POLJINE HILLS

Post Reply
dezurni_ucenik

#376 Re: POLJINE HILLS

Post by dezurni_ucenik »

A kako vi mozete biti sigurni i ubjedjeni 100% da ce naselje Poljine Hills STVARNO biti izgradjeno.
HM 2011

#377 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

dezurni_ucenik wrote:A kako vi mozete biti sigurni i ubjedjeni 100% da ce naselje Poljine Hills STVARNO biti izgradjeno.
Kućica po kućica po projektu..... bezbroj je modaliteta....
dezurni_ucenik

#378 Re: POLJINE HILLS

Post by dezurni_ucenik »

HM 2011

#379 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

_BataZiv_0809 wrote:
weredsf wrote:
Nemam poema ali jedva cekam da nam toi kazes??
Sta vas u zivotu zanima, odakle nekome pare i kako ih je zaradio...jos covjek iz S.A. hahahahah
Pa dobro u cemu je vas problem, ne daj Boze da vi odete u Kinu, gdje se u jednom gradu pravi na hiljade objekata...
Vi bi poludili pitajuci se ko to pravi, odakle im lova i eventualno se pitati jesu li to vase pare....plac jebo te
Ne govorimo o Shiddiju, nego o ljudima kojima je NAMIJENJENO to naselje. Znaci Cengici, Bundnje, Radeljasi, Izetbegovici, Brankovici. Jel sad jasnije?
Šta su sad Čengić, Budnjo, Radeljaš i Izetbegović skrivili - pa da ih neko u ovako negativnom kontekstu prikazuje....
I fakat nije zezancija - eno fino sud, interpol, policija, tužilaštva.....

Koja je razlika između svih njih i bilo kojeg uspješnog čovjeka koji na svom uspjehu ima zahvaliti aktivnostima provedenim u BiH a ne u inozemstvu - razlike nema....
weredsf

#380 Re: POLJINE HILLS

Post by weredsf »

dezurni_ucenik wrote:A kako vi mozete biti sigurni i ubjedjeni 100% da ce naselje Poljine Hills STVARNO biti izgradjeno.
Od kud sad to pitanje??
Pa tu imas ljude koji vec znaju i vlasnike???
Ko si ti da sumnjas u to ?? :D :D
dezurni_ucenik

#381 Re: POLJINE HILLS

Post by dezurni_ucenik »

HM 2011 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
weredsf wrote:
Nemam poema ali jedva cekam da nam toi kazes??
Sta vas u zivotu zanima, odakle nekome pare i kako ih je zaradio...jos covjek iz S.A. hahahahah
Pa dobro u cemu je vas problem, ne daj Boze da vi odete u Kinu, gdje se u jednom gradu pravi na hiljade objekata...
Vi bi poludili pitajuci se ko to pravi, odakle im lova i eventualno se pitati jesu li to vase pare....plac jebo te
Ne govorimo o Shiddiju, nego o ljudima kojima je NAMIJENJENO to naselje. Znaci Cengici, Bundnje, Radeljasi, Izetbegovici, Brankovici. Jel sad jasnije?
Šta su sad Čengić, Budnjo, Radeljaš i Izetbegović skrivili - pa da ih neko u ovako negativnom kontekstu prikazuje....

Koja je razlika između svih njih i bilo kojeg uspješnog čovjeka koji na svom uspjehu ima zahvaliti aktivnostima provedenim u BiH a ne u inozemstvu - razlike nema....

Jesi ti glup ili se pravis glup?
weredsf

#382 Re: POLJINE HILLS

Post by weredsf »

_BataZiv_0809 wrote:
weredsf wrote: Znaci to je info iz buducnosti... :lol: :lol:
Kako komuniciras ???
Sa trolovima ocigledno :D
Ne, stvarno me zanima kako si uspostavio vezu sa buducnoscu, kako znas vlasnike, javi ti se uz san ili gledas u kasike???
Pjanic15

#383 Re: POLJINE HILLS

Post by Pjanic15 »

dezurni_ucenik wrote:
Dođe mi da napravim takvu špicu ali sa našom elitom uz naslov Poljine Hills. :lol:
dezurni_ucenik

#384 Re: POLJINE HILLS

Post by dezurni_ucenik »

weredsf wrote:
Od kud sad to pitanje??

A kakve ti licno koristi imas od PH?
dezurni_ucenik

#385 Re: POLJINE HILLS

Post by dezurni_ucenik »

Pjanic15 wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Dođe mi da napravim takvu špicu ali sa našom elitom uz naslov Poljine Hills. :lol:
Ta je i meni ideja prosla kroz glavu ali ne bih znao to da uradim.
Pjanic15

#386 Re: POLJINE HILLS

Post by Pjanic15 »

Ma mogo bi ja šta sklepat, nego dajte imena koga da stavim sve, politička i celebrity elita :lol: .
Last edited by Pjanic15 on 01/12/2014 00:04, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#387 Re: POLJINE HILLS

Post by _BataZiv_0809 »

HM 2011 wrote:

Tuzilastvo kojem padne presuda za onakvog ociglednog kriminalca Turkovica, da procesuira kriminal ovih lisica. Plus politicki pritisak. Ne budite smijesni.

