Wimbledon 2014

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Ko će osvojiti Wimbledon?

Andy Murray
3
4%
Novak Đoković
28
41%
Rafael Nadal
10
14%
Roger Federer
16
23%
Miloš Raonić
2
3%
John Isner
1
1%
Stan Wawrinka
0
No votes
Grigor Dimitrov
0
No votes
David Ferrer
0
No votes
Damir Džumhur
9
13%

Total votes: 69

burek_in_space

#376 Re: Wimbledon 2014

Post by burek_in_space »

radostan dan wrote:kakav meč u p. materinu...fantazija, i jedan i drugi.
napokon jedan lijep meč na vimbldonu.

area - živ.

burek - ni pipnuo...
:shock:

Sad kad si razbio maler, ochekujem trogodisnju dominaciju Djokovica u vidu dva i po Grand slama u nizu :oops:
zagordark

#377 Re: Wimbledon 2014

Post by zagordark »

Šta reći...izgubio sam godinu dana života... minimum!!! :razz: ;-) :-) :-D

Novak je u zadnjih četiri godine najbolji igrač svijeta bez dileme ali je očito da ima blokadu u zadnje tri godine u velikim mečevima i da nije te blokade sigurno bi imao još tri-četiri GS titule.
I u ovom meču je imao blokadu da završi meč u četvrtom meču i nije mi ni sada jasno kako je uspio, poslije onakvog početka petog seta i potpune iscrpljenosti, vjerovatno je onaj gore umješao svoje prste ja drugog objašnjenja ne vidim.

Federer je priča za sebe igrati ovako u tridesetdrugoj godine je fatanstično i mislim da ni Novak a ni Rafa ne će biti na njegovom nivo u tim godinama....kapa dole!

Svaka čast Novače a i j.bo godinu dana života!! :roll: :roll: :roll: :-) :-) :-) :-)

:
BHF_Manijak

#378 Re: Wimbledon 2014

Post by BHF_Manijak »

radostan dan wrote: dragi moj gospodine...nikad ti ne bi volio ovu igru da nije rodžera, niti bi ja cijenio toliko ove novakove titule da su osvojene protiv nekih levata, a ne protiv velikog gospodina i čarobnjaka rodžera federera, i velikog borca i sportiste nadala.

živ bio... :thumbup:
Rijetko me koje stvari u sportu mogu iznervirati kao poraz Rogera, bas rijetko! Ne znam zasto ovo vise radi, a realno je da ne moze uzeti titulu pored Nadala i Novaka, fizicki nemoguce.
radostan dan

#379 Re: Wimbledon 2014

Post by radostan dan »

burek_in_space dana 06/07/2014 18:39

:shock:

Sad kad si razbio maler, ochekujem trogodisnju dominaciju Djokovica u vidu dva i po Grand slama u nizu :oops:
pa pošto sam pogodio razvoj meča po setovima, dajem sebi za pravo da predvidim razmišljanje srpskog teleta u narednih par mjeseci...

-rađaj sinove, idi drugome-
-kako si majko, kako si oče-
-kafana je moja sudbina-
-moji su drugovi biseri rasuti-

...i onda u oktobru -ojj, zar je oktobar, ja propustih us open...kako, šta bi, što me nisu čekali :shock: :?
ima da se čudi ko kad mu loptica padne na liniju...

možda u januaru da bude fit, možda...tako da od 4 u nizu - neima nothing.

ps.

juče razmišljam, pi.ka nije pomenula pok. jelenu genčić ni jednom...
kad ono, pehar posvećujem ženi, budućem djetetu i njoj. :-)
opet prizvah...

hvala nole, ne na trofeju, jebo trofej...
hvala što si dobar čoEk.
Mr. Brightside

#380 Re: Wimbledon 2014

Post by Mr. Brightside »

Na prste jedne ruke možemo nabrojati sportiste zbog kojih uzdahnemo kad odu, kad ih spomenemo, kad sve ostale uspjehe i podvige poredimo s njihovim, Federer, hhhhh najveći...
ultima_palabra

#381 Re: Wimbledon 2014

Post by ultima_palabra »

Čestitke radosnom&co. :D
Blek Stena

#382 Re: Wimbledon 2014

Post by Blek Stena »

Artest wrote:Koja picka ovaj Djokanovic...
neka te sta' s i ovde
Kikibombona

#383 Re: Wimbledon 2014

Post by Kikibombona »

BHF_Manijak wrote:
radostan dan wrote: dragi moj gospodine...nikad ti ne bi volio ovu igru da nije rodžera, niti bi ja cijenio toliko ove novakove titule da su osvojene protiv nekih levata, a ne protiv velikog gospodina i čarobnjaka rodžera federera, i velikog borca i sportiste nadala.

