ZenaZbrkovima wrote:..konopac i stok.
Boze!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ZenaZbrkovima wrote:..konopac i stok.
ZenaZbrkovima wrote:ono, neki od nas se sale ovdje. da napomenem za svaki slucaj.
Nije vise nizasta, do 25te se pucaju ne pitajuSaraFina wrote:Šta ste zakljucili ukratko eksperti?
Zensko nakon 25?
To iz iskustva kad si trazio bolju polovinu ili..detroit-mercy wrote:Nije vise nizasta, do 25te se pucaju ne pitajuSaraFina wrote:Šta ste zakljucili ukratko eksperti?
Zensko nakon 25?djah vako djah nako
. Poslije 25te pocnu razmisljat o udaji e onda se ko primire, ne znaju nista o tome, jedva da su probale, konzervativne
.
ako parlament usvoji produzenje licenzije mozda vas to malo spasiSaraFina wrote:Šta ste zakljucili ukratko eksperti?
Zensko nakon 25?
ni skimZenaZbrkovima wrote:kad cujem vak'e izjave, vazda se zapitam s kim li se toliko pucaju pored ovolikih muskih zagoretina na svakom korakune mislim na forumsku populaciju, da se ne okrenete odmah
onako ja to, opcenito
spreca wrote:ako parlament usvoji produzenje licenzije mozda vas to malo spasiSaraFina wrote:Šta ste zakljucili ukratko eksperti?
Zensko nakon 25?![]()
evo me SafijaSaraFina wrote:ZenaZbrkovima wrote:ono, neki od nas se sale ovdje. da napomenem za svaki slucaj.
Sudbo kleta! Meni je to ozbiljno!
Nego gdje su spreca i muha?
Peru posudje nakon objeda? A danas se razbacuju frajerlukom ovdje!
Ko eto oni lafčine!!!
psssst to niko neznaSaraFina wrote:spreca wrote:ako parlament usvoji produzenje licenzije mozda vas to malo spasiSaraFina wrote:Šta ste zakljucili ukratko eksperti?
Zensko nakon 25?![]()
Peres posudje a frajeru?
Sad si se dokopao neta nakon večere ??
spreca wrote:evo me SafijaSaraFina wrote:ZenaZbrkovima wrote:ono, neki od nas se sale ovdje. da napomenem za svaki slucaj.
Sudbo kleta! Meni je to ozbiljno!
Nego gdje su spreca i muha?
Peru posudje nakon objeda? A danas se razbacuju frajerlukom ovdje!
Ko eto oni lafčine!!!....samo da ti kazem da te nisam odavno vidio i da sam te pozelio
.......nije jos nista izgubljeno......mozda bude rijeseno u vasu korist
![]()
![]()
![]()
spreca wrote:psssst to niko neznaSaraFina wrote:spreca wrote: ako parlament usvoji produzenje licenzije mozda vas to malo spasi![]()
Peres posudje a frajeru?
Sad si se dokopao neta nakon večere ??![]()
![]()
......pa ko joj nebi opro posudje....pa nece valjda ona svojimdvadeset ljetnim rucicama
![]()
![]()
hoces da i ja kao Cvijanovicka posaljem policiju klixuSaraFina wrote:
Za ovo će ti bolja polovica saznati.
Stranka te prati i zna sve o tebi!
spreca wrote:hoces da i ja kao Cvijanovicka posaljem policiju klixuSaraFina wrote:
Za ovo će ti bolja polovica saznati.
Stranka te prati i zna sve o tebi!samo ako me budete cinkarili
![]()
![]()
......joj boze sta je ovo
nesmijes reci ni da si je pozelio
![]()
![]()
Pa nećemo ovdje po familijarnoj liniji. Uozbilji se djevojko dragaEurosa wrote:Posto smo odnedavno u rodu nemoj...nesto mi ga zaoSaraFina wrote:spreca wrote: hoces da i ja kao Cvijanovicka posaljem policiju klixusamo ako me budete cinkarili
![]()
![]()
......joj boze sta je ovo
nesmijes reci ni da si je pozelio
![]()
![]()
Gotov si!
@Eurosa, da prijavljujem odmah sprecu ili?![]()
jao_situacije wrote:Vidi ti to kad imaju brojčanu nadmoć odmah se osilei onda kukaju što nas niko neće gledaj ponašanja ccc
ova ti zlata vrijediEurosa wrote:Muha je davno prizao da on lupi sakom o sto i kaze: tako je zeno! Spreca ne bi priznao kad bi ga mucili![]()
Eurosa wrote:SaraFina wrote:
Pa nećemo ovdje po familijarnoj liniji. Uozbilji se djevojko draga
Ne mogu Saro nikako, znas da mi hercegovci ne damo na svoje pred rajom,ali mozemo nesto srediti u privatnom aranzmanu,anonimnu dojavu i to?
pazi on ima ficu a kocnice mu slabe...pazi kad prelazis ulicuSaraFina wrote:Eurosa wrote:SaraFina wrote:
Pa nećemo ovdje po familijarnoj liniji. Uozbilji se djevojko draga
Ne mogu Saro nikako, znas da mi hercegovci ne damo na svoje pred rajom,ali mozemo nesto srediti u privatnom aranzmanu,anonimnu dojavu i to?
![]()
Nemoj čekati ni minute. Ja ću Muhu onda prijaviti anonimno ubijedjena sam da mi je susjed!
Samo ću pismo ubaciti u postansko sanduče!
Mali :OSaraFina wrote:jao_situacije wrote:Vidi ti to kad imaju brojčanu nadmoć odmah se osilei onda kukaju što nas niko neće gledaj ponašanja ccc
Ti mali budi dobar. Nemoj da dobiješ zabranu interneta tj zabranu stranica sa zgodnim tetama nakon ponoći!
Osililo se to, tjeraju me da im zaplijenim maskare..spreca wrote:vas dvije..nemoj da vadim kaish![]()
![]()
![]()
....hajte na onu temu o kuhanju...mozda vam tad progledamo kroz prste
![]()
![]()