Sta najbolje udaje zenu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sarajlija80

#376 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sarajlija80 »

dajte raja uzobiljite se tema je onao interesantna i leijepo je vidjeti razna misljenja stavove ,dosta offtopica
madner

#377 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by madner »

Pa kazes im ozbiljno da je problem sto nisu realne u vezi svojih mogucnosti a one se naljute. :D
WildRedRose

#378 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by WildRedRose »

madner wrote:Pa kazes im ozbiljno da je problem sto nisu realne u vezi svojih mogucnosti a one se naljute. :D
pokusaj sa nekom semom. tj skicom :mrgreen:
madner

#379 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by madner »

Realnost:
Image
andriceva-gospodjica

#380 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by andriceva-gospodjica »

madner wrote:Pa kazes im ozbiljno da je problem sto nisu realne u vezi svojih mogucnosti a one se naljute. :D
Gledajuci na tvom FB profilu, djevojka koja je na slici s tobom, za moj pojam povrsnih dojmova je daleko iznad tvojih mogucnosti - ali to su sve gluposti. To sto si ti npr. meni i na forumu i u stvarnom zivotu jos od vremena studija nevjerovatno odbojan i antipatican lik ne znaci da se nisi mogao svidjeti nekome ko je za tudje arsine iznad tvojih mogucnosti. No hard feelings, jel da?
cLo

#381 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by cLo »

Evo Madneru, našla sam te :D

madner

#382 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by madner »

andriceva-gospodjica wrote:
Gledajuci na tvom FB profilu, djevojka koja je na slici s tobom, za moj pojam povrsnih dojmova je daleko iznad tvojih mogucnosti - ali to su sve gluposti. To sto si ti npr. meni i na forumu i u stvarnom zivotu jos od vremena studija nevjerovatno odbojan i antipatican lik ne znaci da se nisi mogao svidjeti nekome ko je za tudje arsine iznad tvojih mogucnosti. No hard feelings, jel da?

Ono bas se naljute. :D
Ghost_Rider_XXX

#383 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Ghost_Rider_XXX »

To se zove zakon ponude i potražnje.
klixoris

#384 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by klixoris »

Eurosa wrote:I ko da gledam da Madner jos uvijek zivi u kuci s mamom i babom, i jos pokojim clanom porodice, zavisi sta ima, brata ili sestru, mada sam 99% sigurna da nema sestru i da ga mati nije dojila dovoljno dugo. :cry:
:pisnuo:

A mozda je samo pretjerala sa petit keksom ? :lol:
sarajlija80

#385 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sarajlija80 »

Donosimo vam spisak 25 stvari koje svaka žena treba da uradi pre udaje. Proverite kom to izazovu još morate da se posvetite. Možete da precrtate ispunjene želje, a zaokružite šta još treba da uradite.

1. Pre udaje živite same bar godinu dana.
2. Pre života sa mužem, živite sa nekom drugom osobom – muškom ili ženskom.
3. Izlečite srce jer u brak ne smete sa slomljenim.
4. Počastite se letnjom kratkotrajnom aferom.
5. Svakako idite na putovanje sa prijateljicama. Najbolje je ono sa rančevima i vrećama za spavanje.
6. Kupite sebi bračni krevet i uživajte spavajući u njemu same.
7. Sredite svoje finansije do najsitnijih detalja.
8. Naučite da volite svoje telo.
9. Upustite se jednom u seks sa osobom koju ne smatrate “bračnim materijalom”.
10. Izaberite pouzdanu kontracepciju i pripazite da vam zdravstveno odgovara.
11. Otplatite svoje dugove, školarine i kredite u što je moguće većoj meri.
12. Bar jednom sebi kupite nešto što je beskrajno skupo i pomalo beskorisno.
13. Rešite se duhova svih bivših ljubavnih veza.
14. Otputujte na neko egzotično mesto.
15. Okružite se pravim prijateljima i negujte ta prijateljstva – uvek!
16. Oprostite roditeljima što nisu bili savršeni.
17. Doživite bar jednu ludu noć koju nikada nećete zaboraviti.
18. Doživite nekoliko loših izlazaka sa muškarcima jer svako iskustvo je dobro iskustvo
19. Pronađite hobije koji vas zabavaljaju.
20. Uradite ono o čemu tajno sanjate, a bojite se osude okoline.
21. Promenite nekoliko poslova, a onda se skrasite na mestu gdje vam je najbolje.
22. Otkrijte šta volite da jedete i pijete bez uticaja drugih.
23. Stvorite naviku redovnog vežbanja jer će u braku to ići mnogo teže.
24. Proučite malo mušku psihologiju
25. Počastite se skupim cipelama ili torbom koje će sa godinama postati simbol vaše lude, ali beskrajno lepe mladosti – trebaće vam.

evo dame sta treate ispniti da iste usle u brak :lol: :lol: o zemljo draga :-)
Not My Idea

#386 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Not My Idea »