Rijetko me koje stvari u sportu mogu iznervirati kao poraz Rogera, bas rijetko! Ne znam zasto ovo vise radi, a realno je da ne moze uzeti titulu pored Nadala i Novaka, fizicki nemoguce.
Mogao je dobiti Noleta. Odlucile su nijanse. Da je odigrao dobro na brejk loptu u petom setu, sada bi slavio. Dakle, nijanse!

Inace, dobro veli Radosni. Titule Novaka ima posebnu tezinu jer se bori sa vjerovatno dva najbolja tenisera svih vremena.
ultima_palabra

#384 Re: Wimbledon 2014

Post by ultima_palabra »

Kad skontaš da su Federera prošle godine napenalili Stakhovsky i Robredo, onda mu treba skinuti kapu po ko zna koji put...
radostan dan

#385 Re: Wimbledon 2014

Post by radostan dan »

a kad neće federer, moram ja - pozdravio bih leopolda, šejka posebno...
ultima, tenks, vidimo se na ao 2015. :)
Kad skontaš da su Federera prošle godine napenalili Stakhovsky i Robredo, onda mu treba skinuti kapu po ko zna koji put...
apsolutno...
mislio sam da igra zbog sponzorskih ugovora, ali jok...grize čovjek, i jebe mu se šta ko misli, je li star, je li 5., 8, 9. na atp.
nevjerovatan. naklon do poda.
Blek Stena

#386 Re: Wimbledon 2014

Post by Blek Stena »

nista Radosnom ne cestitajte.igro cojek na 2 :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#387 Re: Wimbledon 2014

Post by Velkoski »

Ko je ovo glas'o za Isnera? :lol: :mrgreen:
Blek Stena

#388 Re: Wimbledon 2014

Post by Blek Stena »

radostan dan wrote:a kad neće federer, moram ja - pozdravio bih leopolda, šejka posebno...
ultima, tenks, vidimo se na ao 2015. :)
apsolutno...
mislio sam da igra zbog sponzorskih ugovora, ali jok...grize čovjek, i jebe mu se šta ko misli, je li star, je li 5., 8, 9. na atp.
nevjerovatan. naklon do poda.
nebi mu nista falilo da je koju rijec hvale uputio protivniku tokom primanja tanjira.
kost u grlu zapela valjda. A onaj nas i previse kurtoazan za moj ukus
radostan dan

#389 Re: Wimbledon 2014

Post by radostan dan »

tanak si sa engleskm, ili ti nešto nije u redu sa tv prijemnikom...
“Veliko finale. Zaista ne verujem da sam stigao do petog seta. Novak je sjajan igrač, znao sam da će biti teško, igra izuzetno fizičke poene. Čestitam Novaku, bio je ovo sjajan turnir za njega, zaslužio je”, rekao je Federer.

Na konstataciju da je ovo bilo njegovo prvo Gren slem finale koje su njegove ćerkice gledale, Federer jer rekao:

“Ne znam da shvataju šta se dešavalo, ali lepo da su došle, uživao sam bez ozbira na sve, hvala vam svima”.
zarko.filip

#390 Re: Wimbledon 2014

Post by zarko.filip »

U prvom set je Novak izgubio od Djokovica.
U cetvrtom setu je Novak izgubio od Djokovica.
Kada su Novak i Djokovic igrali zajedno nije bilo dileme.
Rodzeru svaka cast na dobro odigranom mecu i neka uziva u svemu sto je postigao u svojoj karijeri a jos vise neka uziva u blagu koje ima.Cerkice su mu preslatke.

