25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
agnostic_front

#376 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by agnostic_front »

Nemaš pojma
wolf07

#377 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by wolf07 »

_mufljuz_ wrote:
wolf07 wrote:Kad smo se kvalifikovali sreci nigdje kraja, samo neka smo otisli na SP pa neka sve izgube! To nam je bilo razmisljanje u 99,9% slucajeva. Kako se Sp primicalo tako su rasli i nasi balkanski apetiti. Do utakmice sa Argentinom vec smo se vidjeli kao skoro pa favoriti jbt. I onda je dosla stvarnost, Argentina nas pobijedi 2:1, sve se moze reci ali da su se naigrali nekog fudbala protiv nas to sigurno nisu. Imali smo taj peh sa autogolom Kolasinca za koji mnogi krive Bicakcica koji je preko noci postao dezurni kloc reprezentacije, niko nece da se sjeti kako je taj isti kloc pola nase pobjede u Zilini protiv Slovacke jer je dao onaj ozjednacujuci go prije nego sto im je Hajrovic urucio povratnu kartu.
Onda dolazi tekma protiv Nigerije, moja zamjerka Susicu je startna postava i to iskljucivo iz razloga sto ne igramo sa dva napadaca kako smo igrali cijele kvalifikacije. Ovo sa samim Dzekom je otprilike - jebali bi se al' da nam ne udje!!! Kad smo usranoj Argentini dali go cim smo ubacili dva napadaca ne znam otkud sumnja da to ne mozemo Nigeriji, pogotovo dok su svi svjezi, a kad povedes onda mijenjaj do mile volje i ojacavaj odbranu, vezni red ili sta vec treba. Pa i pored toga ne moze se preskociti onaj gaf nad gafovima koji su nam priredile sudije. Vidim ima stotine hiljada "navijaca" koji Dtzeki jebu sve zivo pri cemu zaboravljaju da je taj covjek - DAO GO!!! Ta sto je ponisten, to je drugi problem. Vratite se na temu BiH - NIgerija pa cete vidjeti koliko je sranja ispisano protiv sastava prije nego je utakmica pocela i uglavnom se to lajanje svodi na uvodjenje Sunjica a pokazalo se da je momak odigrao odlicno!
Po meni najveca greska je dakle to sto nismo startali sa Dzekom i Ibisevicem a sve ovo nazad je moglo ali ne i moralo da bude drukcije.
Poenta je u sljedecem, igrace nema smisla kriviti za bilo sta. Susic nosi dio krivice ali treba biti posten pa reci da nije ni on apsolutni krivac. Izvolite pa u svojim glavama za trenutak priznajte da je Dzeko postigao regularan go i da to nije ni moja ni vasa zasluga pa onda pricajte o tekmi protiv Irana, Susicu, Spahicu, ovom i onom.
Volio bih da pobijedimo Iran jer nam je to potrebno za neki buduci nastup, da ne budemo jedna od egzoticnih reprezentacija koja se s vremena na vrijeme pojavi na SP-u i protiv koje drugi mogu racunati na 3 boda kad god se pojavi.

sto ne mogu ove hadaljske pacenicke vazno je ucestvovati psihopatije :lol:
Pa hajde genije pregledaj malo sta ko pise od pocetka, lako je srat i po Susicu i po igracima kad se utakmica izgubi. Sva prica prije tekme Nig-BiH je bila u pravcu "jebo ga Sunjic" i onda kad momak odigra za deset onda se nadje nesto drugo. Sve genijalac do genijalca, al' kad se utakmica zavrsi.
Ima jos jedna stvar o kojoj se govori tek onako ali sam ubijedjen da je veeeeeliki faktor. Svi evropljani su zanemrili faktor koji se zove - klima!!!! Po meni je bilo pametnije odigrati pripremnu tekmu u MAleziji, INdoneziji ili Venecueli nego u jebenom Cikagu ali to je druga prica. Ali da se vratim na temu ove nase price, moj stav je - jebes zemlju i navijace koji radi JEDNE izgubljene ili dobijene utakmice pljuju ili slave kompletnu reprezentaciju. Pa da smo kojim slucajem od nekog izgubili 5:0 jos bih vas i razumio.
sumirprimus

