Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#376 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
jebo Javu danas vego ljudi ko sta zna neka prouci.....samo to nam je jos ostalo
- Infaze Studio
#377 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Kako bi Ervin sjeo ko kec na desetku na beku
...
(sori..da ga i ja jednom spomenem
)
(sori..da ga i ja jednom spomenem
- Pismonosa
#378 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ako si već pozvao malog Kvesića, pa uvrsti ga u sastav pobogu. Zvao si ga jer ti treba neko na toj poziciji, nisi od ćejfa.alphonse kauders wrote:Jutros u A.Sportu je objavljen intervju sa Sušićem u kojem je potvrđen sljedeći sastav:
----------------------------------Begović---------------------------------------
Mujdža-----------Hadžić-----------------Šunjić--------------------Lulić----
---------------------------------Bešić------------------------------------------
----------------Pjanić-----------------------Medunjanin---------------------
-------------------------------------Sušić--------------------------------------
---------------------Ibišević---------------Džeko-----------------------------
I zaboravi čovječe taj cirkus sa Vedom na krilu. To puši možda protiv Lištenštjnta. Pa ne mogu vjerovati
- cyprus
#380 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Što se tiče kvalitete selekcije Velsa, ja ne bih rekao da su oni karina... Oni imaju individualni kvalitet, kojeg eto još nikad ne pretočiše u kvalitetan tim... Tako stanje je manje-više otkad ja pratim fudbal... Prije nisu imali Balea i Ramseya, ali su tu bili Giggs i Hughes uz fin broj također kvalitetnih igrača: Bellamy, Davies, Savage, Earnshaw, Speed, Hartson itd. Niko ne može reći da su ovo bili loši fudbaleri... Međutim, nikad ne ostvariše ništa značajno, osim što su jednom (čini mi se) igrali baraž...
Zašto je to tako, teško je reći... Ovo što Jež kaže ima djelomično smisla... EPL jeste donekle i precijenjena, ali opet teško da u njoj mogu igrati letve... Dakle, imaju dovoljno kvalitete, da se makar jednom u deceniji nađu na velikom takmičenju... Možda razlog za velšku ispodprosječnost leži u nekom nedostatku (haj da to tako nazovem) patriotskog žara... Možda griješim, ali čini mi se Velšanima njihova fudbalska reprezentacija nije ni toliko bitna... Veliki broj velških reprezentativaca su zapravo Englezi, kojima tek neko u familiji potiče iz Velsa... Ja ne znam da li oni onda daju baš 100% svojih mogućnosti u dresu reprezentacije, kao recimo reprezentativci većine zemalja... Ne znam, možda lupam, ali možda je i do toga...
Zašto je to tako, teško je reći... Ovo što Jež kaže ima djelomično smisla... EPL jeste donekle i precijenjena, ali opet teško da u njoj mogu igrati letve... Dakle, imaju dovoljno kvalitete, da se makar jednom u deceniji nađu na velikom takmičenju... Možda razlog za velšku ispodprosječnost leži u nekom nedostatku (haj da to tako nazovem) patriotskog žara... Možda griješim, ali čini mi se Velšanima njihova fudbalska reprezentacija nije ni toliko bitna... Veliki broj velških reprezentativaca su zapravo Englezi, kojima tek neko u familiji potiče iz Velsa... Ja ne znam da li oni onda daju baš 100% svojih mogućnosti u dresu reprezentacije, kao recimo reprezentativci većine zemalja... Ne znam, možda lupam, ali možda je i do toga...
Last edited by cyprus on 10/10/2014 11:04, edited 1 time in total.
- shake69
#381 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Uprkos svemu, ocekujem 2:1 ili 3:1 za BiH! 
-
Nuken
#382 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
i Kipar je "kanta" od ekipe pa nas razbiše sred Zenice
sa mog mobilnog hepeka koristeći dimne signale
sa mog mobilnog hepeka koristeći dimne signale
- Pismonosa
#383 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Nekako sam i ja optimista pred večerašnji meč. Ne znam zašto
Protiv Belgije možemo samo sanjati neke bodove. Teško bi im otkinuli bobu i da samo kompletni, a kamo li ovako osakaćeni i bez odbrane.
Protiv Belgije možemo samo sanjati neke bodove. Teško bi im otkinuli bobu i da samo kompletni, a kamo li ovako osakaćeni i bez odbrane.
-
mrgreen
#384 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
hej ljudi, u koliko sati je utakmica? 
-
5 0 5
#385 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
8:45mrgreen wrote:hej ljudi, u koliko sati je utakmica?
-
mrgreen
#386 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
cinilo mi se da je ranije po nasem vremenu, hvala5 0 5 wrote:8:45mrgreen wrote:hej ljudi, u koliko sati je utakmica?
