A i tebe upamthih od tema iz Eura prošlog, sjećam se i tada postova tvojih vezanih uz Hr, samo tada ne pisah.
Na seksistički obojen dio posta neću replicirati
Hercegovina će goriti sutra, čujemo se
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
stalaktit wrote:Tu sam zato što je zapravo ovo jedan jako dobar forum što se tiče sporta. Ima par upućenih forumaša (skenderija, kory, 505) koje volim pratiti i koji daju odlične informacije, a i par paćenika (Leclerc, ti) koji mu zapravo dodaju samo dozu humora.
A i tebe upamthih od tema iz Eura prošlog, sjećam se i tada postova tvojih vezanih uz Hr, samo tada ne pisah.
Na seksistički obojen dio posta neću replicirati![]()
Ako licis na Anu Ivanovic, mozemo se i vidjeti.stalaktit wrote:Hercegovina će goriti sutra, čujemo se
Još čudnije je što joj je to jedini GS ove sezone... izgleda da se nju mora izbaciti u ranoj fazi turnira, ako dođe do četvrtfinala onda ide do kraja.Tomahawk11 wrote:Joj, jest ovo zanimljivo kad Serena uzme USO, isto da se igra osamnestogodisnjak sa djetetom od 6 godina![]()
Ne umanjujem joj zasluge za sve sto je osvojila, ali tako izgleda. Konkurencija nula.
Da li je uopste bilo kakvih naznaka da ce igrati za nas?MoodSwingeR wrote:A Omar Jasika? Dvostruki šampion US Open u juniorima, u parovima i pojedinačno. Prvi put nakon 1984...
Boga mi si ultima u pravu,i ja sam sličnog mišljenja.Neka ponovi i u pola kao protiv "čarobnjaka" Nišikori ne može više od jednog seta uzeti mada mislim ni taj jedanultima_palabra wrote:Ako Čilić bude igrao kao protiv Federera, Kei se neće puno pitati.
Zato što je Novak igrao kao blećak... Japanac ga je dvaput vraćao u život u trećem, i jednom u četvrtom setu.Blek Stena wrote:Mislili smo da ne moze ni protiv Novaka pa uze 3.
Ma pusti Novaka,on osim možda malo u meču sa marejem nije na "terenu" još od Vimbldona.Nije trenutno Novak mjerilo da bi se nešto moglo uspoređivati,kažem trenutnoBlek Stena wrote:Mislili smo da ne moze ni protiv Novaka pa uze 3.
jes' to oni sto jedu pače?munjaXis wrote:ako kojim slučajem marin osvoji us open, ovi kompleksaši neće moć spavat 3 dana od muke.![]()
ajmo marine u inat pačenicima