Murija, narkomani, kabadahije i ostali problemi u vasem naselju...
-
razonoda
#376 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
P a zar nije logicno da hitna trazi stalno prisustvo policije , pogotovo nocu.
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#377 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Jeste, ali mislim da je na temi sve rečeno za policiju. Možeš staviti i bataljon policije kad ovakvima ne smiju ništa....
-
razonoda
#378 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
hm, sto nesmiju, jos ce familija reci --pozlatila ti se ruka ili ti pendrek.Lajavikrelac wrote:Jeste, ali mislim da je na temi sve rečeno za policiju. Možeš staviti i bataljon policije kad ovakvima ne smiju ništa....
- Domaci izdajnik
#379 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Vikend u BL: U jednom od kazina bila godišnjica i proslava, i neki lokalni probisvjeti htjednu čoporativno da upadnu (vjerovatno i pijani i šta još...) i prave sranje. Dva momka iz obezbjeđenja (agencijski rent-a-portiri) ih pokušaju smiriti i otjerati, i oni se potuku sa njima...pošto ih je bilo više, jednog su uspjeli oboriti i dobro ga nalemati, ovaj drugi je imao palicu pa je uspio dvojicu da nalema pa su ustuknuli. Stigla murija, napravila uviđaj....E sad dolazi epilog priče: momak iz obezbjeđenja koji se branio i nalupao dvojicu napadača dobio prijavu i kaznu
jer je došao otac zajedno sa momkom koji je kao napadač dobio batine i tužio ga policiji.....
Šta je trebao ovaj iz agencije? Da pusti da mu razbiju glavu ili probuše džigericu pa da se onda brani? Jebem ti zakon i nakaradnu državu....
Odbraniš sebe i još popušiš kaznu
Čuj došao otac da tuži....sačekati i oca i sina, i ubiti svetoga duha u obojici, pa onda evo tuži me pička ti materina pa ću ti opet odvaliti bubrege
Čuj došao otac da tuži....sačekati i oca i sina, i ubiti svetoga duha u obojici, pa onda evo tuži me pička ti materina pa ću ti opet odvaliti bubrege
- Dozer
#380 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
To ti je nasa drzava haveru. I njeni zakoni. Ljudska prava imaju samo krimosi, a sto si veci krimos, to su i ljudska prava, jel' te, veca i bitnija.
Ma...kako je vec receno - ne zovi muriju, nego self organizing i opleti po svim zglobovima. 5-6 takvih komada, prica se brzo prosiri, i onda svi ti 'zajebani' pocnu kontati - isplati li se da i mene 'vako safataju...?
- Domaci izdajnik
#381 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Ovog iz obezbjeđenja što se odbranio tuže roditelji momka koji ga je napao pa dobio fasungu....murija mu napisala prijavu za remećenje javnog reda. Provjerio 
- Dozer
#382 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
A zasto i taj iz obezbjedjenja ne tuzi tog majmuna za napad?
- Dr. Kuca
#383 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
To su isti oni probisvjeti kojim ste htjeli dizati spomenike u februaru. Tanka je linija od heroja do narkomana i probisvjeta. 
- Domaci izdajnik
#384 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Zato što ga je ovaj fino napleskao u samoodbrani. I to još palicom, njega i još jednog. Lafo prekomjerna upotreba sile....trebao ga je moliti deset minuta da bude finDozer wrote:A zasto i taj iz obezbjedjenja ne tuzi tog majmuna za napad?
- Domaci izdajnik
#385 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Dr. Kuca wrote:To su isti oni probisvjeti kojim ste htjeli dizati spomenike u februaru. Tanka je linija od heroja do narkomana i probisvjeta.

- Domaci izdajnik
#386 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
http://www.atvbl.com/atv-video-uznemira ... kog-kluba/
Napreduje se, sa čakija i flaša prešli smo na pištolje
uskoro očekujemo rafalanje iz auta u pokretu i "kuckajuće pakete"
Ovaj grad podsjeća svakim danom sve više na Čikago u vrijeme prohibicije...
