mozes li ovo prevesti na jezik brojki i slova . ovako ( barem meni nista ne znaci , ama bas nista ) budi konkretniji . ja sam sitnicav , pedantantan , prezican , koncizan , jasan .....ovo je magla sto si napisao pa molim te budi jezgrovit i dosljedan .Ali Kemal wrote:Pa to je svakom normalno bilo oduvijek jasno.JThomas wrote:tako da se pokaže i istakne sav apsurd zapišavanja teritorije, a naročito "krstom" od dva vodoinstalacijska elementa.Ali Kemal wrote:Izdvojio bih ovu izjavu, kao jednu tipicnu neodgovornu izjavu.
Pitao bih autora i one koji se slazu sa tim, kako se to konkretno moze pozitivno iskoristiti?Code: Select all
Ovo se može jako pozitivno iskoristiti kad bismo mi to znali.
Hoce li gradjani BiH bolje zivjeti, imati bolji standard na osnovu toga, politicki smiriti situacija, poboljsati medjunacionalni odnosi, produbiti tolerancija itd...nisu napravljeni zbog upraznjavanja vjerskih obreda nego radi zapisavanja teritorije.90% napravljenih vjerskih objekata poslije rata, sve tri konfesije,
Moje pitanje je glasilo kako ce to ovaj krst da doprinese boljem zivotu gradjana BiH, jer je bila tvrdnja da se ovaj nazovi krst moze dobro iskoristiti.
Ja vidim da je posljedica toga moze biti samo losiji zivot, jer je potpuno jasno da se time skrece paznja sa svakodnevnih problema gradjana, i to pred same izbore.
bas ti hvala kemo