Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
texiller
#376 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ja ti ništa ne vjerujem... da si to što kažeš i da je to kako kažeš nebi ti pitala po bijelom svijetu šta ću i kako ću... haman još samo da kažeš ime jer ko te zna po tvojoj priči može skontati i ko si a da ti je stalo do tih ljudi imalo a prvenstveno do dijeteta nebi na svu tu sramotu o kojoj pričaš još ovako raspraljala... zato ništa ti ne vjerujem... trolerskate.... u should be
either way...
- seln
#377 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Bog me ubio ako otvarac teme ne izgleda ovako

Prica ima vise rupa nego bosanski budzet.
Cuj, 600 KM alimentacije u Bosni...pa koliko taj "muz" zaradjuje? 5000?
I zgodan, potentan, imucan muskarac po svaku cijenu zeli imati raspustenicu sa privjeskom....how yes no.

I zgodan, potentan, imucan muskarac po svaku cijenu zeli imati raspustenicu sa privjeskom....how yes no.
- seln
#378 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
"Da se kladimo da cu otvoriti temu na klix-u koja ce nabiti ba 10 stranica"

- Big Ang
#379 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
E jbts. Niko ne zove. 
- Lakat Jebić
#380 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
off topic: otkad se u bosanskom koristi konstrukcija "imati seks"?
moras radit na sebi, vidis ni maternji ti ne ide. upisi doktorat
-
yoyo13
#381 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
moda56 wrote:sha_ba wrote:yoyo13 wrote:Al sad realno pitanje...kakav je to muskarac kad je slobodan.... to bas neki prazan hod![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha ya
- seln
#382 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ili jos gore, seksati se. Kad to procitam, tacno hoce nesto da mi bude.Lakat Jebić wrote:off topic: otkad se u bosanskom koristi konstrukcija "imati seks"?
- insomnia78
#383 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Neki dan su ovdje forumas'ce bacale drvlje i kamenje na nas par koji smo se usudili reci da je "razvedena sa djetetom" hendikepseln wrote:Bog me ubio ako otvarac teme ne izgleda ovako
- Lakat Jebić
#384 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
raspušćenica se u određenim dijelovima bih zove i kalašturom 
- seln
#385 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ma, gledaju previse njemackih sapunica.... u njemackim filmovima svaka pedesetogodisnja vlasnica 20 kg celulita nadje zgodnog, imucnog tridesetogodisnjaka, koji nista vise ne zeli neg' da hrani tudje dijete.insomnia78 wrote:Neki dan su ovdje forumas'ce bacale drvlje i kamenje na nas par koji smo se usudili reci da je "razvedena sa djetetom" hendikepseln wrote:Bog me ubio ako otvarac teme ne izgleda ovako
Medjutim, istina je tamo negdje, napolju....u najboljem slucaju se nadje lijeceni alkos sa inkontinencijom.
- shmizlica
#386 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
cccc, gdje sam te ja nazvala ičim pobrojanim? fino te pitam, ti ne odgovoriš i ja pustim mašti na voljuwtfblesa wrote: Ne...necu da govorim o svojim roditeljima..nije bitno. Uglavnom, nije to. Nemam roditelje od 4 godine, i nisam s 4 godine zatrudnila udala se i pobjegla...imas mi jos nesto prisiti??? neku negativnost? U redu ljudi, kurva sam, delikvent, rospija...itd...eto slazem se..hvala Vam na pomoci. Allahimanet.
-
arslanbey
#387 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moj tetak ima 2 zene
- KPNCTNJAH
#388 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pa jos uvijek komentarisete... dajte novi problem, ovo isfuralo 
- shmizlica
#389 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ma nije kiki, ja imam još milion pitanja......al nejma odgovora 
- reis1
#390 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ovo ti je onaj klasicni primjer naseg mentaliteta neeeeees ti meni to radit, neeeece meni zena to, neeeees ti meni preko reda...
Znaci senska se udala za njega zato sto ga je volila, nije imala nista, i on nju doveo sebi kuci, i konta to je to - dao sam ti da imas gdje zivit, da imas gdje prespavat, i dosta od mene... to sto hoces ti tamo s tim tvojim prijateljima hodati i druzit se, to me nista ne interesuje. Slobodno ti tako, al na kraju moras meni doci u kucu, na kraju dana...
Klasicni oblik tzv. tihog nasilja, gdje prcas onog koji ti je najblizi, s kim u krevet lijezes. Al to oni koji to rade, obicno toga nisu ni svjesni... I onda od te svoje najblize osobe, napravis shizi osobu, koja pocne bjezat od tebe, i trazit relaxaciju negdje drugdje.
I onda raja, mahala, kaze vidi kurve. Pa nije to baa kurva, ravaku bi bila kad bi ostala s njim - to bi znacilo da ostaje radi para s njim. Ali i ona je pogrjesila sto daaaavno prije nije rekla muzu ti me tjeras da ti budem robinja i kurva, umjesto da ti budem zena i partner.
Znaci senska se udala za njega zato sto ga je volila, nije imala nista, i on nju doveo sebi kuci, i konta to je to - dao sam ti da imas gdje zivit, da imas gdje prespavat, i dosta od mene... to sto hoces ti tamo s tim tvojim prijateljima hodati i druzit se, to me nista ne interesuje. Slobodno ti tako, al na kraju moras meni doci u kucu, na kraju dana...
Klasicni oblik tzv. tihog nasilja, gdje prcas onog koji ti je najblizi, s kim u krevet lijezes. Al to oni koji to rade, obicno toga nisu ni svjesni... I onda od te svoje najblize osobe, napravis shizi osobu, koja pocne bjezat od tebe, i trazit relaxaciju negdje drugdje.
I onda raja, mahala, kaze vidi kurve. Pa nije to baa kurva, ravaku bi bila kad bi ostala s njim - to bi znacilo da ostaje radi para s njim. Ali i ona je pogrjesila sto daaaavno prije nije rekla muzu ti me tjeras da ti budem robinja i kurva, umjesto da ti budem zena i partner.
- JThomas
#391 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
insomnia je u pravu, mlada bi kako da muž hrani, a novi jebač guzi. al' teško.
-
bwin
#392 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
dobro ti neko rece, neces dobiti picke dzaba se pravis fin. Ti stvarno vjerujes ovoj na njenu pricu, zar ne vidis da trazi izgovore da napusti i muza i kucu i djete ako treba samo da se moze slobodno jebavati sa svojim dragim princom. Ona umislja da je njen muz najveci moguci monstrum i prica i ono sto jeste i ono sto nije da bi vi sa foruma je ohrabrili i ona bi time saprala svoju savijest, ako je uopce ima.reis1 wrote:Ovo ti je onaj klasicni primjer naseg mentaliteta neeeeees ti meni to radit, neeeece meni zena to, neeeees ti meni preko reda...
- shmizlica
#393 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
menščini da muž nema ništa protivJThomas wrote:insomnia je u pravu, mlada bi kako da muž hrani, a novi jebač guzi. al' teško.
- insomnia78
-
sha_ba
#395 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
daCu ti hljeb i kroooooov, daCu ti preeezimeeee