Napreduje se, sa čakija i flaša prešli smo na pištolje
- Ommadawn
#387 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Po pitanju pistolja... Negdje uoci rata hodajuci oko zgrada u naselju Mejdan, u grmlju nadjem pistolj. Otkud, kako i koliko je tu dugo lezao - ne znam. Sa mnom bio jaran i mi ga odnesemo njegovom ocu. Ovaj ga uzme, sjedne na biciklo, povede i nas i baci ga sa Zelenog mosta u Vrbas i rece "Tako! Sad neka ga neko drugi nadje."Lajavikrelac wrote:http://www.atvbl.com/atv-video-uznemira ... kog-kluba/
Napreduje se, sa čakija i flaša prešli smo na pištoljeuskoro očekujemo rafalanje iz auta u pokretu i "kuckajuće pakete"
![]()
A po pitanju banjaluckih narkomana - sta je sa Marekom, je li jos uvijek prosi i izigrava zrtvu? Za neupucene - zbog ove se budaletine nije usudjivalo sam nocu vracati kucu, u periodima kad ovaj nije gostovao u Zenici.
- Domaci izdajnik
#388 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Ne znam stvarno, nisam u toku....mada znam ko je iz priča.
- Ommadawn
#389 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
A Ozren Mijic?Lajavikrelac wrote:Ne znam stvarno, nisam u toku....mada znam ko je iz priča.
Last edited by Ommadawn on 06/02/2015 21:51, edited 1 time in total.
- Domaci izdajnik
#390 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Ne čuje se ni za njega. Valjda su bacili kašiku u međuvremenu....Mada ne manjka ni budala ni narkomana u mlađim generacijama.... 
- Ommadawn
#391 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Taj mi je bio komsija. Problematicno dijete. Njemu je ocito staza bila utabana od ranog djetinjstva i nista ga nije moglo s nje skrenuti.
- Domaci izdajnik
- Ommadawn
- Domaci izdajnik
#394 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Aha. OŠ Jovan Cvijić (Ex-Filip Macura) Užas živi 
-
AlwaysHappy
#395 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
ko udze u prolaz u ulici Sutjeska sve cemu biti jasno i hsavtit ce da su svi problemi u nasim naseljima smijesni...
- Domaci izdajnik
#396 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Ovaj momčić što je izboden je baš bio rođen pod sretnom zvijezdom
najstariji od njih četvoro, otac mu je teški alkos koji ga je zlostavljao a mati im je luda i hoda okolo sama sa sobom priča....Raja iz naselja skupljala pare da ga sahrane kako čovjeku dolikuje
Navodno je bio našao nekakav posao da bi mogao izdržavati ovo troje siročadi. Tuga i žalost 
- medjutim
#397 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
I inace citav taj kraj je postao katastrofa...AlwaysHappy wrote:ko udze u prolaz u ulici Sutjeska sve cemu biti jasno i hsavtit ce da su svi problemi u nasim naseljima smijesni...
- Ommadawn
#398 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Tuga, kako da ne.Lajavikrelac wrote:Ovaj momčić što je izboden je baš bio rođen pod sretnom zvijezdomnajstariji od njih četvoro, otac mu je teški alkos koji ga je zlostavljao a mati im je luda i hoda okolo sama sa sobom priča....Raja iz naselja skupljala pare da ga sahrane kako čovjeku dolikuje
Navodno je bio našao nekakav posao da bi mogao izdržavati ovo troje siročadi. Tuga i žalost
Sta je sa onim Dzenanom Subasicem (ili Juzbasicem)? Znas na kojeg mislim, sin od Majde i Smaje?
-
AlwaysHappy
#399 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
kako nije od najmladjeg sdo najstarijeg sve orijekli kirminalcimedjutim wrote:I inace citav taj kraj je postao katastrofa...AlwaysHappy wrote:ko udze u prolaz u ulici Sutjeska sve cemu biti jasno i hsavtit ce da su svi problemi u nasim naseljima smijesni...
- Domaci izdajnik
#400 Re: Narkomani i problemi u vasem naselju...
Znam da je nedavno sa njim bilo neke frke bilo u novinama, ne sjećam se tačno šta....jbg ko su mu bili roditelji nije se čuditi...Znas na kojeg mislim, sin od Majde i Smaje?