ultima_palabra wrote:Meni to djeluje kao da Magath renda kore... stvarno neko misli da bi se on bavio korjenitim promjenama kod nas, sve kad bi i mogao?
Što se tiče Mešine karijere, Istres je zaista malen klub, pravi autsajder... samo jednu sezonu u istoriji su igrali u Ligue 1. Sjećam se dobro, kad su vodili u drugoj ligi, predsjednik nije bio zadovoljan jer je plasman u prvu ligu podrazumijevao ulaganja u stadion i igrače. Grenoble isto nije kakav klub, sve skupa 4-5 sezona u najvišem rangu.
Pa zasto ne bi?
To je svabo.
Ja vec vidim taj sastanak, sjede sa jedne strane bakovic, begic i bagra tamane kobasice i pivo, i masnim rukama ono daju magathu njihov prijedlog napisan hemijskom dok su se vozili.
- Eto ...njm...arhm Felix, znaci to ti je to, sto mi mislimo...Bega dodaj mi tu kobasicu tamo..znaci mi njm mjm mi bi volili da ti budes na selektor...prevodis li ti sve ovo Slavice...
Mozda im je covjek onda iznio svoj plan, a hvala bogu kod nas ima hrpa posla jer nista nije uredjeno, pa eto i odabir pomocnika je korjenita promjena. Nek je trazio da on dovede svoj tim ljudi - to je korjenita promjena.