I koji je rekord za najmanji broj osvojenih bodova u jednom kolu? Samo sam Borac-Slavija pogodio ovo kolo tip, ja mislim da niko nikad gore nije
EDIT: Ipak nisam jedini
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kipar u 6. kolu uspio da ubode nula bodova.mistek wrote:@todd, šta je u 21. kolu bio derbi kola?![]()
I koji je rekord za najmanji broj osvojenih bodova u jednom kolu? Samo sam Borac-Slavija pogodio ovo kolo tip, ja mislim da niko nikad gore nije
EDIT: Ipak nisam jedini
Takticki-danTe- wrote:Kako me urekose, ccc....
Nema šta drugo.perfect_guy wrote:olimpik-sarajevo

Pobjednika prijavljujemo fifi, uefi, sipi zbog namjestanja utakmica, pa ti vidi kako ces dalje-danTe- wrote:Moralo se proslo kolo nadoknaditi nekako jbm
A taman sam te bio proslo kolo stigao na par bodova.-danTe- wrote:Moralo se proslo kolo nadoknaditi nekako jbm
Logovan wrote:A taman sam te bio proslo kolo stigao na par bodova.-danTe- wrote:Moralo se proslo kolo nadoknaditi nekako jbm

sredit ce tebi brat dodatne bodove, ne brini seLogovan wrote:Ma Dante će pobijediti, ne može ga niko stići.
Nemoj, želim osvojiti prvo mjesto na pošten način.todd_smith wrote:sredit ce tebi brat dodatne bodove, ne brini seLogovan wrote:Ma Dante će pobijediti, ne može ga niko stići.
Jbga ja da ti pomognem ti neces, ne moras. Dante je vec platio.Logovan wrote:Nemoj, želim osvojiti prvo mjesto na pošten način.todd_smith wrote:sredit ce tebi brat dodatne bodove, ne brini seLogovan wrote:Ma Dante će pobijediti, ne može ga niko stići.
Znam da je Dante platio, ne bi mogao ni drugačije biti na prvom mjestu, a ja sam poštena osoba.todd_smith wrote: Jbga ja da ti pomognem ti neces, ne moras. Dante je vec platio.
i slijedeća sezona je sa 16, tako da dvije i dalje ispadaju. a slijedeća je dernek jer ispada 6todd_smith wrote:Samo mali apdejt, na pocetku sezone raja je stavljala 2 ekipe koje ce ispasti, ali znamo sada da ispadaju na kraj sezone 4.
Ali bodovi ce ici za zadnje 2 ekipe na tabeli.
Idiotizam! Ispada pola lige sto je trebalo po 2 svake godine dodavati tako da bi se za 3 godine moglo malo isfiltrirati.perfect_guy wrote:i slijedeća sezona je sa 16, tako da dvije i dalje ispadaju. a slijedeća je dernek jer ispada 6todd_smith wrote:Samo mali apdejt, na pocetku sezone raja je stavljala 2 ekipe koje ce ispasti, ali znamo sada da ispadaju na kraj sezone 4.
Ali bodovi ce ici za zadnje 2 ekipe na tabeli.