kritichar wrote:dobro što si to skonto, nego jesi ti skonto šta ti hoćeš?velikibrnjo wrote:
Dobro ba Kriticaru skontali smo da si junfer i da hoces junfericu, a da su sve koje su imale 1, 23,230 bestije![]()
a kako tvoj miriše junferski
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kritichar wrote:dobro što si to skonto, nego jesi ti skonto šta ti hoćeš?velikibrnjo wrote:
Dobro ba Kriticaru skontali smo da si junfer i da hoces junfericu, a da su sve koje su imale 1, 23,230 bestije![]()
BlackSteel wrote:Na chunga lungu ko bog
ah ovih dama, jesu slobodneBloo wrote:kritichar wrote:dobro što si to skonto, nego jesi ti skonto šta ti hoćeš?velikibrnjo wrote:
![]()
a kako tvoj miriše junferski
A to ... ma jok, kakvi ... rekoh ti da pitaš a ne da donosiš zaključke.Bloo wrote:Na primjer, vi iz svog iskustva komentarišete spolne organe žena u određenim godinama, koliko je opetovanost seksualnih odnosa utjecala na to, da svaka žena treba da drži do sebe jer je to sada lako, da treba da čuva vaginu od pretjeranog "korištenja"...i naravno ovo mi je veoma zanimljivo sa nekog gender stanovišta kao neki vaš muški realitetRamzess Veliki wrote:Realna, realan na koji način?Bloo wrote:meni je okej da je neko "realan" sve dok moze podnijeti i "realnost" nekog drugog, to j este kad je i zena realna da nema ljutnje i sovinisticnih pacenickih komentara
ali mi je isto tako zanimljivo posmatrati vaše reakcije, na slobodno i realno izražavanje libida i stavova žena koje se ne uklapaju u vaše ugrađene modele.
Ja sam realna. Prihvatam tvoje statove, mada se ne slažem sa njima, o vaginama i seksualnim odnosima. Ja isto tako realno sagledavam i vas, te imam svboja zapazanja koja variraju od iskustvenih cinjenica (preferiranje nedjevica nad djevicama), prihvaćanje vlastitog libida i nagona, te ispoljavanje istih bez obzira na moj spol
Ali to sam ja kao jedinka
Svako generalisanje je predmet predrasude. Libido najvećim dijelom zavisi od zdravstvenog stanja, manje od obima struka.Bloo wrote:velikibrnjo wrote:Mislim da ova Natasina teza ne stoji
Jer kad se ruznjikavoj pruzi prilika ona ne bira sredstva i nacin
ova lijepa ipak ima izbora, ne mora sa svakim ha ja!
i sto neko gore rece ove bucke, to kad ti se naklati na kosti, nicim izazvano, ne mozes otjerat od sebe
a isto vazi i za ruznjikave![]()
![]()
Ramo, o ovome ti pričam
da li su ovo zapašanja na osnovu iskustva ili predrasuda?
I naravno ovo su intelektualne spekulacije i mindgames, bez ikakvih drama i osudivanja![]()
ramoimamalucunu
Ja sam uvijek prijemčljiva osoba kad je u pitanju iskren razgovor na ovu temu.Bloo wrote: ali mi je isto tako zanimljivo posmatrati vaše reakcije, na slobodno i realno izražavanje libida i stavova žena koje se ne uklapaju u vaše ugrađene modele.
Ma nećeš ga imati.Bloo wrote:okej, popričat ćemo kad mi bude 45 i budem imala šlajpekPirija wrote:
ma mlada si ti jos..![]()
ja mudro sutim zbog etiketiranjaRamzess Veliki wrote:Ja sam uvijek prijemčljiva osoba kad je u pitanju iskren razgovor na ovu temu.Bloo wrote: ali mi je isto tako zanimljivo posmatrati vaše reakcije, na slobodno i realno izražavanje libida i stavova žena koje se ne uklapaju u vaše ugrađene modele.
BlackSteel wrote:Ramo ogadis li mi picku jbacu te!!!
Ja kad sam iskren tada bacam šuplju.Bloo wrote:ja mudro sutim zbog etiketiranjaRamzess Veliki wrote:Ja sam uvijek prijemčljiva osoba kad je u pitanju iskren razgovor na ovu temu.Bloo wrote: ali mi je isto tako zanimljivo posmatrati vaše reakcije, na slobodno i realno izražavanje libida i stavova žena koje se ne uklapaju u vaše ugrađene modele.
ti kad iskreno pricas, ti si iskusni seksualni znalac
ja kad pricam, onda me u selu zovu kur..ovaj dama slobodnih shvatanja
Da se pripremim za Željeznog?Bloo wrote:BlackSteel wrote:Ramo ogadis li mi picku jbacu te!!!![]()
![]()
![]()
a Ramo koristi anal beads..
Bloo wrote:nakon analiziranja ove izjave i prezentiranja diagrama, te mišljena i iskustava, da zaključamo ovu temu i otvorimo Lako je malom penisu biti pošten...![]()
jel to iz iskustvacLo wrote:zambaklija wrote:ćuj oto???kada izlaze uvijek su jena ružna i jena "lipotca" koja oto i znade.....eh trošiti vrime oko nje je glupost ,za to brato radije oko ove druge se trzni čak su i bolje u žuganju jer su ne istrošene![]()
tako svi kontaju, pa ružnjikave naberu više nego ljepuškaste
, jeste levati
Bloo wrote:vajayjay gym!!!! Fakat...zaradio bi hrpu para sa vjezbama
Bloo wrote:nakon analiziranja ove izjave i prezentiranja diagrama, te mišljena i iskustava, da zaključamo ovu temu i otvorimo Lako je malom penisu biti pošten...![]()
kako ti to znas?spreca wrote:Oni mali su najvragolastiji![]()
tako vi zene kaZetesheilak wrote:kako ti to znas?spreca wrote:Oni mali su najvragolastiji![]()