kviz potjera

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Ridjobrki

#376 Re: kviz potjera

Post by Ridjobrki »

Kotiga je pretjerao sa privatiziranjem kviza, negledljivo je kad je on lovac.
Ridjobrki

#377 Re: kviz potjera

Post by Ridjobrki »

Plus su pitanja za lovca upadljivo lakša.

Ovaj kviz lagano propada...
It_is_a_Leclerc

#378 Re: kviz potjera

Post by It_is_a_Leclerc »

Privatiziranjem ?!

A pitanja za lovca su danas, objektivno, bila pa makar dva puta teža nego kod takmičara.
cyprus

#379 Re: kviz potjera

Post by cyprus »

Dobar je Kotiga... Ponekad na RTRS-u pogledam vikendom naletim na onu stranjsku Potjeru... Kako su tamo lovci bezvezni, to je strašno... A nije baš ni da su Kotigi pitanja večeras bila lagana...
karanana

#380 Re: kviz potjera

Post by karanana »

Dobar je kotiga. Imam osjecaj da su mu pred kraj dali laksa pitanja nakon par gafova i da je zbog tog stigao ovog danas
al-em

#381 Re: kviz potjera

Post by al-em »

Kotiga je kralj. Volio bih ga vidjeti u milijunasu.
Ridjobrki

#382 Re: kviz potjera

Post by Ridjobrki »

karanana wrote:Dobar je kotiga. Imam osjecaj da su mu pred kraj dali laksa pitanja nakon par gafova i da je zbog tog stigao ovog danas
Ma pred kraj je imao seriju zicera koje maksum ne bi fulio. Onaj lik je imao pristojna pitanja ali Kotiga je ispočetka zbog svog hurčenja gubio vrijeme i onda nadoknadio sve na tim bezveznim zicerima.

Ne sviđa mi se ni forsiranje i nipodaštavanje natjecatelja, nisu oni tu zbog Kotige nego zbog sebe a Kotiga je tu zbog njih i nas. Bezze forsiraju danas raju na više ponude - lik imao dva tačna u brzopoteznim i ide na višu nakon pritiska Kotige i Tarika. Niđe veze.

Porede se sa BBC-jem i njihovim takmičarima - jarane, kad Englez bude imao stambene kredite k'o Hrvat onda će se moći jednako kockati. Na HRT dođu raja kojima HRK 20-30,000 rješavaju sva životna pitanja u toj godini a na BBC ljudi dođu po džeparac. Tamo nema baš puno magistara ovog ili onog bez posla, ako ćemo fer.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#383 Re: kviz potjera

Post by KatarinaKosaca »

Kotiga ima jako puno znanja i koncentracije uglavnom. Ipak, nekad padne na takvoj stvari za koju bih glavu dala da će znati. Na primjer, on kao profesor književnosti neki dan ne zna odgovor na pitanje "Koji je pisac u šali napisao živio Trocki i radi toga otišao na prisilni rad pod zemlju", ne samo da je naslov romana u pitanju, nego je tako aktualna knjiga zadnjih decenija, da je iznenađujuće. Onda još takmičar kaže, mislim da je Šalu napisao na francuskom,Kotiga kaže ne znam, što isto treba znati jer su samo 3 pisca napisali romane (knjige) na nematernjem jeziku, Nabukov, Hemon i Kundera, ali ne Šalu , nego svoj zadnji roman. Ovo profesor književnost, a posebice Dean Kotiga, jednostavno MORA znati. Zato ponekad iznanadi... :pusi2:
Na gluposti padne ili banalnoj laganoj stvari, a zna kao enciklopedija teške .. Zato je Kotiga jako nepredvidiv.
Ridjobrki

#384 Re: kviz potjera

Post by Ridjobrki »

Svaka mu čast, stoje konstatacije da je prepun znanja i da ima te padove koji su, doduše, rijetki.

Morana, s druge strane, često puca kad je pod vremenskim pritiskom. Zna ući u crnu seriju samo zbog toga što se isfura.

Ali Kotiga se previše stavlja u prvi plan, previše je nadmen za ovakav kviz, uzima sebi previše za pravo i produkcija mu previše dopušta. Ne možeš se ponašati kao da su ljudi tu došli da tebe testiraju i zabavljaju.
oskarboy

#385 Re: kviz potjera

Post by oskarboy »

KatarinaKosaca wrote:Kotiga ima jako puno znanja i koncentracije uglavnom. Ipak, nekad padne na takvoj stvari za koju bih glavu dala da će znati. Na primjer, on kao profesor književnosti neki dan ne zna odgovor na pitanje "Koji je pisac u šali napisao živio Trocki i radi toga otišao na prisilni rad pod zemlju", ne samo da je naslov romana u pitanju, nego je tako aktualna knjiga zadnjih decenija, da je iznenađujuće. Onda još takmičar kaže, mislim da je Šalu napisao na francuskom,Kotiga kaže ne znam, što isto treba znati jer su samo 3 pisca napisali romane (knjige) na nematernjem jeziku, Nabukov, Hemon i Kundera, ali ne Šalu , nego svoj zadnji roman. Ovo profesor književnost, a posebice Dean Kotiga, jednostavno MORA znati. Zato ponekad iznanadi... :pusi2:
Na gluposti padne ili banalnoj laganoj stvari, a zna kao enciklopedija teške .. Zato je Kotiga jako nepredvidiv.
jesi smjesna,pa i on je covjek sklon greskama i zaboravu,kao da sad mora znat sve o knjizevnosti :-) pa kotiga je jos mlad,uci svaki dan nesto novo.kao profesor mora znat sve u vezi knjizevnosti,kao da mora svaku knjigu na svijetu procitat i zapamtit :-) pa nema kotiga preko 40 godina pa da ima toliki kapacitet
nKrkan