Fuj jbte
andriceva-gospodjica

#387 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Eurosa wrote:I ko da gledam da Madner jos uvijek zivi u kuci s mamom i babom, i jos pokojim clanom porodice, zavisi sta ima, brata ili sestru, mada sam 99% sigurna da nema sestru i da ga mati nije dojila dovoljno dugo. :cry:
Mada stvarnost foruma nije nikakav pokazatelj nicega, iskustvo i zivot su pokazali da se uglavnom osobe s problemima neke vrste obrusavaju na druge ljude ismijavajuci mogucnost takvih problema kod njih - kao neki odbrambeni mehanizam, skretanje paznje sa sebe i tome slicno. To je slucaj i sa doticnim i sa vecinom pitomih ili manje pitomih nasilnika koji ismijavaju bilo koju osobinu drugih ljudi, pa makar i u forumskom prostoru. Kome zeludac dopusta, moze to tolerisati kao neku vrstu humora i zabave, inace je za ignore.
cLo

#388 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by cLo »

Mada stvarnost foruma nije nikakav pokazatelj nicega, iskustvo i zivot su pokazali da se uglavnom osobe s problemima neke vrste obrusavaju na druge ljude ismijavajuci mogucnost takvih problema kod njih - kao neki odbrambeni mehanizam, skretanje paznje sa sebe i tome slicno. To je slucaj i sa doticnim i sa vecinom pitomih ili manje pitomih nasilnika koji ismijavaju bilo koju osobinu drugih ljudi, pa makar i u forumskom prostoru. Kome zeludac dopusta, moze to tolerisati kao neku vrstu humora i zabave, inace je za ignore.
Ja Madnera ne smatram uvredljivim, ali stvarno. Meni je on, pa mogu slobodno reći, simpatičan. To kakav je u stvarnom životu mene ne tangira niti interesuje. Fura čovjek svoj fazon, i ne treba ga ozbiljno shvatati. :wink:
Big Ang

#389 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Big Ang »

Ma kakva je ovo invazija novih super žena na forumu? :D :thumbup: :D
sarajlija80

#390 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sarajlija80 »

nase draguljce ima najcai avatar 8)
cLo

#391 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by cLo »

sarajlija80 wrote:nase draguljce ima najcai avatar 8)
Pa sam mu avatar govori kakva mu je misija, da isprovocira, ko se primi, sam je kriv.
madner

#392 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by madner »

Ne ometajte umjetnika dok radi :D
perfekcionista1

#393 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by perfekcionista1 »

lua wrote:
perfekcionista1 wrote:
Izgleda da ti je majmun koji pisa u usta ostao duboko urezan u srce pa te sve asocira na to. ;)
E jesi mi uvalio, sva sam se pogubila.
Nisam ti nista uvalio :). Prva si pocela neozbiljno komunicirati :)
edo_79

#394 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

Eurosa wrote: Edo je legenda! Hebe se njemu za brojku u nicku, on je taj koji ima pravo nekog okarakterisati kao starku! :lol: :lol: :lol:
Ja se svojih godina ne stidim ni najmanje, a ja nisam nikog okarakterisao kao starku, ja sam samo napisao prostu upitnu rečenicu, koja? :lol:

I starka nemoj da budeš :bije: zbog tog legenda, ja možda jesam star al nisam rahmetli (a sve legende su rahmetli) :lol:
Big Ang

#395 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Big Ang »

eto ja nisam rahmetli :diva:
andriceva-gospodjica

#396 Re: Sta najbolje udaje zenu?

cLo wrote:Ja Madnera ne smatram uvredljivim, ali stvarno. Meni je on, pa mogu slobodno reći, simpatičan. To kakav je u stvarnom životu mene ne tangira niti interesuje. Fura čovjek svoj fazon, i ne treba ga ozbiljno shvatati. :wink:
To i velim, svaciji zeludac razlicito vari ovakve pojave i fenomene. Koliko ozbiljno zeli da ga se shvati to vec ne znam. Za moj pojam je neugodan i pripada grupi i vrsti ljudi ciji humor mi nikada nije bio humor. Ali sam u stanju pojmiti da i to nekome moze biti simpaticno. Samo uzivajte!
edo_79

#397 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

krvava wrote:
edo_79 wrote:
Eurosa wrote: Edo je legenda! Hebe se njemu za brojku u nicku, on je taj koji ima pravo nekog okarakterisati kao starku! :lol: :lol: :lol:
Ja se svojih godina ne stidim ni najmanje, a ja nisam nikog okarakterisao kao starku, ja sam samo napisao prostu upitnu rečenicu, koja? :lol:

I starka nemoj da budeš :bije: zbog tog legenda, ja možda jesam star al nisam rahmetli (a sve legende su rahmetli) :lol:
ja tebi izjavila ljubav a ti nisi pročito izmedju redova :(

i redovno kažeš da sam starka :P
A ja i ti ćemo posebno popitat se za neke stvari, nećemo ovdje prid narodom .... bolje ti je da pripremiš dosta petita i mlijeka :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
lua

#398 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by lua »

perfekcionista1 wrote: Nisam ti nista uvalio :). Prva si pocela neozbiljno komunicirati :)
Jesi i dosadan malo.
madner

#399 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by madner »

Samo treba ostati realan, to je najbitnije. :D
Čudna sorta

#400 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Čudna sorta »

Ja uopšte ne znam kako neko ko zna kako @madner izgleda može uopšte ozbiljno shvatati njegove postove. :roll: Zar nije dovoljno nekoga da vidite i sve vam je jasno. :D

Mislim ono nekoga naziva krampom, i daje neke ocjene :-), to ne može biti ništa drugo nego zezancija.
Last edited by Čudna sorta on 10/06/2014 14:20, edited 1 time in total.
Post Reply