Sta bi se desilo kada bi ovaj nas Novak bio mnogo vise posvecen tenisu nego sporednim stvarima?Posle RG se provodio,nije odigrao ni jedan mec na travi i uzeo najveci turnir na svetu.
radostan dan

#391 Re: Wimbledon 2014

Post by radostan dan »

opaaa, zipa ovo -
Juan M. del Potro ✔ @delpotrojuan
Follow
An incredible Wimbledon final! Thanks to these two idols @djokernole and @rogerfederer for a great match, and congrats Nole for your title.
Dirk Nowitzki ✔ @swish41
Follow
Two amazing and classy champions! @DjokerNole @rogerfederer
andyroddick ✔ @andyroddick
Follow
Congrats to @DjokerNole ...... Worthy champion and a hell of a battle !
Edin Džeko ✔ @EdDzeko
Follow
Cestitke @DjokerNole ... Svaka cast! Dokazao si koliko si veliki covjek i zasluzio si ovu pobjedu. Cestitke od srca ;)
andyroddick ✔ @andyroddick
Follow
For all of you saying Djoker isn't a legend .Stop it. 6 slams (Mac 7, Connors, Agassi 8) wins as of now. Still in his prime.... Just stop
Mahesh Bhupathi ✔ @Maheshbhupathi
Follow
Epic....@DjokerNole @rogerfederer
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
smijesni_ste

#392 Re: Wimbledon 2014

Post by smijesni_ste »

Jesi to na twitteru radosni? Mogu li te follow :lol: :lol:
radostan dan

#393 Re: Wimbledon 2014

Post by radostan dan »

jok...nisi girl. :mrgreen:
Blek Stena

#394 Re: Wimbledon 2014

Post by Blek Stena »

radostan dan wrote:tanak si sa engleskm, ili ti nešto nije u redu sa tv prijemnikom...
“Veliko finale. Zaista ne verujem da sam stigao do petog seta. Novak je sjajan igrač, znao sam da će biti teško, igra izuzetno fizičke poene. Čestitam Novaku, bio je ovo sjajan turnir za njega, zaslužio je”, rekao je Federer.

Na konstataciju da je ovo bilo njegovo prvo Gren slem finale koje su njegove ćerkice gledale, Federer jer rekao:

“Ne znam da shvataju šta se dešavalo, ali lepo da su došle, uživao sam bez ozbira na sve, hvala vam svima”.
od engleskog zivim evo 20 godina. I to sjajan je jedva potvrdio sa of course na sugestivno pitanje novinarke..
djesu epiteti i ti fazoni?.....nema...skrt na rjecima! mozda da je pobjedio :D
KENJAC

#395 Re: Wimbledon 2014

Post by KENJAC »

Citam ove prelijepe stranice poslje jos jedne epske pobjede No1eta i odusevljen sam sportskim ponasanjem navijaca Najveceg i Najboljeg ! Ni jedne ruzne rijeci prema Federeru,sve same cestitke. Vracari , ne vracari , umjereni , ne umjereni, diplomate , ne diplomate..... ponosan sam na vas! Pokazimo kako se navija !
Pozdrav svima , i ..... kad je sljedeci susret ???
zarko.filip

#396 Re: Wimbledon 2014

Post by zarko.filip »

2 od 2.Bravo Nenade.Dominacija na Vimbldonu.
pirmin

#397 Re: Wimbledon 2014

Post by pirmin »

Mnogo mi je bre drago kad ovaj covek pobedi.
Najiskrenije cestitke, apsolutno zasluzeno! :thumbup:
Edin H.

#398 Re: Wimbledon 2014

Post by Edin H. »

Truba ovaj turnir od kada je Ivanisevic prestao igrati :D
Blek Stena

#399 Re: Wimbledon 2014

Post by Blek Stena »

jes vala a i karizma se negdje zagubila
Lunetina

#400 Re: Wimbledon 2014

Post by Lunetina »

radostan dan wrote:
BHF_Manijak wrote:Moronski gargamel! Federer povuci se vise jebo te konj, patis sebe, nas, sve!

Najbolji svih vremena, bekend elegantan, ali poprilicno ga je kostao u karijeri, ustvari mnogo ga je kostao, jebo te bekend tvoj!
dragi moj gospodine...nikad ti ne bi volio ovu igru da nije rodžera, niti bi ja cijenio toliko ove novakove titule da su osvojene protiv nekih levata, a ne protiv velikog gospodina i čarobnjaka rodžera federera, i velikog borca i sportiste nadala.

:thumbup: Ni ja ne bi' bolje rekla! :D
Post Reply