- alchak.ba
#396 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Potpuno razmljivowtfblesa wrote:
Visoko obrazovana, radim u poznatoj kompaniji...za 400KM i kao sto rekoh "*icke nedam, stelu nemam"
eki ne das?
- reis1
#397 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
bwin wrote:dobro ti neko rece, neces dobiti picke dzaba se pravis fin. Ti stvarno vjerujes ovoj na njenu pricu, zar ne vidis da trazi izgovore da napusti i muza i kucu i djete ako treba samo da se moze slobodno jebavati sa svojim dragim princom. Ona umislja da je njen muz najveci moguci monstrum i prica i ono sto jeste i ono sto nije da bi vi sa foruma je ohrabrili i ona bi time saprala svoju savijest, ako je uopce ima.
Ma da'ce koja na finocu, nee'j se sekirat. Nego, jedino tacno u ovom sto si ti rek'o jest da je ona sad shizi. Nakon osam godina braka i djeteta i zivota, ona ti je sad shizi. Nije to baa samo od sebe doslo - vec je ovaj prco u mozak, a ona sutila. I sad kad je pukla, sve mu rekla, a ovaj oj odgovorio "ispran ti je mozak". I prekipilo joj...
- insomnia78
#398 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Jah, ti bio tu cijelo vrijeme
A mozda je lik davo sve od sebe a ovu cjelo vrijeme filovale jaranice i jebac pa joj zato kaze ispran ti je mozak
Mozda mu dokurcilo da se bori pa kaze eto idi ako imas gdje i ako mislis da ce ti biti bolje?
A mozda je lik davo sve od sebe a ovu cjelo vrijeme filovale jaranice i jebac pa joj zato kaze ispran ti je mozak
Mozda mu dokurcilo da se bori pa kaze eto idi ako imas gdje i ako mislis da ce ti biti bolje?
-
bwin
#399 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Rekla mu da se zaljubila u drugog i on joj odgovorio ispran ti je mozak i okrenuo se ko biva. Ti stvarno vjerujes u njenu pricu? Pa koji bi to covjek uradio? NIjedan, pogotovo ne Balkanac. Lazljiva droljica je ona zeljna tudjeg kurcareis1 wrote:bwin wrote:dobro ti neko rece, neces dobiti picke dzaba se pravis fin. Ti stvarno vjerujes ovoj na njenu pricu, zar ne vidis da trazi izgovore da napusti i muza i kucu i djete ako treba samo da se moze slobodno jebavati sa svojim dragim princom. Ona umislja da je njen muz najveci moguci monstrum i prica i ono sto jeste i ono sto nije da bi vi sa foruma je ohrabrili i ona bi time saprala svoju savijest, ako je uopce ima.
Ma da'ce koja na finocu, nee'j se sekirat. Nego, jedino tacno u ovom sto si ti rek'o jest da je ona sad shizi. Nakon osam godina braka i djeteta i zivota, ona ti je sad shizi. Nije to baa samo od sebe doslo - vec je ovaj prco u mozak, a ona sutila. I sad kad je pukla, sve mu rekla, a ovaj oj odgovorio "ispran ti je mozak". I prekipilo joj...
-
Jokericious
#400 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Mozda kod muza nije u funkciji pa trazi drugog.bwin wrote: Rekla mu da se zaljubila u drugog i on joj odgovorio ispran ti je mozak i okrenuo se ko biva. Ti stvarno vjerujes u njenu pricu? Pa koji bi to covjek uradio? NIjedan, pogotovo ne Balkanac. Lazljiva droljica je ona zeljna tudjeg kurca