#378 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by sumirprimus »

ko padobranci...
danima se vec ovde prica,da nije problem izgubit...nije problem ispast..problema mi imamo napretek a nemaju veze s terenom i rezultatom..doduse sad,mozda i imaju veze bas s rezultatima... :evil:
wolf07

#379 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by wolf07 »

sumirprimus wrote:ko padobranci...
danima se vec ovde prica,da nije problem izgubit...nije problem ispast..problema mi imamo napretek a nemaju veze s terenom i rezultatom..doduse sad,mozda i imaju veze bas s rezultatima... :evil:
Imamo! Najveci problem je to sto kad izgubimo jednu tekmu odmah krenu teorije koje se krecu u rasponu od iluminata do toga ko je kome amidza! Ovdje ima 2-3 covjeka koji su ubacivanje Sunjica prije pocetka utakmice Nig-BiH komentarisali pozitivno, 239857934658346534 onih koji su to popljuvali i onda, kao da smo svi nepismeni, svi su pohvalili nakon utakmice njegovo zalaganje! Nema sta, sjajni ste! Sve strateg do stratega, kakav Susic kakvi bakraci.
Zar stvarno neko misli da je sramota ne proci prvi krug na prvom nastupu na SP, pogotovo ako taj prvi krug nisu prosli Engleska, Italija (drugi put za redom), Spanija, Hrvatska a ozbiljni kandidati za ispadanje su jos i Portugal i Rusija. Nije bilo tako davno kad smo cvilili da igramo jebeni baraz za kvalifikacija a sad hocete linc jer nije osvojeno SP!
šatirana_ljubičica

#380 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by šatirana_ljubičica »

agnostic_front wrote:Nemaš pojma
nek ti imaš
nema me tamo

#381 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by nema me tamo »

Nek' ih puste.
sumirprimus

#382 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by sumirprimus »

i o tom je ovde bilo govora,o sstrucnjacima,vec godinama ovde ljudi pricaju o nekim stvarima koje su nelogicne, pa se pape upali ko kutnjak sa zakasnjenjem..zar ne boli cinjenica,da fakat osjetis pored njeg onakvog,bilo ko od nas bi mogo bit selektor...kako vise pogrijesit..pod kakvim god pritiskom bio,on je taj koji bira, igrace,formaciju...mogu mu samo podudlat kad popuni listic...i jos ako neko sere prijeti,javno izadje i prstom upre...pa jebo majku ako ne bi svi referendumski bili uz njeg...al ne moze...
pro0blerm nije izgubit tekmu,eto izgubili smo protiv arg,pa nije bil oteorija zavjera,cak naprotiv slavili ko da smo dobili,i to je iracionalno..al eto nadalo se zahvaljucju zalaganju ,trci i postavci igre u toj tekmi,da cemo bolji poso obavit sa nigerijom...
e onda,dolazi nigerija i pucanje po svim savovima,od papeta,igraca,klanova,svajda,sto je sad ocigledno,totalno nelogicne formacije,jos nelogicnijih zamjena,igre pojedinich igraca,sudije jebaca matere svoje,cega sve ne,ono kad belaj dodje dodje u paketu...plus sav gnoj i sranja koja su skrivana,isplivala...
Havatar

#383 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Havatar »

wolf07 wrote:
sumirprimus wrote:ko padobranci...
Imamo! Najveci problem je to sto kad izgubimo jednu tekmu odmah krenu teorije koje se krecu u rasponu od iluminata do toga ko je kome amidza! Ovdje ima 2-3 covjeka koji su ubacivanje Sunjica prije pocetka utakmice Nig-BiH komentarisali pozitivno, 239857934658346534 onih koji su to popljuvali i onda, kao da smo svi nepismeni, svi su pohvalili nakon utakmice njegovo zalaganje! Nema sta, sjajni ste! Sve strateg do stratega, kakav Susic kakvi bakraci.
Zar stvarno neko misli da je sramota ne proci prvi krug na prvom nastupu na SP, pogotovo ako taj prvi krug nisu prosli Engleska, Italija (drugi put za redom), Spanija, Hrvatska a ozbiljni kandidati za ispadanje su jos i Portugal i Rusija. Nije bilo tako davno kad smo cvilili da igramo jebeni baraz za kvalifikacija a sad hocete linc jer nije osvojeno SP!
Sramota je ne proci protiv onako ocajne Nigerije i slabijeg Irana i to jos da te izbaci tvoj trener koji igra bez beka. Ti si prije utakmice pricao kako su oni slabi,kako ne trebamo da budemo oprezni nego svi u napad da ih razbijemo 5:0 a sad pricas nesto drugo pa sad kad je Pape takva pisanja iskoristio da bi pravio eksperimente i inatio se sa javnoscu sad su krivi oni koji su vidjeli da ne valja postava :oops: .
wolf07