- shake69
#387 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ako si u Engleskoj, onda jeste sat ranije!mrgreen wrote:cinilo mi se da je ranije po nasem vremenu, hvala5 0 5 wrote:8:45mrgreen wrote:hej ljudi, u koliko sati je utakmica?
- skafiskafsnjak
#388 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ljudi, gdje u Sarajevu ima da se mirno moze utakmica gledati? Izlazim s djevojkom, a hocu i oko da bacim na utakmicu
))
-
hillbill
#389 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
ocekujem....da neki veceras spale ilozije
- moa
#390 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
hocel ko prenosit od ovih satelita.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#391 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
evo pogledaj ovdje ko prenosi putem satelitamoa wrote:hocel ko prenosit od ovih satelita.
http://liveonsat.com/today.php?start_dd ... _yyyy=2014
-
jasmin93
#392 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Vels – BiH: Trenutak istine za bosanskohercegovački fudbal
http://sport033.com/vels-bih-trenutak-i ... ki-fudbal/
Dobar tekst
http://sport033.com/vels-bih-trenutak-i ... ki-fudbal/
Dobar tekst
- moa
#393 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
thank youJoseMujica wrote:evo pogledaj ovdje ko prenosi putem satelitamoa wrote:hocel ko prenosit od ovih satelita.
http://liveonsat.com/today.php?start_dd ... _yyyy=2014
- wickerman
#395 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sretno veceras onima koji ce navijati za BiH!
Sretno onima koji ce navijati da BiH izgubi da bi Safet dobio otkaz!
Sretno i onima koji ne spadaju u ove dvije skupine!
Predizobrni slogan #ujedinjeni veceras predstavlja smijruiju,a valjda tako i treba biti.
Za kraj smiley-ici koji ne znace nista
pozz
Sretno onima koji ce navijati da BiH izgubi da bi Safet dobio otkaz!
Sretno i onima koji ne spadaju u ove dvije skupine!
Predizobrni slogan #ujedinjeni veceras predstavlja smijruiju,a valjda tako i treba biti.
Za kraj smiley-ici koji ne znace nista
pozz
-
__Phoenix__
#396 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Večeras gubimo i to je kraj kvalifikacija i Sušića na mjestu selektora, hope for the best, prepare for the worst...
- krivorijek
#397 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ja pozivam sve nase navijace da se upristoje i da daju podrsku nasim momcima, jer je to i svrha navijackog djelovanja. Svi mogu biti u krizi, ne samo nasi momci, ali to nije razlog da ih se stalno napada nego, upravo suprotno, razlog da ih se jos vise podrzi! Svi mi znamo koji su oni majstori, pa hajmo onda, podrzimo ih. A oni nek igraju sa srcem. Pa naravno sa srcem, lopte se i ne moze drugacije igrat.
Mahalarenje, cipelarenje, pljuvanje, kao i ostale oblike iskazivanja nezrelosti u javnosti treba u ovim momentima iskljuciti iz rasprave, jer ne doprinose istinski kritickom odmaku i osvrtu na bilans pocetka kvalifikacija za EURO2016. Bilans je katastrofalan: zato nam je potrebno manje pljuvaca i vise navijaca, upravo zbog vaznosti kritickog odmaka i uvida u performans na pocetku ovih kvalifikacija.
Zato (jer su u krizi) nasim igracima treba pruziti podrsku i prestati podgrijavati nezdravu atmosferu koja se ionako prenapuhava, izgleda redovno, u pojedinim medijima i krugovima.
Sretno veceras, dajte sve od sebe!
Mahalarenje, cipelarenje, pljuvanje, kao i ostale oblike iskazivanja nezrelosti u javnosti treba u ovim momentima iskljuciti iz rasprave, jer ne doprinose istinski kritickom odmaku i osvrtu na bilans pocetka kvalifikacija za EURO2016. Bilans je katastrofalan: zato nam je potrebno manje pljuvaca i vise navijaca, upravo zbog vaznosti kritickog odmaka i uvida u performans na pocetku ovih kvalifikacija.
Zato (jer su u krizi) nasim igracima treba pruziti podrsku i prestati podgrijavati nezdravu atmosferu koja se ionako prenapuhava, izgleda redovno, u pojedinim medijima i krugovima.
- nKrkan
#398 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
EJ Allahu na šta spadosmo od nake odbrane Spahić,Kolašinac,Zukanović
- vicious
#399 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
krivorijek wrote:Ja pozivam sve nase navijace da se upristoje i da daju podrsku nasim momcima, jer je to i svrha navijackog djelovanja. Svi mogu biti u krizi, ne samo nasi momci, ali to nije razlog da ih se stalno napada nego, upravo suprotno, razlog da ih se jos vise podrzi! Svi mi znamo koji su oni majstori, pa hajmo onda, podrzimo ih. A oni nek igraju sa srcem. Pa naravno sa srcem, lopte se i ne moze drugacije igrat.
-
5 0 5
#400 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
bale sinoc na koncertu.