Ima i toga.cendlerbing wrote:Nemoj da te bude. To bi značilo da misliš kako su svi muškarci isti.MarlboroGold wrote:Tačno me nekad sramota mog roda
Valja meni balansirati između niceguy i incel na jednoj i ekstremnog papučara na drugoj strani
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ima i toga.cendlerbing wrote:Nemoj da te bude. To bi značilo da misliš kako su svi muškarci isti.MarlboroGold wrote:Tačno me nekad sramota mog roda
Kad mi se prvi put javio, već sam čula od mnogo cura da se javlja i kad mu odgovoriš i kad ne odgovoriš. Znači, dežurni javljač u gradu.Xavier1 wrote:
A sta je problem sa tim? Ruzan? Glup? Ili je kombinacija?
Trico, spasioče mojtriconja wrote:Bil bio!dobar lijek tako te dobro namarisat vako u mraku? Cini mi se da i bi, jer ocekuju da ih zenske nece ni prijavit a ni nekom rec da ih se proganja.
Znaci ti si iz nekog manjeg mjesta gdje se sve sazna.cendlerbing wrote:Kad mi se prvi put javio, već sam čula od mnogo cura da se javlja i kad mu odgovoriš i kad ne odgovoriš. Znači, dežurni javljač u gradu.Xavier1 wrote:
Takve ljude niko ne voli. Ne upućuju na postojanje samopoštovanja.
A ti si iz tokija garantXavier1 wrote:Znaci ti si iz nekog manjeg mjesta gdje se sve sazna.cendlerbing wrote:Kad mi se prvi put javio, već sam čula od mnogo cura da se javlja i kad mu odgovoriš i kad ne odgovoriš. Znači, dežurni javljač u gradu.Xavier1 wrote:
Takve ljude niko ne voli. Ne upućuju na postojanje samopoštovanja.
Nije toliko malo da se baš svi znaju, al jest malo da se sazna.Xavier1 wrote:
Znaci ti si iz nekog manjeg mjesta gdje se sve sazna.
cendlerbing wrote:MarlboroGold wrote:
Bitno je da možeš reći da se dobro poznaješ.![]()
Ekstremna izbiračica here.
Ima ba i nicegirls na istom kanaluMarlboroGold wrote:Pustim bradu i brkove kao Jack i eto prolaznosticendlerbing wrote:MarlboroGold wrote:
Bitno je da možeš reći da se dobro poznaješ.![]()
Ekstremna izbiračica here.![]()
Nego zanimljivo je da se uglavnom spominju incel i niceguys, a o ženama ništa. Ima ih brate poput one Misery ako ne i gore
O nama dominiraju komentari na temi o 8 godina vezeMarlboroGold wrote:![]()
Pustim bradu i brkove kao Jack i eto prolaznosti![]()
Nego zanimljivo je da se uglavnom spominju incel i niceguys, a o ženama ništa. Ima ih brate poput one Misery ako ne i gore
Jaro, sinoc gledo, prejakoMarlboroGold wrote:
Evo ga
cendlerbing wrote:Znate koji tip žena ovdje fali? One koje ti pokušavaju sredit svog sina ili kćer. Ja otišla na konsultacije, u 45 minuta saznala cijelu historiju nesretne sudbine profesoričinog sina, kod kuće me dočekao zahtjev za prijateljstvo.
cendlerbing wrote:Maliboro jel to hoćeš da se i ja postidim svog roda

Koliko vidimo, eto je dočekala da joj odgovoriš.S4mpion wrote:
Iskren da budem, ja bih više volio da mi se odmah nagovori, jer ovo je sablasno.
Nisam im'o hrabrosti da joj ne odgovorim, zatući će me negdje.cendlerbing wrote:Koliko vidimo, eto je dočekala da joj odgovoriš.S4mpion wrote:
Iskren da budem, ja bih više volio da mi se odmah nagovori, jer ovo je sablasno.
Čekala da napunim 18.MarlboroGold wrote:Javila se, nisi odgovorio, pa te držala u rezervi i onda se nakon 7 mjeseci opet javila