Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

Sijalica koja gori

#376 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Sijalica koja gori »

Da vlast ima neopisiv strah od SBB-a i gospodina Radončića pokazuje upravo ovaj forum i portal koji je u vlasništvu SDA stranke. Gdje su vam dokazi da se SBB bori za velikosrpske/velikohrvatske interese, ili kako ste rekli, vlastite kriminalne hobotnice?! Koji je to kriminal (za koji imate konkretne dokaze) SBB i Fahrudin Radončić učinio a da za to nije osuđen?! Kako vas nije sramota? Jeste li uopce pogledali cijelo obracanje Fahrudina na Kongresu SBB-a? Toliko je velikih i jakih poruka izaslano na tom Kongresu, ali Klix je uzeo ono najvaznije za njih i ostale ratne profitere i od toga napravio naslov "Nema podjele BiH!" Gdje je naslov o SDA-ovom kriminalu koji je razotkriven na Kongresu? Gdje je naslov o pravdi i istini za koju se bori SBB? Gdje je naslov o privredi, EU i NATO integracijama koji su bili kljucne oblasti Kongresa? Neka vas bude sramota, vi ste izdajnici ove zemlje, najveci smutljivci koji samo cine zlo ovom napacenom narodu!
pumica

#377 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Sijalica koja gori wrote:Da vlast ima neopisiv strah od SBB-a i gospodina Radončića pokazuje upravo ovaj forum i portal koji je u vlasništvu SDA stranke. Gdje su vam dokazi da se SBB bori za velikosrpske/velikohrvatske interese, ili kako ste rekli, vlastite kriminalne hobotnice?! Koji je to kriminal (za koji imate konkretne dokaze) SBB i Fahrudin Radončić učinio a da za to nije osuđen?! Kako vas nije sramota? Jeste li uopce pogledali cijelo obracanje Fahrudina na Kongresu SBB-a? Toliko je velikih i jakih poruka izaslano na tom Kongresu, ali Klix je uzeo ono najvaznije za njih i ostale ratne profitere i od toga napravio naslov "Nema podjele BiH!" Gdje je naslov o SDA-ovom kriminalu koji je razotkriven na Kongresu? Gdje je naslov o pravdi i istini za koju se bori SBB? Gdje je naslov o privredi, EU i NATO integracijama koji su bili kljucne oblasti Kongresa? Neka vas bude sramota, vi ste izdajnici ove zemlje, najveci smutljivci koji samo cine zlo ovom napacenom narodu!
Cuj :?
Mi svi smo u vlasnistvu SDA.
:lol: :lol: :lol:
fosna2014

#378 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by fosna2014 »

Fahro ce uzeti izbore lopatom. :wink:
pumica

#379 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Ma sta lopatom ... bagerom :lol:
A kongresi i predizborni skupovi SBBa ce se drzati u Zenici :lol:
Fahro do pobjede :-D
Sijalica koja gori

#380 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Pumice, rekao sam da je Klix portal u vlasnistvu SDA stranke, a ne vi kao pojedinci. Vi ste 1.) politicki poltroni i placenici, ili 2.) neinformisani građanin ove zemlje kojem iskreno zelim sve najbolje. Jos uvijek cekam da neko iznese konkretne dokaze za svoje gnusne tvrdnje! Izvolite momci!
pumica

#381 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Sijalica koja gori wrote:Pumice, rekao sam da je Klix portal u vlasnistvu SDA stranke, a ne vi kao pojedinci. Vi ste 1.) politicki poltroni i placenici, 2.) neinformisani građanin ove zemlje kojem iskreno zelim sve najbolje. Jos uvijek cekam da neko iznese konkretne dokaze za svoje gnusne tvrdnje! Izvolite momci!
Pa ti si van dogadjaja :shock: za pocetak procitaj ovaj forum :-D

:hm:
Ako su po tebi svi forumasi ili 1. ili 2. onda ne znam od koga ovdje ocekujes dokaze koje bi ti uvazio kao relevantne :?