Institucije su i gorjele upravo zato sto su bastion nepravde.
HM 2011

#388 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

dezurni_ucenik wrote:
HM 2011 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Objasni šta to ti znaš i kakvim dokazima raspolažeš a organi bezbjednosti to ne znaju....

Odgovor - "svi pričaju" očigledno ne pije vode.... - isti se uopšte ne razlikuju od bilo kojeg uspješnog privrednika / političara u BiH ?

Sad mi reci u čemu je problem pa postavljaš pitanje o pameti ?
weredsf

#389 Re: POLJINE HILLS

Post by weredsf »

dezurni_ucenik wrote:
weredsf wrote:
Od kud sad to pitanje??

A kakve ti licno koristi imas od PH?
Nikakve, samo mi je zabavano stanje gdje neko razmisnja kako se od njegovih prava pravi to naselje, to granici sa klinickim lijeecenjem, dugotrajnim.
Jos mi je zanimljivije kako svi sve znaju, polozen kamen temeljac oni vec znaju vlasnike, naravno nakon sto su zakljucili da se to pravi njihovim novcem...
Ovo je free zabava, fakat :D :D
HM 2011

#390 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

_BataZiv_0809 wrote:
HM 2011 wrote:

Tuzilastvo kojem padne presuda za onakvog ociglednog kriminalca Turkovica, da procesuira kriminal ovih lisica. Plus politicki pritisak. Ne budite smijesni.

Institucije su i gorjele upravo zato sto su bastion nepravde.
Mogu one pogoriti još 100 puta - ali nakon starih lica dolaze nova lica i sve pošteno sve po P.S.-u - a svi okićeni lovorikama uspjeha...... Znači neka izgore još 1000 puta stvari se ne mjenjaju niti u BL, niti u Širokom niti u Sarajevu.....

Znači momci ovdje nije problem u sistemu - odnosno nepostojanju istoga -

ovdje se malo kakinja....
Last edited by HM 2011 on 01/12/2014 00:10, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#391 Re: POLJINE HILLS

Post by dezurni_ucenik »

HM 2011 wrote:
HM 2011 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Objasni šta to ti znaš i kakvim dokazima raspolažeš a organi bezbjednosti to ne znaju....

Odgovor - "svi pričaju" očigledno ne pije vode.... - isti se uopšte ne razlikuju od bilo kojeg uspješnog privrednika / političara u BiH ?

Sad mi reci u čemu je problem pa postavljaš pitanje o pameti ?[/quote]

Bata ti je dobro rekao ,pala presuda za Turkovica a kamoli da neko procesuira gore navedene likove.

A to sto ti vjerovatno imas velike koristi od danasnjeg sistema pa branis doticne osobe toliko ofirno da si smijesan i jadan,e to je vec drugi par carapa.Jer ne moze neko toliko braniti ljigavce kao sto je Radeljas,a da nema koristi od njega.
HM 2011

#392 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

dezurni_ucenik wrote:
HM 2011 wrote:
HM 2011 wrote:

Sad mi reci u čemu je problem pa postavljaš pitanje o pameti ?

Bata ti je dobro rekao ,pala presuda za Turkovica a kamoli da neko procesuira gore navedene likove.

A to sto ti vjerovatno imas velike koristi od danasnjeg sistema pa branis doticne osobe toliko ofirno da si smijesan i jadan,e to je vec drugi par carapa.Jer ne moze neko toliko braniti ljigavce kao sto je Radeljas,a da nema koristi od njega.[/quote]

Niti ga branim niti napadam -

Postavljam pitanje - za šta ga ti napadaš - ima li saučesnike u tom djelu u kojem ga napadaš - napadaš li saučesnike - spominješ li njih kao sliku i priliku "kriminala" ili su ti izmakli iz vida - ima li tih saučesnika 5 - 10 - jesu li ravnomjerno dijelili plijen - ako jesu - tu nije u pitanju jedan čovjek nego 5-10 ljudi ili čak i više.....

Ne razlikuju ili sa u nijansicama razlikuju od uspješnih privrednika koji su uspjeli u BiH ?

Nego vezano za ove saučesnike - jesi li glup ili se praviš glup - ili si stvarno glup pa naletio ko bekan na razvikanog ?
dezurni_ucenik

#393 Re: POLJINE HILLS

Post by dezurni_ucenik »

Sa likom koji mi napise da iznesem dokaze protiv radeljasa i slicnih,ja stvarno nemam volje vise da komentarisem.

Ili pricam sa post-adolescentom ili sa blago retardiranom osobom.
HM 2011

#394 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

dezurni_ucenik wrote:Sa likom koji mi napise da iznesem dokaze protiv radeljasa i slicnih,ja stvarno nemam volje vise da komentarisem.