#384 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by wolf07 »

Pa nisi bas u pravu Havatar! Ja sam i prije tekme tvrdio a i sad tvrdim da je Nigeriju trebalo igrati onako kako smo igrali kvalifikacije, dakle sa dva napadaca, pa dokle izdrze. Medjutim, ono sto mi ide na zivce je ova sumanuta pljuvacina od koje niko nema koristi a moze biti puno stete u krajnjoj liniji.
Stvari treba objektivno sagledati, a kad to kazem onda mislim da treba odigrati protiv Irana najbolje sto mozemo pa da vidimo gdje smo i sta smo. Nece nam nista pomoci ni da sutra Safeta zivog zapalimo kad sleti na aerodrom. Ide mi na ziovce taj nas podanicki mentalitet po kome bi 90% nasih ljudi, da nam je selektor bio Lotar Mateus, sad pricalo da smi imali genijalnog selektora koji nas je prvi put odveo na SP i ispunio nase vlazne snove ali igraci su nam karine i nisu realizovali njegovu zamisao ali posto je Safet nas sad mozemo po njemu da pljujemo koliko ko hoce a ni igraci (koji su objektivno jos manje krivi) nisu mirni, od Spahica do Dzeke.
Havatar

#385 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Havatar »

wolf07 wrote:Pa nisi bas u pravu Havatar! Ja sam i prije tekme tvrdio a i sad tvrdim da je Nigeriju trebalo igrati onako kako smo igrali kvalifikacije, dakle sa dva napadaca, pa dokle izdrze. Medjutim, ono sto mi ide na zivce je ova sumanuta pljuvacina od koje niko nema koristi a moze biti puno stete u krajnjoj liniji.
Stvari treba objektivno sagledati, a kad to kazem onda mislim da treba odigrati protiv Irana najbolje sto mozemo pa da vidimo gdje smo i sta smo. Nece nam nista pomoci ni da sutra Safeta zivog zapalimo kad sleti na aerodrom. Ide mi na ziovce taj nas podanicki mentalitet po kome bi 90% nasih ljudi, da nam je selektor bio Lotar Mateus, sad pricalo da smi imali genijalnog selektora koji nas je prvi put odveo na SP i ispunio nase vlazne snove ali igraci su nam karine i nisu realizovali njegovu zamisao ali posto je Safet nas sad mozemo po njemu da pljujemo koliko ko hoce a ni igraci (koji su objektivno jos manje krivi) nisu mirni, od Spahica do Dzeke.
Da je neka druga situacija moglo bi o tome da se govori, ovdje je sto se Safeta tice sve jasno .
spacek

#386 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by spacek »

Image

Bez razmišljanja bih izveo ovaj sastav...Ako ne može Pjanić, stavio bih Misimovića...ako ne može Lulić, stavio bih Salihovića. Zadnju četvoricu ne bih dirnuo 90min...Još bi u opticaju bio Medunjanin umjesto Misketa ili Pjane!
MOSALJOZE

#387 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by MOSALJOZE »

VAMOŠ BOSNIA VAMOŠ HERCEGOVINA
JEBEM MU JOŠ SMO U BRAZILU JOŠ SMO NA SVJETSKOM PRVENSTVU IDEMO
VOLIM TE BOSNO
sumirprimus

#388 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by sumirprimus »

MOSALJOZE wrote:VAMOŠ BOSNIA VAMOŠ HERCEGOVINA
VOLIM TE BOSNO
nepopravljivi optimista... :D
doduse navijamo za repku a ne pojedine supke...
Drvosjeca iz Dejcica

#389 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

VOLIM TE BOSNO
Hajmoooo.... :bih:

