LARVA wrote:![]()

Tako ti je mala moja kad ljubi Amerikanac...the great eagle wrote:Evo i od mene par slicica:
Koja je skuplja? Kojoj si vise platio?_BataZiv_0809 wrote:Ovo ljeto sam konacno omastio brk Amerikankom. Hmm realno bolja mi je bila Ruskinja![]()
Ma one su meni platile baZeljoooo wrote:Koja je skuplja? Kojoj si vise platio?_BataZiv_0809 wrote:Ovo ljeto sam konacno omastio brk Amerikankom. Hmm realno bolja mi je bila Ruskinja![]()
JohnnyS wrote:Dragi Bože,
kojeg i na dolaru spominjemo... Čuvaj želuce ovih ljudi koji su u zabludi, koji su protiv demokracije, slobode, koji slave nacizam i fašizam protiv kojih su se SAD borili, neka sluznica njihovih želudaca bude sigurna od čireva jer im nije lako - oni su sjevernokorejci zarobljeni u tijelima Europljana okruženih plodovima američkog intelekta. A ako im Ti bože ne uspiješ sačuvati živce - tu je uvijek američka farmaceutska industrija.
JohnnyS wrote:Dragi Bože,
kojeg i na dolaru spominjemo... Čuvaj želuce ovih ljudi koji su u zabludi, koji su protiv demokracije, slobode, koji slave nacizam i fašizam protiv kojih su se SAD borili, neka sluznica njihovih želudaca bude sigurna od čireva jer im nije lako - oni su sjevernokorejci zarobljeni u tijelima Europljana okruženih plodovima američkog intelekta. A ako im Ti bože ne uspiješ sačuvati živce - tu je uvijek američka farmaceutska industrija.
Gledo ba čovjek Furyarea51 wrote:JohnnyS wrote:Dragi Bože,
kojeg i na dolaru spominjemo... Čuvaj želuce ovih ljudi koji su u zabludi, koji su protiv demokracije, slobode, koji slave nacizam i fašizam protiv kojih su se SAD borili, neka sluznica njihovih želudaca bude sigurna od čireva jer im nije lako - oni su sjevernokorejci zarobljeni u tijelima Europljana okruženih plodovima američkog intelekta. A ako im Ti bože ne uspiješ sačuvati živce - tu je uvijek američka farmaceutska industrija.![]()
E da je evropa čekala da nas oni oslobode...
bogumila wrote:e svasta. cuj USA fan page. vecih zlotvora na svijetu nema od amerike. ustvari ima. izrael.