Inace, sta ti radis na ovom forumu :-D takav neovisan, neplacen i informisan :lol: idi na neko ljepse mjesto :-D
Ridjobrki

#382 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

pumica wrote:
Sijalica koja gori wrote:Pumice, rekao sam da je Klix portal u vlasnistvu SDA stranke, a ne vi kao pojedinci. Vi ste 1.) politicki poltroni i placenici, 2.) neinformisani građanin ove zemlje kojem iskreno zelim sve najbolje. Jos uvijek cekam da neko iznese konkretne dokaze za svoje gnusne tvrdnje! Izvolite momci!
Pa ti si van dogadjaja :shock: za pocetak procitaj ovaj forum :-D

:hm:
Ako su po tebi svi forumasi ili 1. ili 2. onda ne znam od koga ovdje ocekujes dokaze koje bi ti uvazio kao relevantne :?

Inace, sta ti radis na ovom forumu :-D takav neovisan, neplacen i informisan :lol: idi na neko ljepse mjesto :-D

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Sijalica koja gori

#383 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Procitao sam forum, i ne trazim vase teorije zavjere i gluposti, nego konkretne dokaze za vase tvrdnje. Dokumente koji potvrdjuju nebuloze. Ako ste 100% sigurni da ste u pravu, podignite optuznicu protiv Radoncica svi skupa i dokazite se. Bit ce covjek oslobodjen kao i u slucaju Turkovic te u slucaju Keljmendi.
Ridjobrki

#384 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Nema godina dana kako Fahro nije miniSTAR bezbednosti i vid' sranja u Zvorniku. :-?
ilkbahar

#385 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by ilkbahar »

jedva doceko da laje protiv vehabija na rtr s- u uzivo u program !!!!!!! :skoljka:
nikad_vise

#386 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by nikad_vise »

ilkbahar wrote:jedva doceko da laje protiv vehabija na rtr s- u uzivo u program !!!!!!! :skoljka:
Vehabije jesu sigurnosni problem BiH,ali izletiti sa pricom i prije nego sto se utvrdilo da je lik vehabija(a lik nije haman),i jos nesto spominjati Bakira i SDA je dno dna.Nabacio im je volej samo tako.
Moj glas si zvanicno izgubio,dosad sam bio glasac SBB-a al ovo je dno.
Aferim Fahro.Ispod svakog nivoa. :skoljka:
Ridjobrki

#387 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

nikad_vise wrote:
ilkbahar wrote:jedva doceko da laje protiv vehabija na rtr s- u uzivo u program !!!!!!! :skoljka:
Vehabije jesu sigurnosni problem BiH,ali izletiti sa pricom i prije nego sto se utvrdilo da je lik vehabija(a lik nije haman),i jos nesto spominjati Bakira i SDA je dno dna.Nabacio im je volej samo tako.
Evo šta se desi dok tužilaštva montiraju istrage protiv njega... :roll:
Skijaš

#388 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

Nije to protiv vehabija nego protiv Sarajeva. Radončić je preuzeo ulogu Abdića koji je pomagao civilizovanom svijetu protiv islamista iz SDA.
nikad_vise

#389 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by nikad_vise »

Ridjobrki wrote:
nikad_vise wrote:
Evo šta se desi dok tužilaštva montiraju istrage protiv njega... :roll:
Ma ovo je dno.
Lik svali krivicu na Bosnjake ne znajuci ni koji su motivi i razlozi napada.Jos nesto o Bakiru,SDA...jebo ga politika i licemjerstvo.
kamen spoticanja

#390 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

Pa lik je svakako pripremio teren...u avazu su bosnje teroristi ev zadnjih par godina...ne znam cemu cudjenje...sto je dodiku idealan teren za zapalit par bosnjackih kuca još koliko veceras...i onda sve ode u mp3 svakako
Jednostavno je...odvoji bakira camparu i ostale klocove iz fahrine price i sta ostaje
Sarajevo je leglo terorizma, spavaca, koljaca, neoosmanlija, teheranaca, neradnika, sirotinje, jada i čemera
I to od puno ranije nego su mu neki dali zadnji glas
It_is_a_Leclerc

#391 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Fahrudin Radončić je mirnodopski Fikret Abdić.

Dajte mu uslove, i ja vam garantujem, da bi dio zaluđene sljedbe poveo u klanje Bošnjaka.
razonoda

#392 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

It_is_a_Leclerc wrote:Fahrudin Radončić je mirnodopski Fikret Abdić.