Sada mi je još veća muka kada se sjetim Nigerije...pa jebem ti...
MOSALJOZE

#390 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by MOSALJOZE »

sumirprimus wrote:
VOLIM TE BOSNO
nepopravljivi optimista... :D
doduse navijamo za repku a ne pojedine supke...
:thumbup:
Ne kažem da treba stvorit euforiju,ma kazem da treba stvroit euforiju pleme joj jebem.
statixx

#391 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by statixx »

spacek wrote:Image

Bez razmišljanja bih izveo ovaj sastav...Ako ne može Pjanić, stavio bih Misimovića...ako ne može Lulić, stavio bih Salihovića. Zadnju četvoricu ne bih dirnuo 90min...Još bi u opticaju bio Medunjanin umjesto Misketa ili Pjane!
Mozda bi bolje bilo zamjeniti pozicije Visce i Hajrovica, ali to je to.
Havatar

#392 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Havatar »

Treba da krenu sa formacijom 3-7-0 i da umjesto napadaca igraju ofanzivni vezni
Bronco_Billy

#393 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Bronco_Billy »

Nešto kontam, možda mu Begović bude igrao štopera/golmana.
incognito071

#394 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by incognito071 »

Kako to da nasi smetljarski kvazi novinari, mediji, nisu u stanju da nanjuse moguci sastav za veceras??
Na osnovu treninga, price s Susicem ili na neki treci nacin. Kako to? Katastrofa covjece.

Bude li Spahic igrao veceras i bude li sabotiro utakmicu po ko zna koji put opet, treba ih docekat u Sarajevu i izdegenecit i njega i Susica!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#395 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by pici »

:thumbup: lijepo se zahvaliti spaHi na dosada uradjenom i de štopaj nedje u kini...djeko more uć al u 75 minutu itd itd...vrijeme je za mlade i ambiciozne igraČe...inaĆe pustiti Iran da pobjedi i ide dalje, samo zbog sudijskog karinaškog suđenja
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#396 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by hrasno38 »

pici wrote:

:thumbup: lijepo se zahvaliti spaHi na dosada uradjenom i de štopaj nedje u kini...djeko more uć al u 75 minutu itd itd...vrijeme je za mlade i ambiciozne igraČe...inaĆe pustiti Iran da pobjedi i ide dalje, samo zbog sudijskog karinaškog suđenja
A ono je ko Ibisevic mlad igrac????
Drvosjeca iz Dejcica

#397 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Kaže...
Kada je Messi u 91. minuti subotnje utakmice postigao pobjedonosni gol za Argentinu protiv Irana, nije mogao ni sanjati da će privući veliki broj novih fanova. Sunitska militantna grupa ISIS, koja se bori u Iraku i Siriji, čestitala je Messiju jer je pobijedio njene šiitske neprijatelje i pozvala ga je da se uključi u džihad.
Ako mi Iranu uvalimo par komada ima da cijelu reprezentaciju pozovu u džihad. :lol: :lol:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#398 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Slo Burner »

incognito071 wrote:Kako to da nasi smetljarski kvazi novinari, mediji, nisu u stanju da nanjuse moguci sastav za veceras??
Na osnovu treninga, price s Susicem ili na neki treci nacin. Kako to? Katastrofa covjece.

Bude li Spahic igrao veceras i bude li sabotiro utakmicu po ko zna koji put opet, treba ih docekat u Sarajevu i izdegenecit i njega i Susica!

Novinari iz BiH vec godinu nemaju nikakav kontakt sa NJihovim ekselencijama, jerbo oni su i krivi za sve nedace.
shake69

#399 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by shake69 »

Slo Burner wrote:
incognito071 wrote:Kako to da nasi smetljarski kvazi novinari, mediji, nisu u stanju da nanjuse moguci sastav za veceras??

Novinari iz BiH vec godinu nemaju nikakav kontakt sa NJihovim ekselencijama, jerbo oni su i krivi za sve nedace.
Kako nema, pa Mijajlo neki dan razgovarao sa Spahom desetak minuta!! Neki su ipak 'jednakiji', kao ona nesretnica Srnja! :?
reufaga

#400 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by reufaga »

ima li tino snage za 90 minuta, može li vršajević zaustaviti dedžagaha, kako će se ibričić nositi sa teretom kapitenske trake. sve to opterećuje našeg selektora pred utakmicu!

ili ćemo ipak zadržati dostojanstvo i igrati sa ozbiljnim sastavom!
Locked