#386 Re: kviz potjera

Post by nKrkan »

Ekipa kako bi se vi snašli u ovom kvizu ? a a
fortaleza

#387 Re: kviz potjera

Post by fortaleza »

nKrkan wrote:Ekipa kako bi se vi snašli u ovom kvizu ? a a
U zadnjih par mjeseci bilježim svoje odgovore na ploči kroz igru sva četiri natjecatelja i uglavnom uspijem proći u završnu potjeru i do 80% kroz nižu, nešto više od pola kroz srednju te oko 40% na višoj. Zanimljivo je to da ne postoje velika odstupanja od srednje i više ponude, ako uspijem proći srednju u najvećem broju slučajeva prođem i višu. (brojim broj točnih odgovora u odnosu na odgovor koji je uputio lovac). E sad, ovakvi rezultati su slučaj kućnih odgovora u udobnom naslonjaču, dok bi u stvarnosti na kvizu pod pritiskom ovakvi postoci drastičnije pali. :mrgreen:

Al uglavnom ako je prihod srednje ponude ispod 17 500 kn daleko se više isplati ići na višu jer onaj tko zna za srednju u dosta slučajeva bi prošao i višu, a svatko tko ispadne ima priliku ponovno doći i okušati se pa sve dok ne uspije osvojiti drastično više.

Al ako ti novci dosta znače momentalno zbog financijske situacije i ne može se čekati ponovni dolazak dobra je i srednja ponuda. Na kraju, najbitnija je završna igra i ekipa jer bez toga nema ništa.
SHTEVELEC

#388 Re: kviz potjera

Post by SHTEVELEC »

Ooooo sto je rasturise, uuuuu... Nije mogla spojit' dva tacna... Svaka im cast
jasko_ba

#389 Re: kviz potjera

Post by jasko_ba »

dobri veceras, jos morana zavrsi sa samo 4 pogodjena odgovora
It_is_a_Leclerc

#390 Re: kviz potjera

Post by It_is_a_Leclerc »

Morana je jednostavno "bacila koplje u trnje", što Mirko voli reći. Totalno nemotivisano od prve greške. - Travnik i Tovarnik :roll:

Ekipi svaka čast ! Ne pamtim kad je neko imao 20 tačnih odgovora. :thumbup: :thumbup:

Apropo ove gore rasprave, Kotiga je bio na milijunašu. Pao je na pitanju za 100.000 kn, mislim. Joker Zovi mu je bio Mirko Miočić :D :D
hodža

#391 Re: kviz potjera

Post by hodža »

joj Morane :lol:

sjebala se kad je vidjela 19, i nakon prve greške raspad sistema :-)
Better Man

#392 Re: kviz potjera

Post by Better Man »

Ekipa genijalna. Rasturili su znanjem. Šteta što nisu više love uzeli.
Idemedosumom

#393 Re: kviz potjera

Post by Idemedosumom »

Ekipa je promašila sigurno jedno 3-4 zicera, mogli su imati 23 koraka prednosti, ali nema potrebe za tim protiv Morune :D
BarbaDue

#394 Re: kviz potjera

Post by BarbaDue »

Nema veze Morena je meni simpa, i epizode u kojima je ona potjera rado gledam. Recimo sinoć na svoj račun
pravi zezanciju, dok Kotiga svojim stavom pravi zategnutu atmosferu, pogotovo jer Tarik ima konstantnu želju da ga...

:izet:

...Mirko standardno zanimljiv.
SHTEVELEC

#395 Re: kviz potjera

Post by SHTEVELEC »

Danas bi relativno ok, onaj zadnji lik sto osvoji 100k mi se cini prilicno dobar, ostali 'nako, tanki...
irac300

#396 Re: kviz potjera

Post by irac300 »

SHTEVELEC wrote:Danas bi relativno ok, onaj zadnji lik sto osvoji 100k mi se cini prilicno dobar, ostali 'nako, tanki...
Taj lik je po Deanovoj priči malo žešći kvizomanijak, ali nije dosada nastupao u javnosti. Baš se vidjelo da lik odskače, šteta što ne uzeše nagradu od 138 000.
Better Man

#397 Re: kviz potjera

Post by Better Man »

irac300 wrote:
SHTEVELEC wrote:Danas bi relativno ok, onaj zadnji lik sto osvoji 100k mi se cini prilicno dobar, ostali 'nako, tanki...
Taj lik je po Deanovoj priči malo žešći kvizomanijak, ali nije dosada nastupao u javnosti. Baš se vidjelo da lik odskače, šteta što ne uzeše nagradu od 138 000.
Falio im je jedan korak, a imali su ga.
nKrkan

#398 Re: kviz potjera

Post by nKrkan »

Kolko sam ja upratio najviše su lovcu pobjegli 20 koraka ? Miočić stigo 18 , Kotiga 17 i Moron-a :D 2x 16 .
perfect_guy

#399 Re: kviz potjera

Post by perfect_guy »

gledam jutros onu britansku potjeru, frajer uzme 5000 funti, pa baba još 11 (prvo dvoje uzeli veću i izletili) i u završnoj naguraju na 28 uz dvije greške. Lovac dođe do 27 na pola zadnjeg pitanja istekne vrijeme
nKrkan

#400 Re: kviz potjera

Post by nKrkan »

perfect_guy wrote:gledam jutros onu britansku potjeru, frajer uzme 5000 funti, pa baba još 11 (prvo dvoje uzeli veću i izletili) i u završnoj naguraju na 28 uz dvije greške. Lovac dođe do 27 na pola zadnjeg pitanja istekne vrijeme
daj link da pogledam i to :D Gledo sam kad ona mrcina stiže 25

btw danas u potjeri ispade najbolji igrač a jedini uzo višu
Post Reply