostaru
O kakvim bosancima i multikulturi ovdje ja pričam. Uostalom, ja sam Bošnjo sa dna kace, ovdje ja pričam o atmosferi linča koja se stvara zbog par rečenica nekog momka (i opet da ponovim ono što barby reče, vjerovatno prvog na tribinama i zadnjeg u razredu) i to koju inicira, zamisli te ironije, oni koji sebe zovu slobodna evropa.Velkoski wrote:
Tako je.
Općepoznato je da samo oni koji se smatraju Bosancima furaju multikulti, ostali misle k'o Ante, priznao ti sebi to ili ne.
O tome kakvi i koliko ti drugi mogu biti i dobri i loši, hiljadu tisuća puta znam bolje od tebe.
Tvoj je izbor, hoćeš li ili nećeš biti dio gomile koja se sprema na linč .....
Molim te, Ante iz prometne....pa da ima imalo pameti ne bi išao u prometnu školu(barem mostarsku)....a zamisli ovi baš tamo bahnuli da prave priču
-
TheMule
#398 Re: mentalne barijere u mostaru
mO k3 wrote:Ne treba ni ovu zanemariti
Njoj ne odgovara sto joj drugarice imaju momke bosnjake
A one dvije sto su najpametnije, ujedno i najljepse Doris i ona zadnja iz mjesanog
-
zenit dozic
#399 Re: mentalne barijere u mostaru
Neka, još je mlada, navuće semO k3 wrote:Ne treba ni ovu zanemariti
- Skijaš
#400 Re: mentalne barijere u mostaru
Izmanipulisanih će uvijek biti, ne znam čemu potenciranje njihovih gluposti. Vijest je to da sa toliko truda koji političari ulažu u međuetničke antagonizme, njene drugarice ipak ljubav nađu uz Bošnjake. To je za reportaže i medijsku promociju.mO k3 wrote:Ne treba ni ovu zanemariti