Dajte mu uslove, i ja vam garantujem, da bi dio zaluđene sljedbe poveo u klanje Bošnjaka.
:-) Sva sreca pa se centralni Bosnjaci uvijek mogu pozvati na -zapadne izdajnike -Abdiceve, i --Istocne -Srebrenica. I JEDNE O DRUGE su pokusali ocistiti iz tih krajeva, na sta su im Srbi vrlo zahvalni . Ljubav se nastavila dobrom saradnjom Mileta i Bakira.
Pricajte sta hocete ----ALI U TOJ REGOJI SAMO SU SE BOSNJACI MEDJUSOBNO UBIJALI. Koji apsurd.

Neki dan gledam reportazu o izbjeglicama --muslimani ,ubijaju se medjusibno, cak brat -brata.
Adriatic

#393 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Adriatic »

It_is_a_Leclerc wrote:Fahrudin Radončić je mirnodopski Fikret Abdić.

I Fahro, i Fikret i Bakir potiču iz iste stranke.
karanana

#394 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by karanana »

bosnjaci su u banani i narod bez kompasa i cilja.
the_stick

#395 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by the_stick »

Sijalica koja gori wrote:Da vlast ima neopisiv strah od SBB-a i gospodina Radončića pokazuje upravo ovaj forum i portal koji je u vlasništvu SDA stranke. Gdje su vam dokazi da se SBB bori za velikosrpske/velikohrvatske interese, ili kako ste rekli, vlastite kriminalne hobotnice?! Koji je to kriminal (za koji imate konkretne dokaze) SBB i Fahrudin Radončić učinio a da za to nije osuđen?! Kako vas nije sramota? Jeste li uopce pogledali cijelo obracanje Fahrudina na Kongresu SBB-a? Toliko je velikih i jakih poruka izaslano na tom Kongresu, ali Klix je uzeo ono najvaznije za njih i ostale ratne profitere i od toga napravio naslov "Nema podjele BiH!" Gdje je naslov o SDA-ovom kriminalu koji je razotkriven na Kongresu? Gdje je naslov o pravdi i istini za koju se bori SBB? Gdje je naslov o privredi, EU i NATO integracijama koji su bili kljucne oblasti Kongresa? Neka vas bude sramota, vi ste izdajnici ove zemlje, najveci smutljivci koji samo cine zlo ovom napacenom narodu!
mene ovo fascinira... prvo kaze 'gdje je fahrin kriminal za koji imate dokaze?'... a onda onako pausalno lupi 'razotkriven sda kriminal'... nije da sumnjam u sda kriminal, ali dokaza za taj kriminal ima bas onoliko koliko ima i za fahrin... puno implikacija, malo (bar javnosti poznatih) cvrstih dokaza... fakat je iritantno kako jedni optuzuju druge za jedne te iste stvari, a u svom taboru te iste stvari relativiziraju i ublazavaju...
condy

#396 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by condy »

Svi su izdajnici koji su protiv Radončića ...tipična parola nepismenih i lako zavodljivih.
Pismonosa

#397 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 09:38, edited 1 time in total.
Sijalica koja gori

#398 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Zanimljivo je da vi samo dajete komentare u vezi moje izjave, analizirajući rečenice koje ne razumijete, ja od vas tražim konkretan odgovor na moja konkretna postavljena pitanja. Što se tiče vaših izjava o klanju, rat je prošao, vrijeme je da krenemo dalje, a ne stalno ostajati na toj priči kako će neko nekoga ubiti.
Skijaš

#399 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

Sijalica koja gori wrote:Zanimljivo je da vi samo dajete komentare u vezi moje izjave, analizirajući rečenice koje ne razumijete, ja od vas tražim konkretan odgovor na moja konkretna postavljena pitanja. Što se tiče vaših izjava o klanju, rat je prošao, vrijeme je da krenemo dalje, a ne stalno ostajati na toj priči kako će neko nekoga ubiti.
Priča o nezavisnost manjeg entiteta je priča o ratu, a pošto su Radončić i Dodik raja, otud i zaključak da bi Radončić bio na strani četništva.
area51

#400 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by area51 »

Pismonosa wrote:
karanana wrote:bosnjaci su u banani i narod bez kompasa i cilja.
Bolna istina :(
A Srbi i ovi ostali na Balkanu su kao s` ciljem :lol:
Post Reply