Ili pricam sa post-adolescentom ili sa blago retardiranom osobom.
Šuplja priča. bla bla, nemaš šta iznositi dokaze - daj barem saučesnike u aktivnostima koje ti izgledaju sumnjivo ?

Ako iti jedan od saučesnika kupi kuću u Poljine Hills projektu - onda se možeš pohvaliti kako si bio upravu u svom prvom komentaru.....

Ako kupi bilo ko drugi onda ću te ja pohvaliti da si bio upravu - jer nema razliki ili je ista zanemariva između njih i ostalih finansijski uspješnih BiH.........

Ali hajde biti će prilike i drugi put....

------------------------------------

Al provala decenije mi je - Od naših para to grade i našim parama će to da kupe sebi......

Da su naše - mi bi kupovali - pošto su njihove kupuju oni i ulažu oni - ako su njihove - onda nisu naše - ergo onda smo mi lopovi u pokušaju......

Uglavnom - šta da se kaže.... post-adolescentom ili blago retardiran
hornet

#395 Re: POLJINE HILLS

Post by hornet »

Jao sto se mnogo pravimo nevjesti. Prvo, arapska investicija sama po sebi ne bi trebala biti problem, ali u situaciji u kojoj se nalazi ovo drustvo sasvim je opravdano da ljudi osjetljivi. Zašto? Pa ovaj narod je opljackan. Pljackaju ga vec dvadeset godina, nova kvazi elita otima ili je otela sve ono sto su stvarale prijasne generacije, ili njima tako mrska prijasna vlast. Koliko su samo stanova 'dobili' naguzove u poslijeratnom periodu, preduzeca pokupovali za 'pisljive' certifikate, da ne spominjem sta se sve radi u drzavnim preduzecima itd, a glavni mehanizam odbrane je 'da su to prazne price ljubomornih ispijaca kafa' ili 'djece komunistickih funkcionera, koja su izgubila privilegije', 'da je to nova realnost sposobnih ljudi koji su se snasli'. Mali je dio tih ljudi, uspjesnih biznismena, sportista, pjevaca itd., dakle regularno stecenog bogatstva. Mislim, samo vi glasajte za njih, pa nek vas nazivaju sirotinjom, kad ih jednom upitate odakle to bogatstvo. Ja sam siguran da ce jednom doci dan kada cemo napraviti reviziju svega sto se radilo zadnjih 20 godina, mnogi ce morati poloziti racune kad tad. Onda nek se pravi sto 'hillsova', nek ih kupuju uspjesni ljudi (doktori, pjevaci, sportisti, biznismeni, stranci, zaboli me) a ne kvazi elita, dojucerasnja fukara. Nađite politicara koji nije bogat covjek, bar za nase uslove, cak i iz opozicije. Odakle? Od plate?
Hajvan

#396 Re: POLJINE HILLS

Post by Hajvan »

:lol:

ja teme i govana
jao_situacije

#397 Re: POLJINE HILLS

Post by jao_situacije »

Niđe veze ja vam fino rekao nije jedna vreća nego ih je bilo neutvrđen broj. KSA nema naftu to je sve od vreća, inače Bake nas sve izlevatio. I kuće se dijele, a ne kupuju se zato nema cijene kvadrata evo ja sad pokušavam da uletim na spisak. Blok 7 TE je isto od vreća i HE Vranduk, čuj investicije i krediti ko je još čuo za to.
stranacc

#398 Re: POLJINE HILLS

Post by stranacc »

Da bi osoba A opljackala Grupu B
Grupa B mora da ima nesto.
Kod nas neki internet junak nikad marke zaradio nije ali i dalje spada u grupu B od koje krade osoba A.
Nemoguce
Da bi te neko pljacka moras nesto imati.
Sad sto ljudi zive u ubjedjenju da nesto ne zaradjeno pripada njima je drugi par cipela.

Samo da napomenenem i donacije su prestale dolaziti u bih ...pa stoga :run:
hornet

#399 Re: POLJINE HILLS

Post by hornet »

stranacc wrote:Da bi osoba A opljackala Grupu B
Grupa B mora da ima nesto.
Kod nas neki internet junak nikad marke zaradio nije ali i dalje spada u grupu B od koje krade osoba A.
Nemoguce
Da bi te neko pljacka moras nesto imati.
Sad sto ljudi zive u ubjedjenju da nesto ne zaradjeno pripada njima je drugi par cipela.

Samo da napomenenem i donacije su prestale dolaziti u bih ...pa stoga :run:
Pljackala se imovina koja je bila drustvena, pa kasnije drzavna. Pljackaju se i danas javna preduzeca, pljacka se i budzet (izvlace se pare kroz tendere). Mnogo si glup decko.
Last edited by hornet on 01/12/2014 01:51, edited 1 time in total.
nikad_vise

#400 Re: POLJINE HILLS

Post by nikad_vise »

Nego momci gdje je sjediste ove Al Shiddi grupacija u Sarajevu?Kontam rezervisat jednu vilu,a ovaj sto prica da treba popalit,pali svoju kucu :D
Post Reply